RE: ***هشدار به دختران وپسران تالار ***
در ضمن جناب صدرا در همون تاپيك داغ داغ با اينكه اينجا دانشجوي روانشناسي زياد داريم هيچ كس نظريه روانشناسي نداد
:shy:اما بنده با شجاعت اعلام كردم كه نظريه روانشناسي بنده در مورد شخص صدرا اين است كه ايشان با مشكل جلوه گري و خودبزرگ بيني دچار هستند !!
:Dپس بنده بيماري صدرا رو هم درست حدس زده بودم !!! و از اين ور طبق تخصص خودم مساله دروغ و هذيان گويي صدرا رو هم در اين تاپيك ثابت كردم !!
پس جا داره به خودم افتخار كنم نه براي خودم متاسفم باشم !!:227:( شوخي )
در ذيل پاسخي رو كه در تاپيك (( داغ داغ بچه ها فنگ انداختم بين....)) براتون قرار مي دم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
جناب صدرا مي تونيد چند تا از اين انديشمندا ن سرشناسي كه در سخنراني شما حضور داشتند رو نام ببريد ؟!!!!! موضوع بحث شما چي بوده ؟!!! اين كنفرانس در كجا بود اگر ممكنه متن مقاله اي رو كه شما اونجا خونديد به همون زبان آلماني كه احتمالا pdf اون در آرشيو دانشگاهتون موجود باشه رو براي ما بفرستيد آدرس جايي كه ذخيره شده رو هم بديد بريم مطالعه كنيم !!!البته اگر مطالب شما مورد توجه قرار گرفته باشه حتما جايي چاپ شده حتي در يك نشريه محلي يا نشريه اي مربوط به دانشگاه لايپزيك يا هرجاي ديگه .........
نكته جالب در فرمايشات جناب صدرا :خلاصه من هم خيلي خلاصه صرفنظر از بحثهاي تخصصي براي شما نوشتم تا نظر شما هموطنان را بدونم مرسي لطف ميكنيد
جناب صدرا شما كه به چيزي به عنوان مرز ،سرزمين و وطن و ميهن اعتقادي نداريد پس چرا ما ايرانيها رو جزو هموطنان خود مي دونيد و علاقه داريد كه هموطنان شما از اين موضوع اطلاع داشته باشند مگر فرقي بين آدمها و سرزمينها هست شما كه خود اعتقاد به خاك و سرزمين نداريد!!! داريد ؟!!!چرا با داد و هوار تو تيتر تاپيكتون نوشتيد بچه ها فنگ انداختم بين انديشمندان اروپايي ؟!!!! شما كه اعتقاد به جهاني واحد داريد نبايد اينگونه رفتار كنيد پس يا شما حرفايي كه مي زنيد بهشون اعتقاد نداريد يا اينكه حرفها مال شما نيست !!! كه اگر اعتقاد شما براين بود هيچ گاه ايراني و اروپايي و غير اروپايي نمي كرديد و همه رو به يك اسم خطاب مي كرديد !!!
**************************************** ***************************************
و اما نظريه روانشناسي من در مورد شخص صدرا با توجه به تاپيكهايي كه از ايشون ديدم حس مي كنم ايشون خيلي علاقه داشته باشن خودشون رو بزرگ جلوه بدن و حس جلوه گري و خود بزرگ بيني در ايشون نمود خاصي داره .در حالي كه مطالبي كه در بالا نوشتن يه سري مطالب ساده و پيش پا افتاده و تا حدودي خنده دار بود به عقيده من هر كس كوچيكترين رگ و ريشه اي داشته باشه بايد به وطن و سرزمين خودش پايبند باشه ودر عين حال مي تونه حس انسان دوستي و انسانيتش رو هم به ساير نقاط كره زمين بسط بده به شرطي كه احترام متقابل باشه !!!
:305:و اما اصطلاح فنگ انداختن كاملا جنوبي هستش و بچه هاي تهران و استانهاي ديگه احتمالا نمي دونن كلمه ((فنگ به چه معناست )) من در اينجا اگه اجازه بديد براشون توضيح مي دم .
فنگ = تيله
:305:يعني به اصطلاح يه تيله رو بندازي وسط يه جمعي تا اونا خودشون رو با اون تيله سرگرم كنندوبازي كنند و تو به اهدافت برسي !!!
ولي ارمان عزيز
شما نذاشتي من با صدرايي كه خلق كرده بودم به اون بازخوردهايي كه اقاي سنگتراش هم اشاره داشتند دست پيدا كنم اين به من به درك من از اين بيماري خيلي كمك ميكرد من اول از بيمارهاي اسكيزوفرني تقليد كردم از روي حرف هاشون كپي برداري كردم بعد كم كم در هنگام نوشتن سعي كردم حس اونها را داشته باشم حسي كه بيانگر اون هست كه انگار به كشفيات نويي دست پيدا كرده باشي ولي بر اساس منطقي نامتعارف كه مقبول همه گان نيست من متوجه شدم كه اين يك حس ارامش رواني هم دارد چرا كه بيمار با دخالت دادن دغدغه هايش به من ارماني خود نزديك ميشود و اعلي رغم اذيت شدن اطرافين او احسا س رضايت ميكند ولي همين جا موندم نذاشتي جلو تربرم فرصت خوبي را از من گرفتي و تاپيك بعدي من را به نام دوپامين لعنتي من را خراب كردي عزيزم اما به هر حال من دلگير نيستم اميد وارم وقت كنم و تمام برداشت هايم را از اين بازي به صورت يك تاپيك بنويسم و نكته ديگر هم اينكه با اين تجربه من به اين نتيجيه دارم ميرسم كه چقدر نطريه زوبين در باره اسكيزو فرني صحيح است در وجود همه ما و......... ميباشد (قابل توجه دوستان روانشناس ) به هر حال صدرا را كشتي ارمان جان و من را ناكام گذاشتي انشاالله بعد از امتحاناتم دوباره
به اين قضيه ميپردازم فعلا
اردات روح صدرا
به هر حال جدا از اين بحثها اين تاپيك باعث شد در آخرين روزهاي سال 87 و نزديكيهاي بهار با دیدگاه دوستانم هم بیشتر آشنا بشوم!!!!!
از خداوند متعال به خاطر همه آنچيزهايي كه به بنده عطا كرده سپاسگزارم و در اين روزهاي پاياني سال ازش مي خوام لطف خودش رو شامل حال همه ما كنه انشاءالله :203:
سلام
آقای صدرا این خلاف اهداف تالار هست.
اینجا آزمایشگاه روانشناسی نیست!!!،
حتی در آزمایشگاه روانشناسی هم شما حتما می دانید طبق اخلاق روانپزشكی كه انجمن روانشناسان آمریكا هم روی آن تاكید فراوان دارد، اخلاق حرفه ای اقتضاء می كند به افراد این مورد را صریحا بگوییم كه در حال آزمون دادن هستند.
هیچ روانشناسی حق ندارد بدون توجه به مسائل انسانی آزمایش ، آنها را به آزمایش بكشاند. می تواند هدف آزمایش را به آنها نگوید، اما باید آنها بدانند كه در حال آزمایش هستند.
به غیر از این مسائل تخصصی، اصلا تالار همدردی برای كار دیگری ساخته شده است. اینجا اگرچه مجازی هست،اما دردها و مشكلات و رنجهای انسانی آنها كاملا واقعی هست.
اینجا برای هم اشك میریزند.
برای هم دعا می كنند.
دلشان برای هم تنگ می شود.
و نیمه شب وقت می گذارند و به مشكلات هم پاسخ می دهند.
برای آگاهی هم تلاش می كنند.
پس روش غیر معمول شما، آسیب جدی به اعضاء محبوب تالار همدردی می توانست بزنه.
امیدوارم این موضوع هم با همه چالشهایش درسهای زیادی به ما داده باشد و هم به تجارب ما اضافه كرده باشد