قربونت برم واست پیام می گذارم.
شاد و خندان باشی دوست عزیزم
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت برم واست پیام می گذارم.
شاد و خندان باشی دوست عزیزم
خيلي انرژي گرفتم وقتي جوابتو بعد از اومدنت خوندم!!!ان شالا اسمون زندگيت هميشه مثل حالا افتابي باشه براي نشون دادن حسن نيت وجلب اعتمادش بهتر پيشنهاداشو قبول كن:43:
سلام منم خوشحالم از اینکه شنیدم زندگیت بهتر شده و داری با همسرت به تفاهم می رسی.
درسته که با قبول پیشنهادات همسرت و انجام اونها تو می تونی راه بهتری رو در زندگیت پیدا کنی اما عزیزدلم یه چیزی رو فراموش نکن و اون فکر کردن در مورد این دو پیشنهاد هست. فکر بیشتر.
می دونی چرا بهت این حرف رو میزنم به خاطر چند تا علت. یکی اینکه تو از همسرت مطمئن بشی که این درخواستهاش بر اساس فکر و تعقل هست یا یه تصمیم آنی و اینکه چی باعث شده که همسرت که تو رو اون جوری و مانتویی پسندیده بود حالا این پیشنهاد را بهت بده بازم بخاطر این، دارم این حرف رو بهت میزنم که 1. بعدا دوباره نظرش عوض نشه و بخواد که تو همون آدمی قبلی بشی بعد از اینکه تو با این موضوع عادت کردی و کنار اومدی و 2. اگر از روی اندیشه و دلیل باشه از این موضوع برای تشویق فکر و نظر و تغییر دیدگاه همسرت استفاده کنی و بهش بگی که روز به روز هم از لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سطح فکری و توجه به تو و علاقه نشون دادن به طرز لباس پوشیدنت بهتر شده و تو از این بابت خوشحال هستی.
و یه نکته دیگه اینکه حتما به خودت و اعتقاداتت فکر کن و بعد تصمیم بگیر چون اگه آدم به چیزی اعتقاد نداشته باشه با قبول کردن اون چیز و در مواقعی سهل انگاری کردن بابت موضوع پذیرفته شده اوضاع می تونه بدتر بشه و اگر واقعا از ته دل قبول کردی که همونی باشی که همسرت می خواد پس این رو بهش بفهمون که خودت هم بابت این دو پیشنهاد راضی هستی و فقط و فقط به خاطر زندگیتون و بیشتر از اون همسرت هست که این کار رو انجام می دی.
فکر می کنم که خیلی حرف زده باشم بابت این موضوع معذرت!
پونه عزيز از محبتت ممنونم
باشه گلم سعي مي كنم روش زندگيم رو تغيير بدم. درسته من بايد از خودم شروع كنم و خودم رو اصلاح كنم.
gh.sana و del عزيز،
دوستان مهربانم از خوبي هاتون سرشار از شوقم و تشكر
دل عزيز حرفهايي كه زدي همش درسته من خودم هم موندم كه طاقت دارم كه اونايي رو كه ازم خواسته مي تونم اجرا كنم تا آخر عمر يا نه؟ اينم بايد بگم كه علاوه بر اين كه من رو با آرايش و مانتو و يه تيپ راحت پسنديده بود. اوايل نامزدي هم وقتي آرايش نمي كردم مي گفت من دم در وايستادم تو برو رژ بزن بيا بريم بيرون. يا توي كارخونه همش مي گفت تو چرا رژ نزدي اينجوري اقسرده مي شي آرايش كن به خودت برس. خلاصه هر چي شد رفته رفته حساسيت هاش بيشتر شد. مانتوهاي كوتاهي كه خودش توي پرو مي پسنديد بعداً همشون رو خودش مي گفت كه اين مانتوت كوتاهه اون مانتوت كوتاهه. نپوششون!!!! خلاصه من هم اگه بابت آرايش و چادري بودن نظرش رو قبول كردم از روي ناچاري بود چون از يه طرف مي خواستم زندگيمون درست بشه و از طرف ديگه اينكه گفت ((دو تا پيشنهاد دارم كه مي خوام قبول كني البته بايد قبول كني. يكي اينكه آرايشت فقط توي خونه براي من باشه چون توي كتاب نوشته زن خوشگل مال خود آدم نيست.( گفتم مهم نيست چون من خودم هم كه ديدي براي كارخونه مدتي مي شه كه آرايش نمي كنم) دومي اينكه مي دونم سخته ولي خب مي خوام چادر سر كني )) شما جاي من بودين چي كار مي كردين؟
من هم كه توي خونه چادر مشكي ندارم كه گفتم بايد بخريم يه بار همون روز يادآوري كردم گفت باشه . فرداش گفتم زود از كارخونه بيا بريم چادر بخريم.جوابي نداد. من هم كه از خدا خواسته ديگه به روم نياوردم اون هم كه فعلاً چيزي نگفته خدا كنه ديگه نگه
کار خوبی کردی که گفتی بریم چادر بخریم اینجوری دیگه بعدا نمی تونه چیزی بگه اگه خودش گفت که هیچی اگه نگفت تو هم به روی خودت نیار
تو خونه سعی کن حسابی به خودت برسی اگه دوست داره آرایش کنی همیشه مرتب و تمیزو آرایش کرده باش
بلوم جان فداي تو
توي خونه حسابي براش توپ توپم. چه از نظر آرايش چه از نظر لباس هاي جورباجور قشنگ و چه ناز و عشوه. حتي آشپزي هامم كه با تزئين و ... خلاصه تا جايي كه ازم بر مي ياد براش مي كنم. فقط ناراحتي كه دارم ولي مي خوام اونو توي خودم حل كنم اينه كه 24 ساعت فقط من نوازشش مي كنم مي بوسمش .صبح ساعت زنگ مي زنه مي بوسمش بعد بلند مي شم توي خواب اگه يه هو بياد طرفم ( البته اون هم توي خواب باشه ) فقط نوازشش مي كنم. ولي طوري عادت كرده كه فقط واي مي ايسته كه من نوازشش كنم...!!! ولي من هم آدمم . گاهاً توي دلم مي گم كه چقدر من نوازشش كنم ديگه نمي كنم شايد بفهمه كه من هم نياز دارم ولي بدتر مي شه هيچ تفاوتي بهش نمي كنه و عكس العملي هم نشون نمي ده اينجوري بيشتر خودم داغون مي شم چون من حتي با نوازش كردن هم احساس خوبي بهم دست مي ده. ولي خب ديگه چي كار كنم
بازم صبر کن مهربون مطمئنم همه چی درست می شه.
مرسي استار نازم
با شه صبر مي كنم
آفرین بر تو گله صبوره مهربون دوست داشتنی من .