RE: چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیا
کسی شما رو مجبور به داشتن همچین زندگی نمیکنه
این خود ما هستیم که در نهایت تصمیم میگیریم که چطور زندگی کنیم
شاید من خیلی خیلی خوشبین هستم و دارم خودمو با این خوشبینی فریب میدم
وضعیت من به عنوان یه دختر با دیدگاه شما خیلی وخیمتره ولی نمیتونم دست از تلاش و مقاومت بردارم
دوستان لطف کنید کمک کنید که اگه دیدگاه من اشتباهه اصلاحش کنم:303:
سلام
این تاپیک رو دیدم گفتم تجربه شخصی خودم رو به شما دوستان جوانتر عزیز ( بالاخص افای آرمان –سورنا ) منتقل کنم .
من اساسا قصد اهانت به درصد کمی از این گروه دخترها رو ندارم
هرچند معتقدم فقط خود پسر این وسط مقصره وگرنه فروشنده جنس مقصر نیست کسی که جنس رو میخره مقصره .
من 40 ساله و مجرد هستم و ذاتا ادم خوشبینی هستم و معتقدم اکثر دخترا خوب هستن مگر خلافش ثابت شه
البته من زیاد انلاین نمیشم و به اینترنت نمیام ( هرچند اینجا رو انجمنی خیلی خوب میدونم )
خیلی سال پیش حدودا 12 سال ) با یه خانوم اشنا شدم
اون موقع دانشجو بود ( البته در یه شهر دیگه ) و من در یک سازمان نیمه دولتی شاغل بودم
بگذریم . در نهایت من به خواستگاری اون خانوم رفتم
خالاصه داستان انقدر کلاس گذاشت و از خودش گفت . که گفتم دیگه از این بهتر گیرم نمیاد
مثلا در جلسه خواستگاری خودش رو در چادر پیچیده بود و میگفت اهل دوستی با پسر نیست و و.........
از میزان درامد ماهیانه من و امکانات و............... پرسید
القصه هر کسی بود خیال میکرد این یه فرشته هست
بعدا گفتم یه تحقیقی از دانشگاهش بکنیم بد نیست
یکی از دوستای زبلم در اون شهر و دانشگاه درس میخوند
پیداش کردم و ازش پرسیدم
بعد از مدتی گفت خودت بلند شو بیا اینجا . رفتیم و چیزهای ازش شنیدم که اصلا قابل باور نبود مثلا یکیش ( داشتن روابط بصورت س ک س گروپ با پسرا )
من گفتم اینجا دانشگاه هست و براحتی در مورد کسی حرف در میاورند و.............
تا اینکه دوستم کمی بعد از پرس و جو گفت با فلانی امروز در...... قرار داره
خالاصه تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم
بازم میگم این دسته کم هستند
خوب بگذریم اصل داستان و روی سخن من با پسرای عزیز هست
این شما هستید که این شرایط ازدواج سخت رو میگذارید نه دختر
از پایه قبول کردن چیزهائی مثل مهریه و.......... از طرف پسر اشتباهه ( مهریه امیدوارم بحث رو به حاشیه نکشونه )
دختری ( بازم میگم درصد کمی از دخترا ) که وقتی فقط و فقط هدفش پول و قیافه و شغل شماست رو بذارین برای همون اشخاصی که فقط هدفشون سکس دختره نه زندگی خوب
خیلی راحت از اول بهش بگید که ادم سالم و با جنمی هستید و میتونید در زندگی همدیگرو خوشبخت کنید ( نه اونو خوشبخت کنید )
با هم کارکنید باهم زندگی کنید و با هم لذت ببرید
خواست که هیچ نخواست بهتر . لیاقت شما رو نداشته
برین سراغ بعدی
و اینرو که واقعا درسته بدونید که : بینهایت دختر مناسب شما برای ازدواج وجود داره
:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
دوست عزیز شما جواب من را به گونه ای دادید که بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد.
بله که او را قبول نخواهم کرد. دختری که مراسم عروسی برای او مهم باشد به درد من نمی خورد. همین طور کسی که برایش درآمد من مهم باشد،برایم مناسب نیست. دختری که در فکر اینه که رو چه حدی از سطح درامد فکر کنه معنای زندگی مشترک رو اصلا حالیش نیست. اون یه عروسکه که می خواد ببینه واسش چقدر حاضرن هزینه کنن که اونو بخرن!!!
سورناي عزيز
اجازه بديد دريه محيط آرامتر گفتگومون رو ادامه بديم.
بنده در برخي از نگرشهاتون با شما هم عقيده نيستم ، اگر چه معتقدم دربرخي قسمتها داريد واقعيتها رو بيان مي کنيد.
تجربيات مشابهي نظير همين طرز فکرها در ساليان گذشته داشتم (به عبارتي خيلي ايده اليسم فکر مي کردم) ، اما نظر به خواسته خودتون که "بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد" ، اگر مايل به ادامه گفتگو (نه بحث) بوديد من صميمانه حاضر به ادامه هستم.
لطفااز طريق پيام خصوصي مطلعم کنيد.
آقای ""siroos" با نهایت احترامی که به شما قائلم و چون شما مانند پدر من هستید ..
ولی همین 40 ساله بودن شما و مجرد بودنتان تمام حقایق را آشکار می سازد...
و من دیگر جایی بحثی نمی بینم.....
موفق باشید...
من هم با شما موافقم سيروس عزيز
دختري كه كلمه اي از درآمد من بپرسد مشخص است دندان براي چه چيزي تيز كرده است!!
و هدفش از زندگي چيست!
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
عجب تفکراتی ... خیلی یکطرفه و با عرض معذرت خود خواهانه فکر میکنید...
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
بحث ما که به جایی نرسید
همیشه حاشیه ها مهمتر جلوه میکنند
بریم سراغ حاشیه ها
جناب سورنا همیشه سوال پرسیدن در مورد درآمد مبنی بر دندان تیز کردن واسه چیزی نیست
البته من معتقدم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
من تا حالا این سوال از کسی نپرسیدم ولی اگه هم بپرسم منظورم این نیست که اگه درامدت زیاده تو انسان والایی هستی و بالعکس منظورم اینه که من باید به فکر چه برنامه ریزی واسه زندگیم باشم اگه درآمدمت کمه من از همین الآن خودمو اماده کنم واسه فاکتور گرفتن یه سری چیزایی که شاید مثلا قبلا واسم مهم بوده یا اینکه واسه نیازهام اولویت محدودتر و بیشتری بگذارم
پس همیشه صحبت از درآمد هم اون مفهومی که شما میگیدو نداره
البته بازم تاکید میکنم این که این سوال کی پرسیده بشه اهمیت داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
عجب تفکراتی ... خیلی یکطرفه و با عرض معذرت خود خواهانه فکر میکنید...
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. شما چطور در چند جمله بنده رو مورد نقد خودتون قرار می دین. به هر حال بگذریم.
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد.
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!! البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
بحث ما که به جایی نرسید
همیشه حاشیه ها مهمتر جلوه میکنند
بریم سراغ حاشیه ها
جناب سورنا همیشه سوال پرسیدن در مورد درآمد مبنی بر دندان تیز کردن واسه چیزی نیست
البته من معتقدم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
من تا حالا این سوال از کسی نپرسیدم ولی اگه هم بپرسم منظورم این نیست که اگه درامدت زیاده تو انسان والایی هستی و بالعکس منظورم اینه که من باید به فکر چه برنامه ریزی واسه زندگیم باشم اگه درآمدمت کمه من از همین الآن خودمو اماده کنم واسه فاکتور گرفتن یه سری چیزایی که شاید مثلا قبلا واسم مهم بوده یا اینکه واسه نیازهام اولویت محدودتر و بیشتری بگذارم
پس همیشه صحبت از درآمد هم اون مفهومی که شما میگیدو نداره
البته بازم تاکید میکنم این که این سوال کی پرسیده بشه اهمیت داره
من نظر شخصی خودم رو گفتم. دختر خانومی که از درآمد من می پرسد موجودیست که نیازهایش را می خواهد من تامین کنم و درامد من نشان دهنده این است که او بر روی درامد من می خواهد حساب باز کند. این نظر شخصی من است و شما می توانید نظر دیگری داشته باشید.
من بی خیال این تاپیک شدم. زندگی به من نشان داده است که برخی چیزها بازی با کلامی بیش نیستند. امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
دوست عزیز شما جواب من را به گونه ای دادید که بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد.
بله که او را قبول نخواهم کرد. دختری که مراسم عروسی برای او مهم باشد به درد من نمی خورد. همین طور کسی که برایش درآمد من مهم باشد،برایم مناسب نیست. دختری که در فکر اینه که رو چه حدی از سطح درامد فکر کنه معنای زندگی مشترک رو اصلا حالیش نیست. اون یه عروسکه که می خواد ببینه واسش چقدر حاضرن هزینه کنن که اونو بخرن!!!
سورناي عزيز
اجازه بديد دريه محيط آرامتر گفتگومون رو ادامه بديم.
بنده در برخي از نگرشهاتون با شما هم عقيده نيستم ، اگر چه معتقدم دربرخي قسمتها داريد واقعيتها رو بيان مي کنيد.
تجربيات مشابهي نظير همين طرز فکرها در ساليان گذشته داشتم (به عبارتي خيلي ايده اليسم فکر مي کردم) ، اما نظر به خواسته خودتون که "بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد" ، اگر مايل به ادامه گفتگو (نه بحث) بوديد من صميمانه حاضر به ادامه هستم.
لطفااز طريق پيام خصوصي مطلعم کنيد.
شما فرض بفرمایید ایده آلیست هستم بنده. اگر پیدا کردن دختری که مراسم عروسی نخواهد و خودش را به موازات من فرض کند ایده آلیست بودن است من ایده آلیستم. من ایده آلهای خودم را دارم . نشد هم چندان ضرری نمی کنم. نهایتا کسی می شوم مانند آشنایان بسیار پرشماری که مجرد مانده اند و تا 50 سالگی هم آنقدری رنج نکشیده اند که یک متاهل کشیده است.
وقتی کسی خودش میخواد که بخوابه هیچکس نمیتونه بیدارش کنه
نتیجه ای که من از این بحثا گرفتم اینه که خودم هستم که باید درستی راهمو تشخیص بدم کسی بهم کمک نخواهد کرد
از همه دوستان تشکر میکنم و عذر میخوام که باعث اتلاف وقتتون شدم بگذارید به حساب تازه وارد بودنم در این تالار
موفق باشید
نه شما از یک طرف موضوع رو مطرح می کنید و از طرف دیگر خود از مخالفین این موضوع به شمار می آیید!! از یک طرف مدام از این صحبت می کنید که نباید دختران و پسران را تفاوتی در نگرش باشد و هر دو باید به موازات یکدیگر زندگی را شروع کنند و بعد می گویید من از درامد او می پرسم که بدانم نیازهای خود را مطابق چه درآمد تنظیم کنم. گویی فراموش نموده اید که این شرط اساسی یک زندگی ایده آل به آن شیوه ای که مطرح کرده اید هست که نیازهای خود را بر پایه دیگری نریزید و بلکه از نتیجه زندگی مشترک هر دو بهره بجویید.
من با این متناقض گویی ها مشکل دارم و اصلا خودم را به خواب نزدم.