نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
كاترين عزيز من هنوز هم ميگم كسى كه از اين اتفاقى كه براش مى افته خودش رو از دست نده افتخار و ارزش هنوز هم اينو ميگم....
بله من این حرف شما رو قبول دارم
ولی شما در اون پست ابتدای خود ناخواسته این کار را تبلیغ کردید(شاید هم خواسته)
سارای عزیزم شما داری فقط با اون تجربه ا که خودت داشتی جواب میدی
سارا جان این چه حرفی هست که: باید از اون هم تشکر کرد که تو رو از بکارت در اورده!!!!!!.........
اره از کسی که راحت لذتشو برده و حالا هم ازدواجشو کرده و اینو اینطور تنها گذاشته باید تشکر کرد؟
اگه اینطوره که همه پسرا میتونن اینگونه تجربه ها رو به دخترا بدن
داری میبینی که پسرا دارن راحت میگن که این دخترا رو فقط به خاطر سکس میخوان؟حتما نمیخوای بگی که این هم حرف قشنگ و باارزشی است
سارا جان تو الان کاملا داری با توجه به مورد خودت این حرفو میزنی ولی یه لحظه فکر کن
ما مسئول تمام حرفهایی هستیم که میزنیم اینو فراموش نکن تو جامعه ای داریم زندگی میکینم که بالاخره تعدای پسر دراد که فقط منتظرند با یک دختر سکس کرده و او را سپس رها کنند بدون هیچ مسئولیتی ایا صحیح است با این اوضاع جامعه شما بیایید واینطور صحبت کنید متوجه اسیبهایی که به یک دختر وارد میشه هستی
میدانم شما میخواهی به این نکته برسی که اینها ناپاک نیستند چون بعد از این اتفاق خودشون رو مثل بعضیا نفروختن بله مطمئن باش خدا این پاکی این دخترا رو در نظر میگیره و اونه که باید در مورد پاک یا نا پاکی بقیه نظر بده
گلم من میگم شما در این جامعه ای که هنوز فرهنگش اینه و مردمش در مورد اینگونه دخترا این نظرو دارن نباید تبلیغ کنی