-
RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
حالا چرا این سوتی ها (رفتارجرات مندانه )برای خانمها پیش میاد
چرا؟چرا؟اینو باید شماها جواب بدید..
مردک وایساده پشت چراغ قرمز.به اندازه 6 تا ماشین ازماشین جلویی فاصله گرفته زل زده اینطرف..
همه خلق ا..برگشتن اینور ببینن چه خبره؟:(
بچش هی میگه بابا چرا نمیری جلوتر؟ماشینو ببر جلو..
اقاهه داره تو ...سیر میکنه.
رفتار جرات مندانه کیلو چنده؟باید :101:
.................................................. .................................................. ...............
نقل قول:
تو یه جاده جنگلی
زیر هوای ابری
دست تو دست یار
پیش به سوی دلبری
:311:خدا رحم کنه:311::311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
نقل قول:
تو یه جاده جنگلی
زیر هوای ابری
دست تو دست یار
پیش به سوی دلبری
:311:خدا رحم کنه:311::311:
[/font][/color]
هرجا رو فشار میدی، جون مادرت پاتو از روی گاز بردار جلوتر ایست بازرسیه:)
-
پدر بزرگ نگران نباش، یه خواب شومی برای این خار خاری دیدم دیگه کارش تمومه راحت بیا پایین:
http://images1.fanpop.com/images/pho...81-358-206.jpg
قیافشو!:311:
http://www.deviantart.com/download/1...em-d37lca2.jpg
امیدوارم به همین زیبایی بقیه عزب اوقلی های تالار هم برن پی بخت و بارشون ماااااادر!:323:
-
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...04343e0e0e.jpg[/img]
دالی دالی آقای خارپشت.
بی دل جان خوب شد خارپشت رو بردی من دارم میام پایین آخیییییییییییییییییییییش.
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...203f0dd6f7.jpg[/img]
بیاید باهم دوست بشیم .انقدرررررررررخوبه .اثرات خارهای تیز خارپشت:311:
-
وای پدر بزرگ امان از دست شما :311: :311: :311: :311: :311: این دالی دالی رو که خوندم انقدر خندیدم همکارام
فکر کردن دیوونه شدم که الکی ریز ریز می خندم :D
آخی نازی بابا بزرگ...چقدر چشمای این که داره دالی می کنه معصومه
دلم سوخت براتون...چه مظلومانه. عیب نداره بیاین پایین. جناب خارپشت رفته جشن تولدش نیستن اینجا. بیا پایین
پدر من. دیگه هم اون بالاها نرو. نمیگین ازتون سن و سالی گذشته میافتین دست و پاتون میشکنه؟
اما مخالف دوستی مسالمت آمیزم...آخه زیادی لوس میشه...اونوقت دوباره اینجا پر یا کریم و موش میشه!
اما کل کل خوبه ولی جنگ و دعوا خوب نیست :305:
-
وقتی به جای این که آقایان متحد بشن یکی مثل خارپشت می ره اونور و دخترا طرفش را می گیرن همین می شه دیگه!
خارپشت تو اول که تالار اومده بودی خیلی خارپشت بودیا! الان فکر کنم گربه ای چیزی شدی که این دخترا دارن ازت حمایت می کنند!
به اصالت خودت برگرد :305:
من همین جا اعلام می کنم که همه ی آقایان از آقای مدیر همدردی گرفته تا خارپشت و پدر بزرگ همه در یک صف واحد هستند و لو کره النساء
-
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...8526fc3211.jpg[/img]
دوران کودکی آقای خارپشت.
الهی چه جیگری بودی خارپشت جان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
وقتی به جای این که آقایان متحد بشن یکی مثل خارپشت می ره اونور و دخترا طرفش را می گیرن همین می شه دیگه!
خارپشت تو اول که تالار اومده بودی خیلی خارپشت بودیا! الان فکر کنم گربه ای چیزی شدی که این دخترا دارن ازت حمایت می کنند!
