RE: توروخداااااا کمکم کنید.........
عزیزم این ماجراها هیچ وقت با خوشایندی تموم نمیشه اینو مطمئن باش
بشین فکر کن اگر ایشون میخواست شما رو دک کنه چیکار میکردی صد در صد بهت بر میخورد ناراحت میشدی
اما باید این موضوع رو زودتر تموم کنی چون هر چی بگذره جدایی برای هر دو تون سخت تر میشه ولو که این قطع ارتباط از طرف شما باشه
بیشتر به دوستت لطمه وارد میکنی پس اگر واقعا دوستش داری و قصد ازدواج نداری سریعتر این رابطه رو قطع کن
(یا حق)
فقط برای من جالبه هنگامی که یک پسر می خواد رابطه خودش رو با یه دختر قطع کنه(حتی اگر پسر قول ازدواج هم نداده چه برسه اینجا که قول هم داده شده) چقدر بهش حمله می شه و اون رو پست می دونند!!!!! مردم ما فقط خودشون رو فریب می دن!! همین.
sorena_arman محترم منظورتون منم؟؟؟؟؟:54:
به خدا من عشقمو خیلی دوست دارم:16::54:
چون بهش خیلی وفادارم ...این قضیرم نمیخوام با ناراحتی ... یا فکر دیگه ای در موردم تمومش کنم....
من خیلی بهش احترام میذارم
واسه اینکه تنها عشقم بوده و هست///
باید منطقی رفتار کنم باهاش...جدیه جدی
مینا جون..از شما ام ممنونم
آره میدونم سخته...ناراحت کنندست....:54:
ولی اگه شما جای من بودبد چیکار میکردید؟؟؟؟؟میشه بگی بهم.......
خودتو یه لحظه بزار جای من
سلام شمیم عزیز ، امیدوارم حالت خوب باشه دوسته من
شمیم عزیز منو آقا کیوان یه بحثی با هم داشتیم ولی اینو مطمئن باش قصده من فقطو فقط کمکه به توست (نه کل کل گردن با دیگران)
(بنده خدمته آقا کیوان برای دومین بار عرض کنم که من گفتم : اگه ببینم کسی داره راهیو اشتباه میره سعی میکنم راهو بهش نشون بدم ، نه اینکه بگم چون خودش میخواد پس بذار بره)
من به فکره خودت و اون آقاعم ، به این فکر میکنم که به جای اینکه تمامه امیده اون بنده خدارو (خودتو میگم) ازش بگیری ، به جای اینکه دلشو بشکونی ، به جای اینکه یه خاطره ی تلخ بره خودت رقم بزنی به رسیدنه به همو به وصال فکر کنی ................
................ولی متاسفانه انگار تو تصمیمتو گرفتی :(
میدونم تصمیمتو گرفتی ولی بازم یه کم حرف دارم
تو میگی بچم
من میگم سنه مناسبه ازدواج برای یه دختر 20 تا 25 ساله ، و تو با این سن قثط یک سال اختلاف داری
تو میگی نمیتونم به خانوادم بگم
من میگم معلومه هیچ دختری نمیتونه به خانوادش بگه میخواد شوهر کنه
من که نمیگم تو بگو ، من میگم اون پا بذاره جلو
تو میگی چند سال بمونه بعد بیاد جلو ، در حالی که این کاملا" اشتباست
من میگم اگه همو میخواید اون باید هر چه سریعتر (شاید همین الان) پا بذاره جلو (به عنوانه یه خواستگار نه دوستی که 2سال با هم بودید
شما میگی عقایده دینیمون به هم نمیخوره
من میگم تا حالا یه بار بهش گفتید اگه ایمانشو قوی نکنه به همه چی تمومه
که اون موقع تصمیم بگیره میخواد ایمانشو قوی کنه یا نه ؟؟؟ بعد تصمیم بگیرید که از لحاظه دینی به هم میخورید یا نه
شمیم عزیز شما حق نداری به جای اونم تصمیم بگیری
شمیم عزیز نه به خاطره حرفای من تصمیم بگیر ، نه به خاطره دوستانی که بی دلیل تشویقت کردن به جدایی
به عاقبته کارت نگاه کن و به اینکه هر تصمیمی بگیری چی نصیبت میشه
(بازم میگم صحبتای من به معنای ادامه ی دوستی نیست به معنای فکر و اقدام برای ازدواج است)
میخواهم عرض کنم که :
-------------------کمتر کسی در دنیا لیاقت عشق را دارد--------------------
خدا نگهدار همگی
