پس توانایشو نداره نگیره. نمیتونه خودشو کنترول کنه ویا فحاشی میکنه . روزه به چه درد میخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
هنوز برای اکثریت ما ثابت نشده که فحاشی هم روزه رو باطل میکنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
پس توانایشو نداره نگیره. نمیتونه خودشو کنترول کنه ویا فحاشی میکنه . روزه به چه درد میخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
هنوز برای اکثریت ما ثابت نشده که فحاشی هم روزه رو باطل میکنه .
سلام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار نماز رو زه طاعات قبول باشه
من در ماه رمضان ماه خدا برای تمام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی دعامی کنم:323::323::323:
رمضان ماه نزدیکی ماه خدا
دعای رو ز اول ماه مبارک رمضان
خدایا قرار بده روزه مرا در ان روزه داران واقعی و قیام و عبادتم در ان قیام شب زنده داران و بیدارم نما دران از خواب بی خبران و ببخش به من جنایتم را در این روز ای معبود جهانیان ودر گذر از من ای بخشنده جنایات کاران
:311: :311: :311: وای خدا خیلی باحال بود...فکر کنید...خوبه همه چی مجازیه..اگه واقعی بود چیکار میکردن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
خوبه حالا اگر کسی هم بلد نبود .
با این پست آموزش کامل داده شده .:324:
گاهی مطالب خنده دار از دید ما .
گمراهی برای تازه عضو شدگان است.
امیدوارم مطالبی که در جستجوی در تالار پیذا میکنیم . بروز رسانی شود که برای مراجعه کنند آسیب زا نباشد.
اگر مطالبی که باعث شادی دوستان میشود رو در جای خود قرار دهند مفیدتر است. مانند آلاچیق وغیره..
امیدوارم دوستان را نرنجیده باشم.
کسی که اینکارو کنه نیازبه راهنمایی ما نداره..ذهنش به اینجا میره..حالا انجام هم بده..که چـــــــــــی؟
بهش مدال میدن؟بهش چیزی اضافه میشه؟هر روز هم اینکارو کنن اخر و عاقبت چه فایده براشون خواهد داشت؟
اما پدربزرگ جان به احترام حرفتون درخواست کردم اگه بداموزی داره حذفش کنن.
ممنون
سلام و صد سلام به روی پر فروغ اعضاء خوب همدردی
طاعات قبول:323:
ان شاء الله که همگی خوب و ماه رمضانی سرشار از برخورداری از لطف و رحمت الهی را آغاز کرده باشید .
برای من هم دعا کنید که مشغله ها کمی سبک تر شود و فرصت بیشتر آمدن به همدردی را بیابم که تشنه آنم:43: .
عرضی هم داشتم اینکه :324::
دوستان عزیز
بسیاری از پستهای مدتی اخیر این تاپیک روندی چت گونه و مشمول اسپم دارد و بعضی نیز مشمول انتقال به باغ همدردی است .
ضمن حفظ احترام شما عزیزان ، تقاضا داریم که دقیقاً مطابق کاربرد این تاپیک عمل نمایید تا نه زحماتتان هدر برود نه وقت مدیران به حذف و انتقال این پستها گرفته شود و از امور مهم دیگر باز مانند .
همراهی شما مزید امتنان است :72::72::72:
پاورقی
====
باغ همدردی تنها آلاچیقی برای کل کل دارد:305: بقیه باغ محل شوخ طبعی های مناسب :311:، تفریح و بعضی گفتگوهایی که به تلطیف روح :310:و فضای تالار کمک می کند هست لذا تصور نشود در باغ فقط می شود کل کل داشت :82:.
.
دعای رو ز دوم ماه مبارک رمضان
خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دارد در ان از خشم و انتقامت و توقیق ده مرا در ان برای خواندن ایات قران به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان
ماه رمضان ماه ضیافت الهی
:323::323::323:
دو هفته پپش بود که آخرین خواستگاری ام را رفتم. با پیش زمینه ای که داشتم اصلا امیدوار نبودم که اتفاق مثبتی بیافته و نظرم قبل از رفتن یه خرده منفی بود! اما وقتی رفتم احساس کردم با شخصی عاقل و تقریبا همفکر خودم طرفم! و نظرم مثبت شد!
یه بار هم دوباره رفتم مسافرت و با برادرش صحبت کردم. همه چیز مثبت بود و من هم مصرانه مثبت بودم که یه دفعه ورق برگشت! حساب کاربری دختر خانم را توی فیس بوک پیاد کردم و از دیدن پست هاش کاملا نظرم عوض شد! دنیای ما و فضای فکری و عقیدتی ما کاملا متفاوت بود! و خوب نظرم منفی شد.
