-
RE: جنس مخالف نه ،متفاوت
سلام .
ببینم مگه مردها غیر ازینند که اگه عشقی رو از زنشون ببینند نرند سمت زن دیگه . شما حتما مشکلی تو زندگیت داشتی که اینقدر از مردها دلت خونه . من که فرقی تو این زمینه بین زن و مرد نمیبینم . حالا شما میگی نه !!! خوب واسه خودت میگی .
راستی اگه میدونستیم صلاح مملکتمون دست شما و نظرات شماست به جای دکتر احمدی نژاد به شما رای میدادیم . منکه توی نظرات شما جز احساسات شدید فمینیستی چیزی نمیبینم .
-
سلام:
اقاي محترم. معشوق همين جاست گرام:
من براي شما احترام قائلم و دستم را مي برم بالا و ميگم تسليم.بابا يكي از دوستان اتش بس اعلام كنه ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه كسي اينجا نيست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! مثل اين كه شما بدتان نمي ايد فيلم بزن بزن تماشا كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقاي معشوق همين جاست مثل اينكه يه كسي داره ناخن مي سايه!!!!!!!!!!!!!!
-
ستاره گرامی،الهی دورتان بگردم!!!!!!!!!!!!!من 32 سالمه، خونم دارم،کارم دارم، یک سری دوره های آموزشی ازدواجم گذروندم،یک مطالعاتی هم درباره ازدواج کردم،فکرم درباره اش خیلی کردم،وضع مالیمم خوبه،قیافه ام هم به اعتراف خیلی ها خوبه از همه مهمتر تا حالام دست از پا خطا نکردم!!؟؟ولی به جان هر چی فمینیسته ازدواج جن و من بسم الله!!!!!!!!!!!آقا، این قدر راحتم،نه فکری،نه دردسری،آزاد آزااااااااااااااااااااااا ااااد. . . . . هرجایی هر زمانی بخوام میرم؛از زندگی ام لذت می برم. مادر هفت سال زیر گوشم خوند افاقه نکرد،حالام باهم قهر کرده فامیلم پشت سرم گفتن: یا مشکل جسمی دارم یا روانی؟؟ دخترای فامیلم میگن قلب ندارم. ول کن بابا تو این دوره زمونه کو پسری که جرات زن گرفتن داشته باشه؟؟؟و کجایند اون مردایی که بخوان دو باراز یک سوراخ گزیده بشن؟؟زیر همون یکیشم موندن.اونم چه جوری؟؟!مهدی سهیلی میگه: مادر سر عقد آمد و شادشدیم گ فتیم زن آمد و آزاد شدیم لیکن همه آزادی ما رفت ز دست بیچاره شدیم،تا که داماد شدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام ستاره عزیزم .
از لطفت ، نگرانیت و احوالپرسیت ممنونم .
می بینم که ... بدجوری خودتو با آقایون درانداختی .
می دونی که اعتقادی به جنس ضعیف و قوی ندارم . اما در دعوا ( همونطور که از اسمش معلومه ) معمولا کسی پیروز می شه که زور بازوش بیشتره ، حتی اگه حق با اون نباشه .
پس بهتره از جبهه گیری و شلیک گلوله های آتشین هوایی (برای زهر چشم گرفتن از رقیب ) خودداری کنیم . چراکه این خطر وجود داره که یه دفعه اشتباهی قلب و مغز همدیگه رو هدف قرار بدیم . و اون وقت دیگه فقط باید دنبال حفظ جونمون باشیم و اصلا یادمون میره برای چی وارد این میدون شدیم . (با شما هم هستم آقایون گل آفرید و معشوق همینجاست و هر آقا و خانمی که داره با نگرانیها و دغدغه های ما پیش می ره . ضمنا دنبال پاسخ دو طرفه هم نیستم .)
اما صرف نظر از همه حرفهای لجوجانه ای که رد و بدل شده (دعوا ، دعواست دیگه، حتی اگه از نوع مجازیش باشه ) خودت می دونی مردان ما مردان بدی نیستند همونطور که زنان ما .
هریک از ما درونی داره پیچیده . گاهی حتی ما به اشتباه بخشی از رفتارها رو به جنسیت ربط می دیم در حالی که اینطوری نیست ...
تو مادر ، زن ، خواهر و دختر هستی و در مقابل مثلا آقای گل آفرید یا معشوق همینجاست یا هر آقای دیگری پدر ، مرد ، برادر و پسر هستند و این نشون می ده که ما به هم وابسته ایم و نقش های ما نه در مقابل هم که در کنار هم معنادار می شه .
شاید فکر کنیم همه زنها یه جور نیستن .همه مردها هم به همین نحو . مثلا مادر من یه چیز دیگه ست ، برادر من اصلا با مردای دیگه قابل مقایسه نیست .و ... و ..... پس چرا می گیم زنها اینجورین . مردها اونجوری .
به خدا خیلی از تفاوتها فقط فردیه .
ما اینجا ( حداقل من اینطوری فکر می کنم ) اومدیم که یادبگیریم و بتونیم نه فقط برای هم بلکه باهم زندگی کنیم .
پس بیاین اینجا اساس رو بر گفتگو و تفاهم بزاریم و تمرین کنیم در گفتگو ها بدنبال احقاق حقوق گم شده مرد و زن
( که در زمانها و شرایط مختلف - حتی مثلا همین دیروز - می تونسته شکلهای مختلف داشته باشه و شکل گیری و تغییر هرکدوم داستان ویژه خودش رو داره ) نباشیم. بلکه از سر حقوقی نو بنویسیم و
"فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم "
من فکر می کنم اگه دریچه ذهنمون رو به یک چشم انداز دیگه باز کنیم شاید مشکل حل بشه .
ما فقط با هم متفاوتیم . و این تفاوتها اتفاقا باید در مسیر قوام و جذابیت زندگی هدایت بشن .
امیدوارم کسی به من نگه خیلی رویایی ، خوش بینانه و آرمانی به دور و برم نگاه می کنم ، چون خواهم گفت :
ای دل غافل که یادتون رفته "این ما هستیم که خیلی چیزها رو در ارتباط با هم معنا دار می کنیم ".
-
سلام شيرين زبانم طاهره :كاملا با تو موافقم . سپاس
اخه بعضي مردها ( گفتم تسليم!!!! بعضي مردها) تا حليم نخوردند عقب عقب ميروند و وقتي چشيدن از هول حليم مي افتند توي ديگ .از قديم هم كه گفتند از نخورده بگير بده به خورده.
خدايا كمك كن تا جوانان ما، انهايي كه مجرد هستند به امر مقدس ازدواج تن دهند تا دينشان كامل گردد و زنانمان مطيع و مهربان ، مردانمان راضي و خشنود. «امين»
-
سلام دوستان ؛
به قول گرد آفرید " با طاهره همراهم " یعنی موافقم .مطالبش معقولانه و بدون احساس بود پس دلیلی برای الکی ایراد گرفتم نیست .
ذکر دو نکته رو اساسی میدونم که باید بگم :
اول اینکه آدم نباید ( لااقل من اینجوری هستم ) از موضعی که با تحقیق بهش رسیده به خاطر خوش اومدن کسی کوتاه بیاد چون درین حالت هدف از بحث که رسیدن به بهترین راه حله زیر سوال میره . جنگ منو ستاره نکات منفیش خیلی خیلی کمتر از نتایج مثبتش بود چون من یقین دارم ستاره هم همون قدر که من خواهرانه اونو دوست دارم اونم منو برادرانه دوست داره .
دوم اینکه خدا بگم چیکارت کنه گرد آفرید مجبورم کردی از ستاره حمایت کنم چون منم فکر میکنم باید راه حلی برای ازدواج جوونها پیدا کرد . ( البته میدونم گرد آفرید به شوخی اون مطلب رو نوشته چون خودش هم درگیر پیدا کردن راه حل برای این مسئله ست )
از ستاره با این همه هوشش تعجب میکنم چطوری متوجه نشده کی داره ناخن می سایه !!! اون شخص کسی نیست جز "ابوالفضل سنگ تراشان" !!!