خانوم محترم شما کسی در این تالار بهتون نگفت شرافت در یک رابطه یعنی اینکه صادق باشی احساسات خودت رو بشناسی و بعد قول برای همه یک عمر بدی!! من بهتون می گم.چون مردم ایران در ریا کاری و پرده پوشی دست همه رو از پشت بستند. طرفتون کوره کره بیماره به دردتون نمی خوره هر چی که هست صادقانه با خودتون لااقل برخورد کنید و دلتون نسوزه
شما بزرگترین لطفی که می تونید بهش کنید یعنی همون لطفی که انتظار داشتم دختری که با من بود در حق من بکنه!! از این به بعد باهاش صادق باشید. رابطه رو بلافاصله تموم کنید و از هر گونه کش دادن رابطه خوددداری کنید. کاملا جدی باهاش برخورد کنید. جواب هیچ یک از اس ام اسهاشو ندید و بهش رسما بگید که به درد شما نمی خوره. از این جملات در پرده" ما به درد هم نمی خوریم!!! هم خودداری کنید" واقعیت کلان رو بفرمایید. دقیقا جدی و مستقیم. یک بار تو زندگیتون یاد بگیرید که می شه صادق بود. بدون اینکه از عکس العملهاش ترسید. مسئولیت اشتباهات خودتون رو بپذیرید و بگید اشتباه کردید در انتخاب و دیگه قصد ادامه ندارید. رک ، صریح و مستقیم. گریه کردن شما حین قطع ارتباط ایشون رو به این باور می رسونه که شما خودتون می خواید ادامه بدین!!! ولی چون این واقعیت قضیه نیست نباید دروغ بگید. پس از گریه کردن هم که ایشون رو و روح ایشون رو باز هم در کنار شما نگه می داره خودداری کنید!!!از این لوس بازی ها هرگز انجام ندین که " ببینم چی می شه!"
سلام دوست عزیزsorena-arman
مثل اینکه شما هم هنوز یاد نگرفتین وقتی یکی کمک خواست چه جوری باید کمکش کنید...
خوبه شما مشاوره نشدید...
شمیم هنوز 19 ساله ش هست..هنوز مونده با خیلی چیزا ونفرات توی جامعه آشنا بشه...
شمیم جان نخواستند نامردی کنند فقط به خاطر مشکلاتی که امکان داره پیش بیاد یه راه درست رو می خواد بره...
می دونید چرا برای شما سخته چون خیلی از پسرا اگر یه همچین شرایطی براشون پیش بیاد در نظر گرفتن احساسات طرف مقابل براشون بی ارزش ومسخرست...
وای چه محکم و سنگدل سورنای عزیز هر کسی میتونه برای زندگیش تصمیم بگیره خوب شمیم هم فکراشو کرده دیده با این آقانمیتونه زندگی داشته باشه و خوب نمیخواد این اقا ضربه بخوره ما هم مثل شما میگیم تمومش کنه اما فکر نمی کنی شمیم هم چون با عقلش تصمیم گرفته داره رو دلش پا میزاره نباید انقدر سخت براش گرفت
درود sorena_arman گرامی کاملا" با شما موافقم
چرا دوستان برای sorena_arman جبهه گرفتین؟؟
چون جوابشون منطقی ودرست هست .بهترین راه همین جوابی که ایشون گفتن.
شمیم هر راهی رو انتخاب کنه برای جدای. چه منطقی وچه غیر منطقی برای اون آقا توضیح بده هیچ فرقی به حالشون نداره.در هر صورت همون ناخوشایندی که دوستان گفتن پیش میاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بانوی عشق
سلام دوست عزیزsorena-arman
مثل اینکه شما هم هنوز یاد نگرفتین وقتی یکی کمک خواست چه جوری باید کمکش کنید...
خوبه شما مشاوره نشدید...
شمیم هنوز 19 ساله ش هست..هنوز مونده با خیلی چیزا ونفرات توی جامعه آشنا بشه...
شمیم جان نخواستند نامردی کنند فقط به خاطر مشکلاتی که امکان داره پیش بیاد یه راه درست رو می خواد بره...
می دونید چرا برای شما سخته چون خیلی از پسرا اگر یه همچین شرایطی براشون پیش بیاد در نظر گرفتن احساسات طرف مقابل براشون بی ارزش ومسخرست...
می دونم شما یخورده اشک می ریزید یه دو سه روزی اعصابتون خرابه بعدش گور بابای اون پسر!!
من چون خودم از این قضیه ضربه خوردم سعی ندارم که با دروغهای مجدد یک دختر یکی دیگه ضربه بخوره!! دخترهایی که همیشه خودشونو مظلوم و طرف مقابلو ظالم می دونن!!!
این نظر منه خواستید گوش کنید شمیم خانوم نخواستید خودتون رو یک انسان برجسته و پاک فرض کنید1