RE: از کجا می توان احساس واقعی آقایان را به خانمها فهمید؟
سلامی دوباره....
ببینید برگ سبز عزیز من تنها در طرز برخورد این خانوم مشاهده نمی کنم بلکه در طرز فکر و نوع دید این خانوم نسبت به وقایع و آن آقا یک نوع سردرگمی خاصی را به ایشان بخشیده است..
شما فکر می کنید همین وابستگی ایشان از کجا نشات می گیرد خب معلوم است از توجه بیش از حد او.....
مگر توجه فقط در رفتار ظاهر می شود که بنده از رفتار این خانوم متوجه شوم.....ایشان فکری دارند که متوجه است و طبعا روی رفتار او نیز تاثیر می گذارد ..
حال می گویید چگونه؟؟؟
کاملا مشهود است که ایشان وقتی می خواهند با آن آقا روبه رو شوند و قبل از برخورد با ایشان چند سوال ذهن ایشان را مشغول می سازد....
1>>>اگر او را ببینم چطور رفتار کنم..
2>>>اگر مرا تحویل نگیرد...
3>>ایا با او به نرمی رفتار کنم ...چه بگوییم چکار کنم و...........
این سوالات خود باعث می شود ناخودآگاه توجه ان خانوم به آقا جلب شود و طبعا در این شرایط هم وابستگی به وجود می آید...
پس تنها راه خلاصی از این مشکل >>>پاک سازی ذهن از سوالات و از پیشبینی رفتار آن فرد است......
موفق باشید
نقاب جان صحبتهای شما همیشه خوب و دلگرم کننده بوده و هست
دوستان شما نظری ندارید؟
سلام عزیزم...
من عضو جدید هستم. چون در این زمینه تجربه مشابهی داشتم خواستم تجربه خود مو مطرح کنم شاید کمکی بود.:303:
من 6 سال پیش وقتی دانشجو بودم عاشق یکی از هم دانشگاهیام شدم. و همیشه فکر می کردم اون هم منو دوست داره و بخاطر غرورشه که پا پیش نمیذاره. اما بعد به نوعی متوجه شدم که اگرچه شاید از من خوشش می آمد ولی دختر خاله اش رو دوست داشت و قصد ازدواج با اون رو داشت . و حالا بعد از ازدواج با مرد دیگه ای که دوستم داره و گذشت سالها و تجربه های مشابه فهمیدم که هیچ مردی بخاطر غرورش از پا پیش گذاشتن برای دختری که دوستش داره سر باز نمیزنه. اگه خیلی دوستش داری می تونی بهش فرصت بدی و مطمئن باش اگر دوست داشته باشه حتما میاد جلو. می تونی از یه کاتالیزور کوچیک هم استفاده کنی. مثلا خیلی خیلی ملایم و غیر مستقیم وانوم کنی که قراره برات خواستگار بیاد و یک چنین چیزی... و مطمئن باش اگر تصمیم جدیی داشته باشه معطل نمیکنه. ولی به هیچ عنوان اقدام تورو صحیح نمیدوم.:43:
برات آرزوی موفقیت دارم.:203:
mehrnoosh60 عزیز سلام
از اینکه قابل دونستی و تجربه ات را بیان کردی واقعا ممنونم
اتفاقا این خانم خودش چندین خواستگار دارد اما دلش با آنها نیست و به هیچ وجه هم نمی تواند به این آقا بفهماند از بس که محتاط و مبادی آداب عمل می کند
دوستان عزیز بعد از مدتها دوباره سلام
راستش این خانم رفتن پیش مشاور (یکی از بهترین دکترها در حوزه مشاوره و روانشناسی)که همه شما آن را می شناسید
ایشان گفتند ارتباطت را قطع کن هر چند کاریست ............
خانم هم گفتن به هر حال کار من جوری است که با آقایان در ارتباط است و قطع آن ناممکن است
آقای دکتر هم گفتن تا زمان مجردی بهتر است رابطه کاری هم با آقایان برقرار نکنی چون آقایان ...............و این موضوع خطرناک است .و تاکید داشتند از آقایان دوری کن
خانم هم یه جورایی چون این دکتر را خیلی قبول دارند و نمی خواهند به آن آقا وابسته شوند و به قول یکی از دوستان از توهم خارج شوند میخواهند ارتباط کاریشان را با آن آقا به هم به زنند
نظر بنده این است در مواقعی که بین دو همکار احساسی به وجود می آید (در چنین شرایطی)بهتر است رابطه قطع گردد اما اگر احساسی در میان نباشد با رعایت اصول هر دو طرف می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
حال سوال اینجاست
آیا شما با قطع این رابطه موافقید یا مخالف ؟ لطفا با ذکر دلیل
به چه صورت با این آقا رابطه اش را بر هم زند ؟ به این آقا چه بگوید؟
منتظر نظرات شما عزیزان هستیم
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط barg sabz
حال سوال اینجاست
آیا شما با قطع این رابطه موافقید یا مخالف ؟ لطفا با ذکر دلیل
به چه صورت با این آقا رابطه اش را بر هم زند ؟ به این آقا چه بگوید؟
منتظر نظرات شما عزیزان هستیم
ممنونم
در صورتی که به شدت درگیر روابط احساسی مجهول باشند قطع رابطه کمک کننده هست اما در حالت کلی برای فردی که در روابط اجتماعی مجبور به بر قراری ارتباط با جنس مخالف هست راه حل مناسبی نیست چون تضمینی نیست که دوباره در گیر این چنین روابطی نشوند بنابراین تشخیص و کنترل احساسات در روابط عامل مهمی محسوب می شود .
nemidunam chi begam. manam taghriban hamin moshkelo daram.vali man midunam tarafam dusam dare vali nemidunam mesle man ke asheghesham onam asheghame ya na!:shy:hala man chatori befahmam???
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrnoosh60
سلام عزیزم...
من عضو جدید هستم. چون در این زمینه تجربه مشابهی داشتم خواستم تجربه خود مو مطرح کنم شاید کمکی بود.:303:
من 6 سال پیش وقتی دانشجو بودم عاشق یکی از هم دانشگاهیام شدم. و همیشه فکر می کردم اون هم منو دوست داره و بخاطر غرورشه که پا پیش نمیذاره. اما بعد به نوعی متوجه شدم که اگرچه شاید از من خوشش می آمد ولی دختر خاله اش رو دوست داشت و قصد ازدواج با اون رو داشت . و حالا بعد از ازدواج با مرد دیگه ای که دوستم داره و گذشت سالها و تجربه های مشابه فهمیدم که هیچ مردی بخاطر غرورش از پا پیش گذاشتن برای دختری که دوستش داره سر باز نمیزنه. اگه خیلی دوستش داری می تونی بهش فرصت بدی و مطمئن باش اگر دوست داشته باشه حتما میاد جلو. می تونی از یه کاتالیزور کوچیک هم استفاده کنی. مثلا خیلی خیلی ملایم و غیر مستقیم وانوم کنی که قراره برات خواستگار بیاد و یک چنین چیزی... و مطمئن باش اگر تصمیم جدیی داشته باشه معطل نمیکنه. ولی به هیچ عنوان اقدام تورو صحیح نمیدوم.:43:
برات آرزوی موفقیت دارم.:203:
vali rah haye gheire mostaghim fahmidanesho begid age emkan dare akhe manam mikham bedunam.
manam migam pa pish nazaran behtare