RE: از قصد داره اذيت ميكنه.
سلاااااااام بر طراوت گل
ببین آبجی من احساس می کنم علاوه بر این ها که میگی شما هم داری یه جورایی اذیتش می کنی یا بقولش با پنبه سر می بری! بخدا نه اینکه از شایان دفاع کنم اما می خوام بگم ممکنه یک سری کارهای کوچیک موجب عکس العمل شدید بشه! مثلا:
شوهر طرف میره دنبالش بعد طرف به هزارو یک بهونه شوهرو الاف می کنه و در این مدت بهش بی توجهی کم محبتی و... می کنه! معمولا مردها مستقیم و فوری بروز نمی دون و جمع میشه و اینطور بروز می کنه پیشنهاد می کنم اول دنبال اشکالات در رفتارت بگرد والا هیچ مرد سالمی در قبال همسر دلخواهش اینطور وحشی گری نمی کنه!
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
آقاي سورنا ،گفتن اون حرفا به اين دليل بود: من تا 4 بعدازظهرمنتظر ميمونم ناهار نميخورم تا باشوهرم ناهار بخوريم بعدشم بهش اجازه ميدم استراحت بكنه، بهش تا حد ممكن محبت هم ميكنم، وقتي كه فرصت پيش اومد دوست دارم ايشون از احوالات من بپرسه از خوشحالي ها و ناراحتي ها... ولي ايشون تازماني كه من شاد باشم با من خوش اخلاقه و اگر يه موقع بخوام ناراحتيمو ابراز كنم تا كمكم كنه نميخواد به حرفام گوش كنه وآرومم كنه. درواقع هرچي ميگم سكوت ميكنه و ابراز ميكنه كه به حرفات گوش نميكنم. در اون لحظه هستش كه من احساس ميكنم بي دليل داره منو،حرفامو،شخصيتمو بي ارزش ميكنه و از كوره در ميرم و رفتاراي غيرمنطقي دارم ومسئله طوري ختم ميشه كه من مقصر شناخته ميشم. ميدونم وقتي از كوره در ميرم حرفام و رفتارام غيرمنطقي ميشه، ولي دليل عصباتيتم كه منطقيه؟ دوستان شما ميگيد من چيكار كنم. طراوت عزيزم احساس ميكنم شما هم مشكلت درك نشدن توسط همسرته. يه جورايي جواب محبتتو با بي احترامي ميگيري. تو خودتو اصلاح ميكني ولي وقتي طرف مقابلت اينو نميفهمه و قدر نميدونه خيلي سخته.
به دنبال محبت،1- شما چجوری ناراحتیتون رو بروز می دین؟
2- خودتون وقتی همسرتون دلگیره چجوری همسرتون رو آروم می کنید، چجوری محبت می کنید به ایشون. ممنون می شم بدونم.
وقتي عصباني ميشم از زندگي ابراز نارضايتي ميكنم، ميگم مجبوري باهات زندگي ميكنم، كارها ورفتاراي بد خونوادشو به رويش ميارم، بهش ميگم بلد نيستي بايد بازنت چه جوري برخورد كني. ولي در آخر به جاي محكوم كردن محكوم ميشم.
در اكثر موارد با صحبت كردن و دلداري دادن و اينكه مسئله اي كه ناراحتشون كرده رو كوچيك كردن و... آرومش ميكنم. فقط در يك مورد بعد از گذشت دوسال زندگي مشترك نتونستم قانعش كنم. ايشون روي بعضي موضوعاتي كه قابل چشم پوشي هست ناراحت ميشه و در اون موقع انتظار داره من جلوي ايشون به شخصي كه باعث ناراحتيش شده گلايه كنم و ابراز ناراحتي كه خيلي از جاها موضوع اينقدر بي ارزشه كه اگه من ابرازش كنم شخصيت شوهرم زيرسوال ميره و ارزشش پايين ميادو بقول خودش ميگه اين تنها نيازي كه در طول زندگي براي من برآورده نكردي و پشتمو خالي كردي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط به دنبال محبت
وقتي عصباني ميشم از زندگي ابراز نارضايتي ميكنم، ميگم مجبوري باهات زندگي ميكنم، كارها ورفتاراي بد خونوادشو به رويش ميارم، بهش ميگم بلد نيستي بايد بازنت چه جوري برخورد كني. ولي در آخر به جاي محكوم كردن محكوم ميشم.
در اكثر موارد با صحبت كردن و دلداري دادن و اينكه مسئله اي كه ناراحتشون كرده رو كوچيك كردن و... آرومش ميكنم. فقط در يك مورد بعد از گذشت دوسال زندگي مشترك نتونستم قانعش كنم. ايشون روي بعضي موضوعاتي كه قابل چشم پوشي هست ناراحت ميشه و در اون موقع انتظار داره من جلوي ايشون به شخصي كه باعث ناراحتيش شده گلايه كنم و ابراز ناراحتي كه خيلي از جاها موضوع اينقدر بي ارزشه كه اگه من ابرازش كنم شخصيت شوهرم زيرسوال ميره و ارزشش پايين ميادو بقول خودش ميگه اين تنها نيازي كه در طول زندگي براي من برآورده نكردي و پشتمو خالي كردي.
