RE: از من (سورنا ) انتقاد کنید.
سلام مجدد.
برادر مهربان واقعا لحن شما در جواب ها عوض شده....تبریک می گم....
کم کم همه چیز داره درست میشه....
برادر خوبم با شرایط شما دختران زیادی هستند ....دخترانی که می تونن پا به پای شما تلاش کنن و زندگی رو بهبود ببخشند...و حقیقت را هم می گویند...
مطمئن باشید ..من در اطراف خودم از این دختران فراوان دیدم و واقعا خوشبخت هستند....
فقط اگر اون نگاه بدبینانه شما برطرف شود که تا کنون بسیار خوب پیش رفته اید.
مطمئنم به زودی همسر دلخواهتان را پیدا می کنید....
ما منتظر شیرینی هستیم
مطمئنم موفق میشید.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
سلام مجدد.
برادر مهربان واقعا لحن شما در جواب ها عوض شده....تبریک می گم....
کم کم همه چیز داره درست میشه....
برادر خوبم با شرایط شما دختران زیادی هستند ....دخترانی که می تونن پا به پای شما تلاش کنن و زندگی رو بهبود ببخشند...و حقیقت را هم می گویند...
مطمئن باشید ..من در اطراف خودم از این دختران فراوان دیدم و واقعا خوشبخت هستند....
فقط اگر اون نگاه بدبینانه شما برطرف شود که تا کنون بسیار خوب پیش رفته اید.
مطمئنم به زودی همسر دلخواهتان را پیدا می کنید....
ما منتظر شیرینی هستیم
مطمئنم موفق میشید.....
امیدوارم.
بسیار ممنونم.
زندگی ذر امضای شما سروده زیبای مارلو نفهته است" مرا دوست داشته باش اندکی ولی طولانی"
من برای اینکه کسی بخواهد عملکردم را در تالار نقد کند تاپیک ایجاد کرده ام. دیگر به شخصیتم چه کار دارید؟ من قسم دادم دوستان را به من پیغام خصوصی انتقاد و نصیحت ندهند . این درست است که بنده نمی توانم مجبور کنم دوستان را ولی منصفانه نیست که بنده خودم را در معرض انتقادات قرار بدهم و بعد مرتب پیغام خصوصی برایم بیاید.
پیغام خصوصی جدید بنده را به دروغگویی و غیبت و دو رویی؟!!!!!!!!!!!! متهم کرده است . بنده را کسی دانسته که به پدر و مادرش احترام نمی گذارد!! و...
"سلام دوست عزیز
چند وقتی بود به تالار نیومده بودم. تاپیک شما توجه مرا به خود جلب کرد. چون معمولا رک حرف هایم را می زنم.ترجیح دادم به صورت خصوصی بگم.
نقطه منفی شما دروغ، دورویی، و غیبت است. از نظر شخصیتی آدم تندی هستید. به پدر و مادر خود احترام لازم رو نمیگذارید."
به چند نفر بگویید تو دروغگویی ریاکاری وغیبت می کنی (نمی دانم واقعا این 3 صفت چگونه به من برمی گردد طبق کدام پست من!!) ظرفیت شنیدنش را دارند و اینها را توهین در نظر نگیرد. آن وقت از من خواسته می شود که لحن آرامتری انتخاب کنم.
بس است دیگر. اشتباهی کردیم به خدا. هر کسی یک مقدار صبر دارد. ساعتها برای کمک به برخی از دوستان در اینجا و خارج از اینجا وقت نگذاشته ام که چنین توهین آمیز با من صحبت شود... دوستانی که به من پیغام خصوصی بدهند و انتقادهای به چنین شیوه ای را به من وارد می کنند در این سایت اسم آنها را به عنوان کسانی که می خواهند به من کمک کنند ولی می خواهند کارخیرشان بی ریا باشد و در منظر دوستان دیگر نباشد تقدیر می کنم.
