-
RE: يك معما
سلام دوستان عزيز
با يك معما چطورين؟
جواب رو نخونين ببينين ميتونين جواب بدين.
نكته ي انحرافي هم نداره.
سوال:
10 تا جعبه قند داریم.
هر جعبه از 1000 حبه قند تشکیل شده.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.
این وضعیت تو همه جعبه ها همین طوریه ولی فقط یکی از جعبه ها حبه هایی با وزن 9 گرم داره.
یه ترازو داریم که یه بار مصرفه. یعنی فقط میشه یه بار با اون وزن کرد و بعد از اون دیگه از کار می افته.
می خوایم با استفاده از این ترازو و تنها با یک بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره.
حالا چیکار کنیم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
بشين روش فكر كن
-
یعنی هیچ کسی نبود به خاطر این معما یه کم از سلولهای خاکستری مغزش استفاده کنه؟ حتی یه اپسیلون؟:311:
نگران نباشید منم نتونستم جواب بدم:311:
فردا صبح جوابش رو می ذارم ، پس تا فردا صبح حداقل یه کم فکر کنید:104::104::104:
-
5 جعبه میذاریم این کفه 5 جعبه کفه دیگه
اونی که سبک تره ، 9 گرمیه تو اون کفه س.
همینطورکه 5 جعبه تو کفه اس دوتا از جعبه های سبک تره رو ور میداریم و تو کفه سنگینه میذاریم ، خالا چهار تا از کفه سنگین برمیداریم .
با زم تکرار میکنیم . این بار یه دونه از جعبه های طرف سبک رو ور میداریم و طرف سنگین میذاریم ، حالا بقیه سنگینا رو از کفه ترازو خارج می کنیم.
حالا تو هر طرف 2 جعبه داریم .
بازم یکی از طرف سبکه برمیداریم و کنار دوتا سنگین میذاریم و اون دتا رو از رو کفه خارج می کنیم.
حالا ترازو هر کدوم رو که سبک تره نشون میده.
جایزه رو پست سفارشی کن.:310:
-
راه حل درستیه ولی با این معما سازگار نیست ،به شرط معما توجه نکردین ،
فقط با یکبار وزن کردن
-
باور کن میشه جعبه رو پیدا کرد ، اون ترازو رو بفرست ، من جعبه 9 گرمیه رو برات پیدا میکنم.
حالا نمیشه جوابی که تو فیلم بود رو امروز بفرستید؟
-
هزینه پستش رو میدی داداش برات بفرستم؟
میخوای اول ترازو رو بفرستی تعمیر؟ بعدش وزن کنی؟ تا فردا انقد وقت نداریا
--------------
فردا می گم بی بی جون
-
اصلا با ترازوی یه کفه ای دیجیتالی وزن می کنیم.
همه رو میزاریم رو ترازو ، میشه 99 کیلو.
یکی یکی بر میداریم ، اگه اولی رو که برداشتیم شد 89 کیلو ، پس این نیست. باز برمیداریم اگه شد 79 پس این جعبه هم نیست ... اونی رو که برداریم و عدد ترازو مضرب 10 رو نشون داد همو نیه که 9 کیلوئیه.
اینم جوابش با یه کفه ای. خوب بید:310:
-
ميشه من تقلب كنم و جواب درست رو بنويسم؟:311:
-
babyاز جواب خیلی خوشم اومد ،خیلی با حال بود(ترازوی دجتالی):311:
و اما جواب
ابتدا جعبه ها را شماره گذاری می کنیم : جعبه 1 و جعبه 2 و جعبه 3 و جعبه 4 و .....
سپس از هر جعبه به تعداد شماره جعبه ، حبه قند برمی داریم ، مثلا از جعبه اول یک حبه قند و از جعبه دوم 2 حبه قند و از جعبه سوم 3 حبه قند و .......
جمعا 55 حبه قند می شود، قاعدتا به وزن 550 گرم
سپس این مجموعه را با ترازو وزن می کنیم.
فکر کنم دیگه بقیش واضح باشه
هر مقدار گرمی که از 550 گرم کمتر باشد برابر با شماره جعبه ای است که حاوی حبه قند های 9 گرمی می باشد.