سلام محبت عزیز ولی خانوم خوب وقتی شما عصبانی هستین نباید(ببخشید) هر چی که دلتون میخواد به زبون بیارید که! کنترل خشم موقع عصبانیت ارزش داره صحبت کردن منطقی و درست وقتی عصبانی هستی به نظر من ارزشمند چون سخته و در ضمن وقتی خوشحالی که دیگه خشمی نیست بخوای منترلش کنی! خوب شما عصبانی هستی این شکلی با شوهرت صحبت میکنی چون زورشو نداری کتکش بزنی این حرفا رو میزنی یا معذرت میخوام محبت جان هر چی از دهنتون در میاد بهشون میگید! پس به شوهرتون حق بدید دیگه چون زورشو داره اون وقتی عصبانی میشه هر کاری دوست داره بکنه و شما رو بزنه دیگه!!!! به جای سرکوفت زدن دستشو بلند کیگنه در حد توانایشون عمل میکنن کاری که شما میکنید ولی در حد توانایی خودتون!
متاسفانه بدترین حرفی که میشه به یک مرد گفت اینه من به خاطر بچه ها باهات زندگی میکنم یا به اجبار ! دلشو میشکونید
بعدش توقع دارید به حرفاتون گوش هم بده؟!!! محکوم مشیشید خوب محکوم هستید به نظر من شما میتونید ناراحتیتونو به شکل خیلی قشنگ تر بیان کنید اینجوری شوهرتون هم به حرفاتون بهتر گوش میدن...
شما خودتون اگه شوهرتون وقتی عصبانی بشه مثل شما بهتون بگه اجباری باهاتون زندگی میکنه یا رفتارهای بد خانوادتونو بکوبه توی سرتون باز هم به حرفاش گوش میدید؟؟
رفتار بد خونواده همسرتون به همسرتو ربطی نداره که ازش یک سنگ بسازید بکوبید تو سرشون!
من خودم به شخصه وقتی از چیزی ناراحت باشم دوست ندارم شنونده درد و دلم تاکید کنه که اصلا موضوع مهمی نیست! و خیلی کوچیکه یا اون مسئله ای که من بابتش نارحتمو به گفته شما کوچیک نشونش بدن(هر چند نیت شما خوبه) دوست دارم اون لحظه با من همدردی بشه نه پند بدن و تند و تند قلمبه سلمبه بگن ... چون وقتی زمان میگذره و خودم آروم میشم کاملا میفهمم که چه موضوع آبکی بود و من بابتش خودمو ناراحت کردم اما وقتی ناراحتم و عصبانی شدم وقتی بهم بگن خیلی کوچیکه احساس میکنم درکم نمیکنن شاید شوهر شما هم از این موضوع ناراحت میشن(به نظرم بیشتر دقت کنید که به جای آروم کردنشون نا خود آگاه باعث رنجششون نشین)
موفق باشی.
سلام طراوت عزیز امیدوارم حالتون بهتر شده باشه
اما بهتر نیست شما موضوع دعواتونو بگید چون همیشه(شاید اکثرا)خودمونو بی تقصیر میدونیم طی دعوا ها یا بگو مگو هایی که پیش میاد اما وقتی ماجرا و صحبتهایی که رد و بدل شده رو بیان میکنیم برای فرد بی طرف اون موقع بعضی وقتا میفهمیم مقصر اصلی خودمون بودیم...
طراوت خانوم شما به گفته خودتون 4 سال با شایان دوست بودید و 1/5 هم دوران عقدو داشتید این زمان کمی برای شناخت نیست مسلما که مردی دست بزن داره یا نداره؟
ایشون همون شایانی هستن که میگفتین براشون آب میوه میگرفین و وقتی از شما میپرسیدن خودت خوردی میگفتی تا خر خره خوردم منظورم از این یاد اوری این بود چی شده؟معلومه ایشون هم خوب بودن که شما دوست داشتین بهشون محبت کنید .. مجبور که نبودید پس چی شد
حالا اون شایان دست بزن داره؟!!و حالا میگین" از چشمم افتاده "طراوت جان شما هم کاری کردید که خیلی زودتر از چشم شایان افتادید که الان دارین متوجه میشید
به نظر من شما هم مقصر هستید ...
سلام به همه ی دوستان . سال نو بر همتون مبارک. estar جون از راهنماییتون ممنونم،لطف کردین. آره درست میگید من باید روی خودم کار کنم و به اعصابم مسلط بشم. شاید اینجوری بتونم نتیجه بگیرم. ولی کار خیلی سختیه. طراوت جون شما چیکار کردید؟ به کجا رسیدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
دنبال چی می گردید خدا می دونه! یا حق
جقدر راحت ميكيد : يا حق! در حاليكه خودتون هيجي از حق خواهى نميدونيد! نميدونم جرا انقدر اصرار دارين كه نضراتتون رو به ديكران تزريق كنيد!
