سهیلا جون اگه شوهر شما بعد از 10 بار یاد بگیره شوهر من بعد از 100 بار هم فکر نکنم یاد بگیره!
نمایش نسخه قابل چاپ
سهیلا جون اگه شوهر شما بعد از 10 بار یاد بگیره شوهر من بعد از 100 بار هم فکر نکنم یاد بگیره!
صالحه عزيز همسر من هم قبلا خيلی شلخته بود وقتی دقت کردم متوجه شدم نسبت به يک سری مسائلی حساسه مثلا اگر وسايل و کاغذهای کاريشو که روی زمين انداخته رو جمع و جور ميکردم کلی غر ميزد که همشون گم و گور شد به همين خاطر من ديگه دست به مدارک و وسايل کاریش نزدم
يه روز از دست شلختگی خودش خسته شد و الان هر جمعه حداقل کيف و روی ميزکارشو رو جمع و جور و مرتب ميکنه .
ولی درخصوص موارد ديگه راستشو بخوای نتونست کاری انجام بده البته اينو هم بگم که خودم نخواستم زياد اذيتش بکنم ( نخواستم به قول آقايون غر بزنم ) چون دير وقت از سرکار مياد خونه و خيلی خسته هست .
اينوهم بهت بگم که من شاغلم و ساعت 5 می رسم خونه ، يک دختر 6 ساله هم دارم که خودش يه پروژه هست چون عاشق بازيه وچون از صبح منو نديده دوست داره بيشتر دوروبر من بازی بکنه به همين خاطر همه خونه منطقه بازی ايشون ميشه .
ولی خدارو شکر دخترم خيلی منطقيه ( خب بالاخره خانم هست ديگه ) حرف گوش ميکنه و وسايلشو از کل خونه جمع ميکنه توی اتاق خودش می زاره .
نتيجه گيری کارهامو بهت بگم : بهش گفتم و می دونه و ايمان دارم که من از روی دوست داشتن و عشق به خونه و زندگيمون کارهای خونه رو انجام ميدم نه به اجبار، ( تا جائی که توانشو داشته باشم )
توی یکی از تایپیکها خوندم (((( کار نشد نداره ))))
بالاخره یکی پیدا نشد که به من بگه چه جوری میشه به کسی نظم یاد داد؟:97:[/align]
این همه راه حل توی این تاپیک هست. اگه برای هر کدوم از راه حل هایه دلیلی بیارین که چرا انجام نمیدین خیلی خوبه.
ولی فکر کنم شما دنبال یه ورد میگردی تا با یه اجی مجی همه مشکلات حل شه.