RE: اگه من یک زن بودم..........
سوالی از طرف یک خانوم پرسیده شده از آقایون وازشون خواسته شده که نظرشون رو بگن!! و بعد این خانومها هستند که جواب می دن و حتی نظرات آقایون رو زیر سوال می برن!
اگر من یک زن بودم خانوم اسما برای شمایی که زن هستی بی معناست!! اجازه بدید لحظه ای هم آقایون حرف بزنند!
خوب اگر حرف آقایون به مزاق شما خوش نمیاد مگه مجبورید سوال بپرسید! شما هر زمانی که اراده بفرمایید ما خفه خواهیم شد!
چون دیدم این تاپیک شخصی نیست و عهد بسته بودم در تاپیک شخصی اظهار نظر نکنم حرف زدم ولی تصور می کنم خانومها بهتره به این در سکوت بودن مردها عادت کنند چون خودشون دوست ندارند حرفی از مردها رو بشنوند!!
من به نوبه خودم در این تاپیک دیگه حرفی برای گفتن ندارم. یا حق
آقای سورنا من خیلی از نظرات شما بهره میبرم لطفا ناراحت نشید. دور از جون شما اون حرفی که زدید. خانم ها منظور خاصی نداشتند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
سوالی از طرف یک خانوم پرسیده شده از آقایون وازشون خواسته شده که نظرشون رو بگن!! و بعد این خانومها هستند که جواب می دن و حتی نظرات آقایون رو زیر سوال می برن!
اگر من یک زن بودم خانوم اسما برای شمایی که زن هستی بی معناست!! اجازه بدید لحظه ای هم آقایون حرف بزنند!
خوب اگر حرف آقایون به مزاق شما خوش نمیاد مگه مجبورید سوال بپرسید! شما هر زمانی که اراده بفرمایید ما خفه خواهیم شد!
چون دیدم این تاپیک شخصی نیست و عهد بسته بودم در تاپیک شخصی اظهار نظر نکنم حرف زدم ولی تصور می کنم خانومها بهتره به این در سکوت بودن مردها عادت کنند چون خودشون دوست ندارند حرفی از مردها رو بشنوند!!
من به نوبه خودم در این تاپیک دیگه حرفی برای گفتن ندارم. یا حق
سلام
سورنا،همینه که می گی، می گم بیا بریم از این ولایت من و تو!
اما قبل از رفتن وایسا من یه چیزی رو خدمت خانمهای کامنت گذارنده و علی الخصوص تاپیک باز کننده! عرض کنم، بعدش با هم از این فضا بریم بیرون:
.
.
.
من مرد هستم، 10 ساله ازدواج کردم. هم شوهر هستم و هم پدر . داشتم تجربه های واقعی زندگی ، نه اون چیزهائی که توی کتابا نوشته یا فیلما نشون میدن، رو برای همه مخصوصا خانم هائی که واقعا دنبال حقیقت هستند بیان می کردم.
هروقت مرد بودید با یک زندگی مشترک 10 ساله شیرین و عاشقانه، و هرگاه پدر دو تا موجود نازنین بودین آنگاه می تونین با جسارت من راجع به تجربیاتتون حرف بزنین و گارانتی بدین.
مونث ها! تکلیف خودتون رو با خودتون روشن کنید. یه چیز رو حاضرم روی سرم شرط ببندم: اگر به خانم ها قدرتی بیش از این که دارند داده شده بود (چه از نظر بدنی و چه از نظر روحی و چه از نظر فکری)، روزی یک مرتبه که نه، صد مرتبه شوهرانشون رو بخاطر یک گمان غلط به باد کتک و فحش و فضیحت می گرفتن یا از سر دوست داشتن زیاد می کشتن و نابود می کردن و... خیلی چیزای دیگه. عرض کردم روی سر خودم شرط می بندم در اثبات این موضوع، پاش هم وایسادم.
.
.
.
داداش شرمنده که معطل شدی، بزن بریم...
خداحافظ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
یه چیز رو حاضرم روی سرم شرط ببندم: اگر به خانم ها قدرتی بیش از این که دارند داده شده بود (چه از نظر بدنی و چه از نظر روحی و چه از نظر فکری)، روزی یک مرتبه که نه، صد مرتبه شوهرانشون رو بخاطر یک گمان غلط به باد کتک و فحش و فضیحت می گرفتن یا از سر دوست داشتن زیاد می کشتن و نابود می کردن و...
بدون شک!! بدون شک. حتی روزی رو که این قدرت رو به دست بیاورند و چه فاجعه ای بالا بیارن رو نمی تونم تجسم کنم!
دوست داشتن؟ زیاد!؟ در مورد اونها خودخواهی رو با دوست داشتن اشتباه گرفتی سید محمد جان.حتی یک پست رو هم بدون جواب نمی ذارن. کافیه مخالف نظرشون فکر کنی! ونه حتی حرف بزنی.