من ميام اينجا كه كمى دردو دل كنم شما هم قبل ازاينكه جزئيات زندكى خصوصى من رو بدونيد بهتره كمى اينجورى اضهار نظر نكنيد تا اسباب مضحكهء سايت نشيد!!!
من نيازى ندارم كه بيام اينجا و بكم: من خيلي خيلي زن خوبى هستم و كتك ميخورم و صبورى ميكنم ! ن عزيز من, بعد از جندين سال زندكى من هم در اثر همنشينى با اين مرد عوضى , از رفتارهاى اون تأثير كرفتم ولى رفتار هاى كنونى من به تدريج زمان بوجود امده...
لازم نبود شما كوشزد كنيد كه شوهر من يك موجود روانيست اكه كمى دقت كنيد ميبينيد كه من خودم همه جيز رو شرح دادم
الان هم با شوهرم صحبت كرديم و اعتراف كرد كه روانيه و نميتونه عادت كتك زدن رو ترك كنه! كفت بايد زندكى كنى و كتك بخورى جون اين اخلاق منه و كار تو منو ميخواى بايد همهْ اخلاقهامو قبول كنى!
حالا شما كه ضد زن هستيد و مثال ميزنيد كه اكه داداشت فلان بود جى ميشد؟ من ميبرسم كه اكه خواهرت حتا براى يكبالر كتك شديد ميخورد و دامادتون ميكفت: كارى كه كرده يا حرفى كه زده مستحق كتك خوردن بوده؟! شما بهش ميكفتين: افرين شوهر خواهر عزيزم! دستت درد نكنه كه سياه و كبودش كردي! اكه باز هم كار غير اخلاقى كرد تو هم بزنش؟!!!!!!!!!!!
از نظر من نامردى يعنى اين...
باز هم ميكم به هر دليلي هيج مردى( تأ كيد ميكنم هيج مردى) حق دست درازى روى زن رو نداره اونم تو قرن 21! شما هم بهتره طرز فكرتون رو كمى كسترش بدين
اكر واقعا" بعضي حرفا انقدر ادم رز اذيت ميكنه , راههاى بهترى هم هست جز وحشيكرى.
با ارزوى موفقيت براى همه در سال نو.
منم برای آقای سورنا آرزوی موفقیتن می کنم توی سال جدید!
خانوم به دنبال محبت، من یک سوال کوچیک ازتون دارم. شما به همسرتون می گین بلد نیست با زنش چطور برخورد کنه و بعد زمانی که اون نیاز داره مشکلش رو واقعا مشکل بدونید از کوچک شماردن مشکل اون صحبت می کنید.
آیا شما انتظار دارید زمانی که از مشکل خود صحبت می کنید کسی شما را درک نکند و به شما بگوید " این مشکل خاصی نیست!!" این واقعا آرامش دادن است؟ آیا دوست دارید اینگونه به شما آرامش بدهند؟
خانوم سوفیا،من پاسخ توهینهای شما را سکوت می دانم. هر چند به هر حال ادبیات خاص شما در یک طرفه بیان نمودن مشکلتان و نوع پاسخ شما" که مضحکه سایت نشوید" در جای خود شایان توجه می باشد.
با این وجود همدردی کردن به درد شما نمی خورد. شما را چند روزی آرام می کند و دوباره مشکل شما با این مرد روانی آغاز می شود. به دنبال راه حلها باشید. راه حلها از سه دسته کلی خارج نیستند
1- صحبت کردن و کاهش مشکلات روانی ایشان
2- پیدا کردن ریشه های عصبانیت ایشان که اندکی از آن را بایستی در خود جستجو کنید و ایشان را به کتک زدن می کشاند.
3-طلاق
به هر حال من عمل کتک زدن رو وحشیانه می دانم. اصولا معتقدم که زنی که درست شدنی نیست با کتک درست نمی شود و بلکه شان هر دو به یک حیوان کاهش می یابد.
طلاق برای زنی که تصورات مضحک و پوچش از زندگی باعث شده است مرد به صلیب کشیده شود مناسبترین راه حل است. این بدیهی ترین راه حل در قرن 21 است و متاسفانه مذموم شمارده می شود. به هر حال ما از یک طرف در فرهنگ مضحک خود شناوریم و از طرف دیگر خود را قرن 21 ی می دانیم.
مدتها قبل این مرد باید فکر این مشکل را می کرد. زمانی که عقده های جنسی و روحی و روانی و کمبود محبت او فوران کرده بود و نیاز به جنس مخالف باعث شد زیر بار هر چیزی برود ابتدا پیش یک روانشناس یا روانکاو مجرب می رفت . بیماریهای روحی وجنسی خود را علاج می کرد و سپس پای به زندگی مشترک می گذاشت. خدا را شکر پسران امروزی اندکی عاقلتر شده اند و متوجه شده اند تا زمانی که مغز آنها کارآیی برنامه ریزی برای زندگی مشترک را ندارد وارد آن نشوند.