hajifiroozعزیز، دوست جوان من
ما حق نداریم بار اشکالات خود را به گردن دیگران بیاندازیم . قطعا این آقا (همسر مریم ) اشتباه کرده و بدترین راه را انتخاب کرده ولی آیا مریم در این میانه بی اشتباه است. عزیزم همه ی ما آموخته ایم که تا دختر و پسر جوان هستیم برای احساس و عشقمان با خانواده در بیفتیم و یا حواستگاران متعدد را محک بزنیم و به خواستگاری ها برویم ولی همینکه خرمان از پل گذشت و به هدف نهایی یعنی ازدواج رسیدیم خود را ملزم به مراقبت و محافظت از حریم و کانون زندگی مان نمی بینیم تا خرابکاری بزرگی اتفاق بیفتد وبعد فکر چاره باشیم و کاسه چه کنم دست بگیریم . قطعا هر اشتباهی دوطرفه است به غیر از موارد نادر ،هیچ آدمی مرض ندارد زندگی اش را در معرض خطر قرار دهد چرا اینگونه فکر می کنیم که مردان شیاطین روی زمین هستند و یا همینطور زنان که برای نابودی و خراب کردن زندگی ما وارد زندگی هایمان می شوند ؟! من به شما قول می دهم مریم نازنین اگر کلاهش را با خودش درست و به حق قاضی کند موارد بسیاری از اشتباهات بزرگ و کوچک در مسیر زندگی اش که می توانست یک چنین نتیجه ایی داشته باشد را می تواند ، برشمارد و اما تکرار این موضوع که فرموده اید قبح قضیه از بین می رود بله امروز مریم مسئولیت بزرگی برگردنش نهاده شده است که اگر اشتباه کند سرنوشت آینده همسرش به این اشتباه بستگی خواهد داشت امثال مریم کم نیستند ولی دیده ایم در این میان زنان با سیاستی که از همین اولین نشانه و هشدار که به نظرم اخطار بدی هم نیست درس گرفته اند و زندگی هایشان را جمع و جور کرده اند و موفق هم شده اند وعمل زشتی مجددا تکرار نشده که بخواهد قبح آن بریزد . بینهایت به این معتقدم که مسئولیت رابطه به عهده زن است و مردها تابع هستند . باید یاد بگیریم انصاف داشته باشیم . با خط پایانی نظریه تان هم تا حد زیادی مشکل دارم نه دوست من ضرب المثلی قدیمی می گوید از کوزه برون تراود هر آنچه در اوست اما ادیسون و اینشتین بچه های کودنی بودند که با درایت مادرهایشان و با واژه ی معجزه گر "تو می توانی ...." در دنیا تحول ایجاد کردند . جالب اینکه این دو نفر به لحاظ ضریب هوشی در سطح بسیار پائینی قرار داشته اند و ........ پس معجزه شگفت انگیز مادرانشان باعث شد از کوزه درونی آنها خلاقیت و اعتماد به نفس و ... تراوش کند . می بینید دوست من . به همین سادگی . در رابطه مریم هم باید یک نقطه کشف نشده وجود داشته باشد . شما خیال می کنید همه با مردان آرام و سربه راه زندگی می کنند که خیلی هم خوشبخت می شوند و احتمالا در درون آنها ، بنابر گفته ی شما چیزی برای تراوش وجود ندارد ؟! بله کنترل می شود تراوشات درونی شان . چه کسی کنترل می کند ؟! همان طرف مقابل . به همین راحتی .