RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
حمید خان
هدیه رو خودتو ببرید همراه خانواده ، و در کمال ادب و احترام با او رفتار کن ، اما وارد بحث با او نشو ، خودت رو آرام نشون بده ( دقت کن چیزی که می دونی دوست داره رو براش بگیری ) و آخر سر هم که می خواهید از منزلشون خارج بشید ، بهش بگو چقدر دلتنگش می شی اما آرامشش برات مهمه و فعلاً صبر می کنی تا هر وقت خودش آرام شد با هم صحبت کنید . و بگو اگه کاری مشکلی داشتی حتماً تماس بگیر ، ناراحت میشم کاری داشته باشی و بهم نگی .
اینها رو در کمال محبت بی هیچ انتظار پاسخ محبت آمیزی بیان کنید .
موفق باشید .
دوسته خوبم ببخشید من 3 روز نبودم آخه دارم از محل کار با شما ارتباط برقرار میکنم
به خدا تو این 3 روز خیلی بهم ریخته بودم همش اضطراب دارم غذا نمیتونم بخورم یه خدا شبها تو خواب خوابشو میبینم منم اخه آدمم دوست دارم زنمو ببینم ولی نمیزاره خیلی دلم براش تنگ شده من تو این مات مبهوت موندم آخه چرا یه عشق یهو فروکش میکنه یهو محبت یکی از دل یکی دیگه از بین میره دوسته خوبم به خدا غذام شده گریه ولی اون اصلا درکم نمیکنه بهم میگه ازت متنفرم آخه من چقدر تحمل دارم ولی انقدر دوستش دارم دست به هیچ اقدامی نمیزنم هیچ کاری نمیکنم شاید یه چیزی بهت بگم بهم بخندی 3 نفر از فامیلا که دهنشون قرصه میدونن میگن دعا کردنش آخه تو فامیل خیلی به ما حسودی میکردن از عشقمون از حرف زدنمون بهمون حسودی میکردم میخواستم نظر شما رو بدونم :72:
سلام
برادر گرامی بالاخره چیکار کردید ؟ هدیه رو میگم ، بردید یا فرستادید ؟
بهش زنگ زدم گفتم برات میفرستم یا بییام خونتون بهم گفت نه بیا نه بفرست ندادم بهش موندم به خدا
من که هر چی به نظرم رسیده تا حالا گفتم .
شما هم اگه بی خیال بشید و مثل خانمتون رفتار کنید که اوضاع بدتر میشه اگر هم مدام بخواید ببینیدش و اون اجازه نده که باز به نظر من برای یک مرد زیاد خوب نیست چون شاید خانم شما داره امتحانتون میکنه !
فکر میکنم دیگه وقتشه که حتما" به یه مرکز مشاوره خانواده مراجعه کنید و موضوع رو باهاشون مطرح کنید و مو به مو همه چیرو به مشاور بگید .کسی که کارش مشاوره ست بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه .
خب وقتي شما بهش زنگ زدي و پرسيدي كه بيارم دم خونه يا بفرستم برات معلومه كه چنين جوابي ميده.....گفتيم با هماهنگي مادر خانمت هديه رو ببر خونه خانمت نه با هماهنگي خودش!!!
راجع به دعا گرفتن براي بهم خوردن رابطه شما هم نميدونم چي بگم!!با اينكه از نظر علمي با اين جور نفرين ها و دعا گرفتن ها براي بهم خوردن زندگي ملت!! مشكل دارم(يعني باور نميكنم كه با يه دعا نوشتن بشه يه زندگي رو بهم زد)اما خب شواهدي در اطرافم ديدم كه با اينكه جنبه ي خرافي ش بيشتر از حقيقي ش بوده باورش كردم!!
حالا شما اگه خيلي اعتقاد به دعا گرفتن و اين تريپ كارها داري ميتوني از مادرت كمك بگيري و.....
محبت 4 ساله یه شبه از بین نمیره ولی با یه اشتباه می شه یه شبه دل کسی را شکوند.
شما اشتباه کردین و درست نیست الان اشتباهاتتون را پای جادو و حسادت دیگران بزارید.
فکر می کنم خانومتون ناراحتی هاشون را بروز نمی دن و توی دلشون جمع می کنند و حالا یه دفعه با یه تلنگر همه ای دلخوریها فوران کرده.
شما 4 سال به محبت های ایشون بی توجهی کردین .ایشون روزی چند با ر تلفن میزدن حالتون را بپرسن , توی مناسبتها براتون هدیه می خریدن, موقع ناراحتی ها کنارتون بودن و ارومتون می کردن و سردی و بی توجهی شما را نادیده می گرفتن.ولی در عوض سر کوچکترین موضوع شما حرف از طلاق زدین .خوب معلومه که ایشون سرخوره میشن و فکر می کنن هیچ ارزشی برای کارهایی که کردن قائل نیستین.
شما به ایشون شک کردین و ایشون را متهم به خیانت کردین چیزی که خودتون هم باور ندارین. شک کردن به پاکی و نجابت یه خانوم اونهم از طرف شوهرش چیزی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت.
دوست عزیز اشتباه کردی ولی نکته مثبت اینه که پشیمونی و می خوای جبران کنی.
پس با صبر و محبت به دیدن خانومت برو و برای رفتنت اجازه نگیر چون غرورش باعث میشه تردت کنه.
همون طور که فرشته مهربان گفت بهش بگید هر وقت به کمکی چه مادی چه معنوی نیاز داشت میتونه روی شما حساب کنه.و با اینکه ازتون دلخوره شما شوهر هستید و وظایفتون را در قبالش انجام می دید.
بگید که حاضر هستین هر کاری برای جبران اشتباهاتون و دیدن حلقه تون توی دست خانومتون بکنید.ولی خیلی حساسیتتون را روی مسئله حلقه نشون ندین.
خانوم پر احساس شما دلشکسته است و نیاز به دلجویی داره.از لحظه های قشنگی که با هم داشتین,اوایل اشنایی, روز خواستگاری, عقد و خاطراتون حرف بزنید و عشقتون را بیادش بیارید. اگه عکسی دارید که خاطره شیرینی را یاداور میشه توی یه قاب قشنگ براش بفرستین. خاطرات کمک می کنه زودتر ناراحتی هاش را فراموش کنه.
کلید مشکل شما صبر و پشتکاره.
موفق باشید.
سلام
برادر گرامی ما همه گفتیم که هدیه رو برای همسرت ببری و با سیاست دلخوری رو از دلش در بیاری شما زنگ زدی از خانومت پرسیدی که چیکار کنی؟؟؟؟/
بهتره یکم مستقل تر رفتار کنی من یکبار دیگه هم بهتون گفتم مردونه تر رفتار کنید بجای اینکه همش نگران از دست دادن همسرتون و بهم خوردن رابطه و دنبال چیزهای خرافی باشید با یک حرکت درست و منطقی یه سامونی به زندگیتون بدید
خیلی جدی برید و در مورد مشکلات و رفتارها و نحوه برخوردتون و تمام دلخوری هایی که تا الان بوده صحبت کنید