RE: بیا..بخون و حتما نظر بده..لطفا
درود ,
m.mouodگرامی
شما صیغه را به خاطر اینکه در دین اسلام آمده و مجوز آن صادر شده, قبول دارید, فقط به خاطر اسلام در غیر اینصورت با آن مخالف هستید؛
در جای دیگری اشاره کرده اید که سن ازدواج را باید پایین آورد؛:
سن ازدواج پایین آمد؛منبع درآمد ؛مهارت برای زندگی مشترک ؛اینها را چه کار کنیم,
مگر تمام مشکلات ازدواج همان مهریه و خرج و مخارج عروسی است؟
مابقی عمر زندگی مشترک چه میشود؟
در ضمن خواهر بزرگوار من,همه چیز که در پول و مادیات خلاصه نمیشود؛
جوانان مملکت ما تا چه اندازه اگاهی و مهارت زندگی دارند ؛ که بخواهند در سن پایین ازدواج کنند؟
پسر با 28 سال سن هنوز نمیتواند عهده دارد مسئولیت خودش باشد چه برسد به دیگری و ؛و دختر هم همینطور,
از طرف دیگر جامعه را مسئول میدانید :مسئولیت جامعه چیست؟ فقط این است که وام بدهد, !
خودتان در این تالار موارد بسیاری را دیده اید ؛
در آخر از دوستان تقاضامندم,در این بحث شرکت کنند,و نظرات خود را بر اساس واقعیات بیان کنند ؛نه تعصب و نه چیز دیگر؛ما طالب منطق هستیم
ایول کیوان جان گل گفتی
ما در وهله اول مشکل فرهنگی داریم ،مشکل عدم عدالت داریم
تا این مشکلات حل نشه ،جوونامون همینطوری خواهد بود وضعشون
به جای اینکه نظراتشونو بشنویم فقط سرکوب میکنیم ،این قصه سر دراز دارد
با سلام خدمت تمامی دوستان..خسته نباشید:72:
بحث بسیار سریع پیش می رود و بنده خوشحال هستم که می توانیم در کنار یکدیگر و بدون در نظر گرفتن تعصب حرفمان را بزنیم.
چون ""کیوان"" عزیز فرمودند ....نظرتان را بدن هیچ گونه تعصبی بگوید....من قصد دارم با زبان عامیانه و برادرانه به صورت کلی نظری را بگویم.
ببینید من جوان نیازهای دارم چه جنسی و چه عاطفی و روحی.
حال چه زمانی این نیازم(جنسی و عاطفی) تشدید میشه.......
زمانی که احساس میکنم نه کتاب خواندن...نه موسیقی گوش کردن....نه تفریح....و نه فیلم .... هیچ کدام ""حال"" سابق را به من نمی دهند.....
به نظر من یعنی وقتی فردی احساس می کند که دیگر هیچ چیز حال سابق را بهش نمی دهد و خودش هم نمی داند که این وضعیت چبیست و اصلا چرا این گونه شده است........یعنی اینکه :::>>>کارش تمام است......و احتیاج به یک آغوش گرم دارد. یعنی هیچ چیزی جای این آغوش گرم را نمی گیرد.
نکته اساسی حرف من نیز همین است که.....""""صیغه""""""صیغه""""""صیغه" """ نمی تواند جایگزین خوبی برای ""زن"" و ""آغوش گرم"" باشد البته در مدت طولانی.
اگر دقت کرده باشید بنده به زبان عامیانه در بالا گفتم وقتی فردی احساس می کند که دیگر هیچ چیزی حال سابق را بهش نمی دهد منظورم از هیچ چیز حتی شامل روابط مخرب و روابط شرعی هم می شود....که عبارتنداز::: رابطه نامشروع جنسی....فسادجنسی....تکه پراندن به جنس مخالف....و روابطه مشروع:::مثل صیغه..
یعنی حتی وقتی فرد به """صیغه کردن""" هم پناه می آورد یا رابطه نامشروع......>>>نیارش به طور کامل برطرف نخواهد شد.چرا؟؟؟؟
چون منظورم از ""حال دادن و آغوش گرم""" همان ""آرامش""" موجود در یک ازدواج است که تنها با یک ازدواج دائمی حاصل خواهد شد نه ازدواج موقت.
.................................................. ............................
من بدون هیچ گونه تعصب و جدی گویی.....با لحنی بسیار ساده و خودمانی نظرم را مطرح کردم.....و مشتقانه آماده شنیدن نظرات شما که از دل برخاسته هستم.
.................................................. .........
تبصره>>>>بنده تا آن حد در خود توان می بینم و صبر سراغ دارم که بدون ارضا نیاز جنسی نیز می توانم با آرامش کامل و بدون نقص زندگی خود را ادامه دهم و تاکنون نیز ثابتش کرده ام.
تبصره>>معتقدم اگر فردی از نیاز جنسی شدید قبل از ازدواج رنج می برد و اگر نیازش ارضا نشود موجب می شود ایشان به دیگران(جنس مخالف)بر حسب شدت نیاز آسیبی وارد سازد ..
در این صورت تاکید می ورزم که آن فرد باید نیازش را از طریق ""صیغه"" و ""ازدواج موقت"" برطرف سازد....حتی بنده در این مقوله ""خودارضایی" را به صورتی که از اسیب به دیگری جلوگیری کند می پذیرم.
.................................................. .................
نظر ميدي ميگن دليل بيار دليل مياري ميگن به دور از تعصب حرف بزن...!!!عجيبه
بنده بعد از اين ترجيح ميدم فقط پست هارو بخونم و نظري ندم
موفق باشيد
ببينيم به چه نتيجه اي ميرسيد!!
سلامی دیگر...
دوستان سوء تفاهم نشود......اگر عضوی می فرمایید بدون تعصب حرف بزنیم نه اینکه کسی مدنظرش است و نه اینکه خدایی ناکرده قصد دارد نظر کسی را زیر سوال ببرد....
دوستان شما که تا کنون با صبوری و دلسوزی فراوان ما را یاری کرده اید....خب از این به بعد هم ما محتاج راهنمایی ها شما دوستان عزیز هستیم....این تاپیک...تاپیک خودتان است..اصلا باز شده است که نظرات شما را جویا شویم.
حاشیه ها تنها انرژی ما را به هدر می هند.و ما را از هدف اصلی بدور می سازند.
.....................
بازهم تاکید دارم که هیچ منظوری از گفتن عبارت"" بدون تعصب" نداشتیم...این جا تالار همدریست و تمام اعضا حق نظر دارند....پس هماگان منتظر شنیدن نظرات شما هستیم.
بابا شما اعضا که عجول نبودید:58:
سلام,
ممنون از نظرات دوستان,
gh.sanaگرامی ممنون از اینکه نظر خود را با دلیل بیان کردید اما توجه داشته باشید اگر در این تاپیک جمله ای نوشته میشود خطاب به تمام دوستان است,اگر فرد بخصوصی در نظر باشد ؛حتما" اشاره میکنیم,
خب
گویا راهی دیگر به جز صیغه نیست!
تعدادی از عزیزان با صیغه مخالف و تعدادی موافق هستند,
آنهای که موافق هستند ؛به عنوان رفع موقت نیاز جنسی ؛صیغه را بهتر میدانند,و این باور را دارند ؛که هر گاه این احساس بسیار فشار آورد ؛ما عمل صیغه را انجام میدهیم,
آیا تا به حال فکر کرده اید برای یک فرد مجرد ؛احساس همبستری چه لذتی دارد(ببخشید)؟
این جوان به نظر شما ,وقتی که احساس بسیار بالای داشت رو به صیغه می اورد ؛یا اینکه بعد از انجام چند مورد صیغه ؛با احساس بسیار پایین رو به صیغه می آورد؟
تا چه حد میتوان این مورد را کنترل کرد, لطفا" صادقانه بگوید؛بنده هم یک جوان هستم و تمام احساست این دوره را به خوبی درک میکنم و لمس میکنم،
آیا برای صیغه باید تعدادی دختر (بحث زن در میان نیست) همیشه آماده صیغه باشند؛یا اینکه هر پسری با هر دختری که دلش خواست میتواند صیغه کند؟
آن تعدادی که پای ثابت هستند تکلیفشان چیست؟ یا آنهای که برای رفع این نیاز رو به صیغه آورده اند؛آیا یک پسر که خودش قبلا" عمل صیغه را انجام داده با این دختر ازدواج میکند؛که قبلا" رابطه جنسی داشته(از نوع شرعی!!)
