به: اعتماد به نفس و ازدواج
دوست خوبم rambod123 عزیز سلام
در دنیای امروز دخترهایی که عمری گوهر وجود خودشون رو از هر ناپاکی به دور نگه داشتند محکوم به انتخاب نشدن هستند . من با منفعل بود دختران موافق نیستم و تاجایی هم که در توانم بود در محیط جامعه ، اداره ، دانشگاه فعال ظاهر شدم البته در حین حفظ حد و حدود و حجاب مناسب .
رفتار نادرست این خانواده باعث رنجش مادرم شد به طوریکه اشک ریختند و این صحنه ها برای من دردناکتر از هر چیز دیگه اییه .
شاید برای یک اقا مهم نباشه و در روحیه اش تاثیر منفی نذاره ولی برای یک دختر پس زده شدن انهم بعد ازا ینکه جواب مثبت رو دادی خیلی سخته . ولی سعی میکنم با این بی عدالتی هم کنار بیام .
برای همه جوانهای پاک ایران ارزوی سلامتی و خوشبختی دارم . البته برای شما و دوستان دیگر همراهم سعادت و خوشبختی را توام با همه ارزوهای خوب از خدای منان خواستارم
به: اعتماد به نفس و ازدواج
سلام خواهر خوبم.
متاسفانه در جامعه ،خیلی از ما وقتی کم می یاریم، زود به اسلام چنگ میندازیم و اسلام رو سپر خطاهامون می کنیم.
می دونم که دلت شکسته اما چاره ای نیست.
در مورد استخاره نظر خودم رو میگم.
اول اینکه استشاره بر استخاره اولویت داره و در صورتی نیاز است که بعد از استشاره، نتونیم به نتیجه برسیم.
دوما، در مورد این مسائل، اگر واقعا خانواده ای اینقدر به استخاره معتقده ، به گفته شما، باید قبل از اقدام به خواستگاری، استخاره کنه.
مطلب سوم، در مورد کسی است که استخاره انجام میده. هر کسی که دو نفر گفتند استخارش درسته، درست نیست. شاید باور نکنید، اما من در مورد موضوعی واقعا حیاتی بعد از کلی مشورت به نتیجه نرسیدم. به دو نفر گفتم که برایم استخاره کنند. جواب استخاره یکی که روزی چندتا استخاره برای دیگران انجام میداد، خیلی خوب بود و جواب نفر دوم، خیلی بد بود.
من اون عمل رو انجام دادم، اما نتیجه همان چیزی بود که نفر دوم به من گفته بود.یعنی اون چیزی که از آیه دریافت می شد، اتفاق افتاد.
مطمئن باش اگر اون خانواده برای اینکه جواب منفی رو به طور مستقیم به شما نگند، از این ترفند استفاده کرده باشند، به قول معروف چوبش رو می خورند.
من علت جواب منفی اون خانواده رو در این می دونم که بعد از مدت نسبتا طولانی، تازه فهمیدند که پسرشون هنوز بچه است و هنوز جنبه زندگی مشترک رو نداره.
ما آدم ها، به خیلی چیزا تظاهر می کنیم. من به عنوان یک پسر، برای ازدواج ملاکهایی دارم مثلا فرض می کنیم که میگم فقط نجابت و خانواده برای من شرط است. اما وقتی در عمل میشه، آیا سطحی مادی خانوداه، زیبایی دختر و خیلی چیزهای دیگه برای ما بی ارزشه. در واقع ما قبل از خواستگاری، اول از سطح مادی و زیبایی دختر مطمئن میشیم، بعد میریم دنبال چیزهای دیگه. مطلب دیگه، همه انسانها طمع دارند. اما یک عده طمع بیشتری دارند که کاریش نمیشه کرد.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه.
به هر حال، هرچقدر به این مساله فکر کنید، خودتون رو بیشتر اذیت می کنید. فکر می کنید با غم و غصه، به اشتباهشون پی می برن؟
بی خیال این دنیا.
