RE: آگه من یک مرد بودم......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
درود فراوان سوگل گرامی. از روح بزرگ شما احساس آرامش می کنم. بی شک سزاوار آن هستید که همسرتان هر روز دستان شما را غرق بوسه کند.
سلام
آرمان عزیز، می بینی که یک خانم بعد از روبرو شدن و در جریان واقعی زندگی قرار گرفتن، چقدر منطقی و قابل تحمل و گاهی دوست داشتنی می شه؟ تیپ کامنت های زنونه از دخترونه کاملا جدا و به سادگی قابل تشخیصه.
منتها اگر قبل از ازدواج باهاشون بحث کنی، نتیجه اش اون می شه که دیدم و دیدی...
شکر به صبر دست دهد عاقبت...
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
من خیلی از این موضوع خوشم آمد.
تقابل سازنده ای در آن بود.
ester
با تذكراتی كه هم خانمها و هم آقایون دادند، به نظر میرسه، حتی تصور چنین دیدگاهی منجر می شود، با ازدواج احساس شكست كنیم. چون به یكباره واقعیات را خیلی سخت می بینیم.
اما از طرفی برای آقایونی كه این موضوع را می خوانند نیز خیلی مطالب آموزنده ای وجود دارد، مسئله احساس و بها دادن به غم و شادی و هیجانهای یك خانم رمز موفقیت وگرم بودن كانون خانواده های آنهاست.
حتی اگر خانمی زیاد انتظار بالایی دارد،نیاز نیست كه با او منطقی و رودرو وارد شویم(مثل AsrinGozali)، اگر دقت كنید خانم ani جمله هوشمندانه ای را استخراج كردند و گفتند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
موبایلمو قفل نمیکنم!!برای نگاه کردن به اس ام اس هام جنجال به پا نمیکنم...زنمه و عزیزمه...
البته با خیلی از چیزهایی که گفته ای مشکل دارم ولی این یکی نقص حریم خصوصی است و یک کم معنی بدی می دهد ( البته یک کم برای یک لحظه است ) چرا فکر نمی کنید شما باید برای همسرت زن بی نظیری باشی و شوهرت هم حق دارد حریم خصوصی داشته باشد ؟!
اما این جمله هوشمندانه و حتی ملایم ، موجب پذیرش ester نشد، لیكن رویكرد منعطفانه ani در پستهای بعدی چنین پتانسیلی را در خود داشت، كه نفوذ كلام ایشون از سایرین بیشتر باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ester
امیدوارم بهترین همسر روی زمین باشی و در نتیجه بهترین همسر روی زمین مال تو باشد عزیزم . انشالله مبارک ات باشه ازدواج ات خانمی .بالاخره دنیای خیال هم دنیای قشنگی است .
دکتر !
این روزا اعصابم کمی خط خطیه ، شمشیر رو از رو بستم و چسبیدم به مواجهه ! امیدوارم پست هام باعث سوء تفاهم نشه ! یکی از شاگردام (یه دختر از خود راضی!) یه سری حرف بی ربط بهم گفته کلی اعصاب خوردی برامون درست کرده ... جمعه هم که کنکور !
هدف من هم این نبود که حتما کسی بپذیره یا نه ، اونی که می پذیره می پذیره ، اونی هم که نمیپذیره نمیپذیره ... ما آخر سر نفهمیدیم با این دخترا (منظورم ester نیست) چطور رفتار کنیم ... از یک رفتار ساده و عینی چنان تعبیر و تفسیر های عجیبی درست می کنند که منو یاد مفسرین قرآن میندازند ! http://qsmile.com/qsimages/69.gif http://qsmile.com/qsimages/49.gif
راستی ester !
اسمت منو یاد ESET Smart Security میندازه که من خیلی بهش مدیونم ! :D
سلام Asrin Gozali
مشاور نباید به این سادگی دستكاری بشه...
ما مشاوران باید در زندگی شخصی خودمون نیز منفعل نباشیم تا یكی به راحتی خشمگینمون كنه، یكی غمگینمون كنه، یكی شادمون كنه، یكی متعجبمون كنه، یكی نگرانمون كنه و .....
