RE: شوهرم بی دلیل میگه دوستم نداره، دوران عقدیم
ببین عزیزم
به نظر میرسه که زندگی رو خیلی خیلی سخت میگیری و کاملا درکت می کنم چون واقعا سخت وقتی ببینی طرفی که بهش اعتماد داشتی و عاشقش بودی این کار و باهات می کنه و تا حالا بهش فکر کردی که جون عزیز خودت رو به خاطر یک آدم دیونه که ثبات شخصیتی نداره از دست بدی .فکر می کنی اگه خودت بکشی اون پشیمون میشه ؟نخیر به عشق و حالش با اون خانم اادامه میده و تو میری اون دنیا و باید جوابگوی خودکشی که گناه کبیره هست و بدی پس کار منطقی نیست.
شما سریع تلاق بگیر و فکر کن هیچ اتفاقی نیافتاده در این میان از یک روانشناس خبره کمک بگیر تا کمکت کنه و شروع کن به درس خوندن و ارشدت رو بگیر. پیشرفت کن. خودت رو به پای این روانی نسوزون.همونطور که اون به فکر خودش تو هم به فکر خودت باش. اگر دختر عاقلی باشی این کار و میکنی ولی اگر احساساتی و ساده باشی زندگیت پای این دیوونه حرام میکنی. دیگه تصمیم با خودت
تو لیاقتت بیشتر از اینهاست
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
دوست منم شوهرش همین کار باهاش کرد مردی که ادعا میکرد عاشقش. دوستم راحت تلاق گرفت و الان در نهایت پیشرفت و برای ادامه تحصیل داره میره استرالیا.تو هم میتونی. قوی باش و ایمانت به خدا قوی کن خودکشی نشانه ضعف ایمان پس قویش کن و ادامه بده .من مطمئنم موفق میشی.
سلام سحر عزیزم
چه خبر؟چکار کردی؟
سلام سنگ صبورای گلم
نمیدونم حالم خوبه یا بد احساس میکنم از درون خالی شدم توی هوا معلقم هیچ حسی ندارم، فعلا که هیچ کار نکردم منتظرم بیاد و بره واسه طلاق اقدام بکنه. انگیزه واسه هیچ کاری ندارم. خانواده ام پیشنهاد ادامه تحصیل خارج از کشور رو هم بهم دادن ولی انقدر این با این شکست انرژی از دست دادم که هیچ آرزویی ندارم هیچ اتفاقی دیگه واسم مهم نیست. هیچی .. هیچی..
سلام دوست خوبم
این وضعیت روحی بعد از این اتفاقات کاملا طبیعیه.اما مهم اینه که سعی کنی مداوم نشه و زودتر خودتو بکشی بیرون.هرچی بیشتر ادامه پیدا کنه رهایی ازش سخت تر میشه.
خودتو نباز گلم
دنیا که به آخر نرسیده.خوبه خودت دیدی طرف مقابلت نشون داد لیاقت تو رو نداشت.پس اگه وقتی طلاق گرفتی هر وقت یادش بیفتی نه تنها ناراحت نمیشی بلکه از اینکه زودتر شناختیش خوشحال هم خواهی بود.هیچوقت غم از دست دادنشو نخواهی خورد چون ارزششو نداره
الان هم سعی کن خدا رو شاکر باشی که قبل از اینکه قضیه جدی بشه شوهرتو شناختی.وگرنه فردا پس فردا اگه بعد از چندین سال میفهمیدی برات سخت تر میشد.تازه اگه بچه دار میشدین که دیگه بدتر
این انتخاب تو انتخاب میون بد و بدتره.
خدا رو چه دیدی؟شاید زندگیت بهتر هم شد.اونقدر خانمایی رو میشناسم که زندگی بعد از طلاقشون بهتر شده.البته نه اینکه تشویق به طلاق با کوچکترین مشکلی بکنم.منظورم اینه که طلاق گاهی(مثل مشکل شما) تنها راه چاره ست.