اما اون چه که باعث شده الان این پست را بزنم این فکر بود که اگر ما می دونستیم که با هر پست و هر نوشته و هر لایک دادن و ... تحت قضاوت قرار می گیریم. اگه حواسمون بود که هر کاری که توی این دنیا می کنیم هم توی این دنیا و هم در آخرت باید براش پاسخگو باشیم آیا باز هم هر حرفی را می گفتیم و می نوشتیم؟ آیا زیر هر نوشته ای را لایک میزدیم؟ آیا ....
همین!
سلام به اعضای خوب تالار نماز رو زه قبول باشه
من حق عضویت 1 است حق عضویت دارد تمام می شود
چند رو ز به مرخصی بروم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم سعی می کنم 10و 11 مرداد منتظر باشید به تالار برمی گردم
دلم برای تالار خیلی تنگ می شود دلم برای اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی تنگ می شود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی خیلی دوستتت دارم خیلی گلی:72::72::72::72::72::72::72:
میبینم جدیدا بعضی کاربرا از نوع نوشتن دورنگ ابی و صورتی استفاده میکنن:302:
این روش منحصرا مال منه ها..حق کپی رایت رو رعایت کنید + کمی خلاقیت.
اقای ابراهیمی چی شده؟جناب مدیر چی بهتون گفتن که گل ازگلتون شکفته؟
بازگشت اقایsci و مهاجر بینشان و تولد اقای بی بی رو تبریک میگم.انی و فرشته مهربونم بیان و بالهای صداقت هم بیشتر بیاد دیگه همه چی تکمیل میشه.
موفق باشید.
سلام خانم بهار زندگی محترم
جناب مدیر هیچ حرفی به من نزده است
خانم بهار زندگی محترم شایعه درست نکنید
:72::72::72:
سلام بر دوستان عزیز همدردی
امیدوارم ایام به کام و طاعات و عباداتتون مقبولِ درگاهِ حق قرار گرفته باشه.
غرض از گرفتن وقت عزیزان، مدتیه که مسئلهای ذهنمو مشغول کرده. به ذهنم رسید که اینجا مطرحش کنم، باشد که با کمک شما، مشکلم حل بشه.
چند باری شده که دیدم بعضی از همدردانِ محترم، در هنگام همدردی با تنی چند از مراجعانِ مؤنثِ مجرّد، پیشنهاداتی از قبیل زیباتر شدن، نمایاندن زیباییها و … دادهاند.
به عنوان مثال ۲، ۳ هفتهی پیش، خانمی در تاپیکش از ترک شدن، توسط نامزدش (شاید دوستش) ابراز ناراحتی میکرد که یکی از دوستان عزیز، در پاسخ به او بدین مضمون گفت که "خودت را زیباتر کن، تا وقتی نامزد سابقت تو را میبیند حسرت بخورد". البته دوستان توجه داشته باشند که من نقل قول نکردم و گفتهی دوستمونو با کلمات و اصطلاحاتِ هممعنی جایگزین کردم (برای جلوگیری از شناخته شدن دوست عزیزمون)
یا چند روزی نزدیکتر، دیدم دوست عزیزی، به یکی از مراجعین محترم، راه و چاه زیباتر شدن، به وسیلهی بیشتر نمایاندنِ یکی از اندامهای تحریکآمیز را میداد.
البته قبل از اینکه در این موارد حرفی بزنم، منصفانه نیست اگر نگویم که هر دو پستی که اینجا مثال زدم، پستهای بسیار خوبی بودند که اگر موارد بالارو از آنها حذف میکردیم، مستحق تشکر و حتی رتبه بودند. اما مسئلهای که به نظر من مهمه، اینه که مراجع همواره از بین راهِ حلهایی که جلوش گذاشته میشه، راهیو انتخاب میکنه که بیشتر دوست داره (اگه برایش غیرمنطقی نباشه). علاقهی بانوان به زیباتر بودن و خودآرایی هم که بر کسی پوشیده نیست. پس این نوع راهِ حلها ممکنه برای مراجع و یا دیگر مراجعانی که مشکلِ مشابه دارن و تاپیکو میخونن یکی از راههای برگزیده باشه.
این همه گفتم، از دلمشغولی خودم نگفتم.
و اما دلمشغولی من اینه که آیا اینگونه پیشنهادات برای مراجعین مناسبه؟
بحث دین و مذهب نمیکنم. چون اعتقاد دارم اگر کسی اعتقادات مذهبیش مخالف این موضوع باشه، مطمئنا قبول نمیکنه. اما فکر میکنم اینگونه پیشنهادات، به گونهای شبیهِ افزودنِ هیزم، برای آتشِ جنگی هست که بین بعضی از بانوان محترم شکل گرفته که میخواهند زیباتر و چه بسا زیباترین باشند.
فکر میکنم این کار، جز باعثِ دور شدنِ این دسته از بانوان (و حتی جامعه) از مسائلِ مهمترِ زندگی، بد شناخته شدن این دسته از بانوان و در نتیجه افزایش مزاحمتها (و …) توسطِ مردانِ سستعنصر و لاابالی، و البته جز باعثِ افزایشِ مردانِ سستعنصر و چشمچرانِ جامعه نیست (مثلی هست که میگوید هر کسی قیمتی دارد! این مثل تا حدودی اینجا صدق میکند؛ افزودنِ شعلهی جنگِ زیبایی، متاسفانه به منزلهی افزودنِ قیمت، برای ناپاک شدنِ نگاهِ مردان هست. علیالخصوص که بسیاری از معیارهایِ زیباییِ فعلی، به نوعی به زیباییهای جنسی و تحریککننده وابستهاند(از سر تا پا تنگ، کوتاه، نازک و …))
و در نتیجهی اینها هزار و یک مشکل به وجود میآید که همگیمان از آنها خبر داریم (یکی از آنها میتواند افزایش خیانت باشد و یا سرد شدن روابط...)
من به دلایل مذکور معتقدم که دادن این پیشنهادات، به صلاحِ مراجعین نیست و نگرانم که این نوع پیشنهادات، باعث مشکلات ثانویه برای مراجعین عزیز بشه.
البته اگر عزیزی از عزیزانِ همدردی لطف کرد و بنده رو متوجه اشتباهِ احتمالیام کرد خوشحال میشوم، چون مشکلم برطرف میشود و در نتیجه نظرم هم عوض میشود.
متشکرم :72:
سلام دوستان عزیز
قبلش منو ببخشید که این مطلبو اینجا مینویسم.:316: :316:..میدونم جاش اینجا نیست اما چون مربوط به پست قبلیه ترجیح دادم اینجا باشه.
خود اقای مسافر زمان میدونه همیشه از نوشته های خوبشون تعریف کردم و همیشه طرز فکرشونو دوست داشتم من جمله اینجا..حقیقتا حرفشون کاملا درسته اما چون مثال دومشون در مورد نوشته من بود لازم بود یه توضیحی بدم که رفع سوءتفاهم بشه.
منظور پستی هست که تو تاپیک مربوط به قد نوشتم.
من اینو برای اون خانوم با اون شرایط ظاهری نوشتم.چرا؟
ممکنه یه کم بحث ریز بشه...برای دوخت مانتو چه برای ادم چاق چه لاغز،چه قرار باشه اون مانتو تنگ باشه چه گشاد یه مدل وجود داره..یه الگو که تو اکثر مانتوها یکسانه..یعنی همه مانتو تو ناحیه کمر یه قوس دارن که باعث خوش فرم ایستادنش میشه..تفاوت مانتو تنگ و گشاد تو سایز هست نه تو داشتن یا نداشتن اون قوس.
اما من چون خیلی دیده بودم گاهی دخترای قدبلند چون مانتویی که میخرن براشون کمی کوتاهه و اون قوس از ناحیه کمر بالاتر میره مانتو نمای خیلی زشتی پیدا میکنه.مثه اینه که اقایون یه پیرهن مردونه بخرن که حلقه استینش خیلی تنگ باشه و بالا بایسته..چه فرم بدی پیدا می کنه؟
اینجا هم همونطوره و منظور من اصلاح اون قوس مانتو بود..نه تنگ کردن و نمایان کردن اندامها..
و همونطور که گفتم نمایان شدن اندامها به سایز مانتو (یعنی تنگ و گشاد بودنش مربوطه نه داشتن اون قوس).
امیدوارم اونطور که باید توضیح داده باشم.
بازم از اقای مسافر زمان ممنونم.
موفق باشید
منم به نوبه خودم از پست آقای مسافرزمان تشکر میکنم.
دختری دم بخت پستی باز میکنه که همه خواستگارانش را به دلیل ماه گرفتگی یا تیره بودن بخشی از بدن .
