من از زهره به خاطر در اختیار گذاشتن تجربه هاش و دلسوزی و پیگیریاش تشکر میکنم
زهره جان
موفق باشی و همیشه سلامت
نمایش نسخه قابل چاپ
من از زهره به خاطر در اختیار گذاشتن تجربه هاش و دلسوزی و پیگیریاش تشکر میکنم
زهره جان
موفق باشی و همیشه سلامت
خانم زهره با مهربانی پاسخ مراجعه کنندگان را میدهد
گاهی فلفل به حرفهاش اضافه میکنه برای چاشنی لازمه
دختره شیطون باروحیه تالار اگر یک روز نباشه جای خالیش به چشم میاد
:104::104::104::104:
:104::104::104:
:104:
خانم زهره محترم تاپیک در تالارهمدردی خیلی تاثیر گذار است
خانم زهره محترم خیلی مهربون فهمیده منطقی با هوش تحلیل بالایی داره حضو ر شون به تالار واقعا گرمی می بخشه یک خانم سر زنده و شاداب است حضو ر شون در تالار باعث سر زندگی است خیلی به مراجعان در تالار کمک می کندبراتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام و صبح همگی بخیر
زهره عزیزم برای من بهترین دوست و برای تالار بسیار مفید!!!:82:
پست ها و راهکاراش بسیار خوب و با انرژی هست.....:310:
از روحیه مهربان و دلسوزانش بسیار ممنونم:72:
زهره جان برات شادی و لبخند آرزومندم عزیزم:46:
z o h r e h جووووووووووونم
خودت میدونی چی میخوام بگم دیگه ;)
زهره دوست داریم
زهره دوست داریم
:227::227::227::227::227:
سلام وجود این عضو اقای ارمان 26 در تالارهمدردی چه اثری داشته
اقای ارمان عضو فعا ل دلسو ز با تجربه بادانش است خلاق هنرمند هنر دوست مهربان فعا ل سر زنده شوخ طبع
مقا له ای خیلی عا لی مفید اموزنده در تالارهمدردی قرار می دهد تاپیک در تالارهمدردی مطا لب پر محتوا مفید اموزنده عا لی است مشاوره در تالار خیلی عا لی است خیلی به مراجعان تالار کمک می کند ایشان با اعضای خوب تالار مهربان صمیمی است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام وجود این عضو رویای صداقت محترم در تالار همدردی چه اثری داشته
رویای صداقت محترم عضو فعا ل دلسو ز با تجربه است شوخ طبع فعا ل سر زنده است در تالارهمدردی به مراجعان تالار خیلی کمک می کند مشاوره عا لی است با اعضای خوب تالار مهربان صمیمی است تاپیک مفید عا لی در تالار ایجاد می کندمطا لب در تالارهمدردی خیلی پر محتوا مفید است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
رویای صداقت عضو فعال و کوشا میباشد
مهربون با صداقت میباشد .
چقدر پست ایجاد کرده فرصت نمیشه بخونم:311:
نه مزاح بود . الهی به آبجی کوچولهای تالارمون اضافه شده
:311::311::311::311::311:
رویای صداقت دختر مهربون و خوش قلبی و تا جایکه میتونه سعی میکنه به همه کمک کنه و هوای همو رو داشته باشه :46:
رویای صداقت عزیزم خیییییلی مهربونه
یه شب که خیلی حالم بد بود بهم گفت: برام درد و دل کن. من هستم رفیق
این حرفش انقدر منو دل گرم کرد که احساس کردم یه عمره با هم دوستیم
رویای صداقت برای من که یه خواهر مهربونه
اینقدر که کمکم کرد حسابی شرمندشم
تو پستا آبجی صداش می کنم تعجب نکید برام کاری کرد که شاید خواهر در حق برادرش نکنه.
همینجا جاداره ازش تشکر کنم و بگم امیدوارم هر جا هستی خوب و شاد باشی.
آبجی رویا ممنونم ازت
:72::72::72::72:
رویای صداقت دوست داریم
رویای صداقت دوست داریم
:227::227::227::227:
:227::227::227::227:
خانم رویای صداقت در تالارهمدردی خیلی از تجربیات استفاده کردم ایشان خیلی تجربیات مفیدی به من یاد داد
ایشان خیلی به بچه ها تالارهمدردی خیلی کمک می کند براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
رویای صداقت دیروز در حالتی که نمی دونستم چی کار کنم در حق من خواهری کرد.
در تاپیک ها به ادم دلگرمی می ده.
رویای صداقت جان خیلی ماهیییی:46:
سلام وجود این عضو محمد ابراهیمی در تالار چه اثری داشته
جدیدن فعالیتش کم شده احساس می کنم تالار بی روح شده
محمد جان شما برا ما تو تالار نشانه امید و انگیزه ایی فعالیت شما کم می شه تالار یه جوری می شه تعارف نداریم که من به شخصه محمد ابراهیمی رو خیلی دوست دارم و وجودش در تالار جز واجباته
و از اینکه گفتی کمتر می خوای فعالیت کنی یه جوری شدم انگار با آمدن ما اعضای جدید همه دارن می رن اون از پدربزرگ اینم از آقا محمد...
آقاي ابراهيمي با حواس جمع و مهربونيش هميشه چيزايي كه ساده از ياد ما ميرفت رو بهمون يادآوري ميكرد.
توي بوستان هم كه هميشه دل ما رو شاد ميكرد.
به شخصه يكي از دلايل پررنگ شدم ديدن اعضايي مثل ايشون بود
حيفه كه فعاليتشون كم شده
من خيلي ناراحتم ازين بابت
:72::72::72::72::72::72:
از همه اعضای خوب تالار از من تعریف کردند خیلی تشکرقدردانی می کنم:72::72::72::72::72:
فعا لیت در تالارهمدردی کم شده است دلیل سرکار می روم سر شلوغ است
فعا لیت در تالار از فردا زیاد می کنم
ممنون
:72::72::72::72:
ممنونم محمد جان دوست دارم برادر :72::72::72::72::72::72:
اقای محمد ابراهیمی وافعا از طرز صحبت کردنتون خوشم می یاد.وقتی می بینم بعد از هر اسمی که میارین یک محترم می ذارین خیلی زیباست و اخلاق عالیتون رو نشون می ده.منم می بینم که شما همیشه هستین ولی فعالیتتون کم شده که امیدوارم همونطور که گفتین دوباره زیاد شه.
منتظر فعالیت هاتون هستیم اقای محمد ابراهیمی محترم:72:
آقای محمد ابراهیمی کاربر بسیار خوب و مهربانی هست.......
مناسبت ها را اغلب اعلام میکنه و هر چی هم تو دلشه فوری ابرازش میکنه....
در هر حال تالار به وجودش عادت کرده و نبودش کاملا احساس میشه...
آقای محمد ابراهیمی ما قدر شما میدونیم و از تمام زحمات شما ممنونیم خسته نباشید:82:
سلام وجود این عضو خانم ترانه در تالار چه اثری داشته
خانم ترانه عضو فعا ل تالارهمدردی است مطا لب وخیلی مفید اموزنده در تالارهمدردی قرار می دهد خیلی به مراجعان تالار کمک می کند عضو مهربان دلسو ز خیرخواه است مشاوره در تالارهمدردی عا لی است با اعضای خوب تالار صمیمی مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
سلام وجود این عضو خانم بی دل در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
خانم بی دل محترم عضو خیلی فعا ل و با تجربه است خیلی در تالارهمدردی به مراجعان تالار کمک می کند
باید قدر خانم بی دل محترم در تالارهمدردی بدونیم مطا لب خانم بی دل خیلی پر محتوا و اموزنده و عا لی است
خانم بی دل با شوخ طبعی فضای تالارهمدردی شاد می کند با اعضای خوب تالار صمیمی مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
مرسی از این همه نوازش مثبت و تاییدت آقای ابراهیمی گرامی.
حقیقتا خانوم بی دل رو نمیدونم، ولی با اینهمه رنج و درد در تالار همدردی (که خیلی هاش هم سطحی و بی پایه است) اگه اینهمه نوازش ها و مهربانی و تاییدات بی شائبه و خالصانه آقای ابراهیمی در حق اعضا نبود، تالار یک کمبود اساسی پیدا میکرد.
خدا حفظت کنه اقای ابراهیمی برای تالار.
خانم بی دل عضو فعا ل تالار است خانم بی دل با شوخ طبعی در تالارهمدردی فضای خاصی به تالار می دهد
خانم بی دل با شوخ طبعی با اعضای تالار فضای شاد برای تالار ایجاد می کند ما باید قدر خانم بی دل بدونیم خانم بی دل دلسو ز مهربان خیرخواه است خانم بی دل محترم فوق ا لعاده با قدرت در تالار فعا لیت می کند امیدوارم در تالار همدردی همیشه موفق باشید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم :72::72::72::72::72:
خانم بی دل محترم حضورشون در تالارهمدردی باعث ارامش دلگرمیه خانم بی دل محترم منطقی ترین فرد توی تالارهستند
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم :72::72::72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم نازنین اریایی در تالار چه اثری داشته:72::72::72:
خانم نازنین اریایی عضو فعا ل دلسو ز همراه است ایشان در تالار خیلی زحمت می کشد با اعضای خوب تالار مهربان صمیمی است خیلی به مراجعان تالار کمک می کند براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
خانم نازنین اریایی محترم در تاپیک تالارهمدردی بسیار تاثیرگذار مفید است مشاوره در تالار خیلی عا لی است
حضورشون توی تالارهمدردی باعث ارامش و دلگرمیه ما با قدر خانم نازنین اریایی در تالارهمدردی بدونیم ایشان فوق ا لعاده
با قدرت در تالارهمدردی فعا لیت می کند براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم :72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم میشل در تالار چه اثری داشته
خانم میشل محترم همکار عا لی فوق ا لعاده در صندلی داغ خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم
خانم میشل با اعضای خوب تالار صمیمی مهربان است مشاوره در تالار خیلی عا لی است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
خانم میشل محترم درتاپیک تالارهمدردی بسیار تاثیرگذار مفید است حضورشون توی تالارهمدردی باعث ارامش دلگرمیه
ما با قدر خانم میشل در تالارهمدردی بدونیم خانم میشل محترم ایشان فوق ا لعاده با قدرت در تالارهمدردی فعا لیت می کند براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
میشل دختری سرزنده و شاداب است.وجودش در صندلی داغ خیلی عالی بود.
گاهی که پست هایش را در لابلای پست های تلخ تالار می خوانم فکرم کمی شیرین می شود.
جواب هایی که می دهد دلسوزانه است و از آن جواب هایی نیست که باعث جبهه گرفتن طرف مقابل بشود.
جواب هایش منطقی است و نمی خواهد کسی را ناراحت کند و بگوید که فقط حرف من درست است.
با سلیقه می نویسد و رنگ بندی ها و تصاویر زیبایی انتخاب می کند.
میشل جان حضورت در تالار بسیار تاثیر مثبت داشته و فضای تالار را دوستانه تر می کند.
ازت متشکرم.:72::72::72:
- - - Updated - - -
حضور خانم شیدا در تالار تاثیر خیلی خوبی داشته.
من هروقت پست های شیدا رامی خونم می بینم چقدر خوب تونسته مسئله را ببینه و تحلیل کنه.گاهی می بینم برای بار اول که پست سوال کننده را می خونم چیز درست حسابی دستگیرم نمیشه.ولی وقتی جلوتر پست شیدا را می خونم تا آخر مساله را درک می کنم.
گاهی حتی فکر می کنم طرف را می شناسد!!!
خیلی وقت ها راه حل های عالی می دهد و خیلی سودمند.که من به شخصه از خیلی از پست هایی که برای دوستان می دهد استفاده کرده ام.
شیدا جان حضورت در تالار باعث می شود که تالار روند منطقی داشته باشد و کاربران از راهنمایی هایت استفاده کنند.
من به شخصه از حضورت متشکرم.:72: :72: :72:
شادابی و سرزندگی در نوشته های میشل موج می زنه.آدم حس می کنه با یه نوجوان 18 19 ساله طرفه.
اما پست های مفیدش باعث می شه آدم شک کنه که ایشون باید یک خانم جوان با اطلاعات قوی باشند.
شخصیت راحت ودوست داشتنی داره.
متشکرم محمدابراهیمی عزیزhttp://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_14_29.gif
این نظر لطف شماست، بچه های همدردی اونقدر خوب هستند که نمیشه باهاشون مهربون نبود. http://www.millan.net/minimations/sm...eartshape2.gif
همدردی و بچه هاش بیشتر از چیزیکه میتونستم حدس بزنم برای من خوب بوده...(آخه من خیــــــــــــــــلی خودمو قبول داشتم)
من اینجا با مفاهیمی آشنا شدم که برام تازگی داشتند... از کمالگرایی گرفته (که فکر کنم اولینش بود) تا ذهن سطحی (که مهم ترینش بود)
حالا اصل حرفم:
دوستان خب شما رسومات رو رعایت کنید دیگه...http://www.millan.net/minimations/sm...owersmiley.gif وقتی محمد ابراهیمی یه عضوی رو اینجا معرفی می کنه، بقیه میان نظرشون رو در مورد اون عضو می گن.
جان میشل بیاید نظرتون رو درموردم بگید.
البته دیگه محمدابراهیمی خوبی های احتمالیم رو لطف کردن گفتن، شما اگه نقدی داشته باشید، و به من منت بذارید و بهم بگید، خیلی خوشحالم می کنید...http://oshelam.persiangig.com/image/...yybq9tgq2f.gif
- - - Updated - - -
آخ جون... نوشتید... مصباح الهدی و بی نهایت جان، از نظر لطفتون ممنونم...http://oshelam.persiangig.com/image/...r/balloons.gif
حالا منفی ها رو هم بنویسید که بذارم تو برنامه...:72:
میشل جان آواتار جدیدت را خیلی خیلی دوست دارم و فکر می کنم بهت خیلی خیلی میاد!!!
دقیقا روحیه تو را در آن می بینم.
خودم هم می خوام یک آواتار انتخاب کنم.اما نمی دونم چی؟ای کاش کمکم کنی.
(راستی ببخشید که من (وقتی در مورد خانم شیدا نظر دادم)اول نمی دونستم آقای ابراهیمی یک عضو را انتخاب می کنند و بقیه باید در مورد اون نظر بدن.ببخشید آقای ابراهیمی)
منم میتونم نظر بدم؟:322:
از وقتی وارد سایت شدم هر وقت اسم میشل دیدم یاد تاپیک " میشل و ذهن سطحی ایش " میوفتادم.
اما تاپیک هاتونو که خوندم سطحی نگری من ندیدم البته من تاپیک های جدیدتون و خوندم .
همشون نشون میداد یک خانوم پخته ، پر تجربه :305: ؛ جدی:81: ؛ منطقی ووووووو البته ........... سن بالا (اگه کتک نمیخورم :101::101::101::101::101:اینو بخونین با ترس نوشتم اینجوری نشین یوقت:304: :304:) هستین.:18:
تاپیک های صندلی داغ و خوندم :303:و شوخی هایی که میکردین با کاربران خصوصا اون جریان مسافر زمان و تبدیل صندلی داغ و تنوری به پلاستیکی:58: گفتم به این متن ها نمیخوره سن بالا باشن!
بیشتر میخوره یک دختر کوچواو شوخ طبع :311:و شاد :310:و سرزنده :227: بکمی سرخوش :227:باشن .
کم کم در گیر و دار این تناقضات بودم که یهووووووو چشمم افتاد به تاپیک جدیدی که باز کردین "جایگاه غرور مردانه در مراسم خواستگاری "
اونجا فهمیدم نه شما هنوز جوونین ازدواج نکردین ! سنی ندارین ! :18:
خب من برم تا میشل منفجرم نکردن :320::320:
سلام وجود این عضو خانم فرشته اردییشهت در تالار چه اثری داشته
خانم فرشته اردییشهت محترم عضو فعا ل تالار دلسو ز مهربان با اعضای تالار خوب مهربان صمیمی است مشاوره در تالار فوق ا لعاده عا لی است در تالارهمدردی به مراجعان تالار خیلی کمک می کند تاپیک مفید اموزنده در تالار ایجاد می کند براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
خانم فرشته اردییشهت محترم عضو فعا ل دلسوز مهربان با تجربه است تاپیک مفید اموزنده در تالارهمدردی ایجاد می کند
خیللی در تالار زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم ایشان در تالارهمدردی تاثیر مثبتی داشته است
ایشان در تالارهمدردی با اعضای خوب تالار روحیه خوب می دهد با مدیران خوب تالار و مدیرهمدردی صمیمی مهربان است
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام اقای ابراهیمی:72: شما خ لطف دارین
خوشحال شدم فهمیدم که از دستم ناراحت نیستین
میدونستم .
فرشته اردیبهشت!
ایییممم بذار فکر کنم....
اسمش قشنگه
پستاشو دوست دارم
آوارتورشم نازه (راسی خودتم مثه آوارتورت اینقد ناز و عشوه داری:311:)
اولین بار با صندلی داغ بود که متوجه حضورش شدم.
پست مشاوره ای کم دیدم یعنی ندیدم:)
یکمی تو موضوعات قبلی فضولی کردم ببینم چی به چیه!!! چیزی ندیدم جز درگیر بودن با خواستگارا! :18:
دختر شوخ طبعیه! پرنشاط و سرحال!
فقط فکر کنم یکمی اعتماد بنفسش پایین بود! (میگم بود چون الانو نمیدونم) میگم خودت الان و بگو!:دی
من که با دیدن اسمشو آواتورش و پستاش حس مثبتی میگیرم.
یه کادو هم مثیکه باید بهش بدم همینجا بدم دینم ادا شه:
من دیدم گلدون که زیاد داری
کتاب هم که نمیدونم چی خوندی چی نخوندی ترسیدم تکراری باش!!
میگم ماهی قرمز عیدت با من ؛ چطوره؟؟؟
مراقب ماهیم باش یوقت نمیره!!!!!!
سلام دختر بیخیال :72:زیادم بیخیال نیستیا مث اینکه
من ماهی نمیخام کلا با قفس و تنگ مشکل دارم یه چیز دیگه بده. بدو
بادبادکتو بده ببینم چطوریاست!
الانو بگم؟ متاسفانه غلط حدس زدی دیگران منو بخاطر اعتماد به نفس زیاد محکومم میکنن حسودیشون میشه جالبش اینه از اولش همینطوری بوده دختر جان:wink: یعنی این موردیه که کم نذاشتم واطمینان دارم
در ضمن چشمات نازن.
تصحیح میکنم :دختر بیخیالم منظورم این بود که اشتباهی حدس زدی عزیزم http://www.hamdardi.net/images/smilies/72.gif