من همین جا اعلام می کنم که همه ی آقایان از آقای مدیر همدردی گرفته تا خارپشت و پدر بزرگ همه در یک صف واحد هستند و لو کره النساء
بچه مثبت عزیز
اتفاقا جناب خارپشت اصلا هم قاطی دخترا نشده و تمامیت ارضی و مردی و همه چیزش رو حفظ کرده
و بسیار خوب بین این همه خانوم اقتدارش رو حفظ کرده پس منصف باش.
همه می گفتن لحن خارپشت تیزه اما ماشالا به لحن شما!! :) باز قربون لحت جناب خارپشت که خیلی
ملایم تر از لحن شماست. اومدین واسه کل کل یا جنگ؟ :163:
این جا آلاچیق کل کله نه میدون جنگ که شما قشون کشی می کنی.
بعد این "ولو کره النسا" که گفتین یعنی چی؟
یعنی از خانومها بیزارن؟ مطمئنین اومدین واسه کل کل؟ میدون جنگ چند قدم اونطرف تره ها! :)
-
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...275f588325.jpg[/img]
ها ها ها ها ها هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها مردم از خنده.
آخه بچه مثبت نمیدونی بهار شادی سردسته خانمهاست کسی نمیتونه با بهارشادی در بیوفته .
-
اَااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااه
این چیه حالم به هم خورد..چرا اینجا انقد عکس میذارید؟
.................................................. .................................................. ...
پشت فرمونم ..یه دفعه جاده باریک شد و ماشینا پیچیدن جلوی همدیگه..باد زد شالم از رو سرم افتاد..بابام داد میزنه شالتو بنداز سرت میگم پس فرمونو چیکار کنم؟میگه ولش کن،شالتو درست کن...داد میزنم میمیرم
با یه بدبختی ردش کردم و شالمو درست میکنم میگم بابا فرمونو ول کنم تصادف میکنم میمیرم..میگه ایرادی نداره عوضش با حجاب میمیری...:302:
این بابائه ما داریم!!!!
-
توجه توجه آقایان همه بگوش باشید .
من یه سری به مخفی گاه خانمهای تالار زدم و عکس های گرفتم .
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...252014cf7d.jpg[/img]
خانمهای تالار مخصوصا بهارشادی رو که میبینید داره چشم بسته تمرین میکنه اسلحه رو باز وبسته کنه.
وای .جنگ اعلام شده .بچه مثبت همش کاره تو بودش ما که آروم نشسته بودیم.
من برم لباس رزم بپوشم .
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...5050238e12.jpg[/img]
من آماده ام هرکی بیاد جلو یه کاتوشا میزنم نا پدید میشه .:311:
-
بچه ها بیاید من فهمیدم که کیه فشار رو سرور رو زیاد کرده که سرعت سایت اومده پایین:311::311:
همین بابا بزرگه دیگه
هر پستی که میزنه یه تصویر سگ و گربه و از این جور جک و جونور ها توش هست:311::311:
من پست های قبلیشو ندیده بودم .
شرمنده بانوان پاسدار جک و جونور نیستن:163:
-
چیه اومدم ازمخفی گاه تون عکس گرفتم لو رفتید ناراحتید.:311:
تصاویر برای جلب کاربران جدید جذابیت داره .تا قلم
و با تصاویر بهتر میشه مفهوم مطلب رو بیان کرد.
باشه باشه من قهرم میرم تا سرعت تالار بهتر بشه .بعد برمیگردم .
وای خسته شدم چقدر سرعت پایینه .حالا خوبه اینترنتم پرسرعته .بنده خدا اونایی که adsl ندارند چطوری میان تالار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
بچه مثبت عزیز
اتفاقا جناب خارپشت اصلا هم قاطی دخترا نشده و تمامیت ارضی و مردی و همه چیزش رو حفظ کرده
و بسیار خوب بین این همه خانوم اقتدارش رو حفظ کرده پس منصف باش.
همه می گفتن لحن خارپشت تیزه اما ماشالا به لحن شما!! :) باز قربون لحت جناب خارپشت که خیلی
ملایم تر از لحن شماست. اومدین واسه کل کل یا جنگ؟ :163:
این جا آلاچیق کل کله نه میدون جنگ که شما قشون کشی می کنی.
