RE: خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
دکتر مجد تيموري - روانپزشک : هر زندگي مشترک عمري دارد. دو سال، پنج سال، 10سال و شايد 50 سال. و عمر هر زندگي مشترک پاياني دارد. وقتي يک زندگي مشترک به پايان مي رسد ديگر نبايد براي حفظ آن تلاشي کرد چون بي فايده است.
معمولاً از چند وقتي پيش از آن، علامت هايي به دو طرف داده مي شود که اگر اين علامت ها را درک کنند بايد بدانند که آن زندگي، ديگر قابل حفظ کردن نيست. و آن زوج هايي که با وجود دريافت تمام اين علامت ها بر حفظ زندگي مشترک اصرار دارند دچار طلاق عاطفي مي شوند
ساده ترين تعريف اينکه يکي از زوجين، پنهان يا آشکار، فرد ديگري را بدون پيوند رسمي انتخاب کند. دوستي نه از جنس دوستي با هم جنس. دوستي که منجر به ايجاد علاقه و عاطفه و خواستن و خواسته شدن مي شود و حتي اگر از سر هوا و هوس هم باشد به هر حال رنگي متفاوت دارد.
سلام حیف هست که این تاپیک بدون جمع بندی کلی از طرف مدیر بماند
خیانت از نظر من
خود من به شخصه دارای تعهدات مذهبی هستم
البته نمی دونم خیانت از طرف شوهر چگونه می تواند باشد چون تاحالا با رفتاری خیانت آمیز روبرو نشده ام
اما خط قرمز خیانت در مورد خودم که آن را رعایت می کنم
هر گونه برقراری ارتباط با جنس مخالف که در آن احساسات دخیل باشه به گونه ای که همسرم از آن رابطه ناراضی باشه به خیانت تعبیر می کنم
البته چنانچه این احساسات عاطفی (مانند حس دلسوزی - دوست داشتن- همدردی کردن- و از این قبیل احساسات ) در مورد مرد محرم من باشد مثل پدر ..برادر...پسر برادر...پسر خواهر..
اگر شوهر من ناراحت شود از نظر اعتقاداتم ، من مرتکب گناه نشده ام ولی می بایست ذهن شوهرم را نیز آگاه سازم
و نکته ای که برای همه مسجل هست برقراری رابطه جنسی با هر کسی به غیر از همسر خیانت هست
من هم یه تعریف از جمع کردن تعریف های کل دوستان دارم
البته اگر مدیر این قسمت نگن از آخرین پست خیلی وقت هست که گذشته .
آخه حیفم اومد این تعریف را نگم:
هر گونه ارتباط زوجین با جنس مخالف به هرکدام از صورت های جنسی ، عاطفی، رفتاری یا توجه عملی نامتعارف ومخفیانه ، که در اون احساسات (دلسوزی ،همدردی ،دوست داشتن ) دخیل باشه ، که در صورت آگاهی همسر باعث ناراحتی ونارضایتی ایشون بشه .
با سلام
در ذیل نتیجه این تاپیک را به صورت ذیل جمعبندی می کنیم:
در حل مشکلات مربوط به خیانت همسر یا خیانت به همسر ، اولین گام تعریف دقیق و مشخص خیانت می باشد که مورد پذیرش زوجین قرار گیرد. چون هر گونه اقدام بدون توجه به تعریف خیانت و به صورت متفاوت نمی تواند منجر به نتیجه گیری در مراحل بعدی شود.
در تعریف خیانت، می توانیم تعریف رفتاری دو قسمتی (یا چند قسمتی) ذیل را مد نظر قرار می دهیم:
الف) هر نوع رفتار جنسی (رابطه فیزیکی(لمس کردن)، ، یا کلامی که "توام با تحریک جنسی"، و یا "به منظور ارضاء تمایلات شهوانی" ) با غیر همسر باشد که آشکارا یا ضمنی با روابط زوجین مغایرت دارد.
ب ) رفتار غیر جنسی که شامل بیان و طرح احساسات و افکار خاص مبنی بر دوست داشتن، با فردی غیر از همسر است و نوعی مخفی کاری در این زمینه ، مغایر با انتظاراتی است که از روابط بین زن و شوهر می رود. خریدهای مخفیانه برای فردی غیر از همسر، ابراز احساسات ناشی از عشق و شیفتگی رومانتیک و گذراندن وقت زیادی با فردی غیر از همسر بدون داشتن روابط جنسی با وی.
ج)..............................
نکات:
1 - این تعاریف باید قبل از هر چیزی توسط زوجین مورد پذیرش واقع شود و اگر لازم است محدودتر شده یا بسط پیدا کند به نحوی که مورد توافق زوجین قرار گیرد. عدم توافق روی این تعاریف، به معنی اینست که امیدی برای حل مشکل خیانت در آن خانواده وجود ندارد.
2 - در تعریف مذکور به واژه هایی نظیر«انتظارات از روابط»، گنجانده شده است که بحث مسائل شرعی باید در اینجا لحاظ شود. یعنی اینکه زوجین باید «انتظارات از روابط » را توافق داشته باشند. مثلا اگر مردی صیغه یا چند همسری را شرعی دانسته و خیانت به حساب نیاورد و خانمش به عکس چنین اعتقادی را نداشته باشد، حل مشکل همین جا متوقف شده است. یعنی نباید امید به مراحل دیگر داشت. و ابتدا باید یا آقا نظرش را تغییر دهد یا خانم. چون تا وقتی از نظر ذهنی ما برای کار خود تعریف ناهنجار و خیانت نداشته باشیم، طبیعی هست مراحل دیگر که برای ترک آن لازم است را نیز نخواهیم انجام داد.
==============
پاورقی:
برای درمان مشکلات مربوط به خیانت همسر چند گام نیاز هست:
1 - تعریف دقیق خیانت همسر
2 - تعیین هدفهای بلند مدت درمانی
3 - تعیین هدفهای کوتاه مدت درمانی
4 - مداخله های درمانی
با توجه به اینکه برگزاری کارگاه برای هر کدام از این بخشها به وقت و انرژی زیادی نیاز دارد(مانند کارگاه مربوط به تعریف خیانت)، ما سعی می کنیم 4 مراحله بعد آن را طی مقالاتی خلاصه از منابع معتبر ارائه دهیم.