در ضمن میشه جزئی تر بگی الان در چه شرایطی هستی؟
مگه شوهرت کجاست که میگی منتظری بیاد اقدام کنه واسه طلاق؟
احتمال داره که بخواد موش بدوونه ها.نذار طولش بده.
راستی حالا که شما تو دوره عقد کاری که نباید میشده برات اتفاق افتاده.شنیدم میتونی تمام مهریه رو طلب کنی.اما اگه اینطور نمیشد نصف مهریه بهت میرسید.
خانمی حواستو خیلی جمع کن.برات دعا میکنم:72::72::72:
سلام اصلا خوب نیستم. یعنی در ظاهر از قبل بهترم اما از درون داغونم دیگه حتی گریه نمیتونم بکنم ، احساس بدی دارم زندگی هیچ معنی واسم نداره فقط میخوام شوهرم رو رها کنم. آره کل مهریه بهم میرسه ولی حتی یه سکه هم ازش نمیگیرم. ضرری که به زندگی من زد با سکه جبران نمیشه. داغی که روی دلم گذاشت درمون نداره من هنوز دوسش دارم ولی فقط رهاش میکنم شاید من لیاقت اونو نداشتم. شاید از من بالاتر پیدا کرده شاید از من بهتره شاید من بد بودم شاید حقم اینه. واسه بعد از طلاق هم هیچ برنامه ای ندارم. هیچ کس نمیتونه منو درک کنه من هرچی عشق و انرژی داشتم به پای اون ریختم دیگه هیچی ازم نمونده، بخدا هیچی ازم نمونده. دیگه نمیتونم اصلا نمیخوام. فقط الانم میخوام که اون خوشبخت باشه. تنها آرزوم همینه. میشینم یه گوشه میرم توی فکر به خودم میام میبینم ساعتهاست توی فکرم. شب میخوابم 5 عصر بیدار میشم. اطرافیان با دلسوزیاشون حالم رو بهم میزنن. بدم میاد دل کسی به حالم بسوزه. من شهامت پذیرفتن اشتباهم رو دارم ولی توان تاوانش رو ندارم.
سحر جان خیلی سخت است ولی به خودت بگو این هم بگذرد.
[/b][b]شايد من لياقت اونو نداشتم
تعجب ميكنم چطور براي يك آدم بي بند و بار شايد مي آوريد
به نظرم در تصميم گيري ها هميشه اگر آدم فكر كنه اين اتفاق واسه خودش نيست وداره برا ديگري نظر ميده اونوقت تصميم درست و دور از احساسي خواهد گرفت
به نظرم تمام شايدتاتوناز احساستونه نهمنطق
موفق باشيد:72:
و فقط مي خوام اون خوشبخت باشه
به نظرم اين دعا هم درست نيست بايد از خدا بخواين هر چي حقشه براش محقق شه
خيلي ها لياقت خوشبختي را ندااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااارن
سحر جان براي اينكه راحتتر با اين موضوع كنار بياي برو و كسايي كه شرايط تو رو داشتن رو ببين اونوقت مي بيني اين نيز بگذرد
دل هاي پاك هرگز خطا نمي كنند سادگي مي كنند و امروز سادگي پاك ترين خطاي دنياست
موفق باشي:72:
سلام سحر خانوم گل
داستان زندگيتو خوندم ومتاثر شدم عزيزم .مطمئن باش که اون لياقت تو را نداشته . سعي کن اعتماد بنفست را بدست بياري. اون اشتباه کرده و مطمئن باش يه روزي يه جايي تاوانشو پس ميده. ميدونم سخته اما سعي کن با دوستات و يا خانواده ات بري بيرون مسافرت تا يکم اعصابت راحت بشه و بعدش که ز مسافرت برگشتي تقاضاي طلاق بده .اما از حقت نگذر و درخواست مهريه کن، بذار يکم شوهرتم سختي بکشه . :305:
سحر خوبم در اینکه هیچکس نمیتونه مثل خودت تو رو درک نکنه شکی نیست
اما ما دوست تو هستیم.دلسوزی هم نمیکنیم.فقط تو رو دوست داریم و بنابر این نمیخوایم تصمیم اشتباه بگیری.
