-
در کل عشق های امروز مسخره شده اند.کمتر کسی هست که عاشق دیگری باشد فقط بخاطر مهربانی و قلب پاک و ساده و صافی .همه میگن ما عاشق فلانی شدیم چون خیلی سرتره!! این هم شد حرف؟
- - - Updated - - -
در کل عشق های امروز مسخره شده اند.کمتر کسی هست که عاشق دیگری باشد فقط بخاطر مهربانی و قلب پاک و ساده و صافی .همه میگن ما عاشق فلانی شدیم چون خیلی سرتره!! این هم شد حرف؟
-
نیکمرام محترم یه نگاهی به تاریخ این تایپیک هایی که مطالعه میکنید بندازید بعد نظرتون رو ارسال کنید .
-
گرچه تاریخ تاپیک گذشته اما بعضی افراد با این طرز تفکرشون برای چی ازدواج میخان کنند ادم تعجب میکنه!!!!!!!!!!گویا این خانم ازدواج رو با خاله بازی به اشتباه گرفته و یا با خرید از بقالی!!!!!!!!ادم از ته دلش برا افرادی مثل شما متاسف میشه که اینقدر راحت با زندگی کس دیگه بازی میکنند،ادم برا ازدواج الان هزار تا دغ دغه باید داشته باشه الان،اینکه دختری که میخاد بگیره قبلا با کس دیگه نبوده باشه!!!!!!!!اینکه اون دختر خانوداش خوب باشن!!!!!!!اینکه خوب بشناسیش تا سرت کلاه نره!!!!!!!!!اینکه زن زندگی باشه!!!!!!!!!اینکه بعدا بهت خیانت نکنه!!!!!!!!!!!اینکه اصلا دوستت داره باهات میخاد ازدواج کنه یا از روی اجبار یا موقعیتت یا ترس از مثلا مجرد موندن یا اینکه شکست عشقی خورده برای فراموش کردن اون میخاد باهات ازدواج کنه یا اینکه یه ان احساسی شده!!!!!!!!،،،،،،،،،،اخرشم مثل این خانم هنوز هیچی نشده همون روز دوم میگه از شوهرم خوشم نمیاومده،ادم جز ابراز تاسف چیز دیگه ای میتونه بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا تصمیم به این مهمی نباید با فکر انتخاب شه؟؟؟؟ااین نشانه ضعف بلوغ جهت ازدواجه پس کسی تا به این بلوغ نرسیده نباید سمت ازدواج بره!!
-
من از سر دق دلی این دنیای پر خیانت این را گفتم وگرنه ملتفت تاریخ بودم
-
لطفاقبل ازارسال بست به تاريخ تابيك توجه كنيد