از دعا کردن ناامید نشو که "دعا تقدیر رو عوض می کنه، حتی اگر محکم شده باشه".
به قول بچه ها که اشاره کردند، این مشکل فقط برای شما نیست، هزاران نفر بلکه میلیون ها نفر در حال حاضر این مشکل رو دارند. منظورم اینه که هیچکدوم مشکل ندارند اما جامعه یک طوری شده که برای این دختران خوب، بزرگترین مشکل حساب میشه.
از دوستانی که جملات قشنگی نوشتند، ممنونم.
ببخشید که این همه نوشتم.
امیدوارم در آزمون دکتری با رتبه خیلی خیلی خوب، قبول بشی.
RE: اعتماد به نفس و ازدواج
دوست و برادر خوبم سلام اقا سعید
شاید باور نکنید که چقدر نوشته هاتون ارامم کرد . از اینکه وقت گذاشتید سپاسگذارم. حق با شماست انسان امروز دین و مذهب شیعه رو داره به انحراف میکشونه و هر اشتباه خودش رو با نام اعتقادات دینی سرپوش میذاره . تو این مدت خیلی فکر کردم (البته با چشمان خیس ) و به این نتیجه رسیدم که ازدواج تنها یک مرحله از مراحل زندگیه و اگر برای دختر یا پسری هم ممکن نشه نمیشه علت را در فرد جستجو کرد . چه بسا جوانان زیادی مثل من خواهان این هستن که به سنت پیامبر عمل کنند و زندگی مشترک تشکیل بدن اما عواملی مانع میشه ( در پست های قبلی اشاره کردم نه من و نه خانواده ام به این خانواده یا افرادی که قبل ها خواستگاری کردند سخت نگرفتیم . چون شرایط جامعه را می بینیم .ولی ایا من که 7 سال از عمرم را در غربت و دور از خانواده با سختی درس خوندم میتونم با پسری که حتی دیپلم نتونسته بگیره حرف و یا علایق مشترکی داشته باشیم ؟ پس حداقل انتظارها مثلا اینکه حداقل لیسانس و کار ابرومند داشته باشند برای من مطرح بود ).
برادر خوبم اقا سعید من از اینکه مقبول نبودم ناراحت نیستم . ناراحتی من این است که چرا وقتی پسری هنوز نتونسته تکلیفش رو با خودش مشخص کنه و تصمیم بگیره . نظر دختر و خانواده شو رو با قاطعیت جویا میشه ؟ ایا این تحقیر نیست ؟
در مورد قیافه صحبت فرموده بودید . قیافه افراد از جمله داشته هایی است که خودشون به هیچ عنوان دخالتی در زیبا یا زشت بودن ان ندارند . و وقتی تنها ملاک اقایان قیافه باشه کمی بی انصافیه ( به نوبه خودم از قیافه ام راضیم و خدا رو شاکر )
گذشته از اون این اقا که در مرحله اول ملاقاتمون قیافه و وضع مالی من وخانواده ام رو دیدند پس چرا در همون مرحله اول پا پس نکشیدند ؟
زندگی با مردی که به خاطر قیافه جذبت شده دوام زیادی نخواهد داشت . چون یک حادثه کوچک کافیه تا انگیزه برای تداوم زندگی از بین بره مثل اسیب دیدن چهره دختر در حادثه تصادف .
البته منکر اینکه باید هر دو فرد از نظر قیافه و ظاهر متناسب هم باشند نیستم . اما هستند اقایونی که قبل از اینکه نگاهی به چهره خود در اینه بندازند !!!! به دنبال دختر با کمالات و زیبا هستند . و با این رفتارها شخصیت دختران در جامعه تحقیر شده و تنها به خاطر ظاهر و جنسیت مورد توجه قرار میگیرن .
خیلی از دختران هستند که مهارت های زیادی در زندگی دارند ( یک نکته من مسئول ناظر بیش از 250 کارخانه استان هستم و در دانشگاه هم تدریس میکنم و برای اینکه به این مرحله برسم خیلی سختی کشیدم ) اما باید از مسائلی که از حیطه اختیار من خارج هستند رنج ببرم و پس زده شم . این انصافه ؟
دوستان خوبم خدای منانم شاهده که هر خط از نوشته های شما چقدر باعث ارام شدن دل و التیام زخمهای قلبم میشه . بنابراین منتظر راهنمایی تون هستم
سلام.
اگر صحبتهام باعث دلخوری شما شده، شرمندم.من به عنوان برادر کوچک شما، اصلا قصد جسارت نداشتم. منظورم این نبود که مشکلی در قیافه شما بوده، منظورم طمع انسانهاست.
تو این جامعه هرجوری آدم پیدا میشه و به نظرم نقش آدمهای خوب، کمرنگ شده.
من دخترها رو نمی شناسم ولی پسرها رو تقریبا میشناسم. مثلا تو همین محیط دانشگاه، وقتی با دوستام هستم، وقتی با افکار و اعتقادات و رفتار اونها آشنا میشم می بینم که متاسفانه اعتقادات بعضی از اونها خیلی سست شده و به راحتی ملاکهای خودشون رو عوض می کنند.
مثلا در مورد زیبایی دختر، به قول شما، بعضی از پسرها نمی تونند قیافه خودشون رو تحمل کنند، اما دنبال بهترین و زیباترین دختران هستند که این هم به خاطر اینه که معادله ازدواج چند سالی است بهم ریخته و توقع خیلی از پسرها بالا رفته.
حدیثی است که می فرماید: تعجب می کنم از مردانی که ذره ای از خصلت امیرالمومنین علیه سلام رو ندارند و به دنبال همسری همچون فاطمه زهرا سلام الله علیها هستند.
اما کاری نمیشه کرد.
در مورد اون خواستگار، خدا رو شکر که نشد چون با توجه به برخوردهای ذکر شده و وضعیتش، عاقبت خوبی پیش بینی نمی شد. شاید هم یک سری کمبودهای روحی و فکری داشته که اینکار رو کرده.
اصلا خودتون رو دست کم نگیرید.
به نظر من یک مسافرت به جاهای خوش آب و هوا می تونه حال شما رو بهتر کنه.
دل شکسته به سادگی التیام پیدا نمی کنه، نیاز به صبر و اراده داره. اما یک تصمیم جدی بگیرید که قضیه این خواستگار رو فراموش کنید.
دلت را خانه ما کن، مصفا کردنش با من
به ما درد خودت را کن، مدارا کردنش با من
به ما گو حاجت خود را، اجابت میکنم آنی
طلب کن هرچه می خواهی، مهیا کردنش با من
به خدا توکل کن.
سلام
فرهنگ غلط- رسوم اشتباه-دين به انحراف كشيده شده - اقتصاد مريض و همه و همه گرفتاريهايي براي اين خلق درست كردن كه راهي هم براي فرار باقي نذاشته. خوب اين آقا هم همچون ديگر مردان گرفتار در اينگونه مسائل و ترس از شايد جيبش - دينش و يا سنتش پا پس كشيد و فرار رو بر قرار ترجيح داد.وقتي آدم به جد تصميم به ازدواج ميگيره لرزه به تنش ميوفته. مثلا من كه 2 روز ديگه ميرم خاستگاري از اقتصاد مريضم ميترسم اما به پشتكار خودم نگاه ميكنم و با اطمينان قدم بر ميدارم. اين اقا مطمئنن از قدمي كه ميخواست برداره ترس داشت و اين ترس شما رو توي زندگي دچار مشكل ميكرد.
به دليل اينكه سن ازدواج توي ايران بالا رفته نگران ازدواجت نباش فكرت رو به راهي كه براش برنامه داري معطوف كن. اشك هاي مادر رو ديدن خيلي درد آوره ميفهمم لعنت به .... حيف كه نميشه گفت(مدير سايت اختطار ميفرسته برام مگرنه ميگفتم لعنت به چه كسايي)
ديدي گفتم يه كم نازو كرشمه قاطي كارات كن گوش نكردي كه (شوخي كردم)
دختر بابا اميدوارم خوشبخت بشي و يه خواستگار خوب در خونتونو بزنه. موفقيت رو از خودت دور نكن زود به حالت عاديت برگرد. موفق باشي
لولی وش گرامی و اقا سعید محترم
من هیچ جسارتی در یادداشتهای برادر عزیزم اقا سعید ندیدم و فقط دلداری بود. حدیثی رو که فرمودید تا حالا نشنیده بودم و خیلی ارامم کرد . میدونید من حس میکنم این اقای محترم ( با توجه به صحبت های روز اخر که صراحتا فرمودند دیگه جای هیچ حرف و سوالی برام نمونده و با بزرگها مزاحم میشیم ) کاملا تصمیم شون رو گرفته بودند ولی متاسفانه برخی ازمادران محترم که عروس رو مثل هووی خودشون فرض میکنند درست لحظه اخر با طرح مسائلی مثل استخاره و یا اینکه به دلم ننشسته باعث میشن نظر پسرشون عوض بشه .البته مردی که در زندگی در کمتر از 12 ساعت در اخذ مهمترین تصمیم زندگیش دچار تردید میشه اصلا برای زندگی به مدت یک عمر شایسته و مناسب نیست . و قطعا حکمت خدا در نشدن این امر همین مسئله بوده ، چون من (تعریف از خود نباشه ) به شدت مصمم و با پشتکار هستم و تکیه کردن در زندگی به مردی که از خودش اراده نداره و یا درگیر سنت هایی است که انطور که باید تعریف روشنی از انها نداره برام غیرقابل قبول هست .
راستی اقا سعید در مورد مسافرت پیشنهاد خیلی خوبی بود و همان روز که این خبر را شنیدم ترتیب یک مسافرت خانوادگی به مشهد الرضا رو دادیم تا اینطوری روحیه عزیزانم هم بهتر بشه . این مسئله هرحکمتی داشت باعث شد من در این سایت عضو بشم و دوستان و برادران خوبی مثل اقایان سعید ، رامبد امیرصدرا ، و عزیزانی مانند لولی وش ،ستاره و ... رو پیدا کنم . انشالله اخرین فرودین ماه از جانب همه دوستان در مشهد الرضا نائب الزیاره خواهم بود .
خدا رو شکر.
ممنون از اینکه به یاد بقیه هم هستی.
خوش بگذره.
سلام دوست گرامی
من امروز تمام پستتون رو خوندم.دوستان خیلی خوب راهنمایی کردند و جای هیچ حرف و سخنی نمیبینم.
شما دختر خوب و خود ساخته ای هستی. با این فکرها خودت رو اذیت نکن. مطمئنم فرد مناسبی که هم شأن و هم کفو و شایسته ی شما دختر خوب باشه حتما پیداش میشه.
براتون آرزوی خوشبختی دارم.
خوشا به سعادتون که مشهد مشرف میشید. التماس دعا
سلام دوستان خوبم دیاموند عزیز
امیدوارم خوب باشید. دوستان گاهی حال و حوصله ام خوب میشه و گاهی انقدر دلم میگیره که فقط گریه ارامم میکنه . مشکل من الان اینه که انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم . در حالیکه قبلا پر از شور و نشاط بودم . ولی در حال حاضر دوست دارم توی اتاق تنها خودم رو حبس کنم . به دوستانی که التماس دعا داشتند قول میدم در صحن جمهوری ( این صحن رو خیلی دوست دارم ) به نیابت همه نماز زیارت بخونم .
منظر همدلی های دوستان خوبم هستم
سلام امیدوارم حالت خوب خوب شه
به زودی همه چی درست میشه مهربون صبر و تحمل کن و تو این فرصت اعتماد به نفست رو تقویت کن. تو مثل همیشه موفق میشی گلم.
اایشالله قبول باشه، خوش به سعادتون. خیلی فرصت خوبیه حتما روحیت را تقویت خواهد کرد. استفاده کن و التماس دعا