بعد این "ولو کره النسا" که گفتین یعنی چی؟
یعنی از خانومها بیزارن؟ مطمئنین اومدین واسه کل کل؟ میدون جنگ چند قدم اونطرف تره ها! :)
این "ولو کره النسا" بر وزن عبارت "ولو کره الکافرون"!!!! توی قرآنه! یعنی هر چند خانم ها خوششان نیاید! :310:
در ضمن من با خارپشت دوستم کسی هم نمی تونه ما را با هم دربندازه! تلاش بیهوده موجب خستگی خودتان است!
پدربزرگ کاتیوشا لازم نیست! برای جنگ با خانم ها موشک جدیدی درست کرده ایم که مثل خمسه خمسه عمل می کنه نزدیک زمین روی هوا می ترکه و به جای ترکش سوسک می ریزه روی سرشون! :311::311::311::311:
البته هنوز جنگ اعلام نشده فعلا بناست مذاکرات برگذار بشه :)
-
پدر بزرگ جان
پدر من ، عزیز من ، عکس نذار! اطلا من اشتباه کردم کل کل کردم! این عکس ها سایت رو دیر لود می کنه! خودتون
DSL داری نمیگی ما وایمکسی های نفتی بدبخت میشیم حجم دانلودمون به ازای لود هر کس کم میشه و باید توش
نفت بریزیم؟ نکن اینکارها رو با ما :305: تازه منم اصلنشم با چادر چاقچور نمیرم جنگ. جنگ ما جنگ نرمه!
هوشمندانه و زیرکانه :) مخفیگاه رو اشتباه آدرس دادن! نمیخوایم که مجرم و قاتل بگیریم! :163:
بعد هم خداییش عکس قشنگ تر نبود واسه من بگذارین؟ واقعا که :324:
ابن بهار66 هم اعصاب معصاب نداره...اگه زیاد عکس بذارین ممکنه با ماشین بیاد زیرتون کنه ها! از ما گفتن بود.
بهار جونم چی شدی گلم؟ عزیزم مگه نمیدونی آدم باید تحت هر شرایطی دینش رو حفظ کنه؟ :305: حجابت مهمتره
یا جونت؟ :) معلومه که حجاب :163: مگه نمی بینی به لطف پدر بزرگ رفتم توی گشت؟ :D حجابتو درست کن زود!
حالا تو اون موقعیت جای بحث شالت رو مینداختی سرت. خودت که پدرهای گرامیمون رو می شناسی :)
پدر جان شما هم انقدر جنگ جنگ نکن! جنگم کجا بود :310:
بچه مثبت هم که اظهار ندامت کرد خودش! تعبیراتتون هم ما رو کشته ها جناب مثبت!
-
از این کارهای معاویه گونه دست بردارید! من کجا اظهار ندامت کردم؟
من همچنان اعلام می کنم همه ی گزینه های ما زیر میزه! اگه لازم شد روش می کنیم!
فعلا هم از پدربزرگ گرامی خواهش می کنیم عکس نگذارند تا ما اعتماد سازی کرده باشیم در مقابل خانم ها باید دست از هر گونه ادعای نابه جا برداشته و تا مرزهای توافقات قبلی عقب نشینی کنند!
امضا: سرلشکر بچه مثبت رییس ستاد مشترک :)
-
آقایون و خانم های محترم ،البته روم بیشتر با آقایونه چون خانم ها بیشتر پرچم سازش برداشته اند و این آقایون هستند که لباس رزم پوشیده اند.
یک نکته :در این کل کل ها حواسمون باشه حرمت ها حفظ بشه.
-
اون هیچی..شال هم سرم میذارم...اون مردک که چند ماه پیش اومده بود و کلی اعصابمو خط خطی کرد و بهم استرس داد دو روزه داره دوباره رو گوشیم زنگ میزنه..اصلا شمارشو میبینم بدنم شروع میکنه به لرزیدن..چرا دست ازسرم برنمیداره؟:(
.................................................. ...........................................
دوستای عزیز..بچه های قدیم و جدید لطفا لطفا این بساط جنگ رو جمع کنید..صبح تا شب کم ازجنگ و این چیزا میشنویم اینجا هم باید صحبت جنگ باشه..کل کل..یعنی یه کم خوش باشیم..پس لطفا شما که انقد هنرمند و خلاقید انرژیتونو بذارید در جهت مثبت..که یه نفر که میاد اینجا دلش شاد بشه..
