RE: دیگه خسته شدم از این زندگی
سلام طاهره فوق العاده بود.
سلام اقا حامد:
پشتکارتون عالیه!
دوستان خوب وصمیمی وطاهره دوست عزیزمون وقت گذاشتن خیلی قشنگ مسئله را موشکافی کردن. لطفا اول خوب به حرفهاشون دقت کنید و مدتی فکر کنید و زندگی قشنگتون رو بادیدگاه های تازه شروع کنید .البته با صبوری و دربستر زمان.
یه چیزی:برای اینکه لال از دنیا نرم بگم دنیا هر جاش که بری اسمون همین رنگه! ابرهاشو نبین! ابی اسمون( مثبتهای همسر) رو دریاب و لذت ببر!
از صمیم فلب برای شما و همسر گلتون ارزوی خوشبختی می کنم .به پای هم پیر شیدو راضی .
شادو خوشبخت باشید
سلام آقا حامد
همانطور که به شما قول داده بودم با دوست روانشناسم در مورد شما صحبت کردم و تمام مطالب شما را به ایشان نشان دادم. ایشان فرمودند که از گونه بیماران دارند و خانم شما دچار افراط در یک بعد شده اند و باید حتما مشاوره شوند. چون یک بیماری است و باید درمان شوند. هم شما و هم خانومتون به یک مشاوره روانشناس مراجعه کنید و در صورتی که خانومتون مایل نباشند ایشان را در کار انجام شده قرار دهید.
سلام
شرمنده کردی
ممنونم از زحمتی که کشیدین.
اولین فرصت میریم یه مشاوره .
بازم از نظراتتون بگید...
آقا حامد سلام ، امیدوارم با این درد دلها احساس سبکی کنی و بهتر بتونی تصمیم بگیری البته مراجعه به یک مشاور کار درستی است ولی من گمان میکنم خانم شما بیمار نیست بلکه از ان دسته ادمهایی است که قصد دارد دستورات دینی را تمام وکمال اجرا کند وشاید برای یک شوهر متعصب و مذهبی یک زن ایده آل هم بود ولی برای شما که تقریبا میانه رو هستی تحمل عقایدش مشکل است توصیه میکنم از راه دستورات مذهبی وارد شو ، چند کتاب و مقاله در مورد رفتار زن با شوهر برایش تهیه کن ولی سعی کن خودت هم کمی بیشتر مطالب دینی را مطالعه کنی ، سعی کن این خواسته را که او تغییر کند و مثلا مثل خیلی از خانم های امروز با آرایش بیرون بیاید و ظاهر او مشابه خیلی از موارد مشابه امروز جامعه ما باشد را از سرت بیرون کنی به او نشان بده که به داشتن همسری متعهد و باایمان مثل او افتخار میکنی ، از این نظرات او در پیش دیگران تعریف کن در نهایت با تکیه بر نکته ضعف خودش تلاش کن به او ثابت کنی سردی و بی تفاوتی او با همسرش گناه و عکس آن از دستورات صریح اسلام است ، به خاطر پسر کوچولو یت سعی کن امیدوارم موفق و خوشبخت باشی
سلام حامد جان . خوبي؟ خسته نباشيد . از شربت جادويي چه خبر؟بي صبرانه منتظر شنيدن خبرهاي خوبت هستم .البته اگر هنوز سر قولت مونده باشي!
به خدا خسته شدم از همه چی از خودم از این دنیا از آدمهاش از خودم از خودم از خودم خسته شدم
دارم دق میکنم دلم داره منفجر می شه . دوست داشتم سر می زاشتم به بیابون جایی که هیچ کس رو نبینم گاهی وقتا دوست دارم از این زندگی خودمو خلاص کنم خیلی زود عصبی می شم و کنترلم رو از دست می دم نمی دونم چیکار کنم توی این دنیا به هیچ چیز دلخوشی ندارم گاهی وقتا به اونهایی که مردند و توی قبر خوابیدند حسودیم می شه میگم خدایا مگه من چی از اونها کم دارم دوست دارم وقتی عصبی می شم وقتی از دنیا خسته می شم اینقدر گریه کنم تا بمیرم حال هیچ کاری رو ندارم از همه متنفرم فقط وفتی می یام تو سایت همدردی یکمی دلم وا می شه
دوست دارم داد بزنم بگم خدایا از چرا منو فراموش کردی چرا تنهام گذاشتی چرا صدامو نمیشنوی من خیلی تنهام ....
آهو
چی شده؟
تو که سنگ صبور همه ما بودی تو کل این سایت.....
تو که با شعرای قشنگ و حرفهای مهربانوت به همه ما دلگرمی می دادی....
تو چرا تو که سر حال بودی .
نا امیدی از شما بعیده بگو چی شده که اینقدر ریختی بهم؟؟
سلام بر آهوی عزیز :43:
از نوشته هات و از حضور گرم و مهربونت لذت می برم و ازاینکه اینقدر مسئولانه و دقیق در کنار ما و با ما هستی ...:72:
دوست ندارم احساس کنی که تنهایی ، برای اینکه واقعا تنها نیستی ...:228:
ما آماده ایم تا همونطوری که تو صمیمانه و با وقار دوستان خودت رو در تالار همراهی می کنی با تو باشیم . دردودلت رو بشنویم و در حد توان خودمون با تو همدردی کنیم ...
آهو جان ؛
با ما غریبگی نکن و راحت باش . و بدون که همه دوستت داریم و آرامش و شادی تو از جمله آرزو های ماست ... :203:
پس :
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ...
سلام
سلام به همه دوستانی که سعی و تلاش میکنن که مشکل بقیه دوستان حل کنن.
همدرد هم نباشیم امید به همفکری هم داریم.
سلام آقاي حامد . به خودتون رجوع كنيد ببينيد چي تو زندگي براش كم گذاشتين كه يه همچين رفتاري داره از خودش نشون ميده . نه اينكه من يه خانومم و بخوام ازشون دفاع كنم نه . ولي هر دو تون مقصريد .