RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
سابینا جان ...
نمیخوام نگرانت کنم ....اما جدی روی رابطت با ایندت زیاد فکر کن .....نمیخوام مایوست کنم اما ببین من خودم پایبنده نگهدار نگه داشتن رابطتون هستم ولی اینطوری که داری جلو میری اوضاع خیلی بده ...اوضاع به نظرم اینقدر بده که تو خودت تا حالا نه ازش خوشی دیدی ..نه چیز خاصی ..فقط کمی برات جالب بوده ... و بیشتر تو رومحمد احساس همدردی میکنی ( ترحم میکنی )....این واقا بده ...
ببین بیشترین تلاشتو میکنی که نرسه به طلاق ولی از حالت صحبتت معلومه که داره به این سمت میره و تو از این مساله خیلی رنج میکشی و ترس قبلی(ضربه خوردن) درونت هنوز مونده و داری دوباره اونو با نحوه دیگری تلاش میکنی ....
سابینا جان منو ببخش که رک صحبت میکنم ..خودت مسلما بهتر میدونی ...خودت کلاهتو قاضی کن ...اول زندگی در بهترین دوران داری چی میکشی ...!!! بهدش چیکار میخوای بگنی ؟؟؟؟ ازدواج خیلی پیچیدس ...خودت داری تو این تالار با افکارات و خصوصیات مختلف میبینی ...
دیگه چی میخوای ببینی ...کسانی که دوران نامزدی خوبی داشتن ..حتی خانواده هاشون قشنگ همدیگرو درک میکردند سر یکی از مسایل ( س.ک.س / عدم توجه از همسر / عدم توجه از خانواده / تودار بودن و....) و هزاران مشکلی که شاید فقط اون بوده دیدی که به مشکل خوردند ...حالا خودتو نگاه کن چنتا از این مشکلا رو داری ؟؟؟!!! این همه مدت کدوماش درست شده .؟؟؟؟ تا کجا میخوای بری؟؟؟؟
میخوای یه شمع باشی و بسوزیو بسازی ...این که خیلی بدتره ...
تازه بدترترش میدونی چیه ؟؟؟ اینه که همه ما بیرون گود نشستیم و اینطوری قضیه رو میبینیم عذاب میکشیم ....پس ببین خودت که داخل هستی ..دیگه چی میکشه و خود به خود داری از دست میری ولی ......
بد برداشت نکن دوست خوبم ....نمیخوام ناامیدت کنم ..فقط دارم میگم اولو ببین ..اخرو ببین ... میترسم از یه چیزی .... میدونی اون چیه ؟
میترسم که تمام توانتو گذاشتی جوری که بسیار لطمه دیدی ...و بعد از همه اینا این اقا محمد نشد و جدا شدید ...بعد از مدتی وصلت جدیدی انجام میدی که واقا می ارزه و ارزششو داره و امکان داره که کمی اخمو تخم بوجود بیاد که راحت هم حل بشه ولی بعد بگی که این همه مثل اونه و دیگه تلاشی برای این جدیده نکنی و این همه نابود میشه ( در حالی که اگه تلاش میگردی عالی میشد ) ولی به دلیل افکاری که از گذشته سر این آقا مونده تو ذهنت اینطوری کنی ...( چیزی که برای یکی از دختران نزدیکانمون اتفاق افتاد )
به جای غصه خوردن ..روی کاغذ آیندتو بیار ...ببین همه تو این دوران میمیرن برای هم اخرش چی میشه ...؟؟؟!! این که الان اینه بعدش چیه ..!!!
دوست داریم و همه پشتتیم ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه اولش به فكر آخرش نباشي ،آخرش به فكر اولش مي يفتي ...