الاچیقای قبلی رو ببینید ادم تا میدید میخندید...
مرسی
موفق باشید
-
بهار66 دوست عزیز .چرا روح روانتو آزار میدی .
خط تو عوض کن .هم 12 ارزونه هم خط های دیگه.از همه با سرفه ترش ایرانسله هم طرح داره هم مبلغ پالسش از همه شبکه ها ارزانتره.
خداروشکر من چند سالی هست اصلا خط ندارم .انقدررررررررررررررررر نفرت پیدا کردم از گوشی وخط
یعنی چی .اون زمونا که موبایل نبود چقدر راحت بودیم.
الان فرت فرت اس ام اس آدم بیکار میخواد جواب بده.
سرانگشتی حساب کردم سالانه نزدیک به 800هزارتومان میریزم تو جیب این شرکت های مخابراتی.
حالا من رعایت میکردم. خیلی ها هستند که خرج خریده شارژ شون در ماه این مبلغه.
-
اقا حساب ما از اقایون جنگ طلب جداست
ما از بچگی سازش کار بودیم
ارادت عجیبی هم نسبت به خانوما داریم:46:
با دل و جون، همه جوره مخلصشون هستیم، دربست!:43:
قربونتون برم، خودتون رو ناراحت نکنین:43:
:72::72::72:
جنگ نرمو نمیدونم
ولی به این میگن جنگ لطیف!
چار بار اینجوری قربون صدقه اشون بریم
دیگه هیچ دختری جرئت نمیکنه تنهایی پاشو بذاره تو این الاچیق!:311:
همچی که الاچیق خلوت شد
مثل ادم
انسان وار
مردانه
گپ میزنیم:82:
-
ممنون پدربزرگ عزیز اما جریان این طوری نیست که با یه تعویض سیم کارت مشکل حل بشه شاید بدتر هم بشه..اما ازتوجهتون خیلی خیلی ممنونم
ببخشید الاچیق رو دردلی کردم.
کل کلش با شماها
-
اینا اطلاعات سوخته است
استراتژی ما به صورت خودخواسته لو رفته
منتظر تاکتیک های غیر منتظره ما باشین:)
-
میبینم که خارپشت پستهای خلاف قوانین تالار در ور میکنه..ای اقا حامد فرشته مهربون بیایید اینجا..فکر کردن هر کی به هر کیه
وقتی فرشته مهربون گرفتت و پاهاتو فلک کرد و با خط کش زد به کف پات بعد تو تالار بعنوان اغتشاشگر چرخوندت حساب کار دستت میاد.
اون وقت ازاین استفاده میکنی:316: یا این :302:
و ما هم :227:
-
RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام
خانم بی دل پیام خصوصی پر شده است
خانم بی دل در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم به افتخار دست بلند بزنید:104::104::104:
-
بهارم چی شدی؟
نبینم دل بهارم غمگین باشه! این آقایون رو ول کن عزیزم
با پیام خصوصی راه مقابله با یک مزاحم تلفنی بی .... بهت می گم عزیزم :46:
ناراحت نباش!
یادته تو تاپیک ترس هام بهم یاد دادی چطوری رفتار کنم؟ یک مزاحم تلفنی داشتم که غریبه بود همین ماه پیش!
اشتباه گرفته بود منو با کسی گویا! منم انقدر جوابش رو ندادم که بی خیال شد! نه اس ام اس نه زنگ!
خیلی ممنونم ازت. دیگه از جواب دادن به شماره های ناشناس نمی ترسم و جراتمندانه با مزاحم برخورد می کنم.
بهترین شیوه مقابله با مزاحم تلفنی سکوته و اگر آشنا بود راههای دیگه هم هست که بهت میگم. مثل برخوردای قانونی
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
الاچیقای قبلی رو ببینید ادم تا میدید میخندید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام فرشته مهربان عزیز و دوستان خوبم
راستش... هر چقدر آلاچیق کل کل 1 و 2 رو با دقت تمام مطالعه کردم چیزی حالیم نشد !!
