نه اون یه کوچولو هم مقصر آقایان هستند. اگر زحمت به دنیا آمدن رو به خودشون نمی دادند همین یخورده تقصیر هم متوجه خانومها نبود و همه مشکلات خانومها حل می شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اون یه کوچولو هم مقصر آقایان هستند. اگر زحمت به دنیا آمدن رو به خودشون نمی دادند همین یخورده تقصیر هم متوجه خانومها نبود و همه مشکلات خانومها حل می شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
از ابجی ها وداداش های ممنونم که وقت گذاشتین
واقعا خدا رو شکر که من انقدر دوست خوب پیدا کردم
وای خدایا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چون دو روز دسترسی به اینترنت نداشتم نتونبستم جواباتونو بدم معذرت میخوام دیر اومدم
در جواب سورنا من خود م فعلا به پسری بر نخوردم که حداقل های منو داشته باشه ،البته یه نفر هست ولی اونم انقدر خودشو میگیره که فایده نداره
در جواب طاهره عزیز کاملا با حرفات موافقم
ولیاگر پسری رو دیدم که ظرفیت خواستگاری کردن رو داشته باشه چشم،حتما اینکارو کی کنم ولی من ندیدم(از اقاپسرای تالارمعذرت میخوام قصدم توهین به شما نبود،پسرای اطرافمو میگم )
به هر حال به قول سورنا دیدگاههاعوض شده چه دخترچه پسر
سورنا حق داره انقدر سر خورده باشه
منم مثل اونم
اه اه اه ،لعنت به این زندگی
:72:سلام عزیزان:72:
بله بزرگواران هیچ اشکالی ندارد که ما سنت ها را بشکنیم اما این نیاز به بسترسازی دارد... آیا فراهم شده است؟
چه تعداد از مردان امروز ما این را می پذیرند؟
لطفا دنیای حقیقی ایرانمان را در نظر بگیرید شرایط این دنیای مجازی بسیار تفاوت ها دارد با دنیای حقیقی ما...
شما از حرف سخن می گویید یا عمل؟
philosara جان فرموده اند:
« چه دلیلی داره
که آدم به کسی بگه "شوهر من می شی؟"
( یعنی همون جمله ی "زن من می شی؟" رو تقلید کنه! ) » ؟؟؟
philosaraعزیزم شما دقیقا همین طور پیشنهاد دادید؟
ارتباط شما با ایشان تا چه حد بود که توانستید این پیشنهاد را بدهید.
.................................................. ............................................
حال با شرایط امروز جامعه ایران شما بفرمایید پاسخ دهید به سوالات من...
خیلی ممنونم از همه شما صبوران و اساتید بزرگوارم
:72:گل مریم جان سلام بهتره جواب سوال شما را بنویسم:
عزیزم تاوان فرهنگ اشتباهمان را پس می دهیم، فرهنگی که به ما آموخت باید انتخاب شویم، فرهنگی که واژه ها را برایمان غلط معنا کرد. فرهنگی که به ما تعصب بی جا آموخت، فرهنگی که امروز بدون هیچ برنامه ریزی و بسترسازی دست خوش تغییر شده فرهنگی که ما را به یکی از بهترین شعار دهندگان در دنیا مبدل کرد اما بدون کوچکترین عمل... و این ما جوانا امروز ایران، نسل سوخته ای هستیم که سالهاست نمی دانیم به کجا می رویم...
