RE: عدالت در خواستگاری نیست
با سلام به همه دوستان مخصوص sorenae عزيز و النا 61 مهربون و كامران جون
خدمتتون عرض كنم كه به چيزي دل ببنديد كه ماندنيست (منظور باطن افراد اخلاق خوب و... ) به قول النا اگه فقط به خاطر ظاهر خوب اعم از چهره و تيپ و .. دل خوش كنيد چه بسا شايد بعدا بر اثر سانحه تصادف و.. از دست يره اون موقع به چي دل خوش ميكنيد ؟
ثانيا هرگز به خاطر پول با كسي ازدواج نكنيد ( تنها پول هرگز خوشبختي نمياره ) دختر همسايمون قسم خورده بود فقط با پولدار ازدواج كنه اخرش هم با يه تاجر فرش ازدواج كرد چند سالي پز داد اما اخرش چي شوهره ورشكست شدو ....طلاق
و اين و به يادداشته باشين لذت پولي كه با دسترنج خود به دست مياد لذت بخشتر از هر پول باد اورده ( پول پدر زن و... ) است اگه تفاهم داشته باشيد و دست به دست هم بديد ميتونيد در كنار خوشبختي پولدارم بشيد
برادر عزيزم اقا سورنا ميدونم اتش درونيت از چيه من معيارهاي شما را خوب ميدونم شما نه ميخواين با پولدلر ازدواج كنيدو نه با يه خوشكل فقط دوست دارينطرفتون درك و فهم داشته باشه انشالله به چنين شخصي هم ميرسين
الناي عزيز به خاطر پاسختون به سوالم كه چرا اقايون دوست دارن با افراد كم سن ازدواج كنند ممنونم
كامران عزيز هرگز با يه بچه ازدواج نكن كه بعدا پشيمون شي . درسته واسه اقايون مجرد ارضاي جنسي خيلي مهم باشه اما يكي دو سال بعد ازدواج ميبينند اون تنها يه دل خوشي كوچيك از زندگيه و بقيه مسائل زندگي مهمتره
چقدر خوبه که این رسم و رسوم ها در جامعه ما جا بیفته مهریه در حد متعادل انتظارات پدر و مادر از جوانها در حد خودشان و اینکه ظاهربینی هم در دختر هم در پسر کم بشه
به نظر من ما هدفمونو گم کردیم ما میخواهیم ازدواج کنیم تا به آرامش برسیم نه اینکه با زیبایی یا ثروت همسر آینده مان پز بدهیم ولی متاسفانه همه چیز شده چشم و هم چشمی ماشین مدل بالا خانه آنچنانی ....
امیدوارم همه چیز درست شود ما (دخترها و پسرها) باید خودمان برای آیندمان تصمیم بگیریم و خودمان این مشکلات را حل کنیم:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان
كامران عزيز هرگز با يه بچه ازدواج نكن كه بعدا پشيمون شي . درسته واسه اقايون مجرد ارضاي جنسي خيلي مهم باشه اما يكي دو سال بعد ازدواج ميبينند اون تنها يه دل خوشي كوچيك از زندگيه و بقيه مسائل زندگي مهمتره
سلام
مرسی از راهنماییتون....:D.....من خودم هم سنی ندارم که بخام الان ازدواج کنم!...(مگه یه دختر 22-3 ساله بچه هست!؟؟ پس چرا میگن بچه ها شیرینن!:199:...شوخی).اما باشه اگه به موقع اینجا ازدواج کنم...حتما دقت میکنم!..:cool:...سو تفاهم نشه معیار من صرف زیبایی و...نیست...و هدف از ازدواج رو با این که مجردم و.....نیاز ج....نمیدونم و خوشم نمیاد که برای این مسیله کسی ازدواج کنه و.....به هر حال.....
[align=justify]سلام به همه دوستان خیلی خوبم پائیز خزان ، اقای سورنا ، کامران و دانشجوی گرامی
من به یک نتیجه رسیدم همانطوری که در بین خانواده اقا پسرها خانواده هایی هستند که تنها زیبایی دختر و سن و سال او را ملاک قرار میدهند ، خانواده هایی هم هستند که دخترشان را معامله میکنند و تقاضای ماشین و خانه ان چنانی دارند.
ولی بهتر است نیمه پر لیوان را هم ببینیم دخترانی هم هستند که تعدادشون کم نیست وبه تمام نداشته های همسرشون رضایت می دهند به شرط درک متقابل . و پسرانی که تنها ملاک انتخابشون ظاهر و سن و سال نیست و شخصیت و انسانیت دختر براشون مهمتره .
انشالله همه جوونهای ایران زمین به خصوص دختران و پسران این تالار خوشبخت شوند.[/align]
به نظر من دلیلش اینه که دخترهای زیر23 سال چون هنوز به بلوغ فکری نرسیدهاند و کامل نیستند خیلی راحت هر مردی را با هر شرلیتی قبول می کنند بنابراین هر پسری با هر شرایتی به سراغ انها میروند البته بیشتر پسرهایی این کار را می کنند که شرایط خوبی ندارند به هر حال یه پسر عاقل و فهمیده به سراغ یه دختر 25 سال به بالا میره که کامل مثل خودش باشه و بهترین سن برای ازدواج یه دختر در ایران بین 25 تا30 سال و در خارج از کشور 25 تا35 است و اگه دیدی پسری به سراغ یه دختر رفت که خیلی باهاش اختلاف سنی داره بدون هدفش بچه داریی نه همسرداری