نفهمیدم غیر از سینی املت و کشک بادمجونو لبخند مونالیزا و مونالیزای محجبه و نیمرو و پیاز و سبزی خوردن دیگه چی باید اضافه کنم...!
کلا فکر میکنم برای کل کل باید یکی بیاد تا حالشو بگیریم دیگه....!! نه!؟
بهار جان! تا دلت بخواد سند دارم رو کنم که اونیکی مد نظر شماست با مد نظر بقیه فرق فوکوله! منتها فعلا همین یکی رو از مریم 12345...داشته باش تا بعد! آخه بابا جان شما اینروزا با خودت درگیری داری، اعصابت خط خیه، روح و روانت آزرده است، فکرت مغشوشه، روحیه ات سوهانزده است، زندگی روی تلخ و زشتشو بهت نشون داده، دو دستی چسبیدی سفت فرمونو گرفتی از دستت در نره یهو، اونوقت بهت میگن شالتو درست کن! دههههه! یعنی چی آخه؟!!! اینقدر زندگی برای آدم تیره و تار بشه بعد یه عده اینجا از خودشون مسخره بازی در کنن؟ خوب معلومه که تو با اون اعصاب ات که الان ریختن تو قوطی نمیتونی اینجا رو تحمل کنی خوب بابا جان عزیز من خواهر من، نیا باااااغ! باور کن من جای تو بودم الان رفته بودم پیش کیوان بهش گفته بودم اون نوار داریوشش رو یه خورده زیاد کنه با هم مینشستیم یه دل سیر برای این دنیای نامراد لا مروت اشک میریختیم. بقول خردمندی که میگه:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
...بگذریم که:
هیچ کس مهربان تر از گنجشکهای کوچک کوچه های کودکی ام نیست.........:305:
حالا از توی اینهمه اراذل و اوباش (از صالحان و بزرگان عذر میخوام، خودشو میگم) یه بچه مثبت هم سروکله اش بالاخره تو این باغ پیدا شده، اگه گذاشتین اونم صالحان بمونه؟
بهار شادی آبروی هر چی بانوانه بردی!!! اون بنده خدا میگه: ولو کره النسا شما میای چی جوابشو میدی... وای مادر! من زیر بار یک همچین ننگ و رسوایی هرگز نخواهم رفت! هیهاااااات! :163: من تابستون تموم بشه از اینجا میرم! تا پاییز هم بر نمیگردم! دلم برای تالار تنگ خواهد شد! دل اعضا تالار برای من خیلی تنگ خواهد شد، من به مدیر همدردی خیلی کمک کردم، مدیر همدردی خیلی به من نیاز دارد!!! نه دیگه راه نداره، اصرار نکنید، من آخر تابستون تا اول پاییز رو حتما میرم مرخصی، و خیلی هم ناراحتم حالا شما فکر کنید ناراحت نیستم! خدا حافظ ای تالار! البته در مدتی که نیستم حتما ارسالهای جدید رو چک میکنم و پست جدید هم ارسال میکنم که به مدیر همدردی کمک کرده باشم. دیگه خدا حافظ! برا من گریه نکنید! تالار سرعتش افتضاااااااح بوده، افتضاح تر هم شده! ایم تالاره که ما داریم؟ بقول بزرگی:
پشتیبانی فنی تهدید باید گردد!
محمد محمد حمایتت میکنیم!
-
سلام،
دوستان گرامی :)
دقت کردید از 21 خرداد که این تاپیک باز شده تا امروز 176 پست در این تاپیک ارسال شدند؟
میانگینش میشه روزی 12 پست!
یک موقعی این قانون در تالار گذاشته شد که هر عضوی بیش از 2 پست تفریحی در روز ارسال نکند...
در مورد بعضی از اعضا می بینم که این مسئله رعایت نمی شود.
به تاپیک های مشاوره ای هم برسید. کاربران جدید منتظرند :)
ممنون.
-
ویا استفاده از گوشی های سامسونگ.
که شماره طرف رو میزاری تو لیست سیاه . هرچقدر دوستداره بزنگه اصلا نمیگیره که بزنگه.
