-
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
عضو مهربون تالار! :)
دختری که از موقعی که به این تالار اومدم شاهد پیشرفتش بودم.
زندگی کمی روی او فشار آورده، ولی با این حال و با تمام مشکلات برای موفقیتش و به امید آینده تلاش می کنه.
کسانی که در شرایط مشابهی مثل او قرار دارند می توانند از همدردی با او و استفاده از تجربیاتش بهترین استفاده رو ببرند.
-
آقای ابراهیمی عزیز:72:، آریاناng عزیز:72:، حامد عزیز:72:، ممنونم.
دوستای خوبم، خیلی به من لطف دارید.:72:
(آریانا جون کلبه ی چوبیت رو ندیدم.)
-
یه دوست و همراه مهربون و مودب،راهنمایی هایی که میکنه دلسوزانه و منطقی هست و قدرت پذیرشش هم تقریبا بالاست،امیدوارم با کمک گرفتن از ایمان و اعتقادی که بخدا داری،مشکلات حقیرت در هجوم بودن خدا فنا بشه(تیکه اخرش برداشت ازاد از امضای شب بارونی بود)
این تصویر حس خوبی بهم میده،امیدوارم برای تو هم همینطور باشه
http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...f81884f718.jpg
-
به نظر من نام "دختر مهربون " واقعا برازنده ی ایشانه.امیدوارم که همیشه در تالار شاهد حضورشان باشیم
:72:
-
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش
اگه آفتاب می سوزونه تو سایبون باش
حالا که سرما کمین کرده ،کنار باغچه
واسه گلهای نیمه جون تو باغبون باش
دختر مهربون حقیقتا مهربونه
اخه میدونید من خواهر ندارم . . .
-
شایانا ی عزیز، دوستِ دوس داشتنیِ من:72:،arix عزیز:72:، خارپشت عزیز:72:، ازتون ممنونم.:72:
بچه ها انقدر شرمنده نکنین منو. انقدر هم که شماها میگید نیست. شرمنده ی لطف و محبتتون:72::72:
(اصلاً نمیدونم چی شد آقا محمد اسم منو گذاشت اینجا!!)
-
سلام وجود این عضو خانم بلو اسکای در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم بلو اسکای عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان تاپیک در تالار عا لی است مطا لب خیلی پر محتوا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
-
پس چرا چیزی نگفت؟؟؟؟
مامان به این خوبی!!!!
مامانی که داره با عشقش ،احساسش بچشو بزرگ می کنه.
اینهمه نگران آینده بچشه بااینهمه مشکلاتی که توزندگیش داره.
blue sky عزیز اولین کسی بود که به اولین تایپیک من جواب داد.چقدر هم تأثیر گذار بود.
مرسی خانومی.برات آرزوی سلامتی وخوشی درکنار خانواده ات رودارم.
امیدوارم مشکلات زندگیت هم هرچه زودتر آب بشند وتموم.
-
من دورادور احساس می کنم بلو اسکای خانوم صادق و مهربونی هست، ایشون از جمله کسانی بودند که برای اولین بار برای من پست زدن برای همین همیشه اسمشون تو ذهنم حک شده، براشون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم به سلامتی فارغ بشن:72::46:
-
من از صراحت و رک بودن بلواسکای خیلی خوشم می اید،راهنمایی هایش منطقی و دور از احساس میباشد،فقط کمی مغرور بوده و بنظرم زودرنج هستن.
من خیلی براتون احترام قائلم.:46:
-
عزیزان گرامی
محمد ابراهیمی:72: ؛ آریاناng:72: ؛ سابینا:72: ؛ shayana:72:
از همگی تون که به من توجه داشتید و با نظر لطف بهم نگاه کردید، ممنون و سپاسگزارم. :43:
-
سلام منم اومدم که نظر بدم:) خوشحالم که تالار باز شده:)
خانم بلو اسکای عزیز خیلی با محبت و دقت دوستای عزیز رو راهنمایی و کمک میکنه.
مطمئنم که مامان خوبی برای فرزند عزیزشه:72::72:
امیدوارم توی هه مراحل زندگیش موفق باشه:72::72:
-
سلام وجود این عضو خانم شیدا حاتمی در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم شیدا حاتمی عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان است تا پیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتو ا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
-
سلام خانم شیدا حاتمی تلاش و موفقیت ایشون قا بل تقدیره ا لبته وجودشون هم در تالار غنیمته و صندلی داغ سری ششم همکار من است با اعضا تالار خوب مهربان است من در تالار از ایشان تجربه دانش علم یاد گرفتم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم :72::72:
-
ای بابا دیر رسیدم که!!!
حضور شیدا توی تالار، یعنی اینکه ما یکی رو توی جمعمون داریم که نمونه ی عینی ِ اراده، پشتکار، صبر، مقاومت، مهربونی، گذشت و پولادین بودنه. (اگه میخواین بازم مگم. بازم هست. ویژگی های خوبش تمومی نداره این خانومِ شیدا حاتمی:) )
من همیشه از اینکه باهاش آشنا شدم به خودم میبالم.
خیلی هم دوسش دارم:72::72:
-
شیدا حاتمی نمونه بارز این جمله خواستن و اراده کردن مساوی توانستن است،میباشد.
دختر هدفمندی هستش،نوع و ادبیات نوشتنشون خیلی به دل میشینه،امیدوارم تا تالار هست شیدا هم باشه،ودر تمام مراحل زندگی موفق باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
شیدا حاتمی >>>>>الگویی مؤثر برای مراجعینی که تسلیم شرایط نامساعد می شوند ، ناامیدند ، موفق بودن را معطوف به بیرون از خود و دیگران می کنند و ..... تا بدانند که می توانند غیر از این باشند .
شیدا هم ادبیات قشنگ و تأثیر گذاری داره ، هم با دل صافش و تجربه های خوبش میتونه راهنمائیهای خوبی داشته باشد ( اگر در حوزه راهنمایی دادن فعالیتش رو بیشتر کنه ) . در این تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-14367-lastpost.html با ستایش باران پستهای درس آموزی ارسال می کنند . سر بزنید و مطالعه فرمایید
و همچنین :
دختر مهربون >>> هم به موقع از تالار برای راهنمایی گرفتن استفاده می کنه ، هم با راهنمائیهای خوبش به تالار خدمت می کنه ، و این نشانه صافی ، صداقت و بی ریایی ایشونه ، که مطمئناً صادر کنند انرژی مثبت به مراجعینی که پستهایش را میخوانند می باشد
بلو اسکای >>> نا گفته پیداشت . شخصاً یک خدا قوت صمیمانه بهش میگم ، به خاطر پرکار بودنش در تالار و اینکه دلسوزانه و صادقانه و در مواقع لازم صریح راهنمائیهایش را به مراجعین ارائه می دهد ، این دلسوزی و پرکاری بی چشمداشت جای تحسین دارد .
از محمد ابراهیمی عزیز هم به خاطر فعال کردن دوباره این تاپیک تشکر می کنم :104:
-
سلام از خانم شیدا حاتمی در صندلی داغ خیلی چیزهایی یاد گرفتم تجربه دانش علم یاد گرفتم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
به شخصه از شیدا حاتمی درس های خوبی گرفتم. دختری شایسته، مقاوم در برابر مشکلات و سنجیده گوی و... که فقط میتونم میتونم براش آرزوی خوشبختی بکنم و امیدوارم در پناه حق به تمام خواسته های خیرش برسه.
-
همیشه از پست های شیدا حاتمی متوجه می شدم که خیلی دختر فهمیده و پخته ای است.
ولی اون رو وقتی بهتر شناختم که تاپیکش رو خوندم.
شیدا حاتمی دختری استثنایی است و توانسته از بدترین شرایط خودش رو به قله برسونه.
موفقیت های زیادی که کسب کرده ستودنی هستند.
شیدا حاتمی یک الگوی بسیار خوبه برای تمام کسانی که در مشکلات هستند، تا ببینند یک انسان چطور در سختی ها ساخته می شه... البته به شرط اینکه خودش بخواهد!
او مایه ی افتخار است.
برای این دختر توانا بهترین آرزوها رو دارم.
-
شيدا حاتمي مثل دريا آرام است. هر چه سنگ به سمتش پرت كني در عظمتش خللي ايجاد نمي شود. اين است راز انسانهاي خودساخته و بزرگوار. گويي خداوند اين خصلت را از ازل برايشان مقدور كرده تا ابدالاباد!... درور به تو خواهر خوب و نازنين و صبورم!
-
سلام وجو د این عضو خانم بی دل در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم بی دل عضو فعا ل دلسو ز با تجربه مهربان است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتو ا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
-
به شخصه از گفتار طنزشون خیلی لذت میبرم . همین طنز از تلخی بعضی حقایقی که میگن کم میکنه ...
پستهاشونو دوست دارم و هروقت میبینم ارسال جدید دارن یه سرکی میکشم ببینم چی نوشتن!
-
سلام خانم بی دل من از طنز شون خیلی لذت می برم از خانم بی دل درس های خوبی گرفتم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
-
سلام وجو د این عضو محمد ابراهیمی در تا لار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72:
-
محمد ابراهيمي
پسري مهربان و صميمي كه در ارتباط سازنده با اعضا تالار است .
با اينكه در دنياي حقيقي فعال است و پر مشغله اما با اين حال سعي مي كنه كه در تالار مفيد باشه و كار و مسئوليت خودش را خوب و درست و با جديت انجام بده .
مديريت صندلي داغ اين دوره حرف نداره . فوق العاده است . مخصوصا پشتكار و جديت توام با صميميت آقاي ابراهيمي براي دعوت اعضا به زندگي داغ.
مرسي آقاي ابراهيمي
-
آقای ابراهیمی تا جایی که من دیدم:
شخصیتی آرام و کم گوی و البته گزیده گوی دارن.
-
یکی از مهمترین عواملی که موجب بهبود کیفیت وبسایت و علاقه مندی دوستان به حضور در وبسایت می شود ، بحث انجمن های تفریحی و سرگرمی است.به طوری که جدا خستگی را از تن آدم خارج می کند و یک انرژی مثبت به ذهن می فرستد.
در جایی مثل تالار همدردی که اکثر مراجعان با مشکلات عمیق روبه رو اند ؛ اگر چنین تاپیک هایی نبودند که این موج منفی رو تعدیل بکنند ، بدون شک الان تالار همدردی هم وجود نداشت.
کسی که همیشه این تاپیک ها را به روز نگه می دارد و به این تاپیک ها رونق می بخشد ، آقای محمد ابراهیمی ، خیلی در این مهم تلاش کرده اند و می کنند و من همین جا ایشان تشکر می کنم
شخصیتی دوست داشتنی ، مهربان و باوقار.
امیدوارم که هرجا هستند کامروا باشند
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
-
محمد ابراهیمی مثل آب روان پاک و زلال هست
بی غل و غش و مهربان
وجوش توی تالار لازمه تا امواج مهربونی رو به همه جا بفرسته
همیشه در تالار بمون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
محمد ابراهیمی >>> روان و سیال و طراوت بخش مثل باران بهاری ، من شیفته صداقت و صراحت و بی پیرایگی ایشان هستم و همینگونه بودنش در تالار آموزه ای عملی است برای دیدن اثر صداقت و صافی و بی پیرایگی
.
-
محمد ابراهیمی حلقه اتصال اعضاست که با تاپیکهای خاص و دوستانه اش فضای همدردی را لطیف و پر مهر می سازد. همان مهر و صداقتی که به راستی در قلب خود دارد و از او انسانی با محبت، مودب و پرتلاش ساخته است.
-
تاپیک "یک شعر زیبا بنویسید" از آقای ابراهیمی رو خیلی دوست دارم.
خودشون هم همیشه اشعار زیبایی رو انتخاب می کنند و می نویسند.
همینطور پایه گذار تاپیک های مختلف بودند و خودشون هم زحمت کشیدند و اونها رو زنده نگه داشتند.
امیدوارم همینطوری به حضور خودتون در این تالار ادامه بدهید!