-
با درود؛ستاره فرزانه لحن من جنبه طنز داشت،شما چرا معنا تراشی برایش می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکبر جان بد خوا مد خواداری به داشت بوگو!!!!!!!! دلیلی،منطقی،ییچشی،کل کلی چیزی خواستی همه جوره به جان هر چی مرد جیگرداره جهار زنس،تا آخر باهاتم!!!!!!!!!!!!!! بیا از شرافت تاریخی خودمون مردونه دفاع کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من الان احساس می کنم یک:آنتی فمینیستم؟؟؟!!
-
وای صد وای به درد دل مرد دو زنه
نشکفد هیچ بهری گل مرد دو زنه
شب نباشد به جز از مسجد و حمام محل
به خدا جای دگر منزل مرد دو زنه
پسر و دخترش از کین پدر فرزندی
گاه و بیگاه شوند فاتل مرد دو زنه
درددل کرد برایم شبی از مکر زنان
دل من سوخت به حال زار مرد دوزنه
گفت ای دوست مرا مشکلی آمد،گفتم
هیچ گه حل نشود مشکل مرد دوزنه
هیچ بر ظاهر آراسته اش گول مخور
که خدا زد است بر کمر مرد دوزنه
زن زشتش همه جا در پی آزردن او
دشمنش هست زن خوشگل مرد دوزنه
گویی ز روز ازل بسرشتند زغم
پیش چشم همه آب و گل مرد دو زنه
الغرض هر چه بود قلدر و پول دار و زرنگ
گرم نشد هرگز محفل مرد دوزنه
-
سلام
اقاي گردافريدمحترم و پروانه .زير پاي معشوق همين جاست نشين لطفا...و بي خودي گناه را گردن انتي ،مانتي نينداز.
يه چيزي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟اجازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمت مرداني كه ادعا مي كنند زن موجودضعيفي است عرض كنم كه :
چرا به مردان سفارش شده هنگام جنگ زن را مشاور خودنگيرند ؟؟؟نكند مي خواهيد بگوييد چون ناقص العقل است . نه خير .
چون احساس درزنان غالب است . طبيعتا درصد و ضريب عقلاني در سطح پايين تري قرار ميگيرد و احساسي عمل مي كندوچون مردان ناقص العواطفند پس در
قسمت احساسات درسطح پايين تر ي قرار مي گيرند و زنان تاريج با عواطف برمردان چيره گشتند.مردان از سر فرماندهي مي كنند و زنان از قلب.يعني كنترل ،راه دور....
اوستا كريم فكر همه جا رو كرده.مگه نه؟
خدايا به خاطر همه ي نعمتهاي كامل و خوبت از تو سپاسگزاريم به خاطر غفلت و گنهكاري انها را از ما نگير « امين»
-
سلام خانم ستاره ؛
منم خدمت مرداني كه ادعا مي كنند زن موجودضعيفي است عرض می كنم كه اشتباه می کنند و زن حتی از نظر قوای بدنی چیزی از مرد کم نداره و حتی در استقامت قطعا از مرد ها قوی ترند دو نوع مثال میشه زد یکی رو به خاطر حفظ حیا در این جا مطرح نمی کنم ولی دیگری نمونه ی بارز قدرت زنها حضرت زینب ( س ) .راستی کدوم مردی میتونست جای ایشون رو بگیره ؟
خدمت خانم ستاره هم عرض کنم که " نه زنها ناقص العقل هستند نه مردها ناقص العواطف ". هر دو انسانند و از هر دوی این نعمت ها برخوردارند . دوست خوبم خواهش میکنم با اظهار نظر چکشی باعث تنش نشید و به خاطر این افترا در خلقت زن و مرد از خداوند طلب آمرزش کنید .