RE: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند)
ضمنا چه تمامی اعضای این تالار زن باشند چه نباشند من به کسی که"بعد از ازدواج به توقعات مربوط به خود قناعت نکرده می خواهند همسری مانند آرزوهای خود بسازند؟ " گستاخ و پرتوقع می گویم . اگرزنان اینگونه نیستند خب بله من حرف خود را پس می گیرم.
در مورد چیزهایی که بیان کردید، این یعنی یک مادر خوب و نه یک همسر خوب!پاداش خود را نیز از خدای خود و بعدا از فرزندان خود که به پدر به چشم لولو خورخوره نگاه می کنند و مادر را می پرستند می گیرند!
من هم در این زمان به فکر مایحتاج خانواده ای هستم که آن فرزند و آن زن در آن رشد می کند.با این وجود که روز پدر برای من جوراب می گیرند و با لبخند مسخره ای مرا بدرقه می کنندو برای مادر دنبال طلا و لباس و جواهرات هستند. البته فکر می کنم این روز پدر رو هم یک دهه بیشتر نیست که داریم!!
ببینید سطح توقعات مردها از زنان تا چه حد پایین آمده. همین که او را(مرد را) تحقیر نکنند و برایش ارزش قائل شوند برای بسیاری مردها کافیست!!! زنان چطور؟ کاخ آرزوهای مضحک و طویل خود را از مرد طلب می کنند.
با درود؛
سورنا جان!گلی به جمالت بابا.
بیشتر صحبتها را سورنا و نقاب بیان کرده اند،اما برای تکمیل سخن باید گفت که متأسفانه هر انسانی که در جامعه ای زندگی می کند و بویژه جوامع سنتی و جهان سومی دچار بیماریهایی مهلک از نظر اندیشه می گردد.
در بیشتر ج.امع سنتی قالبهایی فکری در لباس عرف یا عقاید مرسوم هستند که والدین یک کودک. می کوشند ذهن او را در آن قالبها با فشار قرار دهند.مدرسه و رسانه های قالبی نیز در این امر دخیلند.شما به حرفهای برخی از این دوستان نگاه کنید.من نمی خواهم خدای ناکرده توهین کنم،اما آنها از خود اندیشه ای ندارند.یعنی متکی به خرد صرف نیستند.
می گویند فلانی این را گفت را خدا بر طبق فلان سند این را گفته است و به همین دلیل مثلاً ما باید ازدواج کنیم.برای من عجیب است که چرا دیگرانی که اصلاً مانند انها نمی اندیشند و عمل نمی کنند،مثلاً خدا عذابشان نمی کند.از سوی دیگر یک سری مقالت بی مصرف و دردساز و منحرف کننده درباره ازدواج یا خصایل زنان و مردان که بر پایخ دانش استوار نیست نیز به سبب برخی جاذبه ها و درست انگاشتن ها آورده می شود که سبب توقع یا آموزش نادرست از طرف مردم می شود.
آنچه روشن این است که بیشتر سنت و روشهای قدیمی و از آن ریشه ای تر باورهای گذشته دیگر نمی توانند پاسخ نیازهای خردگرانه یک انسان امروزی را بدهند.البته اگر برخی همچنان در سده های پیش سیر می کنند این بستگی به خودشان دارد.آیا براستی دو فرد تحصیل کرده و خردمند از دو جنس مخالف می توانند همچنان از طریق خواستگاری های سنتی تشکیل زندگی دهند؟مسلم است که خیر.
متأسفانه اینجا اگر بخواهیم بیشتر به ژرفای مطلب بپردازیم چون ایده ها و سخنها که همه و همه در محدوده یک گفتگو هستند در مخالفت با اصول آیینی و یا عرف می گیرد،نه صلاح است و نه سودمند.از آن سوی هر کسی در دل خودش باورهایی دارد که به آنها وابسته است و نمی توان با آنها مبارزه کرد و کار به جدل می کشد.