خواستگارانش را رد میکند .
ما وهمه دوستانی که اینجا هستم سعی داریم که این مراجعه کننده را روح وروانش را آرام کنیم و
به نوعی به زندگی عادی برگردانیم.
من نه پزشکم نه چیزی که بخوام برای کسی نسخه بپیچم .
اما طبق تجربه های که دارم سعی میکنم مفید باشم برای تالار .
اکثریت دوستانی که به تالار میان وقت میزارند .برای سرگرمی نیست.
همه ما مشکلاتی داریم. انقدر گرفتار زندگی هستیم.
اما دراین تالار احساس مسئولیت میکنیم.
که تجربه ای داریم چرا در اختیار کسی نزاریم.
باتشکر
سلام
من حق عضویت 0 شد باید به مرخصی بروم می خواستم با اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خداحافظی کنم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود مرخصی تمام شود فعلا تصمیم برای بازگشت به تالار نگرفتم فعلا باید استراحت کنم شاید به تالار برگشتم شاید به تالار برنگردم معلوم نیست چند وقت در تالار همدردی مفید موثر بوده باشم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به امید دیدار
خداحافظ
محمد ابراهیمی حضورت در لیست فعال ترین ارسال کننده ها و بیشترین تشکرشده ها نشون می ده حضورت موثر بوده و هست می دونم برمی گردی.
تعطیلات خوش بگذره
سلام اگر به تالار بر گردم در تالارهمدردی برنامه زیادی دارم به زودی اعلام می کنم منتظر باشید به تالار بر می گردم ممنون:72::72::72:
اعضا ی خوب تالار و مدیران خوب تالار بهترین و تک است خیلی گلی دوستتت دارم
سلامی دوباره به دوستان عزیز :72:
بهار خانوم، بنده تا جایی که تونستم سعی کردم جوری مثالها رو بزنم که کسی متوجه نویسندهی پستها نشه. ای کاش پاسختونو اینجا نمیذاشتین. :72:نقل قول:
قبلش منو ببخشید که این مطلبو اینجا مینویسم.
غرضم از آوردن مثال در پست قبلی، نه محکوم کردن کسی بود و نه شناساندن نویسنده به دیگران. تنها خواستم نمونهای از چندین مثالی که در ذهنم بود، آورده باشم که هم دوستان منظورمو بفهمند و هم اگر نظرم اشتباه بود، بنده رو راهنمایی کنند. هر چند که به نظر میرسه کار اشتباهی کردم که این مثالها رو زدم و اصلا نباید مثالی میزدم.
از دوستان عزیز دیگری که به بنده در این مورد پیغام دادند و یا پیغام ندادند و فکر میکنند که مثالهای من در مورد ایشان بوده، خواهشمندم که لطف کنند و با نام نبردن از خودشان به عنوان نویسنده، بنده رو به خاطر مشخص شدن نویسندهی پستها، شرمنده نکنن.
از بهار خانوم هم به خاطر توضیحی که دادن متشکرم. :72:
عجب اسم طویلی دارم من! :) دوستان عزیز لطف کنید و حداقل آن آقای جلوی اسمو بردارین. اینجوری کمی کوتاهتر میشه :)نقل قول:
خود اقای مسافر زمان... / منم به نوبه خودم از پست آقای مسافرزمان ...
از لطف همگیتان متشکرم. :72:
اقای مسافرزمان (اهمیتی نداره طویل بشه یا نه) ایرادی نداره..
خوبه که درگیری ذهنیتونو نوشتین.خود منم همینطورم و ازاین بابت اینجا نوشتم که توضیحی برای دیگران هم باشه.
من ازاین موضوع ناراحت نیستم..اگه قرار باشه شما چیزی نگی که مبادا من ناراحت شم یا من هیچی نگم که مبادا به کسی بربخوره که کاری ازپیش نمیره..همین تبادل نظرات هست که باعث روشن شدن چراغهای جدید تو ذهنمون میشه.
موفق باشید
سلام
امید وارم حال همتون خوب باشه
نماز روزه هات قبول.
خواستم بیام خبر بدم دست بهارشادی از گچ در اومده و خوب شده ولی الان فهمیدم که دوباره آتل بستنش :(
خوب دیگه اشکال نداره زود خوب میشی بهاری یکمی تحمل کنی دوباره دو دستی می تونی تایپ کنی و کمک کنی به همه.
:72:
این قسمتی از نوشته ای بود که از ی وبلاگ خوندم
البته من انقدر نمی خورم ولی راست میگه واقعا:
خدایا منو ببخش که به اندازه یک خرس سه وعده غذا و آب در وعده سحری میخورم و به اندازه یک فیل سه وعده در هنگام افطار !
خدایا منو ببخش که یاد همه چیز و همه کس میوفتم جز گرسنگان !
:(
سلام ...سلام..
بالاخره منم اومدم...رفتم شارژمو مثه یه دختر خوب پر کردم که هر روز بیام و به تالار سر بزنم که از زمین و آسمون برام بارید!
اما حالا که بالاخره از گزند این بارشهای دهری! جون سالم به در بردم اومدم به همه تون سر بزنم و بگم:دم افطار وقت اذان سر سفره های قشنگ افطاریتون برای همه ی مریضان،برای همه ی محتاجان،برای همه ی دلخستگان،برای همه ی اونهایی که دیگه رمقی به تنشون نمونده،برای همه چشم به در مونده ها و همه ی همه ی کسانی که چیزی ته دلشون سنگینی میکنه و بغضی گلوشونو گرفته دعا کنید...ان شالله که به حق این روزهای عزیز شما هم به همه ی آرزوها و خواسته های ثوابتون برسید...
سلام و احترام خسته نباشید اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار نماز رو زه قبول باشه
من در مرخصی هستم استراحت می کنم مرخصی دارد تمام شود به تالار با قدرت پر نشاط به تالار بر می گردم اماده پر نشاط زودتر به تالار بر گردم به تالار بر گردم با قدرت در تالار همدردی کار شروع کنم خانم بهار زندگی محترم به یاد من بودی خیلی تشکر قدردانی می کنم :72::72::72:
در تالارهمدردی برنامه خاصی دارم منتظر باشید حق عضویت به بانک واریز کنم فرم حق عضویت پر کنم ارسا ل کنم مدیرهمدردی زودتر حق عضویت پر رنگ کند امیدوارم
خانم نازنین 1 حق عضویت تمدید کن در تالارهمدردی برنامه خاصی دارم
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی خیلی دوستتت دارم خیلی گلی:72::72::72:
2و 3 دیگر به تالار بر می گردم منتظر باشید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72:
سلام آقای ابراهیمی منتظرم زود برگردید با برنامه ویژه ...حق عضویت تمدید می کنم شما هم زود از مرخصی برگردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
تا اخر در تالار می مانم :)
آقای ابراهیمی جاتون خیلی خالیه .
از شاتل راضی هستم کلاس نقاشی بعد پایان نامم می رم .دیگه چی؟؟؟دیگه خبری نیست فقط زود از مرخصی برگردید...
دختر مهربون خیلی کم پیدا شده
آقای sci و ani هم بچه گول می زنن الکی می ان دلمون رو خوش می کنند بعد دوباره نیست می شن...
باز خداروشکر آقای baby یکمی هست.
فرشته مهربان چی؟چرا به تاپیک های من سر نمی زند؟
خارپشت هم چند روز پیش به دلم افتاد یهویی حالش رو بپرسم تو پیام خصوصی پرسیدم گفت خوبم.ولی از اون به بعد دیگه پیدایش نیست .
فکر کنم حتی جواب سلامم هم نداد!یا داد ! نمی دونم
فقط یادمه که خیلی خودش رو گرفته بود.
خوب ........
دیگه بی نهایت هم داره به سمت عدد میل می کنه هی داره کم میشه هی کم میشه...
:rolleyes:
به هر حال ......ایشالا همتون خوب باشید.:72:
سلام به همه
طاعات و عبادات همه دوستان قبول چه اونهایی که روزه دارند و چه اونهایی که دوست دارند روزه بگیرند اما عذر شرعی دارند.
ما که فعلا زمان بخور بخوره.:D
دورا دور جویای احوال همه هستم.
به قول بچه مثبت هرچه کمتر پست بزنی کمتر می یای صفحه رفرش می کنی .
همدردی بدجور اعتیاد اوره.
و در حال ترک هستم.
پست ها را می خونم .استفاده می برم. اگه نگاه کنید تشکر هام پای پست ها اثرش مونده.
ممنونم نازنین جان که به یاد ما هم هستی.
خوشحالم که داری وارد یک مرحله دیگه از زندگی می شی.
برای بهار شادی هم طلب عافیت دارم.
دوستان هم اونقدر خوب راهنمایی می کنند که دیگه احتیاجی به تکرار مکررات نیست.
فقط می مونه یه سری از تاپیک های حساس که بنده به شخصه به خاطر آفت های مشاوره سعی می کنم پست نذارم.
سلام به همه ی دوستان ِهمدردی،
امیدوارم حال و احوالتون خوب بوده باشه و دماغ همه تون (چه اونایی که میشناسم چه اونایی که نمیشناسم) چاق ِچاق باشه :)
حال منم خوبه،یه چند ماهی پیرتر شدیم و کمی هم با تجربه تر.
کلی حرف میخواستم بزنما ولی همچین که خواستم بنویسم چیزی یادم نیومد!
امیدوارم که این ماه رمضونی هممون(ببخشید جمع بستما،ولی هر کی نمیخواد،خودشو داخل این همه حساب نکنه)ادم بشیم اونایی هم که وضعشون خوبه و ادم هستن،ادم تر بشن،هر چند که من هنوز موندم ادمیت بالاتر و برتره یا انسانیت،ولی بیخیال واژه ها،نمیخوایم که با کلمات بازی کنیم،منظورم روشنه(پیش رفتن بسوی کمال)
کلی خودمو کنترل کردم که بالا شکلک نذارم که شاخه گلهای زیادی رو تقدیم کنم:
با احترام
:72::72::72::72:
:72::72::72:
:72::72:
راستی همینطور که میبینید من شارژ نداشتم،دیگه اینجا تاپیک زدم،
خب بی ادبی بود بعد ِچند ماه راست راست بیام تو همدردی بگردم و سلام و احوالپرسی نکنم :rolleyes:،میبینید چقدر مبادی ادابم و عذرم موجه هستش:D(وای دلم برا این شکلکه خیلی تنگ شده بود)
شماها یاد نگیرینا:D
سلام شایانای عزیز.خیلی خوش برگشتی
من همون بهار66 هستما..فکر نکنی یه نفر جدیده..:P
خوبی؟تا حالا کجا بودی؟اخ چقد سرت شلوغه که یه سری نمیزنی اینجا؟
خیلی جات خالی بود.
چکار کردی خواهر؟شوور موور؟کار و بار؟درس مرس؟
اگه از احوالات تالار هم جویا باشی امن و امانه..هیش خبری نیس...بعضیا رفتن بعضیا جدید اومدن..همیـــــــــــــن:(
خیلی خوشحال شدم دیدم اومدی..کاش همه بچه ها برگردن تالار.:302:
موفق باشی
سلام شایانا، خوبی؟:46:
فرق آدمیت با انسانیت چیه؟ خوشحال می شم اگه برام توضیح بدی.:72:
بشر حیوانی دو پاست که سخن می گوید و ناطق است، انسان بشری است که عقل دارد و تعقل می کند و کشف میکند و اختراع می کند، آدم انسانی است که شعور دارد و احساس دارد و عاشق می شود و هموست که رسد به جایی که به جز خدا نبیند.
ببخشید که من زودتر جواب دادم. سخن جالبی بود که حیفم اومد نگم.
سلااااااااااام
به سلامتی شایانا
:326:
به به شایانای عزیز سلام خانوم خانوما
خوش اومدی عزیزم :46: نماز و روزه هات قبول باشه.
چه گلهای قشنگی. منم بعد بهار یکیشو واسه خودم بر می دارم.
اوضاع احوال خوبه؟ ایام به کامه؟
چه دعاهای قشنگی هم کردی واسمون :) واقعا من یکی که خیلی نیاز دارم به آدم شدن.
بچه های تالار هم خوبن. نازنین اگر خدا بخواد داره ازدواج می کنه البته تو فاز شناختن هنوز.
تالار یه 2 هفته ای رفت رو هوا و پست ها و تاپیک های خیلی ها غیب شد :311:
منم که افتادم دستم شکست :163:
آنی و مدیر و فرشته مهربان و جناب sci هم زیاد تالار نمیان. سرافراز که اصلا نمیاد تالار.
دختر مهربون و یاسا هم که هی میان دالی می کنن میرن.
بینهایت دوباره داره مامان میشه :227:
دیگه خواهر جونم برات بگه به قول بهار یک سری ها رفتن یک سری ها هم اومدن.
شایانا نمیگی الان آقایان حامد65 و کیوان میان میگن عنوانت مبهمه؟ :D
تا نیومدن گفتم 1 حال و احوالی بکنم باهات :43:
التماس دعا تو این ماه عزیز
سلام دوستان
نازنین جان
فکر کنم بنده خدا آقای خارپشت چون روزه داره زیاد تالار نمیاد. آخه گفته بود خیلی واسش سخته روزه.
