RE: ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟
دوستان..این بحث واقعا بحث مهمیه و غرض اینه که به یه نتیجه ای برسیم...پس ادامش بدیم ولی دوستانه...ممنونم:72:
فکر نمی کنم کسی که قبل از ازدواج س ک س داشته و از گذشته همسرشم بی خبر بوده بتونه رو تعهد طرفش حساب باز کنه...
از کجا معلوم؟ شاید طرف بدش نیاد بعد از ازدواج س ک س با کس دیگه ای رو تجربه کنه تا مثلا بتونه از پس نیاز های همسرش بر بیاد..(از نظر خودش البته)
کاری که قبل از ازدواج در نظرش ایرادی نداشته..خب حالا فکر میکنین با ازدواج کردن نظرش عوض میشه آیا؟
(این یه نظر شخصیه)
آقای سورنا جنسیتیش کردن نه من
من داشتم عقایدم رو میگفتم و به قولتون انی هرکس یه عقایدی داره این هم عقاید من بود و دلیلی نمی بینم سوگند آبروش بره چون اینها عقاید منه
پدر من وکیله و خوشبختانه چیز هایی رو از ایشون شنیدم که گاهی اوقات سرم سوت میکشه
آقای سورنا آدم رو آتیشی میکنه بعد میره
من با مدیر همدردی بودم که فکر کنم فقط منفی بودن حرف های من رو دید نه بقیه رو
اگه کسی عقده سکس داشته باشه آره همچین کاری رو میکنه ولی من تا اونجایی که یادمه تو همین 4ماه فکرم رو هیچ چیز دیگه و یا هیچ کسه دیگه جز سکس با شوهرم نرفت
هيوا شما هنوز هم تند هستيد .
خانوم هیوا از فریاد زدن و بنده را مقصر دانستن به اهداف خود نمی رسید.
شما گفتید در جامعه زنان و مردان نمی دانندچگونه همسر خود را ارضا کنند و بنابراین این درصد بزرگی از علت طلاق می باشد. من گفتم بهتر است به جای توجه کردن به موضوعات مضحکی که در جامعه امروز از خود ازدواج مهمتر شده است( از سوی خانواده هر دوطرف به خصوص عروس) مسائلی مانند مراسم عروسی و... که نمی توانید انکار کنید که در جامعه ما اهمیت بی دلیلی یافته اند به موضوعاتی مثل آموزش مسائل جنسی پرداخته شود. نمی دونم چرا به شما برخورد؟ من گفتم شما این کار رو می کنید؟
شمایید که نظر بنده در مورد آموزش افراد رو با علامت تعجب خود همراه کردید. ولی درپست قبلی گفته بودید که این (یعنی ارتباط جنسی دختر و پسر) روش مناسبی است برای کاهش طلاق هایی که علت آن مسائل جنسی است!!
چیزی در مورد اموزش سکس نگفتم که نشون بده به من برخورد
اولین و دومین نطر من رو بخونین تو همین تاپیک من نظرم فقط همین بود که یه دلیل بیارین که چرا نباید سکس کنم یه دلیل که به خودم ربط داشته باشه نه به جامعه نه به خانوادم
و اینکه گفتم گذشته هر کس به خودش مربوط میشه نه به کسه دیگه
و دقیقا من از جاییی تند شدم که شما تندم کردی
اهدافی ندارم و قصد هم ندارم به همه تحکیم کنم که نظر من درسته و با این داد و بیداد شما رو مقصر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
چیزی در مورد اموزش سکس نگفتم که نشون بده به من برخورد
اولین و دومین نطر من رو بخونین تو همین تاپیک من نظرم فقط همین بود که یه دلیل بیارین که چرا نباید سکس کنم یه دلیل که به خودم ربط داشته باشه نه به جامعه نه به خانوادم
و اینکه گفتم گذشته هر کس به خودش مربوط میشه نه به کسه دیگه
و دقیقا من از جاییی تند شدم که شما تندم کردی
درود
به من مربوط نیست که کسی سکس داشته باشد قبل از ازدواج یا خیر! تا زمانی که او همسر من می شود. این حق هر شخصی است که هر کاری دلش می خواهد با بدن و روح خود بکند. تمام حرفی که بنده زدم این بود
1- صداقت داشته باشد شخص و بیان کند که من رابطه قبل از ازدواج داشتم. یا مورد موافقت قرار می گیرد یا قرار نمی گیرد. به هر حال بهتر است افراد با اشخاص مانند خود ازدواج کنند.
2- توجیه ای که شما برای رابطه جنسی آوردید ( روشی برای جلوگیری از مشکلات جنسی افراد بعد از ازدواج که به طلاق می انجامد ) را پوچ دانستم و به جای آن آموزش را پیشنهاد دادم که شما با لحن تمسخر آمیزی فرمودید باشه آقای سورنا به جای صحبت در مورد عروسی در مورد مسائل جنسی با شوهرم صحبت می کنم!! "باشه آقای سورنا به جا ماشین عروس میشینم کروکی میکشم که چطور با شوهرم سکس داشته باشم "
باز هم می گویم کسی نیستم که دختر با روابط جنسی را انگ بزنم. تنها او را شایسته مادری فرزندانم نمی دانم. (یعنی من نمی دانم).
سلام به تمام دوستان:
این بحث به کجا ها کشیده شده...
دوستان من تمام اعضای جامعه مثل هم فکر نمی کنند ..میدونید بحث ما شبیه چی شده؟
تا حالا در گوشی بازی کردین؟
یکی چیزی در گوش نفر اول میگه و نفر دوم اینو ادامه میده تا نفر اخر...نفر آخر بلند جمله رو میگه و همه از خنده منفجر میشن چون جمله آخر 100 درجه با جمله اول تفاوت داره....
قصدم از این مثال یک چیز است...بحثی که در ابتدای امر به زیبایی معضلی از جامعه ما رو بیان می کرد نا خود آگاه منحرف شده است...
نظرات همه محترم هستند حتی هیوا و سورنا که با هم انقدر chalenge می کنند..
اینجا قرار نیست کسی کسی را راضی کند هرکس به زعم خود از مشکلات برداشت می کند...پس برادر گرامی سورنا شما تامل داشته باشید و بحث را پایان دهید...حرف های یکدیگر را توجیه نکنید نیازی نیست...
ولی با اجازه دوستان من سخنی رو بیان می کنم:
هیوا گرامی بیان فرمودند که من قانع نشدم چرا قبل از ازدواج س.... نداشته باشم؟چه ضرری برای من دارد؟
نظر من این است:
1) دوست عزیز یکی از مسائل مهم در این مسائل همان طور که کیوان محترم بیان کردند هورمون های بدن است...فرد در زمان وقوع این حالات دارای بالاترین سطح هورمون هاست که گاه فرد قادر به کنترل خود نیست و همان ها موجب ادامه مسیر می شوند و اتفاقی رخ خواهد داد که تمام بحث ها بر پایه آن است...شما تصور کن قبل از ازدواج بخواهید مدام این حالات را تجربه کنید با افراد مختلف و با سطح همرمونی متفاوت که خود منجر به خستگی مفرط بدن و ذهن بعد از واقعه در هر دو جنس می شود...چه بسا این خاطره با توجه به شرایط عرف و شرع جامعه ما بدترین خاطره برای هر دو نامحرم است....درست است که خداوند بعد از آن در دو طرف آرامشی قرار می دهد ولی این خاص زوجین می باشد که محرم هستند و سایر دغدغه ها را ندارند...پس ببینید با این کار چه ظلمی به بدن خود می کنید...
به مرور زوجین محرم با آگاهی از شرایط جسمی و روحی همدیگر سعی در تعالی رابطه می کنند و چیزی به نام ترس و لرز که شما بیان کردید دیگر وجود ندارد...
مورد بعد در رابطه با اینکه برعکس حرف شما کسانی که به واسطه مسائل جنسی طلاق می گیرند به خاطر بلد نبودن این رابطه نیست...این در ذات هر فرد هست...علت هزاران علتی است که من در مشاوره ها شنیده ام و هیچ زوجی فورا به واسطه این مشکل طلاق نمی گیرند....شما چقدر از ناراحتی های حین س.... در جامعه و مشکلات آن آگاهی دارید؟با کدامین زوج ها صحبت کردید؟این نظر شما کارشناسی نیست .....
مورد بعد یکی از ضرر های مهم که می تواند منجر به ضرر ما هم شود از بین رفتن عفت عمومی است اگر وقاحت قضیه از بین برود.....این گونه دنیایی خواهیم داشت عاری از پاکی..هیچ اعتمادی نیست...خودتان هم می دانید ولی اگر نظر شما این است که این مورد مهم نیست ..برای نظرتان احترام قائلم
مورد بعد که به نظر شخص من بسیار مهم است این است که با این کار ارکان جامعه سستت می شود....مهمترین ان خانواده است....شما فیلم زیبای آمریکایی را دیده اید؟
آیا شما برای جامعه ما و خانواده های ما آن دنیا را متصورید؟
و در آخر:
مهمترین موضوع از دید خودم شما چقدر از بیماری های جنسی اطلاع دارید؟آیا گمان می برید بیماری جنسی تنها ایدز یا سفلیس است؟
عزیز من اینها بدترین ها هستند ولی صدها بیماری هست که از این راه ها منتقل می شود و اصلا شوخی نیستند...چرا مسئله رو ساده بیان می کنید..به دور از مسئله عفت و احترام به همسر اینده و هزاران مسئله شرعی دیگه این ها مهمترین ها هستند..مگر جسم خود را دوست ندارید که به ان آسیب می رسانید..مواظب روح خود و همسرتان هستید پس جسم چی؟
جندتا مثال از دختران ازدواج نکرده الوده به بیماری های جنسی ساده برایتان بیاورم که حتی وقت مراجعه روحشان هم خبر نداشت از کجا ایجاد شده؟فقط که ایدز نیست؟
چقدر امید دارید با پیشگیری های طبیعی یا وسایل موجود مانع این بیماری ها شوید...بعضی ها را نمی شود این طور کنترل کرد..
من جدا خواهان ترسیدن شما هستم...تا بدونید برای ارضا روح خود نباید به جسمتان خیانت کنید...آنوقت بارها افسوس روزهای سلامت را می خورید
ببخشید که زیاد نوشتم
موفق باشید
rsrs1380 عزیز
نظرتون خیلی جالب بود و واسه من تازگی داشت, تا حالا از این دید به این موضوع نگاه نکرده بودم ولی بازم مسایلی وجود داره که میشه در موردش صحبت کرد
با درود؛
در ادامه بحث لازم دانستم این مورد را گوشزد نمایم که این موضع سکس یکی از بنیادین ترین موضوعات انسانی است.متأسفانه سکس چسبندگی عجیبی را با مباحث دینی دارد و مثلاً در اسلام روابط جنسی زیر مجوعه شرعیات هستند.
از سوی دیگر در دانش مدرن جایی برای دین یا متافیزیک متصور نیست و نظر دانش روانشناسی یا سکسولوژی درباره روابط جنسی همواره بر پایه تعاریف علمی از روان و نیز جسم استوار است.
بنده از همان اول با حدس درست متکی بر تجربه می دانستم عاقبت چنین بحث چالشی چه خواهد شد.شما خودتان نگاه کنید،هنگامی که صحبت از حلال و حرام می شود،سخن از حرمت یا محدودیت شرعی است و دیگر مسئله خاتمه یافته است و چون و چرا ندارد،زیرا جزو فروع است و مستلزم تقلید.
ممکن است کسی بگوید که من اعتقادی به نظرگاه دینی درباره ازدواج ندارم و چون بنا بر اصل آزادی،آزادم می خواهم این کار را انجام دهم.چنانکه در بسیاری از کشورها آزادی جنسی وجود دارد.
بدی این فلسفه ها و اندیشه ها این است که ارزشی هستند و هر یک دیگری را نفی می کنند و . . .
من همچنان با سخنی که جناب کیوان همان اوایل بحث درباره هورمون ها و . . . گفتند مخالفم،زیرا مدرک موثق و علمی در این باره وجود ندارد و تنها برای اثبات یک دیدگاه که همانا بد دانستن روابط جنسی پیش از ازدواج است بیان شده و از این دست دلایل را پیش از این هم دیده ام.البته من نمی گویم که حرف یا باور کیوان همان است یا من می دانم که او چه جوری می اندیشد.