باید چارچوب ها و معیارهای قوی از خودمون داشته باشیم....
ما مسئول برداشتهای درست و غلط دیگران نیستیم. اما به شدت مسئول ارزیابی صحیح از سهم خودمون در رویداها هستیم. هر كجا اشتباه كردیم... معذرت می خواهیم و هر كجا بی تقصیر بودیم، مودبانه ضمن حفظ احترام طرف مقابل به او می گوییم كه اشتباه نكرده ایم حتی اگر او نپذیرد.
مشاور اگر می خواهد تكیه گاه شود. باید محكم و بر اساس بینش، همت و استدلالهای واقعی خود محكم باشد و گرنه احساسات موجهای بالا و پائین زیادی دارد كه انسان را غیر قابل پیش بینی، مردد و غیر قابل اتكا می كند.
اگر در این تالار گشتی بزنیم به سادگی می توانیم بگوئیم در اكثر موارد كسی كه احساسات خودش را نتوانسته كنترل كند هم برای خودش و هم برای دیگران مشكل ایجاد كرده است و هر كس خویشتندار ،منطق محور بوده است توانسته است كه احساسات خود را مدیریت كند و بیشترین بهره را از احساسات خود در جهت آرامش و رشد خود و دیگران ببرد.
شما هم انشاء الله جمعه موفق می شوید. و به همه بچه های تالار شیرینی می دهید :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام Asrin Gozali
مشاور نباید به این سادگی دستكاری بشه...
ما مشاوران باید در زندگی شخصی خودمون نیز منفعل نباشیم تا یكی به راحتی خشمگینمون كنه، یكی غمگینمون كنه، یكی شادمون كنه، یكی متعجبمون كنه، یكی نگرانمون كنه و .....
باید چارچوب ها و معیارهای قوی از خودمون داشته باشیم....
ما مسئول برداشتهای درست و غلط دیگران نیستیم. اما به شدت مسئول ارزیابی صحیح از سهم خودمون در رویداها هستیم. هر كجا اشتباه كردیم... معذرت می خواهیم و هر كجا بی تقصیر بودیم، مودبانه ضمن حفظ احترام طرف مقابل به او می گوییم كه اشتباه نكرده ایم حتی اگر او نپذیرد.
مشاور اگر می خواهد تكیه گاه شود. باید محكم و بر اساس بینش، همت و استدلالهای واقعی خود محكم باشد و گرنه احساسات موجهای بالا و پائین زیادی دارد كه انسان را غیر قابل پیش بینی، مردد و غیر قابل اتكا می كند.
اگر در این تالار گشتی بزنیم به سادگی می توانیم بگوئیم در اكثر موارد كسی كه احساسات خودش را نتوانسته كنترل كند هم برای خودش و هم برای دیگران مشكل ایجاد كرده است و هر كس خویشتندار ،منطق محور بوده است توانسته است كه احساسات خود را مدیریت كند و بیشترین بهره را از احساسات خود در جهت آرامش و رشد خود و دیگران ببرد.
شما هم انشاء الله جمعه موفق می شوید. و به همه بچه های تالار شیرینی می دهید :72:
متشکرم ، بسیار تاثیر گذار بود و چند بار خوندمش ، با اجازتون برم کمی استراحت کنم ، سر درد امونمو بریده ...
:shy::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
موبایلمو قفل نمیکنم!!برای نگاه کردن به اس ام اس هام جنجال به پا نمیکنم...زنمه و عزیزمه...
البته با خیلی از چیزهایی که گفته ای مشکل دارم ولی این یکی نقص حریم خصوصی است و یک کم معنی بدی می دهد ( البته یک کم برای یک لحظه است ) چرا فکر نمی کنید شما باید برای همسرت زن بی نظیری باشی و شوهرت هم حق دارد حریم خصوصی داشته باشد ؟!
:104:
ani عزیز بسیار زیبا نوشتن اگر زنی مورد اعتماد همسرش باشه این شکل مسائل بسیار کمتر خواهد شد و به حریم خصوصی همسرمون هم احترام بگذایم.