بي ريا و تزويرشو مطمئن نيستم اما اونيكي ها رو چرا . :72:
باشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
بي ريا و تزويرشو مطمئن نيستم اما اونيكي ها رو چرا . :72:
باشه .
واااااااااااااااااااااای چقدر خوشحالم سبکتکین عزیز:104::104:
خوشحالم که بالاخره به این نتیجه رسیدی باید تولدی دوباره داشته باشی:72:
باید از قالب سخت وسفت سبکتکین عجول واحساساتی رها بشی
واقعا خوشحالم و برات دعا می کنم تا بین راه افکار ناامید کننده و مایوس کننده سراغت نیاد و با انرژی واستقامت قدم در راه بذاری
عزیزم از بالهای صداقت مهربون حتما کمک بگیر اون تمام این راهها رو رفته و میتونه معلم خوبی باشه برات
برات دعا میکنم:323::323::323:
سلام به خانومی( سبکتکین) و سلام به همه بچه های تالار .صبح زیبای زمستانی و کمی سرد بخیر
امیدوارم امروز و هرروز خوبی داشته باشید.
من یاد گرفتم صبح از خواب که بیدار میشم اولین چیزی که میگم اینه خدایا امروز روز منه امروز رو روزخوبی برای من قرار بده. باورتون نمیشه واقعا روز خوبی میشه و حتی اگه مشکلی پیش بیاد بازم روحم آزار نمیبینه.ولی باز احساس میکردم یه اشکالاتی هست.تا اینکه فهمیدم باید دعامو عوض کنم .الان اینطوری دعا میکنم خدایا امروز رو برای همه خوب و پر برکت قرار بده و به هرکسی بیشتر از لیاقتش کمک کن.اینجوری روز بهتری دارم چرا که کسانی هم که با من در ارتباطن روز خوبی دارن و باعث نمیشن حالم گرفته بشه.
پس خدایا امروز رو روز خوبی برای من و همه مخصوصا بچه های این تالار قرار بده:321:
سبکتکین عزیز
این تاپیکت قفل میشه ، چون رویکردت داره تغییر می کنه ، پس ازت میخوام که تاپیکی دیگر با عنوانی مناسب و با روحیه انتخاب کن تا اونجا دوستان راهنمائی دهند .
پاورقی
=====
دوستان عزیز
جداً از ارسال مطالب حاشیه ای و بدون همگامی با کارشناسان پرهیز کنید . تا سبکتکین بهتر در جهت تغییر یاری شود .
از عزیزانی چون :
طاهره ، ani ، BABY ،بالهای صداقت، baran 68 ، تقاضا دارم بیشتر در تاپیک جدید سبکتکین حضور پیدا کرده و راهنمایی فرمایند
با تشکر