اقاي كيوان به نظرم ارام ساكت عاشق تالار مهربان دلسوز دل صاف دارد خير خواه است در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقاي كيوان به نظرم ارام ساكت عاشق تالار مهربان دلسوز دل صاف دارد خير خواه است در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای کنجکاو.....من به تاپیکتون اعتراض دارم...شدیدا...........
2 بار در این تاپیک من پست گذاشتم!!!یکی از دوستان هی اسم یک نفر دیگه رو میاره..حالا هم پست قبلی منم..نوشتن اقا کیوان!!!
من دیگه پست نمی زنم.......:302:
چه خوب شد که نوبت منه پست بزنم ، اونم نفر قبلیم شما باشی دکتر مهربون وحساس همدردی:72:
و چه جالب وقتی که دکترمون حسابی جوش میارن ، وای بحال مریضاشون تو اون روز:D
شما قلبی رئوف ، احساسی پاک وحس نوعدوستیتون از حد طبیعی خیلی بالاتره
.... بخند چون خوشبختی منتظر خندیدن توست:73:
سلام
چه خوب دوباره نوبت من شد و داداش baby :D
حالا تلافی می کنم :
منم هم به شما میگم .............:72:
یعنی گل ، لطافت ، زیبایی ، بوی خوش ، حساس و
موعود عزیزم
کمی با هم اختلاف عقیده داریم ولی از اینکه خیلی دختر محکم وقابل اعتمادی هست دوسش دارم
سلام
گل مریم جان خواهر گلم ( همش شد گل) منم دوست دارم و از اینکه معنی آواتارت رو نمی فهمم تو خماری موندم :302:
از پست 40 خانوم دکتر خیلی خوشم اومد از بابت محمد ابراهیمی دوست گلم هم عذر می خواهم فکر میکنم منظور این تا پیک رو نفهمیده سعی میکنم با پیام خصوصی توجیحش کنم.
عکس امضات خیلی معنی داره
کلید خیلی مشکلات در انگشتمان هست
من رو به فکر فرو برد
خیلی سال میشه تقریبا هشت یا نه سالی هست که این کلید را در کمد نگه میدارم
با سلام
ايشون رو نمي شناسم به نظرم به تازگي عضو تالار شده اند . اما به نظر انسان جا افتاده و راه بلدي هستند . اميدوارم هميشه در امورات زندگي ( دنيوي و اخروي ) موفق و سربلند باشيد .:203:
:305:خداوکیلی من نمی تونم دروغ بگم زود لو میرم...آرمان جان چاکریم(قلب تپنده ی تالار همدردی)