آقای shookan4 ویرایش هر پست فقط تا 20 بعدش امکان پذیره
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای shookan4 ویرایش هر پست فقط تا 20 بعدش امکان پذیره
من یک پستی را که یک ساعت بعد از پست قبلیم فرستادم در همون لحظه اول نتونستم ویرایش کنم شاید به این دلیل که پستهای متوالی از یک نفر فقط یک پست حساب میشه.
پستهای متوالی از یک عضو یک پست حساب میشه اما راستش من به زمانش دقت نکردم . شاید دلیلش همین باشه که خودتون گفتید یعنی چون با پست قبلی یکی حساب میشه دیگه امکان ویرایش نداره .
به نظر شما این مشکل قابل حل هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
سلام
عکسها اگر حداکثر 500*500 باشند خودشان نشان داده می شوند و اگر طول و عرض آنها بیشتر از 500 پیکسل باشه ،برای اینکه قالب تالار به هم نریزه خود بخود کوچک تر می شوند که برای دیدن اصل عکس باید روی عکس کلیک شود.
درسته ، حداکثر استفاده از شکلکها هم 15 تا هست. این به خاطر اینست که حجم پستها خیلی زیاد نشود و در نهایت صفحات یک تالار هم زودتر باز شود و هم شکل مطالب خیلی به هم نریزه
ولی اقای مدیر اخه من احساس میکنم دوستان از شکلکهای بالاتری استفاده میکنن و مشکلی وجود ندارد
من فکر میکردم من طریقه استفاده اش رو بلد نیستم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
مدت باقیمانده شارژ توسط یک برنامه به صورت اتوماتیک کسر می شود. و محل آن در پروفایل اعضاء هست. اما این صفحه عمومی هست و همه می توانند دسترسی داشته باشند. لذا به جهت اینکه شاید بعضی کاربران تمایل نداشته باشند سایرین مدت باقیمانده شارژ آنها را بدانند ما مخفی کرده ایم.
گل مریم عزیز...
. در مورد عکس ها که بسیار کوچک نمایش داده می شوند علتش این است که در هنگام نوشتن آدرس تصویر..... شما "لینکی" را انتخاب می نمایند که آپلودنشده است و همین امر باعث می شود تصاویر کوچک نشان داده شوند... و دلیل دوم را هم مدیر محترم فرمودند.
در مورد شکلک ها ....اگر می بینید دوستان از شکلک های بیشتری استفاده می نمایند که البته اصلا و به هیچ عنوان توصیه نمی شود علتش این است که آن شکلک ها شکلک های خود تالار همدردی نیستند و چند کد هستند که در هنگام ارسال استفاده می شود.
با سپاس
من میرم تو اپلود تصاویر ،بعد اینکه اپلود کردم عکسو ،ادرس درج در فروم رو کپی می کنم
شما منظورتون اون اپلود کردن هست؟
بله...تمام مراحل را درست میروید... خب حتما مشکل از همان علتی که مدیر محترم فرمودند.
دقت کنید عکسی که برای آپلود کردن انتخاب می نمایید نیز باید دارای اندازه مناسب جهت نمایش باشد وگرنه کوچک تر نمایش داده خواهد شد... در ضمن می توانید بعد از آپلود کردن هیچ یک از گزینه ها را انتخاب نکنید و تنها بر روی خود عکس اپلود شده "کلیک" کرده و گزینه "copy shortct" را بزنید و سپس آن را در قسمت قراردادن تصویر کپی نمایید.