روشن است که ما در ایران زندگی می کنیم،کشوری که سی سال پیش در آن یک انقلاب همه جانبه رو به سوی دین انجام پذیرفته و قانون کشور و قوانی قضایی نیز همه و همه بر پایه دین است.
فرهنگ و عرف و عادات مردمان این دیار نیز هماهنگی کاملی بر تحریم رابطه جنسی بیرون از ازدواج دارند.هر چند کسانی هستند که به این چیزها کاری ندارند و عقیده شان چیز دیگری است و البته بیشتر در شهرها هستند.
این بحثهای مربوط به سکس یا ازدواج یا تعدد زوجات یا جنسیت خیلی خیلی بزرگتر و فربه تر از این هستند که با عرض پوزش از همه دوستان بتوان آن را در اینجا و با حرفهای ماها به سر منزل مقصود رسانید یا نتیجه ای جامع و مانع برای آنها یافت؛هرچند که صددرصد طرح این بحثها سودمند است و بهر حال نقبی به درونیات ما خواهند زد.
همه جنگهایی که دو طرفش دارای باورها یا ادیان و مذاهب گوناگون هستند بیشتر به همین دلایل است.بحث و جدل و جنگ فیزیکی درباره آنها نیز تمامی ندارد.
.
.
.
.
یک چیز دیگر . . . .
آنهایی که از جنس مذکر هستند و پیش از ازدواج دارای روابط جسی بوده اند،به هیچ روی این حق را ندارند که بخواهند با فردی مؤنث ازدواج نمایند که او باکره باشد یا روابط جسی نداشته است.
دوست دانا و شجاع و حق گویم:سوزنا-آرمان و دیگر هم جنسانم در تالار آیا با بنده موافقید؟اگر پسری پیش از ازدواج دوست دختر داشته یا دوستان دختری و با آنها رابطه جنسی داشته نباید هنگام آشنایی در جلسه خواستگاریش انتظار این را داشته باشد که طرفش هیچ رابطه جنسی تا آن زمان نداشته باشد.
به همین ترتیب اگر کسی دنبال خواهرشان بیفتد،باید نخست کلاهشان را قاضی کنند و زودی غیرتی نشوند.این برای افراد بدون رابطه جنسی تا ازدواج کاملاً برعکس است.
بدرود./
بنده کاملا" با نظرات شما موافقم.
همه ما این را خوب میدانیم که رابطه جنسی قبل از ازدواج چه عواقبی به دنبال خواهد داشت,
حال چه از منظر هورمونی بیان شود و یا عرفی و شرعی ؛ویا هر چیز دیگر،این نوشته جناب گردآفرید ,دلیل خوبی برای کسانی است که میخواهند قبل از ازدواج رابطه جنسی داشته باشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
آنهایی که از جنس مذکر هستند و پیش از ازدواج دارای روابط جسی بوده اند،به هیچ روی این حق را ندارند که بخواهند با فردی مؤنث ازدواج نمایند که او باکره باشد یا روابط جسی نداشته است.
دوست دانا و شجاع و حق گویم:سوزنا-آرمان و دیگر هم جنسانم در تالار آیا با بنده موافقید؟اگر پسری پیش از ازدواج دوست دختر داشته یا دوستان دختری و با آنها رابطه جنسی داشته نباید هنگام آشنایی در جلسه خواستگاریش انتظار این را داشته باشد که طرفش هیچ رابطه جنسی تا آن زمان نداشته باشد.
به همین ترتیب اگر کسی دنبال خواهرشان بیفتد،باید نخست کلاهشان را قاضی کنند و زودی غیرتی نشوند.این برای افراد بدون رابطه جنسی تا ازدواج کاملاً برعکس است.
بدرود./
متأسفانه در این مباحث معمولا" کاربران(منظور شخص بخصوصی نیست)عقاید و نظرات خود را بیان میکنند,که اگر با این وضع پیش برود ؛از این موضوعات نمیتوان نتیجه گرفت.