نه ببخشید نه ولی با امین یه جایی بیرون از خونه قرار بزار حرف بزن
آخه تو سکوتو قهر که نمیشه عزیزه دلم حرفایی که تو دلته یه جوری که دلخور نشه و حرمت هاتون از بین نره بهش بزن
بزار بفهمه چرا اینطوری بهم ریختی براش عمق مشکلات رو بشکاف
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ببخشید نه ولی با امین یه جایی بیرون از خونه قرار بزار حرف بزن
آخه تو سکوتو قهر که نمیشه عزیزه دلم حرفایی که تو دلته یه جوری که دلخور نشه و حرمت هاتون از بین نره بهش بزن
بزار بفهمه چرا اینطوری بهم ریختی براش عمق مشکلات رو بشکاف
چند بار حرف بزنم بلوم. چند بار؟؟؟؟؟ توی این 10 روز هم گفتم. نمی فهمه که نمی فهمه. عمق مساله؟؟؟ بلوم به هز زبانی گفتم. به هر زبانی. واقعا گفتم . به این نتیجه رسیدم یا نمی فهمه یا خودشو می زنه به نفهمی.
یا خیلی هم مغروره!!!!!!!! یا خیالش راحته که زنش احمقه.
نمی دونم پیش خودش چی فکر می کنه ولی این دفعه باید کاملا همه چی حل شه. این جنجال آخر باید با حضور خانواده ها حل بشه.
بچه بازی کافیه. واقعا کافیه .
آره منم با صحبت کردن در تنهایی (خودتون دو تا) موافقم نازنین تو هر جوری هست باید امین رو برا خودت نگه داری . اینجوری فقط اطرافیان(از جمله مادرشو) خوشحال می کنی. البته تو هم نباید وسایلشو میفرستادی بره این کارت وضعو بدتر کرد
خانومی مثلا وقتی بهش می گی فشار مالی خستم کرده و بریدم تو هم باید یکم کمک کنی تا قسطا سبک بشه این زندگی مال جفتمونه چی می گه
کاش بجای اینهمه حرص خوردن کاری می کردی که امین بطرف تو بیاد نه اینکه جذب اونه بشه حالا با هر ترفندی بود بالاخره اون هنوز شوهرته اینقدر راحت نذار بقیه خوشحالت بشند.
نازنين جان خيلي تند رفته اي . تو كه اينهمه صبر كردي يه مدت ديگه هم صبر كن تا سربازي امين تموم بشه و حداقل يه كاري پيدا كنه . نگذار تو روابطتون لج ولجبازي حاكم بشه . خواهش مي كنم يه كم آروم باش .عزيزم اين برخوردها كه داري ممكنه براي كسي مثل امين جواب نده و كارها رو خراب تر بكنه .
واقعا فکر می کنید عکس العملش در مقابل این برخورد ها چی بود. هیچی . سکوت. نه تنها دو زاریش نمی افته بلکه یک چیزی هم طلبکار شده آق.
اون به من می گه تو قدر منو ندونستی چون آسون به دستم آوردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خنده داره نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای خنده گریه داره.
چقدر متاسفم. چقدر خودمو سرزنش می کنم. الان 11 روزه امین نه با من تلفنی حرف زده نه خونمون اومده. تمام وسایلشم رو هم که پس دادم . خانوادش کورند؟ نمی بینن؟؟؟
اصلا انگار نه انگار.
انگار من واسه خودم بود هر چی گفتم. انگار نمی شنوه.
دیشب ساعت 1 اس ام اس داده با چند تا بوس آشتی می کنی ؟؟؟!!
آخه دیوار خریت تا چه حد؟؟؟ انگار من هرچی گفتم و دارم می گم این چند وقته یاسین به گوش خر بوده!!!
نمی دونم. واقعا گیجم. از این همه بی مسئولیتی. بی فکری. کوچه علی چپ؟؟؟!!!
عرس مفت و هلو برو بیا تو گلو بهتر از این نمی شه. اون بیچاره ها حق دارن مقصر خودم بودم و خودم.
نازنی جان
میدونی اونا میخوان هیچی نگن تا تو کوتاه بیای. همون کاری که الآن همسرم و خانوادش دارن با من میکنند فکر میکنند یه مدت هیچی نگند تو کوتاه میای. کاش زمان بگذره
15 روز گذشت. انگار نه انگار.
دیروز همسرم می گه ارزش نداری که پاشنه درتون رو دربیارم بیام دنبالت !!!!!!!!!!!!! نمی خوامتو و ...
دیووونه شده. تا 11 شب فحش و بدوبیراه می گه ، 2 شب به بعد عاشق می شه!!!!!!!!! واقعا اس ام اس هاشو اگه بگم گیج گیج می شین. دیشب می گه : من مردم برو و ... هزار تا دری وری. 12:30 اس ام اس می ده : کی اشکاتو پاک می کنه شب ها که غصه داری و ...
وقتی اس ام اس عاشقانه می ده توقع داره من لبخند بزنم و بگم : عزیزم. مرسی!!! شایدم توقع داره بعد اون همه حرف که مادرش ( من یک قضیه ای رو برای شماها تعریف نکردم) زده و این حرف های زیبای 15 روزش بروم ازش معذرت خواهی کنم !!!!!!!!!!!!!!
خدا می دونه توی این 15 روز چه چیزها که بار من نکرده دوستان و من سکوت کردم. چه حرف هایی. چه طور می تونه دوباره تو چشم های من نگاه کنه ؟؟!!
زده به سرش . گناهی نداره. از کی یاد می گرفته ؟؟؟ مادر عاقل و فهیمش؟؟؟!!!
خانوادش که می دونن ولی نه زنگی نه حرفی. هیچی هیچی. مامانم می گه : خودشون می دونن دستاشون گلیه و مقصرن. با چه رویی بیان تو خانه ما؟؟؟ بیان چی بگن ؟؟؟ امین گناهی نداره. بچه است. الانم بین دوتا گزینه مادر و زنش گیر کرده.
می دونم الان تو بد شرایطیه. داره دیوونه می شه. ولی آخرش چی؟؟؟ بالاخره باید یاد بگیره از زندگیش چه طور دفاع کنه. تا کی من؟؟؟ از دیشب دیگه جواب اس ام اس ندادم و نمی دم. آخرش چی ؟؟؟ بالاخره به کجا می رسه ؟؟؟ خود دانند...
سلام
نمی دونم چی بگم
شاید اگه بین خودت و امین حل بشه و خانواده ها در گیر نشن بهتر باشه
نازنینم یه زمانی زندگی اونجور که باید پیش بره نمی ره و همه چیز عوض می شه حتی اتفاق هایی می افته که اصلا انتظارش رو نداری
نمی دونم چرا هرچی بیشتر محبت می کنی طرفت بیشتر فراری می شه