ما(دختر ها وپسرها) از خودمون باید شروع کنیم ،اول افکارخودمونو عوض کنیم (چه در مورد پرتوقع بودن دخترها چه در مورد ظاهر بینی اقا پسرها(مثال زدم)) ببینیم کجای کار ایراد داره؟
سنت ها؟ خانواده؟ جامعه؟ دو لت؟
بعد فرهنگ های جدید که ما رو از این سنت های ازاردهنده نجات بده جای گزین کنیم
اول برای تغییر باید از خانواده شروع کرد
سلام
منم با استار موافقم بهتره که ما شرایط کنونی جامعه مان را در نظر بگیریم و بعد سخن در این زمینه ها به میان بیاوریم
اما اینکه گفته میشود که فرهنگ ما مشکل دارد این درست فرهنگ ما تو خیلی از زمینه ها مشکل دارد اما در همه جای دنیا پیشنهاد ازدواج از طرف مرد داده میشود و زن میپذیرد یا نه
اما بنده یه سوال دارم
مشکل ایا فقط در خواستگاری نکردن دختر است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینین اگه دختری در جامعه حضوری فعال داشته باشه
رفتار درستی داشته باشه
خلاصه شناخته شده باشه
و با رفتارش به پسری نشون بده که حالا اگه چنین پیشنهادی بشه بدش نمیاد
ایا در این حالات اگر پسری پیشنهاد ندهد نمیتوان به این حساب گذاشت که پسر مایل به ازوداج نیست؟؟؟با توجه به علاقه مندی کم اقایون نسبت به گذشته به ازدوج؟
[b]پس اگر که دختری شانس این رو داشت که در جامعه حضور داشت هباشه و افکار خودش رو نشون بده اونوقت دیگه به عقیده من نیمی از مسئله حل شده
چون اکثر اقایون از این گله دارن که چنین دختراین رو نمشناسن
و اگه بشناسن خودشون اقدام خواهند کرد
اگر شناخت حتی محدودی باشه خیلی چیزا حل میشه
اما مشکل این هست که این شناخت محدود هم حتی وجود ندارد نیست
که این مشکل با خواستگاری کردن یه دختر هم حل نخواهد شد[/b]
خواستگاری زمانی میتونه انجام بشه چه از جانب دختر چه از جانب پسر که به یه شناخت حداقل رسیده باشیم و نهایتا احساس کنیم فرد مقابل تا حدودی به فرد ایده آل ما نزدیکه ولی وقتی هیچکدوم از اطرافیان چه تو دانشگاه چه تو محل کار و ... به نظر ایده آل نمی آیند باید چی کار کرد؟ دامنه شناخت تا کجا باید ادامه پیدا کنه تو چه محدوده زمانی و مکانی ؟
این وسط یه حلقه گمشده وجود داره چون همه افراد با طرز فکر مشابه تو یه اداره یه دانشگاه یا یه فامیل جمع نمیشن
یه کسی یا یه جایی تو جامعه ما باید نقش حلقه گمشده رو بازی کنه
حلقه ای که موقعیت آشنایی و شروع شناخت افراد با عقاید مشابه رو فراهم کنه
این که ما باید از خودمون شروع کنیم درسته ولی یه فرد دیگه مگه چقدر میتونه تو جامعه باشه و تعاملاتش رو دیگه چقدر باید بالا ببره ؟
منو ببخشید ولی حرفهای شما هر صفحه تاپیک که می گذره عوض می شه. شما یه جا عنوان کردید (با افتخار به فرهنگ مذهبی خودتون) که اصلا این توصیه شده که آقایان ازدواج خواستگاری بروند و نه خانومها.نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
می تونم بپرسم دیدگاه نهاییتون چیه؟ این فرهنگ خوبه یا بد؟
to saba:
صبای اگر اینقدر ایده آل یافتن همون قدر که برای شما سخته برای پسرها هم سخت باشه که تا به حال یک نفر ازدواج نمی کرد.
معلومه که یافتن ایده ال واسه آقایون با شرایط کنونی و فرهنگ ما آسونتره
یه پسر وقتی واقعا بخواد ازدواج کنه زمین و زمان رو میتونه بسیج کنه واسش دنبال دختر موردنظرش بگردن ولی آیا یه دختر هم میتونه ؟
واقعا میتونه هر روز مامانش رو بفرسته یه جا واسه خواستگاری؟
فعلا در حال حاضر فقط میتونه به محیط پیرامون خودش بسنده کنه وشناخت و انتخاب از بین اونا
غیر از اینه؟
در تاپیکی دیگه با همین موضوع:نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
جالبه شماها با خودتون اختلاف و........ دارین!..........اون وقت.........:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط g.kh
دوست عزیز مگه شماها با هم هیچ اختلافی ندارید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
اختلاف نظر و عقاید موضوعی بسیار واضح و بدیهی است. پارادوکس حتی در وجود یک فرد هم وجود داره. سعی کنید ازابزار مناسب تری برای زیر سوال بردن خانوما استفاده کنید.
ممنون میشم..