دختر خوب تو الان احساساتی هستی طبیعیه.شوهرتو دوست داری.اما بدون ارزش عشق تو رو نداره.
ببین الان تنت گرمه نمیدونی.نباید از مهریه ت بگذری.اون حق توئه.درسته که هیچوقت این آسیب رو جبران نمیکنه .مهریه رو برای جبران شکست عاطفی نذاشتن که گلم.
مهریه واسه اینه که برای براورده کردننیازهای مادیت بعد از طلاق ازش استفاده کنی.تو میتونی اونو سرمایه کنی و ماهانه از طریق اون خرجی خودتو دربیاری.نمیدونم خونه بخری.خیلی کارا میتونی باهاش بکنی.سادگی نکن دختر.
اگه نگیری بعد از مدتی پشیمون میشی.الان داری به این ماجرا فقط احساسی نگاه میکنی
دوباره با تصمیم گرفتن از رو احساسات زندگیتو بدتر نکن.
چرا میگی تو لیاقتشو نداشتی؟
اونه که لیاقت تو رو نداشت و خیلی زود هم اینو ثابت کرد.خیلی داری خودتو دست کم میگیری ها
اگه شوهر من خدایی نکرده همچین کاری میکرد اصلا یه لحظه هم نمیذاشتم تو قلبم بمونه.
عزیز دلم اینبار سعی کن تو تصمیمی که میگیری به حرف اطرافیان بیشتر از دفعه قبل بها بدی.مخصوصا پدر و مادر و خانواده ت.فکر نکنم با این وضع روحی که داری بتونی درست تصمیم گیری کنی.
از مهربونی اونا هم ناراحت نشو.اونا دوستت دارن.
خانمی با اینکه سخته ولی سعی خودتو بکن.بیشتر در مقابل این شرایط مقاومت کن گلم.
نگفتی شوهرت کجاست
سحر عزیز
من دوستی داشتم که یه آقایی 3 سال تمام همه را واسطه ازدئاجش با این دوست من کرد مادر دختر رضایت نمی داد و می گفت دلم راضی به این وصلت نیست خلاصه بعد از 3 سال عقد کردند ولی به مدت کوتاهی از عقد رفتار این آقا حی سردتر و سردتر شد. و بعد یک سال گفت می خواد طلاق بده . اون موقع ها دوستم خیلی افسرده و نارحت بود خیلی. همه اش از ما می پرسید من چه ایرادی دارم؟ یا می گفت هیچ کس حاضر نمی شه با من زندگی کنه. و هر چی ما سعی می کریم کمی روحیه اش را شاد کنیم فایده نداشت. 2 سال بعد از طلاق اش با آقی ازدواج کرد. مرد بسیار خوب و محترمی است خیلی دوسش داره.
یادم یه بار من به دوستم گفتم خدا فلانی لعنت کنه خیلی ادیتت شدی خیلی عذاب کشیدی می دونی چه جوابی داد؟
دوستم گفت نه خدا به اون هم یک زندگی خوب بده من الان با این همسرم خیلی خوشحال و راضی هستم . گفت همان اوایل عقدمان فهمیدم که آدم من نیست ولی با خودم می گفتم ما دیگه عقد کردیم و اگر اون منو مجبور به طلاق نمی کرد مسلما الان این زندگی شرین با همسرم را نداشتم.
گاهی پیروزی در لیاس شکست ظاهر می شه و ما باطن واقعی اش را نمی بینیم و فکر می کنیم شکست هست. عزیزم جدا شدن تو از این مرد برای تو پیروزی هست اگه خودت بخواهی و این طوری به قضیه نگاه کنی. تو خیلی جونی و مطئن باش با این تجربه می تونی یه آینده قشنگ برای خودت بسازی آینده ای سرشار از یک عشق حقیقی و زیبا.
عشق اگر حقیقی باشد با خودش آرامش به همراه داره. خودت قضاوت تو کی تو این زندگی آرامش داشتی؟