من خوشبختم چون براي عزيزانم تلاش مي كنم . شما چطور ؟ براي چه كساني تلاش مي كنيد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من خوشبختم چون براي عزيزانم تلاش مي كنم . شما چطور ؟ براي چه كساني تلاش مي كنيد؟
من خوشبختم چون خدا به من نعمت حیات داد تا زیبایی های و صفات جمیلش را ببینم و به من مقام انسانیت داد تا خلیفةالله باشم.
خوشبختي و داشتن عملكرد عالي هنگامي به سراغ ما مي آيد كه تصميم بگيريم هماهنگ با
والاترين ارزش ها و عميق ترين اعتقادات خود زندگي كنيم.
1.خواستار سعادت دیگران بودن، بزرگترین خوشخبتی هاست.
2. تربیت یگانه هادی بشر به سوی رستگاری است و تنها عامل سعادت است.
3. كسی كه بتواند از بدبختی ها و نومیدی های زندگی كه دیگران از آن می نالند برای خود خوشی تولید كند و از آن برخوردار شود خوشبخت است.
4. خوشبختی ، نشاط و شادی مُسری است ؛ بنابراین همواره كوشش كن كه خود را در میان افراد خانواده ، دوستان و آشنایان گشاده رو و دلشاد و خوشبین جلوه گر سازی.
5. در منتهای مكنت( رنج )و بدبختی به اندك چیزی می توان دلخوش و بی نیاز شد.
6. دوری از مردم شریر ، دریچه سعادت و نیك بختی است.
7.دل دانا در ایام خوشبختی مانند گل نیلوفر نرم است و در هنگام بدبختی مانند صخره كوه قرص و محكم.
8. سعادت گلی است كه می تواند از وزش یك نسیم ضعیف،افسرده و پژمرده گردد.
9. غنچه خوشبختی در جای تاریك و بی صدا و گودی پنهان است كه بسیار نزدیك ماست ولی كمتر از آنجا می گذریم و آن دل خود ماست.
10. كسی كه از چیز كمی احساس خوشبختی نمی كند ، با داشتن همه چیز هم خوشبخت نخواهد بود .
11. كلید سعادت و خوشبختی ما در اختیار پندار و گفتار و كردار ماست.
12. مردم هرگز خوشبختی خود را نمی بینند ، اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگانشان مجسم است.
13. مقصود از زندگانی فقط خوشبختی نیست بلكه تكامل آن است.
14. نیكبخت كسی است كه نه از مردن كسی شاد شود و نه كسی از مردن او شاد گردد.
15. نیكبخت آن كسی است كه آموزگارش روزگار بوده است.
16. یك راه بیشتر برای خوشبختی وجود ندارد ، آن هم كاستن نگرانی درباره ی چیزهایی است كه ما فوق قدرت ما قرار گرفته اند.
17. خوشبخت كسی است كه از زندگی دیگران درس عبرت بیاموزد.
18. مرد نیكبخت كسی است كه جریان زندگانی را بدون برخورد با تألمات روحی و جسمانی شدید طی كند.
19. بزرگترین سعادت فرار از فلاكت است.
20. خوشبختی خانوادگی طولانی ترین و محكم ترین و شیرین ترین سعادت ها است.
ادمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشگل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند.(مونتسکیو)
---
خوشبخت کسی است که راه قدر دانی خدمت دیگران را بلد است و شادی دیگرانرا به قدر شادی خود حس میکند.(گوته)
---
خوشبختی هر روز یکبار در منزل را میزند ولی بد بختانه صاحب خانه در ان موقع در منزل همسایه است و صدای در را نمیشنود.(برناردشاو)
---
من دریافته ام که انسانی هر اندازه که مصمم به خوشبخت زیستن باشد همان اندازه خوشبخت و سعادتمند زندگی خواهد کرد.(ابراهام لینکلن)
---
برای نیل به خوشبختی هیچ راهی خطاتر از لذت طلبی و کوشش برای درک عیش و نوش و خوشیهای عالم نیست.(ارتور شوپنهاور)
---
غنچه خوشبختی در جای تاریک و بی صدا و گودی پنهان است که بسیار نزدیک به ماست ولی ما کمتر از انجا می گذریم و ان دل خود ماست.(موریس متر لینگ)
---
خوشبختی یگانه چیزی است که می توانیم بی اینکه خود داشته باشیم دیگران را از ان بر خور دار کنیم.(کارمن سیلوا)
---
خوشبخت کسی است که دم را غنیمت میشمارد و به خود میگوید من امروز خوشم تا فردا چه پیش اید.(درایدن)
---
بسیاری از مردم خوشبختی را می جویند مانند کسی که کلاه خود را که روی سرش می باشد می جوید.(لناو)
---
انسان در اغوش خوشبختی خوشبختی را جستجو میکند.(دشتی)
---
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است.(اندره موروا)
---
یکی از راههای خوشبختی این است که شخص نسبت به کوچکترین نعمتها شکر گذار باشد.(هرشل)
---
این قانون طبیعت است که هیچ کس به تنهایی نمی تواند خوشبخت باشد بلکه خوشبختی و سعادت را باید در سعادت و خوشبختی دیگران جستجو کرد.(ویلیام شکسپیر)
---
به دست اوردن انچه را که ما ارزو داریم موفقیت است اما چیزی را که برای به دست اوردن ان تلاش نمی کنیم خوشبختی است.(لوسیا)
---
انسان برای خوشبختی خلق شده و خوشبختی از راه کار مفید حاصل میشود.(ساموعل اسمایلز)
---
به عقب نگاه نکنید ممکن است خوشبختی را که رو به سوی شما دارد از دست بدهید.(ساچل پیچ)
---
خوشبختی و وسایل ان در سازش و هم اهنگی با دیگران به دست می اید.(علی وکیلی)
---
خوشبختی چیزی نیست که ان را حس کنیم فقط باید ان را به یاد بیاوریم.(اوسکارو ایلد)
دوستای مهربونم شما می دونید خوشبختی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگي:72:
راستش منم خوشبختم.نمي دونم چرا حتي وقتايي كه خيلي دلم از زندگي مي گيره،حتي وقتايي كه يه ذره نا اميد مي شم،وقتهايي كه فكر مي كنم به بن بست رسيدم(مثل اين روزها)بازم وسط گريه هام وقتي مي خوام فكر كنم كه آدم خوشبختي نيستم دلم راضي نمي سه.خودمم نمي دونم چرا.ولي واقعا از اينكه زنده ام،از اينكه خدا به من فرصت داده تا بيام توي جايي به اين عجيب و غريبي با قوانين عجيب، و از جلوه ي قدرت و زيبايي ش لذت ببرم و اينكه منو در قالب موجودي آفريده كه ذاتا قابليت رسيدن به اونو دارم احساس خوشبختي مي كنم.
من خيلي خوشبختم چون هرچي بشه خدا مواظبمه،مواظب شما هم هست ها!:16::16::16:
سلام جناب سنگ تراشان عزيز وسلام به همه دوستانم كه خوشبختند:227:
منم خوشبختم چون بهترين دوستمون خدا رو دارم و اون به من يه هديه با ارزش داده و اون عشقه :16:
سلام به همه خوشبختان :228:
جمعتان افزون باد :203:
من هم باید اسمم را اینجا می گذاشتم
من هم خوشبختم :227:
خیلی زود معیارهای خودم را شناختم
مسیر و هدفم را علامت و چراغ گذاشتم.