بازم سلام خواهر عزیزم
مایوس نباش پیش داوری هم نکن از کاه کوه نساز زندگی رو خواهشا خواهشا سخت نگیر ببین خواهرم بازم این جمله روانشناسی معروفو تکرار میکنم ادم همون چیزی رو که میخواهد میبیند و میشنود این جمله الان دقیقا مصداق شما است مثلا همین دعوای اقا محمد با خانوادشو میگم که شما به خودتون نسبت دادید
حالا به این باور رسدید که همون چیزی رو که خواستید برداشت کردید
یک خواهش عاجزانه ی دیگه خواهر گلم قبل از اینکه بخواهید درک بشید خواهشا درک کنیدیعنی درک کنید که طرف مقابلتون نیاز به درک شدن داره مثل شما، ببین خواهر گلم این افسردگی خانواده کوچیک شما (یعنی شماو اقا محمد) تو خانواده ما هم هست یعنی من مادرم از قبل ازدواج درست مثل اقا محمد دچار افسردگی بوده البته پدرم خیلی کمکش کرد و تو خانواده شاید جای مادرم برای ما گرفت ولی ابجی گلم خواهشا قبل از درمان نسبی اقا محمد زیر یک سقف نرید که خوده مستقل شدن شاید این بیماری را تشدید کندالبته این به نظر مشاورتون بر میگرده که در مورد مادر من این طور بود و ما بچه ها شاید روزهای زیاد خوشی رو تجربه نکردیم
یک چیزی رم بگم زندگی با یک ادم افسرده خیلی سخته و مستلزم گذشت زیادیه که پدر من اینو داشت و هنوزم مادرمو میپرسته که من عشقو از این مرد یاد گرفتم
خواهرم انقدر به جزئیات دقت نکن
با رفتن پیش یک مشاور و اشنا شدن بیشتر با بیماریه ایشون ببین میتونی این گذشتو داشته باشی یا نه؟
اگه داری بسم الله ، بیشتر روش فکر کن
این بیماری مضمنه یعنی بهبود قطعی نداره عوارض داروهارم که دیدی پس عاقلانه فکر کن اقا محمد نیاز به کمکت داره اینو چون مرد هستم میگم باور کن مردا از سنگ نیستن نیاز به محبت دارن اونم ایشون که افسرده هم هستش
انقدر جزئی نگر نباش خواهر گلم سعی کن درکش کنی، اقا محمد نیاز به کمک درمانی داره و شما کمک به مشاوره
بازم میگم حتما برو پیش یک مشاوره تا بیشتر با این بیماری اشنا بشی و اون وقت فکر کن میتونی با گذشتی که به خرج خواهی داد که تا الانم داشتی، میتونی کمکش کنی یا نه ؟
اگه درکش کنی و در کنا درمان بهش محبت کنی مطمئن باش سعادتمند خواهید شد بهتون قول میدم
در کنار درمان ایشون شما هم باید روش های برخورد با یک ادم دپرسو(افسردرو) یاد بگیرید که این بدون کمک یک پزشک یا یک مشاور ممکن نخواهد بود
بازم به امید روزی که از سعادت و خوشبختیتون برامون بگید که این با گذشت شما ممکن خواهد بود البته اگه ایشونو با مشکلش قبول دارید ؟این خیلی مهمه
پیروز باشید:72::72::72::72:
سابینا جون
من هم با نظر بهشت عزیز موافقم کمی به خودت استراحت بده.با پیش داوریهات خودت را داغون نکن.نامزدت دوران بحرانی را پشت سر میذاره و ایشون هم نیاز به زمان داره.مثلا همین که کلاسشو دادن یکی دیگه واین که زمان عروسیتون نزدیکه وایشون هم میدونه که احتمالا نمی تونه تا اون زمان اماده بشه واینکه شاید ازاینکه نتونسته شما را اون طور که میخواسته خوشبخت کنه و... مسایل همیشه اون طور به نظر میاد نیست خودت را بذار جای اون میتونی این همه فشار را تحمل کنی؟اون داره جلوی شما کم میاره واین اذیتش میکنه بذار چند روز به حال خودش باشه وفکر کنه.شما هم برا خودت وقت بذار سعی کن سرت را مشغول کنی تا زیاد فکر نکنی.
تو رو خدا سابینا اینقدر خود خوری نکن.هنوز اون ها هیچی نگفتن شما داری فکر طلاق را میکنی و منتظری که زنگ بزنن بگن بیان .این ادا و قهر های محمد واسه اینه که میترسه شما را از دست بده.میترسه شما بگی اون را نمیخوای.
سلام
خوبید دوستان
خیلی خلاصه می نویسم چون خیلی خسته ام
رفتم پیش مشاور امروز
به همه حرفهام گوش کرد، همونهایی که اینجا هم نوشتم
راستش زیاد امیدوار برخورد نکرد، گفت بگو محمد بیاد باهاش حرف بزنم ولی اگه بعضی حقیقت ها رو به تو گفتم باید تحملشو داشته باشی
گفت تو دختر منطقی هستی و راه پیشرفتت بازه
خلاصه دو تا گزینه گفت: 1- یا همه رفتارهای محمد ناشی از افسردگیشه
2- ( که احتمال بیشتری داره ) محمد یه عشق زنده به گور شده داره
رفتارهای مادر محمد هم گفت خیلی غلطه حد و مرز نمیشناسه
گفت به نظر میاد خانواده ای مشکل دار باشن، گفتم آخه ظاهرا کاملا بدون تشنج هستند
محمد امروز هوار بار به من زنگ زده بود، حتی قبل رفتن به مشاور اومده بود وایساده بود جلوی کلاس ، منم یه ذره زودتر از کلاس دراومدم و ندیدمش، یه جورایی می خواست بیاد مشاور گفتم اگه لازم باشه خودش میگه بیا، به محض تموم شدن هم زنگ زد و هی می گفت چی گفت منم گفتم فعلا هیچی گفت باید با هردوتون صحبت کنم، به نظر استرس داشت محمدی که من میشناسم بیخیال تر از این حرفهاس فک کنم مادرش هی می پرسید، حتی گفت اگه الان خانوم اونجاس منم الان برم، منم تلفنشو دادم و گفتم زنگ بزن خودت بپرس. خیلی آروم و راحت نشون دادم خودمو، الانم فعلا نمیدونم چه جوری هستم انگار رو هوام ... گفتم باهاتون در میون بذارم:46:
سلام
مرسی که نوشتی.
مشاوره ات را ادامه بده. ایشالله که نتیجه میگیری.
هر چی هم گفت بیا اینجا برامون بنویس تا ما هم یاد بگیریم و درس بگیریم. ( البته خصوصیهاش را برای خودت نگه دار، خوب نیست همه زندگیت را اینجا بنویسی، نه؟ )
منتظریم.:72:
خیلی خوشحال شدم ...
امیدوارم سریعتر نتیجه بگیری ...
زیادم غصه نخور داره درست میشه ...حالا هر جوری که بشه ...میشه ..
فقط مهم اینه که تو حرکتی که اغاز کردیو داره نتیجه میده ...
ارزوی بهترین ها برات دارم ..
ز آستین طبیبان هزار خون بچکد
گرم ز تجربه دستی نهند بر دل ریش
بچه ها محمد هم امروز از اون خانوم مشاور وقت گرفته و رفته، شب زنگ زد یک ساعت باهام حرف زد البته نه در مورد مشاور ولی کلا از این در و اون در ... واقعا سر در نمیارم فردا زنگ می زنم دوباره وقت بگیرم چون گفته باید دومرتبه با من صحبت کنه
هر چه پیش آید خوش آید ...
به به می بینم که زن و شوهر حسابی افتادین به فکر اصلاح زندگیتون. :104:
ایشالله که موفق باشین. :72:
سابینای عزیز
تاپیک شما خیلی طولانی شده .
لطفاً تاپیک دیگری باز کرده و ضمن بیان خلاصه آنچه گذشت و دادن لینک این تاپیک در پست اول ، تاپیک را با روند از این به بعد و مشخصاً خواستن راهنمایی به صورت واضح پی گیری نمایید .
این تاپیک بعد از اقدام شما و باز کردن تاپیک جدید قفل خواهد شد .
با تشکر
نتیجه رو واگذار خدا کن
انشاالله هر چی به خیر و صلاح زندگیتون پیش بیاد.
:323:
سابینا برات دعا میکنم امیدوارم هرچه زودتر زندگیت سروسامون بگیره.