RE: همیشه دلم می خواست!!!
[هميشه دلم مي خواست يه شب طاق باز زير آسمون پر ستاره دراز بكشم و به اون دور دورها فكر كنم
دلم مي خواست يكي ديگه هم كنارم باشه كه با هم از آرزوهامون بگيم با هم دعا كنيم چشمامونو ببنديمو با هم بريم تو دنياي خيال
اينجا كه ظاهرا انجمن متاهلينه;)
ولي خب شايد يه روزي من به همه ي چيزايي كه دلم مي خواست برسم.اينو براي همه آرزو مي كنم
مرسي از تاپيك قشنگت:72:
همیشه دلم می خواست همونی باشم که همه می خوان و همه همونی باشن که من می خوام. دریغ..... که همیشه من در تلاش بودم که همونی باشم که بقیه می خوان و بقیه در تلاش که نگذارن من خودم باشم.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط neda-ghazal
q123457عزيزم سلام از اينكه به جمع دوستان پيوستي خوشحالم و ورودت رو خير مقدم ميگم ضمنا به خاطر دل بزرگ و پر محبتت بهت تبريك ميگم اميدوارم كه تو هم در اينده زندگي سر شار از عشق و شادمانه اي رو تجربه كني يه شعر از استاد شهريار يادم اومد كه به دل مهربونت تقديم ميكنم.
تو شدي مادر و من با همه پيري پسرم
يار و همسر نگرفتم كه گرو بود سرم
تو جگر گوشه ات از شير گرفتي و هنوز
من همان عاشق دلسوخته خونين جگرم
سلام neda-ghazal عزيز---ممنونم درضمن شعري كه گفتي فوق العاده زيباست.بازم ممنون
سلام :43:
همیشه دلم می خواد خودم باشم بدون هیچ نقابی ...
دلم می خواد دیگران منو فقط برای خودم دوست داشته باشن و فقط به خاطر وجود خودم نه متناسب با انتظاراتشون و توقعاتشون ...
دلم می خواد همه رو همونجوری که هستند دوست داشته باشم نه اونجوری که به نظر من درست تره ...
دلم می خواد دیگران رو درک کنم از ته قلب و با تمام وجود ...
دلم می خواد هیچ وقت ارزشهای دیگران رو نادیده نگیرم ...
همیشه دلم میخواد بتونم تا اخرین حد توانم تا بهتر بودن جلو برم و اخرین حد توانم رو انقدر بالا ببرم که هیچوقت تمام نشه و مه جایی برسم که دیگه نگم خیلی چیزها هست که نمیدونم
همیشه دلم می خواست تو رشته روانشناسی درس بخونم و حالا این آرزوم براورده شده... من از امروز به جمع دانشجویان روانشناسی پیوستم.
همیشه دلم می خواست معلم باشم و از این راه به بچه ها خدمت کنم .
سلام به همگی
امیدوارم هرکی هرچی از خدا می خواد بهش بده
ولی هر چی نه! خوب
همیشه دلم می خواست خیلی راحت حرفمو به همه بزنم . باهیش کی حتی دفترخاطراتم هم رودربایستی نکنم . وخدا بهم یه فرصت زندگی دوباره اون طوری رو که دوست دارم و همیشه آرزوشو داشتم بهم بده.دوست داشتم کنار بهترین عزیزام باشم همیشه شاد و شادتر.
همیشه دلم می خواست بهترین باشم توی همه چیز البته توی خیلی از موارد اینطور هم بودم اما چون خواسته ام خیلی آرمانی بود از هیچ کدوم لذت نبردم
اما فهمیدم خواسته ام منطقی نبوده حالا می خوام قدر داشته هامو بدونم یک نفس عمیق بکشم و از ته دل خدا رو شکر کنم