در نگاه اول شاید بگویند :بله چون ما خودمان این عمل را انجام داده اید قبول مکنیم,اما در بطن دروغی بیش نیست!
وقتی که در وضعیت کنونی مملکت ما با این همه مشکلات آمار ازدواج پایین است و مشاهده میکنیم که سن ازدواج مدام بالا می رود؛
زمانی که عمل صیغه انجام شود ؛آیا میل به ازدواج کمتر نمیشود؛ و این سخن که (ببخشید)برای یک لیوان شیر یک گاو نمیخرم یا....
صیغه که به عنوان یک منبع رفع نیاز جنسی است , در کنار نقاط منفی مزیت های نیز دارد ؛مثلا" اینکه یک جوان کمتر ذهنش درگیر مسائل جنسی است و با فشار کمتر میتواند به آنچه از زندگی میخواهد برسد؛ اما قوت این مزیت بسیار پایین است,
بنده در جمع های دیگری از جوانی که هم سن یا کمتر و بیشتر بوده اند سوال کرده ام:
آنها خود ارضایی را بهتر میدانند؛تا صیغه , که از دید آنها یعنی زنای شرعی!یا هر نوع رفع نیاز دیگر,
آنها خود ارضایی را با فاصله زیاد ؛بیشتر قبول دارند؛متوجه که هستید؟
بالاخره رفع این نیاز با هر شیوه ای قبل از ازدواج هم منفعت دارد و هم ضرر؛
در این میان از بد و بدتر باید بد را انتخاب کرد،
در پست بعدی خود گوشه ای از نوشته ای دکتر علی شریعتی را قرار میدهم که برگرفته از
مجموعه آثار21، زن-دکتر علی شریعتی است
که روابط جنسی قبل از ازدواج غرب و ازدواج انها را موشکافی کرده, اگر کمی دقت کنید ؛میتوان آزادی جنسی را با صیغه جابجا کرد و همان پاسخ ها را یافت
منتظر باشید
و همچنان منتظر نظرات شما دوستان عزیز خود هستم
سلام
دوستان گرامی چرا انقدر مسئله رو پیچیده تر از اونی که بود می کنید ؟ آقای نقاب گفتن هر کی هر راهکاری داره بیان کنه .تا حالا هم من و بعضی از دوستان راهکار هایی که به نظرمون رسیده و مسلما" اوا رو قبول داشته و اول خودمان بکار میبریم ، بیان کردیم .اما هر بار یکی مخالفت می کنه با راهکار دیگری ! خب دقیقا" به همین دلیه که از بین جوونا یکی پاک می مونه و یکی به بیراهه کشیده میشه ! چون هر کی راه خودشو میره .
من گفتم جامعه " هم" مسئوله نه اینکه فقط جامعه مسئوله و دوم نگفتم جامعه وام بده دیگه همه چی تمومه این یه مثال بود آیا غیر از اینه ؟ الان نه فقط تو ازدواج تو هر کاری شما کسی رو پیدا نمی کنید که زندگی بدون وام و قسط داشته باشه .غیر از اینه ؟ اگه دو نفر واقعا" "همدیگه" رو بخوان می تونن ساده و بی تجمل زندگی کنن و اگه فرض کنیم دو نفر هیچ پس اندازی هم نداشته باشن ، همون 4 یا 5 میلیون وام ازدواج براشون کافیه .من دیدم و شنیدم حتما" شما هم دیدن چنین افرادی رو پس انکار نکنید لطفا". اما اگه کسی بخواد همون اول زندگی وسایلی رو که میشه چندسال دیگه تهیه کرد یا اصلا" ضروری نیستن بلکه به خاطر کلاس ظاهری باید باشن ! داشته باشه ، خب معلومه پسر اصلا" رغبت نمی کنه بره خواستگاری و هستن نمونش که میگن من تا خونه نخرم ، تا ماشین نخرم و ...زن نمی گیرم آیا غیر از اینه ؟
برادر من اگه جوان 28 ساله نمی تونه خودشو جمع و جور کنه کی مقصره جز خودش و خونوادش ؟ پس چطور هستن" نوجوانان" و "بچه هایی" که از زور بازوشون استفاده می کنن و خرج یه سر عائله رو میدن ؟ اون پسر 28 ساله بدون شک از اول زندگیش وابسته بوده به دیگران و(( ببخشید ) زیادی لوس و ننر بار اومده وگرنه چه معنی داره کسی که یک سوم یا شاید یک دوم عمرشو رو طی کرده نتونه خودشو جمع و جور کنه یا اینکه خرج یه زندگی رو دربیاره ؟ مرد باید بتونه از زیر سنگ هم که شده خرج خونوادش رو در بیاره حتی اگه شده کارگری کنه ! این بهتره یا اینکه انقدر صبر کنه تا یه کار بسیار عالی با یه حقوق عالیتر با وسایل لوکس و آنچنانی گیرش بیاد و سنش هی بره بالا و بالاتر ، ناراحتی روحی روانی بگیره و آخرشم بره دنبال خودارضایی !؟
برادر من همه چی در مهریه و خرج عروسی خلاصه نمیشه اما شما قبول ندارین که همین مقدمات اولیه برای تشکیل زندگی انگیزه ازدواج رو از جوونا گرفته ؟ انکار نکنید چون این یه واقعیته و واقعیت انکارشدنی نیست!
می خواید براتون مثال بزنم :
دوتا برادر من به تازگی ازدواج کردن .یکیشون سال گذشته و دیگری تازه عقد کرده .اون که سال گذشته ازدواج کرده با این شرایط : خونواده خانمش گفتن چون پسر شما( اول) پاک و سالمه و بعد بیکار و الاف نیست ما دخترمون رو بهش میدیم با هر شرایطی که شما خواستید . شما فکر می کنید برادر من چیکاره است ؟ شغلش لوله کشی و برق کشی ساختمان. اشتباه نکنید اون مهندسی برق نخونده که برقکار بشه .بلکه تو نوجوانی از همین کلاسهای فنی حرفه ای که هزینه ای هم اونم وقع داشت ولی الان خیلی تفاوت داره و بعضی کلاسا اصلا" هزینه نداره ، استفاده کرد و الان ده تا مهندس برق رو میذاره تو جیبش ( ببخشید اگه اینجا مهندس داریم قصد من توهین نیست)
مهریه خانمش شد 85 تا سکه ! خانمش فقط 20 هزار تون خرج آرایشگاه داد اونم به اصرار برادر من ! لباس براش انتخاب کردیم گفت نمی خوام با همون مانتو مشکی اومد محضر با چادر سفید عقد کردن ! طلا ، ارزونترین سرویس طلا رو گرفت 650 هزار تومن ! بقیه خرجش هم دیگه مشخصه .
اما این یکی ، مهریه بالا ، آرایشگاه بسیار معروف شهر ، آینه و شمعدون فوق العاده گرون قیمت ، با اینکه چاد رنمی پوشه ، چادری گرفته که قیمتش به اندازه تموم چادرهاییه که من تو عمرم پوشیدم !. ...
حالا اولی فورا" تو یک ماه کارش راه افتاد و الان الحمدلله خوشبخت هم هستن و راضی .این یکی هم الحمدالله خوبن اما حالا حالا ها طول میکشه تا بقیه بساطشون راه بیوفته .آخه نمیشه که مابقی خریدهاشون با قیمت کمتر تهیه بشه پس باید صبر کنن .
دوستان اینا رو گفتم تا فکر نکنید من همینجوری و از سر دلخوشی حرف زدم
پس همه چی مربوط میشه به غیرت خود شخص .اگه بخواد می تونه و اینکه انسان همیشه باید به اندازه گلیمش پاشو دراز کنه تا بتونه از پس زندگیش بر بیاد.
به هم سعی می کنم دیگه تو این تاپیک پستی نذارم چون ادامه دادن به این بحث از نظر من درست مثل این سواله که """ خدا که خالق کل جهانه پس خود خدا رو کی خلق کرده ؟"""
اگه جسارت نباشه باید بگم کار هیچ کدوم از برادراتون درست نیست
انسان باید تعادل رو در همه حال رعایت کنه ، البته من نمی خوام بحث به حاشیه کشیده بشه
به نظر من تا دخترایی تو جامعه هستن که همه نیاز های اقایون رو بدون ضمانت شرعی و قانونی(ازدواج)براورده می کنن قضیه به این منوال خواهد بود ،البته اینو هم بگم که مطمئننا این اقایون هم در اینده دچار خلا خواهند بود ولی به هر حال اینم یکی دیگه از دلایل سن بالای ازدواج در جامعه خواهد بود ،دلایل مهم دیگه ای هم هست از جمله اینکه الان ایران به نظر من در حالت گذر از سنت به مدرنیته است و دیگه اینجوری نیست که مادر دنبال همسر واسه پسراشون باشن ،چون تا اونا بخوان دست به کار بشن پسرا خودشون انتخابشون کردن:D
نقاب عزیزم اگه بحثتو به حاشیه کشیدم واقعا معذرت میخوام
فکر کردم شاید در نتیجه گیری کلی مفید باشه
[color=#0000CD]سلام
با سپاس فراوان از تمامی دوستان...
اعضای محترم خواهشمند هستم در تایید یا تکذیب نظر دیگری پستی نزنید...بلکه اگر راه حلی داریم ارائه دهیم. قطعا اگر ما نظری متفاوت تر از نظر بقیه داشته باشیم با رائه راه حل دیگر افراد خود متوجه نظر و دیدگاه متفاوت ما می شوند.
پس بهتر است زیاد بر روی کلمات تاکید نکنیم زیرا ما را از هدف اصلی بدور می سازد.
دوستان عزیز بحث ما مربوط به شیوه های و راه کارها است ....پس خواشمند هستم اگر نظری دارید به صورتی که در پست بعدی عرض می کنم بفرمایید تا به یک جمع بندی برسیم.
چون اگر هر یک از اعضا جمع بندی بکنند قطعا می توانیم به نتیجه ای برسیم.
با تشکر از تمامی دوستان:72::72::72::72:
جمع بندی نظر خودم (نقاب):
1>روابط بی قاعده جنسی ..قبل از ازدواج را به عنوان پاسخگویی موقت نیازها جنسی و روحی نمی پذیرم.
2>"صیغه" و "ازدواج موقت" را تنها راه حل موجود نمی دانم...زیرا معتقدم ""آرامش" که هدف اصلی یک ازدواج است در ازدواج موقت و صیغه بدست نمی آید ......
با توجه به شرایط کنونی جامعه ""ازدواج موقت"" و ""صیغه"" را تنها هنگامی صلاح می دانم که فردی نتواند نیازش را کنترل نموده و بر حسب عدم کنترل به دیگری ""اسیب"" رساند.
3>"نقش خانواده" را به عنوان یکی از برترین راه حل ها می دانم و معتقدم در خانواده پویا....بدلیل ارضا نیازهای روحی و روانی به موقع...دیگر کمتر به نیاز جنسی توجه می شود.
4>""داشتن هدف و آینده نگری""...فردی که برای آینده خود هدفی دارد و ذهن و فکر خود را معطوف به آن هدف ساخته و تمام تلاش و انگیزه اش رسیدن به ان هدف باشد.....قطعا سختی ها و عوارض ناشی از عدم ارضا نیاز را به جان می خرد تا به هدف بالاتر که در آینده محقق خواهد یافت یعنی همان ""ازدواج"" برسد.
.................................................. ............
ما اغلب در تمامی بحث ها...از یک نیروی عظیم که هم می تواند نقش مخرب و هم نقش موثر را ایفا کند غافلیم که این نیرو همان """خود و خویشتن"" است.
""من"" را فراموش نکن..
..........................
کسی که چرای زندگی را یافته با چگونگی آن می سازد.
.....................
با تشکر از تمامی دوستانی که ما را در این بحث یاری ساختند....لطفا جمع بندی خود را به صورت بالا و یا به صورتی که خود صلاح می دانید ارائه دهید...(فقط باید جمع بندی کنید).
...............
بعد از جمع بندی نظر و راه حل کلی با کمک شما دوستان ارائه خواهد شد.:72::72:
ببیند جناب نقاب بحث رو محدود نکنید وقتی نظری نقد شده نمیشه بقیه ادامه اش رو ننویسیم من یه مدت دوست نداشتم جوابی به این پست ها بدم اما دیدم اگه نگم خوشایند نیست
خوب اول یه نفر گفته شاید در طول مدت ازدواج موقت این دونفر نسبت به هم سرد بشن آخه اینم دلیل شد برای رد این مسئله؟ خوب اگه قرار به سرد شدن اینا باشه ازدواج دائم هم می کردن بازم 4 سال دیگه سرد می شدن معنی کلام شما اینه که چون در ازدواج دائم قابلیت فسخ به راحتی ازدواج موقت نیست پس اینا مجبور میشن با اینکه سرد شدن بازهم در کنارهم بمونن این به نظر شما زندگیه یعنی فقط به خاطر این که طلاق نگیرن با همدیگه کنار بیان؟ اتفاقا الان که آمار طلاق بشدت رفته بالا حتی همین هم نخواهد بود
بازهم مشکل اصلی ما غرب زدگیه واقعا متاسفم که می خونم بعضی علنا با نظر صریح اسلام مخالفت می کنن و اونم با افتخار و اونو در حد روابط نامشروع حساب می کنن و از طرفی زیر بار هیچ مسئولیتی نمی روند یعنی نه از انتظارات بی جا و نامعقول خودشون در جهت تسریع ازدواج کوتاه میان نه قبول مسئولیت می نمایند
می دونید باورم شده هرچی دلیل بیاریم برای این افراد مثل کسانی که گوش خودشون رو گرفتن نخواهند شنید حالا تو 100 پست دلیل بیاریم که صیغه زنان خودفروش حرام است بازهم آخرش نتیجه نمیگیریم و من یکی دیگه خسته شدم هرکاری دوست دارید با این پست بکنید همون طور که هرکاری دوست دارید با زندگیتون می کنید
وقتی جامعه ما تبدیل شده به یه زندگی سطحی پر از بی بندباری وقتی روشن فکرای ما فکر می کنن اگه نظرات اسلام رو بیان کنن متهم به کهنه پرستی میشوند وقتی مردهای متاهل ما حرف صیغه ناپسند می دونن و کلش رو زیر سوال می برن اما همین ها در نهایت بی شرمی صیغه می کنند وقتی خیانت هست رابطه جنسی نامشروع که شاید عظمت گناهش برای خیلی ها دیگه مهم نیست وقتی هرجور زنایی هیچ حس نفرت رو در ما ایجاد نمی کنه نسبت به زانی وقتی چشمامون رو روی نیاز جوون ها بستیم و فقط شعارهای تکراری میدم به خیال این که جواب میده وضعمون تغییر نخواهد کرد
مشکل صیغه اصلا با مشکلات دنیوی و اخروی زنا یکی نیست
حالا سوال من
جز راهکار بنده که صیغه با قوانین خاص بود و جز حرفهای تکراری که هزاران بار در تلویزیون رادیو و کلا رسانه های جمعی شنیدم و ناکارآمدیش رو دیدیم راهکار دیگه ای هم ارائه شده؟تسریع ازدواج باچی؟لابد خانواده عروس میگن داماد جهزیه نخواد اما ما مهریه بالا می خوایم مراسم آنچنانی عروسی میخوایم خانواده داماد هم برعکس عروس جهزیه آنچنانی بیاره مهریه اش کم باشه فقط توپ رو می اندازید تو زمین همدیگه و مطمئن باشید جوونها برای ارضای نیاز جنسی اشون منتظر این نمیشینن که شما کی معقول برخورد کنید با قضیه ازدواج بجای اینکه دید دادوستد داشته باشید و داریم می بینیم البته اگه چشمامون رو نبندیم
اگه من صیغه رو مطرح کردم نه بخاطر خودم بود که اگه می خواستم صیغه بکنم نیاز به تایید احدی نداشتم و هم آشکار چون همه این مباحث رو به نامزدم نشون میدم نه این که بیام مخفیانه نظربدم این طرحیه که اجرا شده و جواب داده چه بپذیرید و چه نپذیرید شرع مقدس اسلامه همین جا بحث رو ترک می کنم سری که درد نمی کند دستمال نمی بندن من بیام به خاطر این حرفها که اینجا می زنم بعد باید برای نامزدم دلیل بیارم که منظورم اصلا شخص خود نیست و به قولی زیر سرم بلند نشده