RE: سه ، دو ، یک ، شلیک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بال تكين
چراغی که به منزل رواست ... به مسجد حرام است
به نظر من اول باید مشکلات جامعه خودمونو برطرف کنیم و بعد به فکر دیگر کشورها باشیم تو کشور خودمون هزاران نفر هستن که مظلومتر از زنان و بچه های غزه هستن که اصلا کسی به فکرشون نیست . چی میشه دولت ما برای این مردم هم به زور از مردم پول بگیره و بهشون بده . این همه بی عدالتی تو جامعه داره بیداد میکنه اونوقت شما ...
این جمله غلطیه که با هیچ جای دین جور در نمیاد .
اما یک : کی با زور از مردم پول گرفت ؟ خوب شما نده !
دوم: نه که مردم خیلی زکات و خمس می دن وضع فقرای ما خیلی خوبه ! تو را خدا شما که سنگ فقرای خودمون را به سینه می زنید چند بار بلند شدین برین توی محله فقرا و باهاشون صحبت کنید و .... آخه کی گفت ما به غزه کمک کنیم یعنی این که به فقرای خودمون کمک نمی کنیم یا نکنیم ؟
بی عدالتی را همین فکر من و شما باعث می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
سلام
و چه عجبیبه که یک مشت برادرا!!! و خواهرا!!!! ی سلف و سنی، که تا همین دیروز به خون شیعه ها تشنه بودن - و احتمالا هنوز هم هستند- الان شدن مایه سنجش مذهب و دین بچه شیعه ها! شدن خط کش برای نیت آدما؟!!! شدن عامل تشخیص درست از غلط!
و بزرگان دین ما شدن اسباب تمثیل و مقایسه برای این اهالی غزه!!! امام حسین کجا، من و تو کجا! کربلا کجا، غزه کجا؟!!! مردم غزه کجا، اهالی حرم کجا....
داری احترام می ذاری به اهل بیت یا اینکه کوچیکشون می کنی؟
سلام .
این برادر و خواهر سلف و سنی به قول شما الان به راه امام حسین می رن و بچه شیعه ها دارن به راه کوفیان می رن!
اما در مورد تمثیل :
آره مقایسه اشتباهه و در این مورد حرف شما درسته اما تمثیل خیر غلط نیست . و اصل حرف همونه توی واژه ها جای بحث نیست .
چه کسی بدتر از عمر ؟ " و لعن الله اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد " .
اما امام علی به همین عمر توی حکومت کمک می کنه . چرا ؟ چون اصل بقای اسلامه .
شما هم به جای این که بشی آتش افروز جنگ شیعه و سنی و ستون پنجم دشمن، بهتره یه خرده بیشتر فکر کنی تا بفهمی الان حق چیه و کجاست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
نقل قول:
سلام
و چه عجبیبه که یک مشت برادرا!!! و خواهرا!!!! ی سلف و سنی، که تا همین دیروز به خون شیعه ها تشنه بودن - و احتمالا هنوز هم هستند- الان شدن مایه سنجش مذهب و دین بچه شیعه ها! شدن خط کش برای نیت آدما؟!!! شدن عامل تشخیص درست از غلط!
و بزرگان دین ما شدن اسباب تمثیل و مقایسه برای این اهالی غزه!!! امام حسین کجا، من و تو کجا! کربلا کجا، غزه کجا؟!!! مردم غزه کجا، اهالی حرم کجا....
داری احترام می ذاری به اهل بیت یا اینکه کوچیکشون می کنی؟
سلام .
این برادر و خواهر سلف و سنی به قول شما الان به راه امام حسین می رن و بچه شیعه ها دارن به راه کوفیان می رن!
اما در مورد تمثیل :
آره مقایسه اشتباهه و در این مورد حرف شما درسته اما تمثیل خیر غلط نیست . و اصل حرف همونه توی واژه ها جای بحث نیست .
چه کسی بدتر از عمر ؟ " و لعن الله اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد " .
اما امام علی به همین عمر توی حکومت کمک می کنه . چرا ؟ چون اصل بقای اسلامه .
شما هم به جای این که بشی آتش افروز جنگ شیعه و سنی و ستون پنجم دشمن، بهتره یه خرده بیشتر فکر کنی تا بفهمی الان حق چیه و کجاست .