من یک چیز کلی می گم. یه راهنمایی برای همه من جمله خودم. وقتی گفته می شه شما اگر دانشمند بودی، اگ مرد بودی ، اگر زن بودی و اگر... بودی منظور این است و پیش فرض این است که شما در حال حاضر این موقعیت را ندارید و بنابراین اگر داشته باشید چی کار می کنید. آخه از این مضحک تر می شه اتفاق بیفته که از یک مادر به طور مثال بخوایم بپرسیم که اگر مادر بودی چه کار می کردی؟ !! شما حتی اجازه بیان دیدگاهها را هم نمی دهید. یا با اصل تاپیک مشکل دارید یا ندارید. اگر ندارید و می خواهید دیدگاه آقایون رو بدست بیارید که این گوی و این میدان. اینها دیدگاه مردان است. حالا به نظر شما رذلیم یا خودخواه یا ... همینی که می بینید هستیم. دروغ گفته بشه خوبه؟ بهتر نبود موقعیتی در این تاپیک ایجادبشه که غیر از من و سید محمدی که ما هم رفتیم 5-6 تا مرد از روی صداقت میومدند اظهار نظر کنند؟ شاید کمکی به افزایش شناخت شما کنه؟
تصور می کردم که این تاپیک چون اظهار نظرهای کلی افراد رو میاره و دید خوبی نسبت به آنچه که در ذهن آقایون می گذره می ده ادامه پیدا می کنه!! اما گویا هرچقدر تاپیک موضوع مناسبتری داشته باشه زودتر دوره عمرش رو تموم می کنند و هرچقدر موضوعات سطح پایین تر و مثال گونه تری داشته باشه (عناوینی مثل ای وای ،مادرشوهرم با من روبوسی نمی کند!، زنم وقتی خانه می آیم به من دوستت دارم نمی گوید و...) بیشتر طلبه داره. حالا از چی برمیاد خدا می دونه.
بگذریم...
وا چه بداخلاق شما از اون نمونه مردهایی هستید که سریع از کوره در می روید داریم با همدیگه بحث و تبادل نظر می کنیم . خوبه بی اهمیت باشیم و اصلا جواب تاییک هاتون رو ندیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
وا چه بداخلاق شما از اون نمونه مردهایی هستید که سریع از کوره در می روید داریم با همدیگه بحث و تبادل نظر می کنیم . خوبه بی اهمیت باشیم و اصلا جواب تاییک هاتون رو ندیم؟
این گوی و این میدان. آقایون ساکت شدند که شماخانومها اظهار نظرهاتون رو در مورد اینکه اگر یک زن بودید بفرمایید!
بدون نظر خوب آقایون که نمی شه !!! خوبه به تجربیاتمون اضافه می شه . تروخدا یه کم در مورد رفتار با آقایون راهنماییمون کنید واقعا آقایون خیلی پیچیده هستند . نمی شه همیشه یه جور باهاشون رفتار کرد
خوشحالمون می کنید اگه همفکری بدید.
شما به تجربتون عمل کنید!
آقایون اظهار نظر خودشون رو کردن. خوب در مورد اینکه ما چی فکر می کنیم هم طوفان به پا شد!! از این به بعد فکر کنم به سرگرمی بیشتر شبیه باشه. خانومها بفرمایید چی دوست دارید بشنوید از ما آقایون، اونا رو بگیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
اما من میخواستم حرف آقایونو از زبونه خودشون بشنوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
بدون نظر خوب آقایون که نمی شه !!! خوبه به تجربیاتمون اضافه می شه . تروخدا یه کم در مورد رفتار با آقایون راهنماییمون کنید واقعا آقایون خیلی پیچیده هستند . نمی شه همیشه یه جور باهاشون رفتار کرد
خوشحالمون می کنید اگه همفکری بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
تجربه ثابت کرده نباید بیش از حد به آقایون محبت کرد چون سریع خودشون رو گم می کنند . اگر دوست داشتنی هستند بهتره که بیشترش توی دلمون بمونه و زیاد ابرازش نکنیم
آقایون هم خودشون به این موضوع واقف هستند.
من نمی فهمم به کدوم از این نوع اظهار نظرها باید توجه کرد!
دوربین مخفیه؟!
ما می خوایم هم اظهار نظرکنیم و هم نظرات شما رو بشنویم در آخر به یک نتیجه قطعی برسیم . خواسته ام نا معقوله؟
بله که نامعقوله!! اظهار نظر در مورد چی کنید شما؟ مگه می شه شما که خانوم هستید در مورد اینکه اگر یک زن بودید چه می کردید اظهار نظر کنید! سوال مستقیما از آقایونه! و اگر شما قصدتون کسب شناخته باید برای اندک زمانی هم که شده سکوت کنید و توجه کنید . یا اینکه سوالهایی که براتون پیش میاد رو بپرسید تا براتون راهکار بده. اینکه شما بیای اظهار نظر کنی فایدش چیه؟
شما نمی تونید بگید من اگر یک زن بودم چه می کردم! این رو باید مردها با یکدیگر تبادل نظر کنند. شما قصدتون چیه خانوم شیلا!؟ قصدتون این هست که به شناخت نسبت به مردها برسی؟ یا قصدتون محاکمه مردها به خاطر طرز فکرشونه؟ این رو جواب می دید؟