یا 10 الی 20 شماره دلخواه رو انتخاب میکنی میزاری تو لیست تماسهات اون چندتا میتونند بزنگن. الباقی پرت میشند.
-
سلام و احترام
خانم بی دل افرین هزار افرین من خودم اینترنت پر سرعت استفاده می کنم سرعت تالار خیلی پایین است پشتییانی فنی اینترنت گفته تالارهمدردی سرعت پایین است نظر من این است متخصص فنی تالار باید عوض شود تالارهمدردی به متخصص و پشتییانی فنی با تجربه بادانش با علم نیاز دارد متخصص فنی تالار مشکل ساده فنی نمی تواند حل کند واقعا خیلی متاسفم
خانم بی دل محترم از من انتقام نگرفتی ترسیدی:311::311::311:
-
بی دست از دنیا نری، بزن اون دست قشنگه رو
:104::104::104::104:
:104::104::104:
:104::104:
:104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
اینا اطلاعات سوخته است
استراتژی ما به صورت خودخواسته لو رفته
منتظر تاکتیک های غیر منتظره ما باشین
فعلا که تعداد ما بیشتره! :)
بعد هم خوشم میاد از تک و تا نمیافتین! استراتژیتون که لو میره میگین خود خواسته :311:
فکر کنم اون که خلاف قوانین عمل کنه باید منتظر چوب فرشته و اعلام های آقا حامد باشه!
بعدا می بینیم با جنگ نرمتون کی جرات نمیکنه پاشو بگذاره تو باغ :D
این بی دل کجاست؟
حالا که کل کل جون گرفته نیست! نازی هم نیست!
بهار تو از دپ در بیا!
اینا 3 تایی زورشون رسیده به 1 نفر اما من کم نمیارم. بیا همکاری با من
تا آخرین قطره شارژم از تمامیمت خانوما دفاع می کنم
بعد هم جناب خارپشت این مثل آدم و انسان وار که گفتین یعنی چی؟ :163: :160:
مگه تاحالا مثل چی حرف میزدین؟ :163:
واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!! :81:
آقا حامد؟ :327: این آقای خارپشت داره هی تیغ میندازه! ما درخواست خلع سلاح ایشون رو داریم!
فرشته آی فرشته بیا اینجا! خانوما همه با هم :327: :327:
-
بی دل جان اعصاب بنده هر چی هست برای خودش هست..دلیلی نداره اینجا میدون جنگ بشه..اگه دوست دارید برید تاپیک بزنید بعد همدیگه رو با نارنجک بزنید با مین منفجر کنید..اصلا خودتونو و بقیه رو تیکه تیکه کنید..با تانک یه بارسر و ته ازروی همدیگه رد بشید . ...
اگه کل کل اینه سند شیش دنگش به نام خودتون.
صدر رحمت به املت و کشک و بادمجون..
بهارشادی عزیز من دپ نیستم..
-
نقل قول:
این بی دل کجاست؟
دیدن بی دل چشم بصیرت میخواد! الکی نیست که! پست 177
-
بی دل جونم
عزیز دلم اینم همکاری من
:104::104::104:
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بهار شادی آبروی هر چی بانوانه بردی!!! اون بنده خدا میگه: ولو کره النسا شما میای چی جوابشو میدی... وای مادر! من زیر بار یک همچین ننگ و رسوایی هرگز نخواهم رفت! هیهاااااات!
بی دل جان
وقتی داشتم پست میزدم نبودی عزیزم! :) وگرنه چشم بصیرت فراوونه عزیز دل.
بعد هم پاک نا امید می کنی آدم رو ها!حالا که همه آقایون بهم هجوم آوردن عوض همراهی سوتی
میگیری گزک میدی دستشون :D یکخورده متحد باش دیگه دختر خوب :)
بهار 66 جونم
قول میدم دیگه اینجا چیزای خوب خوب بنویسیم...من به خاطر دل بهار66 انصراف میدم
میدونی چرا اینجا اینجور شده؟ چون به قول آقا حامد
یادشون رفته بیش از 2 پست غیر مشاوره ای جایز نیست! حق با آقا حامده.
هدف تالار نباید فراموش بشه..ما رفتیم دوستان
خدا نگهدار
باغ شش دنگ مال آقایون تا کیف کنن تنهایی دور هم
بای بای
-
نقل قول:
بهار 66 جونم
قول میدم دیگه اینجا چیزای خوب خوب بنویسیم...من به خاطر دل بهار66 انصراف میدم
لازم شد یه سند رو کنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
همه با هم هماهنگ بخونید.لات لات لاتم من --------------خط کش، ترکه، مرکه ، کشم من
آقای /خانوم پشتیبانی فنی!
بابا حالا ما یه چیزی گفتیم شما بدل نگیر!
این دفعه چهارمه که پست میزنم ارسال نمیشه و از بین میره!!!:163:
منم میرم به جمع اعتصاب کنندگان می پیوندم!
محمد محمد حمایتت میکنیم:325:
-
سلام خانم بی دل پیام خصوصی خا لی کنید خانم بی دل از من انتقام بگیرد از من ترسیدی:311::311::311:
:72::72:
-
خط کش و ترکه که از اول تو باغ بود..فقط خمپاره و نارنجک نبود که بعضیا دوست دارن بیارن.
نقل قول:
هرکی بیاد جلو یه کاتوشا میزنم
موشک جدیدی درست کرده ایم که مثل خمسه خمسه عمل می کنه
یه پیشنهاد دوستانه بود..
البته بی دل جان شما که ازاول درصد خشانت خونت بالا بود.
اقا حامد و بهار شادی راست میگن.منم رفتم
موفق باشید
-
سلام خانم بی دل حمایت میکنیم:311::311:
خانم بی دل چه کسی جریمه کنیم:311::311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام و احترام
خانم بی دل افرین هزار افرین من خودم اینترنت پر سرعت استفاده می کنم سرعت تالار خیلی پایین است پشتییانی فنی اینترنت گفته تالارهمدردی سرعت پایین است نظر من این است متخصص فنی تالار باید عوض شود تالارهمدردی به متخصص و پشتییانی فنی با تجربه بادانش با علم نیاز دارد متخصص فنی تالار مشکل ساده فنی نمی تواند حل کند واقعا خیلی متاسفم
خانم بی دل محترم از من انتقام نگرفتی ترسیدی:311:
محمد برادر من! الان در این لحظه بنده از شما انتقام بگیرم یا با شما همگام شم متخصص فنی تالار رو هشت هفتلکو کنم؟! به نظرم بهتره شما رو برای مدیریت شورش نگه داریم فعلا، بعد که دشمن فرضی رو شکست دادیم، شما رم یکجوری کله پا میکنیم دیگه:311:
در ضمن این محترم که منو خطاب کردی (متشکر:227:) خیلی کار منو برای انتقام و شورش سخت میکنه، آخه یک خانوم محترم و چه به انتقاااااام اونم از نوع گیس کشی:163::160:
حالا از این حرفها گذشته آقای ابراهیمی گوشتو بیار جلو یه چیزی بگم بین خودمون باشه: درسته که همه خشممونو سر متخصص فنی تالار خالی کردیم، ولی به جان خودم امروز من به هر سایت ایرانی که سرزدم همین مشکلو داشت! باور کن.
آقای مجری آقای مجری! بعله با شمام!!! می بینید که نبض شورش تالار تو دستمه! هر آن یه دکمه رو فشار بدم تالار میره رو هوا. و همانگونه که شنیدین، بهار 66 گفت که درصد خشانت خون بی دل بدجوری بالاست :227: پس دستا بالا! شارژ اهدایی وده، شارژ اهدایی زور وده :301::307::cool:
به به! می بینم که یک عده تصمیم گرفتن که دخترای خوب و سر براهی بشن و دیگه اینجور جاهای بد بد نیان و چیزهای بدبد یاد نگیرن. ما هم دعا میکنیم خدا انشا الله در مسیر این تصمیم شما رو یاری کنه که احیانا دیگه دچار همچین لغزشهایی نشین و فریب اینجور جاها و رفقای خشن و ناباب رو نخورید تا بتونید دکتر مهندس بشید و به جامعه خدمت کنیددد.:104: