RE: توروخدا لعنتم نكنيد .كمكم كنيد
سلام دوست عزیزم..
کلاً دنیای مجازی چیزیه که خیلی ها رو به طرف خودش جذب می کنه ... علتش هم واضحه ...چون محدودیت های دنیای واقعی رو نداره..
من اگه بخوام در واقعیت، یه رابطه ای رو برقرار کنم باید به خیلی جوانبش فکر کنم ... اصلاً این رابطه بطور معمول در جامعه، یه جور
ناهنجاری به حساب میاد ... جدای از اون، معیارهای آدم ها هم در واقعیت یه شکل محکم تر و سخت گیرانه تری به خودش میگیره...
خوب ببین، تمام این موانع در یه ارتباط مجازی برطرف شده ... خیلی راحت و ساده میشه با کسی ارتباط برقرار کرد ... گاهی حتی یه ارتباط
خیلی نزدیک! .... پس اینکه تو جذب این محیط شدی، اونقدرها هم عجیب و غیرمنتظره نیست... چون انسان بطور ذاتی تشنه ی ارتباط با
همنوع خودشه ... و ارتباط با جنس مخالف هم چیزیه که از سنی به بعد بوجود میاد ... این یک نیازه ... هیچ جوری هم نمیشه منکرش شد...
من حتی از یک روانشناس شنیدم که می گفت "سعی کنید جمعهای خانوادگی رو بصورت دوره های ماهانه داشته باشید تا این فرصت پیش بیاد
که دختر و پسر جوونتون بتونن با هم یه ارتباط سالم اجتماعی داشته باشن"
به نظر من تنها کاری که می بایست انجام بدی اینه که احساساتتو کنترل و مدیریت کنی ... و در برابر نیازها و خواسته های روحی ت
دنبال یه راه حل عاقلانه و منصفانه باشی ... خودت رو اذیت نکن ... سخت گیری زیاد، می تونه اعتماد به نفست رو جریحه دار کنه...
پس خودت رو بپذیر و دوست داشته باش!
شاد و بهاری باشی
سلام
اينكه از كاراتون حالتون به هم ميخوره خيلي خوبه.چون روح پاكي دارين.SO درد دل هاتون رو با هر كي يا هر جا كه راحتين بكنين.گريه هاتون رو بكنين و اين خاطرات رو دفترچه اش رو ببندين.دنبال بهترين ها براي خودتون باشيد.تفكرات من ادم بد و اين حرف ها رو بريزين توي آشغالدوني. شما كه به كسي آسيبي نرسوندين كه خودتون رو زجر ميدين.از خودتون پايين افتادين يعني خودتون رو با اين كار كوچك كردين.پس زودتر بزرگ بشين..در ضمن حوس نكنيد دوباره بريد دنبال اين موضوعاتي كه توش بودين.
---------------------
اونايي هم كه شما رو انتخاب ميكنن براي زندگي عقل دارن و اگر بخوان با شما زندگي كنن چشم بروي بديهاتون ميبندن.خواستگارا تو چرا رد ميكني!!!!! موفق باشي
بازم دارم دیونه میشم. اون فردی که گفتم تهدیدم کرد. چند روز پیامک زد و سال نو رو تبریک گفت منم بخاطر اینکه لج نکنه فقط تبریک گفتم. چندساعت بعد پیامک زد گفت میشه جواب بدی؟ اخه من خطمو دایورت کردهم به یه شماره اشتباه. منم پیامک زدم کاری داری؟ دیگه پیامکی بینمون رد و بدل نشد. ولی می ترسم. نکنه کاری بکنه و ابرومو ببره.برام دعا کنین. که ابروم نره و اون همه چی رو یادش بره.
اصلا نگران نباش عزیزم فقط تو کاری که می کنی اینکه تو جواب کاراشو نده اس.ام.اس و زنگ و....... دقت کن تو زندگیت به نصیحت های دیگران گوش کن
ودیگه با پسری رابطه نکن واز هیچی نترس
وبه خدا توکل کن
باز یه بار دیگه اس ام اس داد و گفت میتونی صحبت کنی؟ که من جوابشو ندادم. ولی میترسم که لج کنه. اخه معلمومه که هرکاری میتونه انجام بده
عزیزم زیادی ترسیدی . مملکت همچین هم که فکر می کنیم بی قانون نیست اگر واقعا تهدید می شوی و یا مزاحم ات می شوند شما می توانید از طریق امور مشترکین یک شکایت تنظیم کنی و اعلام کنی که مزاحم داری و .....
شما هر کاری هم که کرده باشی که فکر نمی کنم آنقدر ها کار نابخشودنی باشد امروز که متوجه اشتباهات خودت شدی و تصمیم داری که دیگر تکرار نکنی با یک بزرگتر صحبت کن و مسئله ات را بگو . این بزرگتر از افراد خانواده تا مشاور و یا نیروی انتظامی می تواند باشد .