خیلی جاها با اینکه دلم چیز دیگه ای ازم می خواست، مقاومت کردم که از مسیرم خارج نشوم :47:
معیارهام از روی لذتهام مشخص نکردم. از روی آرزوهام مشخص نکردم. همه سعیم را کردم که از عقلم استفاده کنم. :18: خیلی جاها هم که عقل دیدش نمی رسید و اعلام ضعف می کرد( مثل بی نهایت، مثل جاودانگیَ، مثل روح، مثل ازل ، مثل ابد، مثل اهداف باقی و ...) از وحی استفاده کردم. :103:
به وسیله این دو ( عقل و وحی)، مسیرم را علامت گذاری کردم تا هدف. به کمک عقل و شعور از علم بهره گرفتم و از طریق وحی امید و توکلی را به آن افزودم. به کمک عقل و علم اختیارم را پروبال دادم، به کمک وحی و عشقم توکل را پروبال دادم. گاهی به تلاش و بینش شخصی پیمودم، گاهی به صبر و تحمل به او پناه بردم. لذا :
می توانم بگویم که غیر از اینها برای دست آوردنش( خوشبختی را می گویم)اصلا به مشکل نیفتادم :82:
بیشتر روی خودم متمرکز شدم و مسیرم و هدفم.
بدون اضطراب بودم. چون می دانستم علیرغم همه تلاشهایم نتیجه با اوست.
اینگونه بود که دیدم شاهین خوشبختی بر دوشم نشست. هیچ زحمتی برای به دام انداختن خوشبختی نکردم.
خوشبختی ثمر ثانوی همه رنجهایم بود که برای یافتن هدف و مسیرم پیمودم
خوشخبتی کوچکترین هدیه ای بود که به خاطر پافشاری و تحمل نسبت به معیارهای به ظاهر سنگینم دریافت کردم.
من تا هر کجا که لذتهایم را کنترل کردم و خویشتن داری و صبر را پیشه کردم و به جایش روی هدفم متمرکز شدم، به آرامش رسیدم.
و هر کجا به جای معیارهای ( عقلانی، علمی و روحانی)، به دنبال لذت ها و احساسات سریع الجواب بودم، به همان اندازه نیز از خودم و از خوشبختی فاصله گرفتم.
در این مسیر همیشه شاگرد مطیع استادانی بودم که به ظاهر هم سن و دوستم بودند، اما به شخصیت و خودساختگی چون پیران با تجربه بودند. :305:
دوستانی که به دست آوردنشان سخت می نمود، حفظ کردنشان با ریاضیت نفس ممکن بود و از دست دادنشان ، شکستی عظیم بر قلب وارد می کرد. :203:
آری خوشبختیم را مرهون همراهی و همدلی و همزبانی عزیزانی هستم که بی وجودشان ، این مسیر بسیار سخت و دهشتناک می نمود. آنها همه را در چشم داشتند و هرگز به چشم نمی آمدند.
من همیشه نگران کسانی هستم که بدون همراه، استاد و پیر و عالم طی مسیر می کنند. آیا قصد دارند، همه چیز را در کوتاه زندگی محدود خود تجربه کنند. آیا عقل خود را کامل و بدون نقص، می دانند. آیا «حرف و خواست دل» را به عنوان یک راهنمای بدون اشتباه می انگارند.
نه عاقلان قوم :305:، نه عالمان این جمعیت :18: چنین سفارشی نکرده اند که بدون تخصص و علم مسیر و هدفی را بپیمائیم . از آنطرف در هیچ دین و ادیانی بدون راهنما و پیامبر و کتابی، مردم را به خود واگذار نکرده است. پس چگونه بی همرهی پیشروان طی مسیر کنیم، و چگونه به تنهایی خوشبختی را به کام گیریم. آری:
قطع اين مرحله بي همرهي خضر مكن
ظلمات است بترس از خطر گمراهي
من خوشبختم چون هستم من خوشبختم چون فرصت بهتر شدن دارم
خیلی چیزا هست که نمیدونم خوشبختم که میدونم که نمیدونم و دنبال دونستن میرم
خیلی چیزا هست که نمیخوام باشه خوشبختم که نه با بودنش که با نوع خواستنم مقابله میکنم
خوشبختم چون میدونم میتونم خوشبختیم رو وسعت بدم
من خوشوقتم چون اين همه آدم خوشبخت رو مي بينم