RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
سلام دوستان
از همه اعضاء محترم كه در نظر سنجی شركت نكرده اند یا نظر نداده اند خواهش می كنم فعالانه شركت كنند.
این موضوع بسیار مهم هست. و تصمیم مدیریت سایت بر اساس این نظر سنجی می تواند تغییر اساسی در فرایند حركت تالار داشته باشد.
لذا در نهایت نتیجه این نظرسنجی عملیاتی می شود و افرادی كه در نظر سنجی شركت كردند با نظرخود روش تالار را در این مورد تعیین می كنند.
كسانی كه پاسخ ندادند، ناچار باید نتیجه را بپذیرند و حق اعتراضی نیست.
پس بشتابید برای پاسخگویی.
حتما همه پستها را با دقت بخوانید و بعد نظر و رای بدهید
متشكرم
سلام !
آقای سنگتراشان عزیز !
اینطوری نیست که تنها تون بذاریم ! :72:
چند تا نکته که به نظرم رسید :
درباره ی دعوت از افراد مطرح : زیاد به نام افراد و روانشناسان معروف توجه نکنید ، نمیدونم توی همایش هاشون بودید یا نه ، بعضا مطالب ارائه شده به شدت عوامانه هست ، همین چند روز پیش در تلویزیون یک روان پزشک (!) صحبت می کرد ، چنان حرف های خنده آوری میزد که صدای مامانمم در اومد ، چه برسه به من که میدونستم حرف هاش نظر شخصیشه نه یافته های علمی ! بعضی ها با استفاده از اسمشون نظرات خودشون رو القا میکنن ، بدون اشاره به منبع !
البته اگر از جمعمان کسی به متخصصان واقعا ورزیده دسترسی دارد ، من هم فکر میکنم که حضور چنین افرادی مثبت خواهد بود .
با پیشنهاد دعوت از دانشجویان متخصص موافقم ، بین دانشجویان افراد با انگیزه ی زیادی هست که حاضرن بدون دریافت پول فعالیت کنند . با کمی جستجو شاید موفق به پیدا کردن افراد وبلاگ دار متخصص بشویم .
من هم بعد از کنکور ارشدم (حدودا یک هفته بعد) سعی می کنم مقالات تخصصی رو از همون منابع ارشد که معتبر هم هستن تایپ کنم و در سایت قرار بدم . در زمینه های تحصیلی ، شغلی و یه کوچولو هم در زمینه های خانوادگی میتونم فعالیت کنم .
این کاریه که از دستم برمیاد . :72::72::72:
از امروز هم وضعیتم رو به حاضر تغییر دادم ! http://qsmile.com/qsimages/38.gif :72:
آسرین گزل عزیز بابا مشکل متخصص نیست که http://www.parsclubs.com/images/smil...on_twisted.gif!!!
مشکل مالیه ....
ای وای من الان دوباره این تاپیک رو خوندم ........یک میلیون ودویست هزار تومننننننن http://www.parsclubs.com/images/smilies/icon_175.gif!!!!!!!
البته من فکر کنم یک اشتباهی در نوشتن رخ داده ....یا نه من درست دیدم .......؟؟!
اگر درست باشه... بچه های مارو.........با حق عضویت که نمیشه چنین پولی رو پرداخت کرد .......
1.200.000 تومن !!!!!!!!!
مگه هاست همدردی چه قدرفضا داره ؟؟؟!!http://www.parsclubs.com/images/smilies/icon_169.gif
آرزو جان ! :72:
گفته شما درسته و متوجهم ! اما آقای سنگتراشان در ابتدای تایپک به موضوعات زیر هم اشاره کردند :
«علاوه بر هزینه مستقیم مذكور در مورد سرور، برای تخصصی كردن پاسخها به مراجعین باید به هزینه متخصص جهت تیم فنی، هزینه ویراستار، هزینه حق الزحمه مشاورین همكار را نیز به آن اضافه كنیم.
متاسفانه تا كنون تالار همدردی، به خاطر نداشتن منابع مالی نتوانسته است در جذب روانشناسان و مشاوران و همچنین متخصصین فنی برای تالار موفق باشد. لذا با استقبال روزافزودن بازدیدكنندگان و افزایش آمار كاربران و بازدیدكنندگان، به مرور شاهد كاهش پاسخهای تخصصی و اعتراض شما عزیزان روبرو هستیم.»
:72:
به نظر من با حق عضویت این مبلغ جور نمیشه. فکر میکنم تبلیغ نتیجه بهتری میده
سلام به همه عزيزان :72:
شايد با حق عضويت همه اين مبلغ جور نشه اما لااقل مقداري از آن جمع آوري مي شه بعدش مي شه هر كس هر كمك ديگه اي كه دوست داشته باشه بكنه و به قول معروف حمايت مالي كنند و اين دلخواه باشه و در ازاي اون براي تشكر و قدرداني مي شه هدايايي به رسم ياد بود بهشون داد يا اينكه نظرات مشاوران و متخصصاني را كه به سوالهاي مطرح شده جوابهاي آگاهانه داده اند را از سايت جمع كرد بصورت سي دي يا جزوه كه بقيه افرادي كه ممكنه مشكلات مشابه داشته باشند و به دردشون بخوره و يا همينطور تستهاي روانشناسي كه مي شه مبلغي را براي خريد و در اختيار اعضا گذاشته بشه و همينطور حق عضويتي كه بصورت ماهانه پرداخت بشه خوبه تا هر فردي كه بخواد وارد سايت بشه بتونه مطالب ببينه اما نتونه ثبت نام كنه مگر با پرداخت حق عضويت و شارژ كردن اون بصورت ماهانه يا سالانه و البته افرادي كه مدت زيادي از اين سايت استفاده نكنند از ليست اعضا حذف بشوند :302:
با نظر آسرين گزل موافقم نمي شه از هر متخصصي استفاده كرد بايد مشاور يه فرد دلسوز باشه كه نظرات شخصي را دخالت نده و البته هر كسي ترجيح مي ده علاوه بر نظرات عاميانه دوستان از يه نظريه روانشناختي و مشاوره حرفه اي هم در كارش استفاده كنه كه اين هم خوبه ميزگرد آن لاين با مشاوران خوب و اعضا داشته باشيم كه از طريق ايميل به اعضا اطلاع داده بشه ثبت نام و گرفتن مبلغي جهت شركت در اين ميزگرد آن لاين و مطرح كردن سوالات و گرفتن جوابهاشون البته اون اشخاص ترجيحا بهتره براي پول اينكار را نكنند چون معمولا ديده شده كه اكثر مشاوره هايي كه واسه پول بوده معمولا مفيد و مثمر ثمر نبوده اند :303:
فقط اميدوارم به هر نتيجه اي كه رسيدين همه را ازش مطلع كنين ممنون و متشكريم از مدير عزيز
آرزوي عزيز من يك ميليون و دويست هزار تومان كه پولي نيست توي اين دور و زمانه با يك همكاري همگاني درست مي شه انشاءالله:203:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
به نظر من با حق عضویت این مبلغ جور نمیشه. فکر میکنم تبلیغ نتیجه بهتری میده
منم با نظر الینا موافقم:72:
تبلیغ گرفتن برای سایتهای اینترنتی مشگل است اکثر تبلیغ هایی که می بینید واقعی نیستند و صرفا برای جذب آگهی است و بعد هم حال اگر آگهی کننده ای پیدا کردیم که با شرایط سایت همخوانی داشت مبلغ به شکل وحشتناکی مسخره است مبلغ ناچیز 5000 تومان ، گرانترین آگهی اینترنتی است! مشکل بعدی چه کسی می خواهد جذب آگهی کند ؟! یک منشی ؟! ماهی چقدر می خواهد بگیرد برای کار تبلیغاتی و جذب آگهی ؟! مردم که عاشق چشم و آبروی ما نیستند مفتی کار کنند .
مدیر محترم ضمن خسته نباشید به شما برای ایجاد محیطی دوستانه و صمیمی که میشه گفت تقریبا نادر است تبریک میگم من امروز این تاپیک رو خوندم گمان میکنم ابتدا بهتر باشه به صورت داوطلبانه از کمکهای اعضا استفاده کنید ضمن اینکه پیشنهاد دوستان برای حذف اعضایی که بیشتر قصدشون چرخیدن در تالار و هر ازگاهی یک سرک میکشن و بیشتر فضا را اشغال میکنند ، همچنین محدودتر کردن تالارها برای جلوگیری از بحثهای تکراری نیز مناسب است، و اگر در این مرحله مشکلات مالی حل نشد میشه از حق عضویت استفاده کرد ضمن اینکه مطمئنم با ارادتی که اعضا به این تالار دارند حتما بیشتر از حق عضویت کمک میکنند
با سلام خدمت همه دوستان و مدیر گرامی
این خبر هم جای ناراحتی دارد و هم خوشحالی . از این رو که در جهت بهبود کیفیت سایت تلاش می شود.
پیشنهاد من این است که امتحانی و به صورت داو طلبانه برای یک ماه هر کس هرچقدر می تواند کمک کند تا بتوان برآوردی کرد که چقدر می توان روی کمک های اعضا حساب کرد. البته این کمک ها باید تصویری حقیقی از کمک های ماهیانه باشد. مثلا اگر من می توانم ماهی فقط 1000تومان کمک کنم نباید برای ماه اول 10000تومان کمک کنم چون باعث می شود روند محاسبه به بیراهه رود.
ما اعضای سایت این سایت را ازخود می دانیم و همه تا آنجا که می توانیم هر گونه کمکی جهت افزایش کیفیت سایت و برقراری آن انجام می دهیم. ان شاالله
:122: