RE: شوهرم میگه به منزل پدرم نمیاد.کمکم کنید
سلام مادر خانمي......خبر خوبي بود.......پيشاپيش تولد نيني نازت رو تبريك ميگم....
دوستان حرفاي كامل و مفيدي بهت گفتن مخصوصا ممفرد عزيز مامان گلي خودمون:46:
به نظر من هم خونه خودت باشي بهتره.....نگران نباش با تولد بچه ات همسرت هم از اين حال و هوا در مياد.....بيشتر به فكرت خواهد بود......مراقب خودت باش و با اين فكراي منفي به خودت استرس نده....واسه زايمانت اصلا خوب نيست.........توي اين روزا بايد روي ارامش خودت بيشتر كار كني......بقيه چيزا رو بسپار به خدايي كه بالا سره......:43:
بازم ميگم نگران نباش:46:...به فكر خودت و بچه گلت باش:72:......نگراني اصلا برات خوب نيست:72:
راستي يه چيزي يادم رفت بگم....به نظرم مشكل همسرت با مادرته......خودت چي فكر ميكني؟
دوستان غزیز
از راهنماییتون خیلی ممنونم.زودتر می خواستم بیام و براتون توضیحات بیشتری از شرایط زایمان و بعد زایمانم بدم که نشد.متاسفانه مامانم فقط روز عمل و روز بعدش که از بیمارستان مرخص می شم میتونه کنارم باشه و چون خواهرم هم همزمان با من زایمان می کنه بعدش باید پیش خواهرم بره.قراره چند روز بعد زایمان خونه پدر شوهرم بمونیم و بعدش خونه خودمون بیایم.حالا مشکلات احتمالی من با تنهایی بعد زایمان بماند....
می دونید چون شوهرم بعد زایمان احتمالا باهام مهربونتر از همیشه میشه و منو در اون شرایط با اون همه درد میبینه تصمیم دارم ازش بخوام بهم قول بده با خانوادم رابطه داشته باشه.
حالا یا به خاطر من و بچش قبول می کنه یا به راحتی می گه نه و....
من ان شا الله پس فردا زایمان می کنم.برام خیلی دعا کنید
gh.sana عزیز
بله.شوهرم با مامانم بیشتر مشکل داره.چون تصور می کنه او توی زندگی ما دخالت می کنه!
هورا........:227::227:.ايشالا يه نيني سالم و خوشگل به دنيا مياري عزيزم:43:........انقدر به اين چيزا فكر نكن:228:.....ريلكس باش....استراحت كن...هم جسمي هم روحي.......:72:
برات دعا ميكنم.......همه چي درست ميشه گلم نگران نباش:72:........مرد ايراني بعد از تولد بچه با مرد ايراني قبل از تولد بچه خيلي فرق ميكنه....:D
موفق باشي.......مارو بيخبر نذار مامان خانم:46:
من نظرات دوستان رو خوندم اما هیچکس نپرسید چرا شوهرتان به منزل پدرتان نمیره علتش چیه؟ شاید حق با اون باشه؟ این مشکلیه که منم با خانواده همسرم دارم و الان حدود 2 ماهیه که با خانواده اش رابطه ندارم البته همسرم هر وقت بخواد میبرمش در خونه اقوامش میزارم بعد هم میرم میارمش ولی من خونه هیچکدومشون نمیرم؟
به هر حال خانمها همیشه دوست دارند که حق رو به خودشون بدهند بدون اینکه نظر همسرشو براشون مهم باشه؟
دوست عزيز
قبلا ذكر شده كه اين خانم هر بار از همسرش سوال كرده ايشون طفره رفتن و بحث رو عوض كردن........
سلام
بچه ها الان نی نیه عسل جون به سلامتی به دنیا اومده
امیدوارم هم حال خودش هم حال نینی خوب باشه
سلام بچه ها
یک خبر خوش اینکه نی نی تپل مپل عسل بدنیا اومده و حال هر دوشونم خوبه :227: انشااله از هفته دیگه دوباره عسل میاد توی تالار البته اگه کوچولوی شیطونش بذاره!!
واي چه خبر خوبي!!!!!هر دو سالمن ايشالا؟
واي چه باحال.....چه حس خوبي به آدم ميده..........
سلام بله خدا راشکر دو تاشون سالم و سرحالند فقط دعا می کنم به یمن قدم نی نی کوچولوش مشکلات زندگیشونم حل بشه انشااله شماها هم برای عسل دعا کنید تا خوش خبر بیاد توی تالار:72: