-
RE: یک دعا بکنید
:72:الهی بر هر که داغ محبت خود نهادی، خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی.:72:
:72:الهی همه آتش ها بی محبت تو سرد است و همه نعمتها بی لطف تو درد است.:72:
:72:الهی مخلصان به محبت تو می نازند و عاشقان به سوی تو می تازند. کار ایشان تو بساز که دیگران نسازند، ایشان را تو نواز که دیگران ننوازند.:72:
-
:203:الهی دانایی ده در راه نیافتیم؛ بینایی ده در چاه نیافتیم؛
بنمای رهی که ره نماینده تویی؛ بگشای دری که در گشاینده تویی؛
من دست به هیچ دستگیری ندهم؛ ایشان همه فانی اند و پاینده تویی:72:
-
الهی به اسماء قشنگت به بزرگیت
همه گرفتارای این دنیا و ان دنیا رو مورد لطفت قرار بده
-
مادرم الهی غمت رو نبینم همیشه شاهد شادی هات باشم
-
خدايا! هيچ وقت منو تنها نذار...هيچ وقت
-
دعا می کنم تمام اعضای همدردی و مدیر سلامت باشد و پدر مادر سلامت باشد موفق وشاد باشید
-
خدایا یادم بده که چطوری باید دعا کنم خدایا دوس دارم باهات حرف بزنم اما از جنس خودم خدایا دستام کوچیک وناتونه اما فقط درمفابل بزرگی تو
-
خدایا چطور بخوانم تو را و من منم و چگونه قطع امید کنم ازتو و تو توئی معبودا اگر از تو نخواهم که به من عطا کنی پس از که وچه کسی خواهم که به من عطا کند خدایا اگر تو را نخوانم تا اجابتم کنی پس کیست ؟ که بخوانمش و اجابتم کند معبودا اگر زاری نکنم به سوی تو تا بمن رحم کنی به که زاری نمایم تا به من رحم کند خدایا دریا را برای حضرت موسی شکافتی و نجاتش دادی از تو می خواهم اینکه رحمت فرستی بر محمد و آل محمد و اینکه نجات دهی من را از آنچه گرفتارم در او و گشایش فوری به من عطا کنی بدون مدت به فضل و رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان.
در ضمن این دعا در مفاتیح الجنان می باشد که بسیار مجرب است ( دعای : مقاتل بن سلیمان)
-
یک دعا :
خدایا اگر رزق و روزی من در آسمانها است آنرا برایم نازل کن و اگر در زمین است آنرا استخراج کن و اگر دور است آنرا برایم نزدیک کن و اگر نزدیک است آنرا برایم زیاد کن و اگر زیاد است بدست آوردن آنرا برایم آسان کن .
-
اللهم اجل لولیک الفرج و اشف کل مریض.