سلام خواهر جون :46:
میبینم که عنوان تاپیکتم عوض شد ه :311:
ما بیاد شماهستیم :43::43:
وای امشب بله برونم دارم از استرس میمیرم :162:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خواهر جون :46:
میبینم که عنوان تاپیکتم عوض شد ه :311:
ما بیاد شماهستیم :43::43:
وای امشب بله برونم دارم از استرس میمیرم :162:
سارا جونم مباركه انشاء الله :104::104::104::104:
اميدوارم هميشه شاد و خوشبخت باشي:311::311::311::311::311:
مرسی لیلا جون
ولی خیلی استرس دارم:316:
استرس براي چي خواهر جونم؟
تو الان فقط بايد اينطوري باشي (:311::227::311::227::311::227::311::227::311::227 :)
برات دعا مي كنم كه هميشه خوشبخت ترين باشي.
سلام ليلا جان
تو ديگه خودت يه پا مشاور شدي ديگه چه كمكي ميخواي
با اون متن فوق طولانيه:311: زرتشت ديگه حرفي نمي مونه
خدا را شكر تو هم حرف گوش كن:163: داري زندگيتا به خوبي جلو ميبري
سارا خانم به شما هم تبريك ميگم
بعد مراسم بيا بگو ببينيم چقدر بالاخره مهريه كردي؟
اين تاپيكت چه نتيجه اي برا خودت داشت؟
درود دوست من mohsenنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenn
در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است
من اصولاً عادت دارم که برای مشاوران غیر حضوری یک مرتبه بیشتر حرف نمی زنم مگر اینکه براشون جای سوال باقی مونده باشه
اون یک مرتبه رو هم سعی میکنم آخرین نفر باشم و نتیجه گیری کلی کنم و تمام موارد رو بگم و حرفم رو تموم کنم
اگر خوندن اون متن فوق طولانی اذیتتون کرده باید منو ببخشید
ایام بکام
زرتشت عزیز
سلام
شاید یه سر بیای و اینجا و حرف منو بخوونی. دلم نمی خواد تاپیکی برای خودم باز کنم. یعنی نمی تونم. روحیه ندارم در مورد مشکلم حرف بزنم.
تو تاپیک ترانه جوون، ازت خواستم باهام حرف بزنی و کمی کمکم کنی. چندبار سر زدم . نبودی. منو فراموش کردی.
نه خير جناب زرتشتي درسته كه طولاني بود ولي به قولي جامع و مانع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط zartoshti
خيلي خوب بود راهنمايي هاتون
ادم از خوندن متن هاي اموزنده حتي اگه طولاني باشه ناراحت نميشه
خيلي خيلي ممنون موفق باشيد
درود مهربونی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
نمیخوام خودمو بزرگ جلوه بدم و الکی قیافه بگیرم و بهن بگم که سرم شلوغه و از این حرفها ، اما در حال حاضر مشغول کمک کردن به یکی از دوستانم هستم که اون هم تالار گفتمان زده
من همیشه جدای اینکه مشاوره دادم با بیمارانم همذات پنداری کردم و هیچگاه تنهاشون نذاشتم
در اون تاپیک هم عرض کردم که چون مورد شما خاص بود پیام خصوصی دادم اما متأسفانه توانایی ارسال و رساندن به دستتون نصیبم نشد
در حال حاضر همان دوستی که در بالا عرض کردم برای یک کار تحقیقاتی یک تالار گفتمان زده که نمیدونم میشه اینجا اسمش رو گذاشت یا نه ؟ اما من با کسب اجازه از محضر مدیریت سایت لینک اون تالار گفتمان رو براتون قرار میدم تا اگر تمایل داشتید اونجا سوالاتتون رو مطرح کنید و من هم با کمال میل در خدمتتون هستم
دلیل اینکه میگم اونجا تشریف بیارید اینه که هم شما در تحقیقات دوست من بهش کمک می کنید و هم اینکه محیط اونجا بسیار بسیار خلوت تر از اینجاست و سیستم پیام خصوصی هم در مواقع ضروری و سوالات خاص فعاله
www.iran-moshaver.com نام تالار گفتمانیه که خدمتتون عرض کردم
امیدوارم که خداوند مهربان این لیاقت را به من بده که لااقل سنگ صبور غمهای هم میهنانم باشم
آقا محسن عزیز
از شما هم ممنون که لطف خودتون رو نثار این کمترین کردید و از نوشته های من خوشتون اومده
باشد که در تنگناهای زندگی کسی خودم را برادرانه راهنمایی کند
سلام دوستان خوبم :43::46:
اومدم بگم من راستي راستي تغيير كردما :311::310:
اين مدت كاملا به تمام راهنمايي هاتون عمل كردم. هر وقت بخواد مي ذارم بره خانوادش را ببينه حتي شب نيمه شعبان تا ساعت 11 شب اونجا بود و من چيزي بهش نگفتم. (البته به من هم گفت بيا بريم ولي من چون مي دونستم نقشه مامانشه براي ايجاد دعواي مجدد نرفتم.) اصلا كنترل اش نمي كنم، كاملا باهاش مهربونم و ..............................................
مي دونيد جمعه چه اتفاقي افتاد؟
جمعه روز آزمون استخدامي مهدي براي رفتن به شهرستان بود.
مهدي شب اش كلي من من كرد تا من ازش بخوام و بهش بگم نرو امتحان بده ولي من اصلا به روي خودم نياوردم. و در نهايت هم كه به زبون آورد و پرسيد من بهش گفتم هر جور خودت صلاح مي دوني.
فرداي اون روز دوباره مهدي به من گفت به نظرت برم امتحان بدم. من هم گفتم خودت مي دوني ولي اگه من به جاي تو بودم .................................................. .................................................. ......................................
مهدي بعد از اينكه حرفام تموم شد منو بوسيد و گفت قربون فكر قشنگت برم. و اصلا نرفت امتحان بده.:227::227:
اوضاع خوبه ولي مامانش همچنان به كارهاش ادامه مي ده و من اصلا به روي خودم و مهدي نمي يارم. (ديشب مامانش ساعت 10:45 زنگ زده بود خونمون نمي دونم نيمساعت به مهدي چي مي گفت. من هم صداي تلويزيون را زياد كردم تا نشنوم و روي حرفاش حساس نشم.:227::227:
راستي مهدي هنوز نماز نمي خونه. اگه مي تونيد راهنماييم كنيد؟؟؟:325:
:227::311::227::311::227::311::227::311::227::311:
سلام دوستان خوبم
اينقدر از ديشب تا حالا گريه كردم كه چشمام باز نمي شه. :302:
نه نترسيد دوباره با مهدي دعوام نشده.
5 شنبه اين هفته بله برون داداشمه.
نمي دونم به مهدي بگم يا نه؟؟؟؟:325:
نمي دونم به مهدي كي بگم؟؟؟؟؟:325:
نمي دونم به مهدي چه جوري بگم؟؟؟؟:325:
نمي دونم مهدي مي آيد يا نه؟؟؟؟:325:
نمي دونم برخوردش چطوري خواهد بود:325:
خواهش مي كنم راهنماييم كنيد.:316::316:
بهم بگيد الان بايد چطور رفتار كنم؟؟ :325:
چطور حرف بزنم؟؟؟:325:
نمي خوام اين نامزدي دوباره بهانه اي بشه براي باز شدن پاي مادر شوهر و ديوانگي هاش به زندگيم؟؟؟:302:
خواهش مي كنم تنهام نذارين بهم بگين چي كار كنم؟؟؟:325::325:
درود
بگید مادرتون با کمال احترام و خوش برخوردی دعوتش کنه
اگر پدر و مادرتون تشریف بیارن منزلتون و با محبت دعوتش کنند بهتره
این تاپیک به دلیل طولانی شدن ( خارج از استناندارد ) قفل می شود
لیلای عزیز
ضمن ابراز خوشحالی از موفقیت هایت در به کار گیری راهنمایی ها و توصیه به ادامه توجه به راهکارهای تا کنون داده شده از سوی دوستان و به کار بستن آن . لازم است بگویم که بیان جزییات خاطره وار مسائل زندگی و راهنمایی خواستن در تک تک موارد ، جنبه مشاوره ای ندارد . و وابسته ساز است که مخل استقلال و خلاقیت و حتی اراده شما در مدیریت خود و رابطه و زندگیتون هست لذا تأکید می شود که از این روش و روند بپرهیزید و سعی کنید خلاقانه ، تأمل نموده و در موارد جزئی خود راهکار مناسب را بیابید و جز در موارد بحرانی در پی کمک گرفتن از غیر نباشید .
پاورقی :
=====
لازم به ذکر است که تاپیکهای اینگونه ای به خاطر آفت زا بودنش از نظر مشاوره ای و آسیب رسانیش به مراجع ( ایجاد وابستگی به راهنمایی دیگران ، اختلال در استقلال ، مدیریت زندگی و مخل خلاقیت بودنش ، و رشد ریز بینی نا بجا و پرداختن به حاشیه ها در زندگی ) مشمول قفل شدن هستند
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zartoshti
با سلام و احترام
با توجه به اینکه چندین بار در پستهای شما شاهد تبلیغ تالار مورد نظرتان بوده ایم باید عرض کنم: تبلیغ سایت ها خاص مورد نظر کاربران در این تالار و مخصوصا تمرکز روی یک سایت در تالار همدردی مطلقا ممنوع است.
تنها یک انجمن داریم که سایتهای روانشناس معرفی می شود و شما می توانید تنها در آنجا سایت مورد نظر خود را معرفی کنید، اما در پست و و بخشهای مختلف باید از این کار پرهیز کنید.
با تشکر