سلام سورنا
این را هم در نظر بگیر که شاید الان عده ای دارند از اب گل الود ماهی میگیرند
شاید کسانی هستن که حضور تو در تالار و پستای تو به مذاقشون خوش نمیاد و الان که دیدن شرایط جوره میخوان که با عصبانی کردن تو کاری کنن که از تالار بری
پس خواهشن دیگه پیاماشون رو حتی باز نکن و نخون
و علنا بگو که دیگه هیج پیامی رو نمیخونی که خودشون رو خسته نکنن و همین جا هر چی میخوان بگن
و ارامش خودتون رو حفظ کنین هر چند که حق میدم که بعد از اینهمه پستی که دادین که اکثرن هم کمک به بقیه بوده این برخورد خیلی ادم رو ناراحت میکنه
اما این موضوعو در نظر داشته باشین که عده ای همیشه چه در دنیای واقعی و چه مجازی سعی متاسفانه در تخریب ادم ها دارن
موفق باشین و ارام:72:
آخه دروغ و دورویی و غیبت کاترین؟!! من ؟!!!
ای بابا
به قول نقاب عزیز:عجب داستانی شد این تاپیک.....
اصلا برادر من خودتو ناراحت نکن ....مطمئن باش اون آدم اگر به حرفش اعتماد 100% داشت و اعتقد راسخ داشت و شجاعتم داشت می ذاشتش اینجا مثل بقیه ......
اصلا برات مهم نباشه...
یادمه روزهای اولی که وارد سایت شدم برادر خوبم آرمان 26 نکته جالبی رو به من گفتن که تا الان آویزه گوشمه....نباید خودتونو با این آدمها وارد بحث کنید و بدونید اینجا مکانیه که هرکس نظرش رو می ده و ما می تونیم در مقابل نظرات بد اونا تمرین صبوری رو بکنیم.....
شما هم کاری نداشته باش....
اونا به اندازه شما شجاع نیستن...
دوست من شما از قدیمی تالار هستی ...همه رو می شناسی ...پیام های اونایی رو باز کن که می دونی پیام هاشون ارزش خوندن و تامل داره....
موفق باشی....
:72:
خوب دیگه گفتم میخواد که رو اعصاب شما راه بره
البته من نمیدونم که ایا ایشون قبلا تو تاپیکی با شما بحثی داشتن یا نه؟
اما چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنین
پیام هاشون رو نخونین و اگر هم میخونین کاملا با بی محلی و بدون دادن جواب از کنارشون رد شین
من فکر میکنم که این بهترین راه هست
ما که نمیتونیم بعضی ادما رو تغییر بدیم باید بی محلشو ن کنیم
سلام..
بر سورنای عزیز..
به قول امضای خوب rsrs1380....مرا دوست بدار اندک اما طولانی
حال شما هم معنای این امضا را در مورد انان(نصیحت دهندگان) پیدا کنید
دوست گرامی، سورنای عزیز.
من هم معتقدم به انتقادهای غیرمنطقی نباید بها داد. شما و طرز فکر شما و پیشنهادات شما آنقدر در این تالار اعتبار داره که سخنان عده ای قلیل چیزی از اعتبار شما کم نخواهد کرد. پس به سخنان آنها بی اعتنا بوده و دوستان نیازمند یاری تان را در تالار تنها نگذارید.
موفق باشید.
آقای sorena_arman من هم شما رو فردی دروغگو، دورو، و تندخو یافتم.
غیبت رو مورد مهمی نمی دونم، چون به هرحال اینجا هرکس نظرش رو در اختیار جمع گذاشته، و نقل قول مشکلی نداره. اما تصور نمی کنم این دوستتون در مورد احترام به پدر و مادر هم خیلی به بی راهه رفته باشند.
اگه نظرم عصبانیتون کرده، که هیچ! اما اگه سوالی براتون پیش اومده، جواب می دم.