ایشالا که حالشون خوبه. دست منم 1 ماه دیگه رفت داخل آتل به لطف دکتر محترم :)
آقای ابراهیمی
منتظر برنامه های ویژه تون هستیما. زود برگردین.
راستی آقای جرجیس رفت که با یک برنامه شاد بیاد اما دیگه اصلا نیومد. چرا؟ آقای جرجیس کجایین؟
سلام مامان بی نهایت
ما همیشه دعا گوتون هستیما. حال نی نی خوبه؟ هنوز معلوم نیست دخمله یا پسر؟ :46:
شایانا هم که به سلامتی دوباره برگشته تالار. خوشحالیم بسیار زیاد از دیدنش.
دلم برای رایحه عشق ، سرافراز ، آنی خیلی تنگ شده :302: رایحه جونم کجایی؟ سرافراز چرا نمیای یک پست
بزنی ببینیم در چه حالی؟ دختر مهربون کم میای تالار ها! گفته باشم! :81: زن امیدوار هم دوباره پر رنگ شد و میخوام
حسابی ازش مشاوره بگیرم.
راستی این بی دل کجاست؟ بی دل کجاییی؟ چرا یک خط در میون میای تالار؟ آلاچیق کل کل باغ رو کردیمش آلاچیق
مهر و دوستی و صفا سیتی :D با نازنین حسابی داریم کیف می کنیم. نیای دعوامون کنیا. خوب خودت رفتی و
نیستی ما هم جاتونو گرفتیم :D زودی بیا تالار
خدا رو شکر آقای مهاجر بی نشان هم دوباره فعال شدن. جناب baby هم که فعال بودن ؛ جناب sci هم دوباره اکتیو
شدن. بالهای صداقت هم که هست. مونده آنی و حضور بیشتر مدیر محترم همدردی و فرشته مهربان. جمعمون
دوباره اگه همه بیان جمع میشه ها.
راستی آقای arash1348 هم از عضوهای خوب تالارن که جدیدا به تالار پیوستن. آواتارشون خیلییییییییی قشنگه.
پست هاشونم خیلی خوبه. امیدوارم موفق باشن و زندگیشون به حق این ماه عزیز دوباره شاد و زیبا بشه کنار
همسر و فرزندشون.
گلنوش جان ، آقا حامد65 و همه اونایی که شرایط جوی و محیطیتون واسه روزه داری خیلی سخته ، اجرتون با خدا و
واقعا قبول باشه روزه هاتون که واقعا روزه داری تو اون شرایط خیلی سخته. ما رو هم دعا کنین.
وای چقدر حال و احوال داشتم که بپرسم :D می دونم خیلی حرف زدم.
دیگه برم. راستی واسه این دستم هم که به قول جناب فرهنگ خراب شده دعا کنین :) همینطور واسه داداشم که
مریضه. مرسی دوست جونا.
بابا یکی یه گوسفند بیاره قربونی کنه.
شایانا اومده، sci هم که پست گذاشت بعد مدتها.
تو رو خدا کسی از جناب مدیر همدردی اطلاعی داره؟من نگرانشونم، نمیشه گفت کم پیدان
باید بگیم نا پیدان.
البته فرشته مهربان هم نیست، لرد حامد هم که دیگه از بس نمیاد کسی یادش نیست .
میدونم اینجا جاش نیست اما
من روزه نیستم اما کسایی که روزه دارین وقت افطار و سحر مردم یکی از سرزمین های این کره خاکی رو ازدعاتون محروم نکنید..مهم نیست اونا اینجا نیستن و تو یه سرزمینی به اسم میانمار هستن..مهم نیست اصلا ندونیم میانمار کجاست..مهم نیست علتش چیه..اما الان مردمی بلاهایی داره سرشون میاد..
مهم نیست مسلمونن..به حکم انسان بودنشون براشون دعا کنید.
موفق باشید
سلام خسته نباشید اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار زحمت کش نماز رو زه طاعات قبول باشه
اعضای خوب تالار مرخصی دارد تمام می شود استراحت دارد تمام می شود به تالار بر گردم
فردا صبح به بانک می روم پول حق عضویت تالار واریز کنم عصر فردا فرم حق عضویت تالار پر می کنم امیدوارم مدیر خوب همدردی زودتر حق عضویت پر رنگ کند اعضای خوب تالار حق عضویت دیر پر رنگ شد دست من نیست دست مدیرهمدردی است
خانم نازنین 1 محترم من کی گفتم شاتل و کلاس نقاشی من حرفی زدم حق عضویت دارد تمام می شود حق عضویت تمدید کنید
من چند رو ز مرخصی بودم تجربه دانش زیاد کردم
مدیرهمدردی خانم فرشته مهربان اقای حامد اقای کیوان خانم انی خانم نازنین 1 خانم بهار زندگی خانم پاییزان خانم چشمک مسافر زمان اقای مهاجر بی نشان شوکا محترم خانم دختر مهربون خانم بی نهایت پدر بزرگ بچه مثبت محترم خانم گلنوش 67 خانم مریم 123 خانم با لهای صداقت ویدا محترم خانم بهار شادی محترم خانم بلو اسکای محترم اقای بی بی محترم خانم بی دل از همه شما خیلی چیزهایی زیاد یاد گرفتم مدیون شما هستم خیلی تشکر قدردانی می کنم خیلی دوستتت دارم :72::72::72::72::72:
منتظر باشید به تالار بر می گردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
سلام
آمدیم، نبودید، رفتیم!
خانم بهار شاد گرامی، باعث افتخار شد وقتی دیدم در کنار لیستی از بزرگان و پیشکسوتان تالار از بنده هم یادی کردید.
البته پیوستن من به تالار آنقدر ها هم جدید نیست، تاریخ ثبت نام من برمیگرده به 7 بهمن 89 و اون درست روزی بود که اولین احضاریه به در خانه ی من اومد ... .
در مورد آواتار هم از حسن نظرتون سپاسگزارم، اگر امکانش بود تحسین شما رو حتما به سازمان ناسا ابلاغ می کردم.
امیدوارم که در کنار شما و دوستان، عضوی کارآمد و قانون مدار باشم و از محضر شما و ایشان کمال استفاده رو ببرم، چه در زمان مشکلات که به هر حال در همه ی زندگی ها هست و چه در اوقات شادی که اونهم در زندگی ها کم نیست.
سلام خسته نباشید اعضای خوب تالار مرخصی و استراحت تمام شد امرو ز صبح حق عضویت به بانک واریز کردم امرو ز عصر فرم حق عضویت پر می کنم و ارسا ل می کنم امیدوارم مدیرخوب همدردی زودتر یا دیر تر حق عضویت پر رنگ کند امیدوارم
خانم نازنین 1 حق عضویت 1 است حق عضویت تمدید کنید دلم برای تالار و اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خیلی دلم تنگ شده است کار در تالار با قدرت شروع کنم
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
دوستان عزیزم سلام
من امروز خیییلی خوشحالم:227::227:
خیلی وقته (چند سال) که دلم میخواست برم زیارت آقا امام رضا. به شوهرم اصرار میکردم که بلیت تهیه کنه و هر بار اینقدر دست دست میکرد که دیر میشد و نمیتونست بلیت تهیه کنه. بعد هم میگفت که امام رضا نطلبیده. راستش خیلی دلم شکسته بود .نه از آقا ...نه... از خودم یعنی من اینقده بد شده بودم که آقا دوست نداشت من برم زیارتش:302:....تا اینکه از محل کار همسرم تماس گرفتند و گفتند 3 تا بلیت رفت و برگشت به مشهد بهمون میدن:227:
ان شالله امشب مشهدیم. واسه همتون دعا میکنم .اسم همه تو خاطرم هست .واسه مجردای تالار که جفت گمشده خودشونو پیدا کنند و خوشبخت بشن. واسه متاهل ها که همیشه شاد و خوشبخت باشن . واسه پدر و مادرای تالار که خداوند کمکشون کنه فرزندی صالح تربیت کنند و...
از مشهد هم بهتون سر میزنم .:43:
پاییزان عزیز ممنون که به یادمون هستی و دعامون میکنی.:46:
ما هم دعا میکنیم انشا الله در کنار همسرت و شخص سوم، سفر خوبی داشته باشی و انشا الله همه دعاهات به خیر و نیکی مستجاب بشه و خوت هم حاجت روا بشی. :323:
سلام پاییزان
خوش به حالتون. امام رضا وقتی دعوت نامه می فرسته دیگه پذیرایی هم با خودشه. حتما بهتون خوش می گذره. فقط یادتون باشه امام رضا غذای بد سر سفره ی مهمانش نمی گذاره هر چی توی این سفر براتون پیش بیاد حتما یه حکمتی پشتشه. منم خیلی خیلی التماس دعا دارم.