RE: دعاي خير براي نفر بعد . . .
دعا ميكنم براي هر كس كه بعد يا قبل از اين بنده حقير خدا اينجا بوده و خواهد بود كه خداوند چشم عقلش را باز كنه دلش را پاك كنه و مكان امني براي نور هدايت و عشق الهي قرار بده چشمهاي بينا و علم كافي براي شناخت بهترين نور هدايت كه همه منتظرش بايد باشيم و نه فقط منتظر كه از خدا بخواهيم كه رسيدن اين نور به تعجيل بيفته تا قبل از اينكه در ظلمت تاريكي دلهاي گناهكار و غافلمون كور بشيم ... خدايا همه بنده هات رو از اين غفلت بيدار كن و قبل از مرگ امام عصرمون را به ما بشناسان زيرا كه اگر بميريم و امام زمان خود را نشناخته باشيم در مرگ جاهليت مرده ايم و هيچ چيزي بدتر از اين مرگ نخواهد بود
بياييد براي خدا دعا كنيم ... براي خدايي كه هر روز شاهد نافرماني ماست ... شاهد اعمال زشت نارواي بنده هاشه و هنوز منتظره و درهاي توبه اش به روي ما بازه
خدايا ميخوام كه بنده هات ديگه نافرماني تو را نكنن ، عصيانگر نباشند تو را از صميم قلب خواستار باشن و خواهان هدايتگري باشند كه از جانب تو رسالت داره تا دلهاي مرده را زنده به نور ايمان كنه خدايا دعا ميكنم كه روحي كه به امانت نزد بنده ها گذاشتي تا لحظه مرگ خال سياهي به خود نبينه و هميشه مامن عشقي باشه كه تو به بنده هات ارزاني ميداري
خدايا هر چه به ما عشق ميورزي همه ارزاني به جمال و جلالت اي كاش بينا بوديم و در اين نابينايي دل اسير نبوديم پس دلهاي كورمون را بينا كن به نور اميد خودت و به اين دنياي فاني وابسته نباشيم
با تشكر از این دعای پر محتوا
من هم از خدا می خواهم كه خدا روشها ، آگاهی ، علم و عمل به ما بیاموزد تا بتوانیم تمام اهداف و ایده های جاویدان خود را هر لحظه زندگی كنیم.
من از خدا میخوام به همه جوون ها در داشتن دید باز , بینش عمیق و روحی بزرگ کمک کنه
ممنون از همه بخاطر دعاهای خوب...
ممنون از شما باران گرامی..
نفست همه جا را پر می کند....از سوی عشق می ایی..شاید خود معشقوقی..
امیدوارم همیشه عاشق باشی
دعا میکنم همه مون معنی عشق واقعی خدا رو درک کنیم که اگه اینطور باشه هر رنجی رو مثل نوش میدونیم
خدایا به دلهای شکسته ارامش و صبر بده
خدایا کمکمون کن تا حتی در ظلمات بی همتا هم نور وجود تورا حس کنیم
بار خدایا:
با روزی حلال خویش ما را از حرامت,
و با طاعت خویش ما را از نافرمانیت,
و با فضل خویش ما را از احتیاج به غیر خودت بی نیاز گردان
خدايا ! من را آزرمناک خويش قرار ده آنسان که انگار ميبينمت.
من را آنگونه حيامند کن که گويي حضور عزيزت را احساس ميکنم.
خدايا!من را با تقواي خودت سعادتمند گردان و با مرکب نافرمانيات به وادي شقاوت و بدبختيام مکشان.در قضايت خيرم را بخواه و قدرت برکاتت را بر من فروريز تا آنجا که تأخير را در تعجيلهاي تو و تعجيل را در تأخيرهاي تو نپسندم.
آنچه را که پيش مياندازي دلم هواي تاخيرش را نکند
و آنچه را که بازپس مينهي من را به شکوه و گلايه نکشاند.
...پروردگار من! من را از هول و هراسهاي دنيا و غم و اندوههاي آخرت، رهايي ببخش
و من را از شر آنان که در زمين ستم ميکنند در امان بدار
الهی آمین!!!
خدایا تو این روزای گردو خاکی به ما کمک کن که گرد و خاک و زنگار را از دل و روح و چشمانمان بشوییم و با دیده ای روشن و در سایه الطاف تو به دنیایی روشن بازگردیم
من براش دعا می کنم که:
خدا هیچ وقت اونو اسیر دست آدم های سنگدل نکنه.....
هیچ وقت بیهوده دل نبنده........
هیچ وقت تنها نمونه.......
هیچ وقت کاش بر روی زبانش جاری نباشه.....
با اجازه همه ، بنده دعای خانم دکتر رو از آن خودم میکنم ....هه ...هه ...هه ....قربونت برم با این دعای خوبت که انقدر به من می آد....الهی تو هم محتاج خلق نشی .....
الهی نفر بعدی هم عاقبت به خیر بشه .....به حق زینب کبری سلام ا... علیها که امروز ،روز وفاتشونه