سلام به تو،
کیا راه امام حسینومیرن؟ سنی ها؟ سلفی ها؟ فلسطینی ها؟ ایول بابا! سگ یه بچه شیعه می ارزه به میلیونها از اون بی ولایتهائی که تو ازشون دم میزنی.
من به تو میگم امامان بعد از حسین علیه السلام با اینکه خودشون عین حق بودند، ممسوس فی ذات الله، اما خودشون رو با جد بزرگوارشون امام حسین مقایسه نمی کردن. نکردن که تو هم نکنی. یادبگیر.
جائی که بهت میگن: النبی اولی بالمومنین من انفسهم، بعد همون نبی میگه من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اونوقت اگر تو این ولایت رو نپذیری، اونوقت برادری؟ راهرو شریعت حسینی؟ عادلی؟
تو که زیارت عاشورا می خونی، نخوندی که لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالهم؟ نخوندی که اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین، و شایعت، و بایعت، و تابعت علی قتله...؟!
یعنی خدا لعنت کرد کسی که علنی ایستاد در برابر حسین، و کسی که در خفا یاری کرد، و کسی که بیعت کرد، و کسی که در برابر اون سکوت کرد، و کسی که از اون تبعیت کرد.
تو عمر رو می بینی، یهود رو نمی بینی؟ ظاهر رو می بینی، باطن رو نمی بینی؟
وقتی مدعی سلم لمن سالمهم هستی، خوب اهل حرب لمن حاربهم هم هستی؟ واقعا هستی؟ تولی بدون تبری ناقصه. می فهمی؟
مطالعه کن، گدائی کن، نور علم بخواه از خدا. اگر ولایتت درست نباشه ماتوا میتته جاهلیه میشی ها!
فراموش نکن: بین سنی و شیعه همیشه اختلاف بوده و هست. عین اختلافی که بین باطل و حق بوده و هست.امثال تو هم نمیتونن اینارو با هم برادر کنن. کما اینکه گنده تر هاش نتونستند.
الحق که دشمن دانا به از نادان دوست.
تقدیم به فطرت های پاک:
خوارزمی یکی از بزرگان اهل سنت هست، یه کتاب داره بنام مناقب. روش قسم می خورن آقایون.
اونجا یه حدیث از رسول گرامی نقل کرده که منتهی به این عبارت می شه:
آنحضرت درباره امیزالمومنین فرمودند:
لایقبل الله ایمان عبد الا بولایته و البرائه من اعدائه.
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم، مهم نیست که تو چه نتیجه ای میگیری ازش.
آره، اینه...
تقدیم به فطرت های پاک:
جلال الدین سیوطی از فقهای نامدار اهل سنت در کتاب الدر المثور، یادداشتی بر شان نزول آیه ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات اولئک هم خیر البریه البینه نوشته به این مضمون:
رسول خدا در مورد علی (ع) فرمود: والذی نفسی بیده ان هذا و شیعته لهم الفائزون یوم القیامه، یعنی قسم به خداوندی که جانم در دست اوست که تنها علی و شیعیانش در روز قیامت رستگارانند.
این حدیث در منابع دیگر سنی هم امده:
کتاب تفسیر طبری - ابن جریر طبری جلد 30
کتاب صواعق - ابن حجر
کتاب نورالابصار - شنبلجی
تقدیم به فطرت های پاک:
1: آیه قرآن :
ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فی الدنیا و الاخره...
یعنی کسانی که خدا و رسولش را آزار می دهند، خداوند آنها را در دنیا و آخرت مورد لعنت قرارمی دهد و...
2: حدیث پیامبر:
فاطمه بضعه منی ، من آذاها فقد آذانی
یعنی فاطمه پاره تن من است، هر کس اورا بیازارد، مرا آزرده است...
منابع سنی حدیث:
کتاب صحیح - بخاری
کتاب میزان الاعتدال - ذهبی
کتاب مستدرک - حاکم
کتاب کنز العمال - متقی
کتاب صحیح - مسلم
3: یک روایت از اهل سنت:
حضرت زهرا سلام الله علیها از دنیا رفت درحالیکه بر ابوبکر و عمر غضبناک بود و آن دو نفر آن حضرت را آزرده بودند.