خیلی جالب است که همین اسلام خودمان جایگاه های بسیاری برای رهیافتهایی برای همین ازدواج دارد.اگر از حرفهای سطحی که مجرد ملعون است و . . . بگذریم،کجای اسلام گفته است که یک پسر بالغ باید شرایط سختی را داشته باشد که اکنون پدر های دختران ان را می طلبند؟!!
در هیمن اسلام به روشنی بر احترام زن به مرد و اینکه خواسته هایش معقول باشد تأکید شده،اما برخی زنان تنها لزوم پرداخت مهریه را می بینند.از آن سوی فقهای معظم نیز می توانند با استنباط از متون فقهی راه حلهایی را برای امر ازدواج بیابند.
دوستان گرامی،آنچه روشن است آن است که ازدواج برای مردان در این زمانه ناممکن اگر نگوییم ولی بسیار بسیار دشوار شده است.باورهای دینی در این میان ضربه خورده و دختران و پسران هرچه بیشتر روی به روابط غیر مسئولیت آور می کنند که آسیب زاست.
باید اندکی از ترس عموم از صیغه کاست و کمک به پسران جوان را فراموش نکرد و از طلاق هم در مورد که لازم است و راهی نیست نیز نهراسید.
بدرود./
چرا فکر میکنی که تحقیرت میکنننند؟؟؟؟؟ پدر خوب یعنی چه ؟؟؟؟ به نظر شما بچه ها فقط مادر دارند؟؟؟؟؟
بچه ها همیشه در ذهن خود پدر را قهرمان زندگی خود و خیلی قوی میبینند ...( همانطور که خودمان بچه بودیم ...و حالا که بزرگ شدیم انها مهربانترین و بزرگترین فرد خانواده و کسی که همیشه برایش احترامی خاص قائلیم ... من که به شخصه به مادر زیاد نه میگویم ولی به پدرم هیچگاه به خاطر احترام خاصی که برایش قایلم و لی مادر به خاطر بار عاطفی خاصش ...)...
شما هنوز هیچ اتفاقی نیافته ... به همسر خود اتهام بی عاطفگی و فرزند بیگناه خود متهم می کنی؟؟؟؟ این از پیش داوری ها یعنی بد بینی... همین
با درود؛
اگرین خانم!طبق عقده اودیک آشکار است که سرکار به ابوی گرامی علاقه بیشتری دارید و با مادرتان اختلاف بیشتری . . .آیا برادرتان نسبت به پدرتان نیز همچون شما موضع داشته و رفتار می کند؟
درود گرد آفرید عزیز
بنده هم خود مصرم بر اینکه دوستان کمی واقع بین باشند و بدانند ایرانی ها را چون ازدواج می کنند کرور کرور وارد بهشت برین نمی کنند! و هلندی ها را بابت داشتن پارتنر به میخهای جهنم مصلوب نمی کنند!!
ازدواجی که با خود اسراف به همراه دارد، تحقیر مردان را به همراه دارد، زیر بار مشکلات رفتن را به همراه دارد.مگر فساد فقط فساد جنسیست! ؟ ریخت و پاش شب عروسی ایرانی ! که به چندین میلیون تومان می رسد، چشم وهم چشمی ها ی مرتب زندگی ایرانی، تحقیر مردان به خاطر مشکلات مالی و..اینها فساد نیستند؟
ممنون که عقده منو شناسایی کردین ؟؟؟؟؟ میشه بفرمایید این بد بینی شما آقایان نسبت به خانمها چه عقده ای نام دارد؟؟؟؟؟
بله همه پدرمان را دوست داریم ... مادرمان را هم زیاد دوست داریم ... منظور اینجانب این بود اگر مادرها به فرزندان محبت بیشتر و رسیدگی بیشتری میکنند و بیشتر با بچه ها در ارتباط هستند ، این دلیل نمیشود که بچه ها پدرشان را دوست نداشته باشند ( در جواب این نوشته سورنا: با لبخند مسخرهای بدرقه شان کنند )
با درود؛
حالا بیا و درستش کن!؟ . . .خواهر من عقده اودیک را همه نوع بشر و انسانها دارند،ای بابا . . .
بعدشم چرا این اندازه ما مردها را آزار می دهید؟به پیر به پیغمبر ما غول بی شاخ و دم نیستیم؛ما هم دل داریم،ما هم احساس داریم.شماها یک گوشه چشمی داشته باشدی،از ما به سر دویدن،البته من و سورنا همین جوری نمی دویم ها!! . . .باید شما نیز انسانی متکی به خود،واقع بین و مسئولیت پذیر باشید و بدانید که همه چیز در زندگی نصفه است.کادو خریدن،منت کشیدن و . . .یعنی شماها هم باید به سر بدیوید.
بدرود./
دوست عزیز آگرین ناراحت نشوید. عقده اودیپ بیماری روانی نیست! عقده اديپ پيش از هر چيز گرهي در احساسات شديد است، احساساتي که زندگي عاطفي کودک بين 3 تا 5 سالگي را تشکيل مي دهد و به طور کلي در بردارنده اميال عاشقانه کودک نسبت به ولي جنس مخالف خود از يکسو و رقابت حسودانه همراه با آرزوي مرگ نسبت به ولي هم جنس از سوي ديگر مي باشد. نام عقده اديپ از داستان اديپ شاه اثر سوفوکل گرفته شده است. اين عقده در دختران عقده الکترا ناميده مي شود.
از لابه لاي تعبير و تفسير خلق و خو هاي تکراري زندگي روزمره، عشق ها و «تعهدات» مي توان به شکل بروز يافته اين عقده پي برد. مثلا يک فرد پرخاشجوي انقلابي موجودي است که نتوانسته است بر عقده اديپ خود فايق آيد و پرخاشگري خود (که در اصل در مسير مخالفت با پدرش است) را به پرخاشگري عليه قدرت حاکم بدل ساخته است و اين مطلب به منظور به اثبات رساندن خود به عنوان يک قدرت است.
(روزنامه مردمسالاری)
بدبینی ؟!! چند میلیون پسر بدبینند؟! باور بفرمایید من کم پسری در اطراف خودم می بینم که نسبت به ازدواج خوش بین باشد. دلایل معدودی که به فکر ازدواجند هم از یکی دو مورد -به فساد نیفتادن و - خدا اینطوری گفته و.. فراتر نمی رود.
آیا جز این است که توقعات دختران و خانواده های آنها و نوع رفتار و نگرش آنها به پسر و مرد باعث شده واقعا دل و دماغی برای این کار در پسران نباشد؟ من وقتی وارد این تالار می شوم و می بینم دخترانی که ادعای عشقشان زمین و زمان را به هم دوخته با دیدن اینکه مرد فلان خطا را مرتکب می شود ناگهان از او دلسرد می شوند و او را زیر باران توهین و تحقیر خود می گیرند! دیگر خوش بین باشم؟
وقتی می بینم دختران فقط متوقع هستند و برخلاف همرزمانشان در خارج کشور که آنها هم به دنبال حقوق برابر هستند حقوق برابر و یا حتی بیشتر را در عین انفعال می طلبند خوش بین باشم.؟
بدبینی عین واقع بینیست در این دوران
به: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند
آقای سورنا و گرد آفریدو نقاب عزیز و همه ی آقایونی که اینجا هستند
دخترها متوقع هستند درست ، هزینه ی زندگی زیاده درست، انتظار دارید همسرتان در آینده ذره ای شما رو درک کنه درست ،
ولی اینا وقتی تو دلتون باشه هیچ کس نمی تونه حدس بزنه چه فکری می کنین
اگه دیدتون نسبت به ازدواج اینه خوب چرا وقتی زمان آشنایی با طرف مقابلتون رو دارین خواسته هاتونو نمی گین
کی گفته آقایون نمی توننن خواسته هاشونو بگن کی گفته اقایون نمی تونن گریه کنن کی گفته نمی تونن در دو دل کنن خوب همه ی این کارایی که دوست دارین انجامش بدین و آزارتون می ده انجام بدین کی بهتون اعتراض می کنه
آقای سورنا درست می گن همیشه تو خواستگاری پرسیده می شه پسر شغلش چیه پسر چقدر در آمد داره پسر چقدر اندوخته داره
ولی خوب اگه شما دوست دارین همسر آیندتون هم هم پای شما باشه فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه همه ی اینا رو ازش بپرسین گاهی نیازه برای اینکه خودمون رو راضی کنیم سنت شکنی کنیم درسته که هنوز پدر مادر ها به این امر معتقد اند که نان آوره خانواده مرده ولی شما می تونید به همسرتون بگین که چه انتظاراتی ازش دارین یا قبول می کنه و کنارتون میمونه یا اینکه تو فکر سنتی خودش می مونه و شما رو نان آور خانواده می دونه که در این صورت شما او رو انتخاب نمی کنید چون با معیار هاتون فرق می کنه
پس دوره ی شناخت رو برای چی گذاشتن برای همین که ببینید اونی که کنارتون داره راه می ره شما رو به چشم همراه نگاه می کنه یا دور از جان به قول خودتون حمال ( من معذرت می خوام از همه یآقایون)
من به عنوان یه دختر هیچ وقت فکر نمی کنم به همسرم به چشم نان آور و حمال ( باز هم معذرت می خوام) نگاه کنم چون در جامعه ی فعلی برای امور اقتصادی حتی اگه مرد 3 شیفت هم کار کنه بازم نمی تونه از عهده ی مخارج بر بیاد هردو باید کنار هم کار کنن همه ی خانوما وظیفه دارن همسرشون رو هم از نظر مالی و هم از نظر عاطفی حمایت کنن که فکر نمیکنم تعدادشون کم باشه
من قبول دارم بیشترین فشار در حال حاضر رو دوش آقایونه و هیچ کس منکر این قضیه نیست یک خانوم حتی اگر بیرون از خونه هم کار کنه دقدقه های یک مرد رو نداره اینو همه می دونن ولی می دونم که اگر زنی هم پا به پای همسرش کار می کنه برای اینکه از دقدقه های همسرش کم کنه و بتونه بخشی از مشکلات رو از روی دوش همسرش برداره
باز هم اینجا من از همه ی آقایون ممنونم که با وجود همه ی مشکلات و فشارهایی که دارن همسرشون رو درک می کنن و نیازهاشو برآروده می کنن
به: ترویج ازدواج با چه هدفی انجام می شود.(یک مرد چرا باید ازدواج کند
آقای سورنا
من دختری از این جامعه اسلامی هستم و با کلمه به کلمه حرفهای شما موافقم و تمام حرفهای شما در جامعه ما صدق می کنه.ولی همه دخترها مثل هم فکر نمی کنن بهتره بگم از 100 تا دختر 2 تاش با نظرات شما موافقن و یکیش منم.جامعه ما شده فقط وفقط چشم و هم چشمی،کلاس و افاده،قیافه و پوز،مهریه آنچنانی و خرجهای بیمورد عروسی.ساده زیستی در جامعه ما املی وزشت می دونن.ببینید کشورهای پیشرفته چقد ساده زندگی می کنن وازدواج .ازدواج در چنین جامعه برای پسران ما شده شاخ قول شکوندن.کاملا حرفهاتون قبول دارم .در مورد کادوی روز پدر راستش همه جا اینجوری نیست.به امید روزی که طرز درست زندگی کردن را بدانیم.واما در جواب بلوم جان بله شما درست می فرمایید می تونیم فرد ایده آل خودمون رو پیدا کنیم ولی ما تو این مملکت سدی به نام خانواده داریم. نظر اونا هم که ظاهر بینن شرط هست.