ولی شما که تصمیم گرفته ای اشتباهات را تکرار نکنی باید شجاع هم باشی و برای تصمیم خودت احترام قائل باشی و هر هزینه ای هم که مجبور شدی پرداخت کنی، بپردازی و این همه ترس معنی ندارد چرا که اگر با این ترس جلو بروی دوباره پایت یک جا گیر می کند و ....
خانم محترم :
آدم اشرف مخلوقات است واین وجود زیبا امانت خدایی است پس با عذاب خودت و افکار منفی این امانت را مکدر نکن چند پیشنهاد :
1-یک در آهنین بر گذشته ویک در آهنین بر آینده بزن فقط فکر امروز باش
2-از این شور و شوقت در توبه معلومه باطن پاکی داری و حتما"آن ارحم الراحمین کمکت میکند مطمئن باش
3-تمام شماره ها و کاربریهای قبلی را تغییر بده و یک بار برای همیشه به هر کسی که تهدید میکند یا خواسته نا معقولی دارد بگو : نه به همین راحتی بگو نه
من اين فردو فقط يه بار ديدم و اونم چند لحظه. چنان استرسي داشتم كه خودشم فهميده بود. خودم باورم نميشه با يك پسر ديدار داشتم گرچه تو دانشگاه عاديه. ولي ديدارهاي دانشگاه بخاطر مسائل درسيه. كه من اكثرا اجتناب ميكنم . هيچ كي باور نمي كنه من اينكارا رو كرده باشم. خودش ميگفت خيلي اشنا داره و ميتونه به راحتي منو پيدا كنه. از قيافش پيدا بود كه هركاري ميتونه انجام بده. اگه من ميتونستم به يكي بگم كه ترس نداشتم. فعلا كه خطمو خاموشش كردم و ديگه از اين خطم استفاده نميكنم. و از خط ديگم استفاده ميكنم. ولي ميترسم كه با جواب ندادنام لج كنه. همه جا استرس دارم نكنه يه دفعه جلوم ظاهر بشه.
يه موضوع ديگه هم كه هست .امشب با ديدن برنامه شوك از شبكه سه كه در مورد سايتهاي غير اخلاقي بود از طرف ديگه اي ترسيدم. مي ترسم زماني كه من با ايديم چت مي كردم (واي چه روزاي بدي بود) هك شده باشم. و عكسام دست افراد مختلفي باشه. گرچه من اكثر عكسامو از توي كامپيوتر حذف ميكردم ولي باز ميترسم و اينكه اون زمان هر روز چندتا ميل زده ميشد كه شما فلان جا برنده شدين و ...........
امشب تو برنامه شوك نشون داد كه براي يه دختر خانم هم چنين ميلهايي زده ميشده كه اين خانم بعد از مدتي عضويت تو اون سايت . يك ايميل بهش زده شده بود كه تمام عكسها و فيلمهاي شخصي و شماره تلفنها شو براش فرستاده بودن . گرچه من اون ايميلهامو حذف كردم ولي ميترسم نكنه اطلاعاتم دست افرادي افتاده باشه.
چيكار كنم؟؟؟؟؟ برام دعا كنين.........
راستي يه سوال؟ چك كردن ميلها باعث ميشه كه هك بشم؟؟؟؟
عزیزم می توانم ترسهایت را بفهمم .
ولی عزیزم تو داری خودت را اذیت می کنی . اولا این آقا گانگستر نیست که تو را از زیر سنگ هم شده پیدا کند مگر اینکه تو واقعا آدرس خودت را هم در اختیارش گذاشته باشی و اطلاعاتش از تو بیش از یک تلفن موبایل باشد و در ضمن عزیزم اگر با همین روش پیش بروی که خودت خودت را دیوانه می کنی . یک کمی به خودت مسلط باش و فعلا هم تا اطلاع ثانوی از دیدن برنامه شوک پرهیز کن . تو به حد کفایت خودت مشکل داری و اطلاعات خوبی هم داری یک چند وقتی به خودت تعطیلی بده و دنبال این داستانها نرو که حالت را به هم بریزه و بدتر بشی فعلا لازم نیست اطلاعاتت به روز باشد . به خودت برس و حسابی هم ورزش کن و دائم دوش آب نیمه سرد بگیر تا اعصابت قدری آرامش داشته باشد .
نه من ادرس خونمونو بهش نگفتم. با اين اوضاع روحي كه دارم و با فوت پسرعمم اين موضوعات هم اعصابمو بهم ريخته و منو از درس انداخته. با اينكه يه مدت با راهنمايي دوستان ارامش داشتم ولي مجددا مثل قبل شدم. همين فكر و خيالات منو از درس انداخته .واقعا موندم چيكار كنم.