منابع سنی روایت:
ملل و نحل - شهرستانی
شرح - ابن ابی الحدید
الامامه و السیاسه - ابن قتیبه
صحیح- بخاری
مسند - احمد حنبل
سنن- بیهقی
طبقات- ابن سعد
صحیح-ترمذی
4: غلام همت آنم که زیر چرخ کبود
ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
نقل قول:
سلام به تو،
کیا راه امام حسینومیرن؟ سنی ها؟ سلفی ها؟ فلسطینی ها؟ ایول بابا! سگ یه بچه شیعه می ارزه به میلیونها از اون بی ولایتهائی که تو ازشون دم میزنی.
من به تو میگم امامان بعد از حسین علیه السلام با اینکه خودشون عین حق بودند، ممسوس فی ذات الله، اما خودشون رو با جد بزرگوارشون امام حسین مقایسه نمی کردن. نکردن که تو هم نکنی. یادبگیر.
جائی که بهت میگن: النبی اولی بالمومنین من انفسهم، بعد همون نبی میگه من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اونوقت اگر تو این ولایت رو نپذیری، اونوقت برادری؟ راهرو شریعت حسینی؟ عادلی؟
تو که زیارت عاشورا می خونی، نخوندی که لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالهم؟ نخوندی که اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین، و شایعت، و بایعت، و تابعت علی قتله...؟!
یعنی خدا لعنت کرد کسی که علنی ایستاد در برابر حسین، و کسی که در خفا یاری کرد، و کسی که بیعت کرد، و کسی که در برابر اون سکوت کرد، و کسی که از اون تبعیت کرد.
تو عمر رو می بینی، یهود رو نمی بینی؟ ظاهر رو می بینی، باطن رو نمی بینی؟
وقتی مدعی سلم لمن سالمهم هستی، خوب اهل حرب لمن حاربهم هم هستی؟ واقعا هستی؟ تولی بدون تبری ناقصه. می فهمی؟
مطالعه کن، گدائی کن، نور علم بخواه از خدا. اگر ولایتت درست نباشه ماتوا میتته جاهلیه میشی ها!
فراموش نکن: بین سنی و شیعه همیشه اختلاف بوده و هست. عین اختلافی که بین باطل و حق بوده و هست.امثال تو هم نمیتونن اینارو با هم برادر کنن. کما اینکه گنده تر هاش نتونستند.
الحق که دشمن دانا به از نادان دوست.
دمت گرم و سرت خوش باد که حرف حق می زنی . یه حدیث هم من اضافه می کنم :
" هل الدین الاالحب و البغض "
آیا دین جز حب و بغض است ؟
اما تو که دم از ولایت می زنی ، نمی فهمی که علی می گه یه مرد مسلمان به خاطر این که خلخال از پای زن یهودی درآوردند این خبر را بشنوه و از غصه بمیره جایزه !
آخه از یهود هم دشمن تر واسه اسلام پیدا می شه ؟ چرا امام علی واسه زن یهودی این جور می گه ؟
غیر از اینه که هزار و اندی سال بعدش تو نیای به این خاطر که یکی سنیه خونش را مباح بدونی ؟
گفتم امام حسین واسه همین ! زمانی که امام حسین می رفت کربلا گفتند حسین خارجیه ! گفتند از دین خارج شده ! گفتند حج را رها کرده و گناه کبیره کرده ! گفتند قدرت طلبه و ....
و حالا هم تو چه خواسته ، چه ناخواسته داری گناه کافرهای حربی را می شوری و حسینی که نیستی ، زینبی هم نیستی ناچار یزیدی هستی .
فطرت پاک !
علی (ع ) بیست و پنج سال سکوت کرد که اسلام زنده بمونه ، علی که تمام اسلام بود با تمام شجاعتش صبر کرد تا اسلام باشه . اون وقت تو به نام علی داری آتش افروزی می کنی ؟
آره شازده
از یهود هم دشمن تر هست. بگرد، با چشم باز و دهن بسته. اگه گدائی کنی بهت میدن، با داد و جنجال کسی به کسی وقعی نمیگذاره.
قربون هرچی فطرت پاکه.
امیدوارم ندونی که چی داری می گی...چون حساب و کتاب ندونستن با دونستن و معکوس عمل کردن خیلی توفیر داره. خیلی بیش از حد تصورت.
مطالعه کن شازده، و گدائی کن. با دست خالی نمیشه به جنگ دشمن رفت.
منم امیدوارم تو ناخواسته شده باشی پیاده نظام اسرائیل