موفق باشید :72:
-
وقتی با محمد ابراهیمی آشنا شدم تونستم معنای سادگی و صداقت رو بهتر درک کنم.گاهی اوقات بی پیرایگی خالصانه ایشون من رو شرمنده میکنه در مقابل خودم و وجدانم!!
ایشون همیشه حواسشون به تمام مناسبت ها هست،چیزی که خیلی اوقات خیلی از ماها فراموش میکنیم!من پیگیر بودن رو در این تالار از آقای محمد ابراهیمی یاد گرفتم،که هیچ وقت براشون مهم نبوده چند تا تشکر پای پست هاشون خورده یا چند تا رتبه گرفته...همیشه راه خودشو میره بدون توجه به این مسائل!
ایجاد تاپیک های سرگرمی،در فضایی مثل همدردی که اکثر افراد میان که از درد هاشون بگن،باعث ایجاد تعادل در تالار میشه،که وجود خیلی از این تاپیک ها رو ممنون آقای ابراهیمی هستیم:104:
وجود افراد خالصی مثل محمد ابراهیمی تو این تالار لازمه تا صفای خودشون رو به بقیه هم انتقال بدن...
محمد ابراهیمی عزیز:امروز به این نتیجه رسیدم که اصلا مهم نیست که کم حرف میزنید...مهم اینه که با همین مقدار صحبت هم تاثیر خودتون رو در جایگاه خودتون میگذارید برادر خوبم:72::72:
بی دل:
روز های اولی که می اومدم تالار و میخواستم آدمهای اینجا رو از روی نوشته هاشون بشناسم،به نامی خوردم به نام بی دل...شوخ و طناز...رک و صریح اما مودب...با خیلی از پست هاش خندیدم اونم زمانی که هیچ نصیحت و حرف زیبایی نمیتونست اونقدر آرومم کنه که نوشتار طنز بی دل کرد...!!!صراحت بیان رو من از خانوم بی دل یاد گرفتم تو این تالار.
بیشتر که آشنا شدم دیدم و فهمیدم که بی دل خیلی حرفها برای گفتن داره که میشه ازشون درس گرفت...بی دل با قلم طنزش گاهی اشک به چشم های من آورده...اینکه بی دل ،من و خیلی های دیگه رو شاد کرده و به من و خیلی های دیگه درس های بزرگی داده،بیشترین تاثیر وجود بی دل در این تالاره...باز هم میگم که تو این تالار بمون بی دل عزیز.
-
سلام از خانم فرشته مهربان خانم شیدا حاتمی خانم انی خانم سرافرا ز خانم با لهای صداقت اقای حامد اقای اریکس و اعضا تالار اسم یاد نیست به من خیلی لطف داشتند همه شما اعضا تالار بهترین اعضا تا لار هستند
اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72: :104: اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72: :104::72: اعضا تالار خیلی :دوستت دارم:72::::72:
از همه شما اعضای خوب تالار به من خیلی لطف داشتند خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
-
محمد ابراهیمی ستون تالار همدردی
اگه ایشون نبودند بااین وضعی که تازگی ها پیش اومده(سکوت) فکر کنم این چند نفرکمی هم که میان سر می زننددیگه انگیزه ای برای اومدن نداشتند.
-
سلام وجود این عضو خانم اریا نا در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین
خانم اریا نا عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پرمحتوا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
آریانا خیلی مهربون و صمیمیه. نسبت به همه اعضا چه اعضای فعال و چه قدیمی هایی که حتی قبل از عضویتش فعالیت داشتند، لطف داره و نگران همه هستش.
این صمیمیتش موجب دلگرمیه. :46:
-
خانم آریانا خیلی مهربون و دلسوز هست.
با حضور خودش "مهر و محبت" در تالار رو بیشتر کرده!
-
خانم اریانا همیشه دل نگرون اعضای تالار هستن
با اینکه هیچوقت اون هارو ندیدن
بابت این احساس قشنگ بهتون تبریک میگم
احتمالا در اینده مادر خوبی خواهید شد :72::72:
-
من هم فکر می کنم میشه آریانا رو به عنوان یه خانوم با احساس که حس نوع دوستی رو در تالار پراکنده میکنه؛ معرفی کرد.:43: