RE: نداشتن دل مشترك با همسر
دانه جان مطمئن باش با ادامه این مسیر صحیح که پیدا کردی حتما طعم واقعی آرامش و خوشبختی را خواهی چشید.
یادمان باشد همه ما اینجا آمده ایم تا با کمک هم مسیر درست زندگی را پیدا کنیم و سپس با آگاهی آنرا ادامه دهیم و حال دانه عزیز به این مهم دست یافته است . به امید روزی که همه دوستان به صراط مستقیم زندگیشان دست یابد.
استفاده از تجربيات و افكار ديگران است كه انسان را پخته مي كند و به كار بستن تجربيات و تلاش براي بهتر بودن انسان را آبديده مي كند.
گاهي حس مي كنم نوشتن نكات ريزي كه در زندگيم است باعث مي شود تا بيشتر به اهميت آنها پي ببرم.
شايد مرور اين نكات مرا براي تلاش بيشتر ترغيب كند.
بد نيست تا همه را بنويسم يا روزانه به اين نكات مراجعه كنم.
هر قدم اشتباه يك آجر از خانه ام را آوار مي كند.
خيلي روابط ما گرمتر از قبل شده و هر چقدر من بيشتر گرمترش مي كنم او نيز پا به پاي من مي آيد. درست است كه من بايد آغازگر باشم اما خوشحالم كه او نيز متوجه تغييرات شده و بيشتر از قبل براي اين رابطه مايه مي گذارد حتي يكي دو كاري انجام داد كه من فكرش را هم نمي كردم انجام دهد.
حالا مي فهمم كه زندگي مشترك واقعا دو نفره است. هر چقدر برايش مايه بگذاري همانقدر بايد انتظار برداشت داشته باشي.
حالا مي فهمم كه زندگي مشترك واقعا دو نفره است. هر چقدر برايش مايه بگذاري همانقدر بايد انتظار برداشت داشته باشي.
هورا آفرین از این جمله خوشم میاد . خوشبخت باشید .
زماني مي توانم انتظار توجه داشته باشم كه خودم در اين زمينه كوتاهي نكرده باشم.
دانه جان خوشحالم که مشکلت ب این سرعت حل شد خوش به حالت که چنین دوستانی داری که هر وقت به کمکشان احتیاج داری بدون هیچ چشمداشتی یاریت می کنند . راستش من هم اولش مشکل تو رو داشتم اون موقع با این سایت آشنایی نداشتم ولی خودم سعی کردم مشکلم را حل کردم یعنی اول فهمیدم که نباید به فکر تغیر دادن شوهرم باشم نباید یک سری قانون برای خودم بذارم که شوهرم باید این جوری باشه و اون جوری تا به من ثابت کنه دوستم داره ، فهمیدم که اون داره به روش خودش به من محبت میکنه ،اولش نمی دیدم و فقط دنبال دستورالعملهای از پیش تعیین شده خودم برای ابراز علاقه بودم ،در حالی که شوهرم آدم کم حرفی بود و احساساتش رو به زبون نمی آورد.
با این که برای من خیلی کارها می کرد اما من فقط دنبال ابراز علاقه زبونی بودم این مسئله ساده برای من یک مشکل بزرگ شده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوستی
اون داره به روش خودش به من محبت میکنه ،اولش نمی دیدم و فقط دنبال دستورالعملهای از پیش تعیین شده خودم برای ابراز علاقه بودم
با این که برای من خیلی کارها می کرد اما من فقط دنبال ابراز علاقه زبونی بودم
:104:
زندگی آیینه ی اعمال و کارهای توست
اگر عشق بیشتری می خواهی عشق بیشتری ببخش
اگر مهربانی بیشتری می خواهی همواره بیشتر مهربان باش
اگر می خواهی مردم نسبت به تو صبور و مؤدب باشند صبوری و رعایت ادب را مقدم بدار
این قانون طبیعت است و در هر لحظه از زندگی ما اعمال می شود
زندگی، هر آن چه را که هدیه كنی به تو بر می گرداند
زندگی خوب تو حاصل یک تصادف نیست
بلکه آیینه ای است از كارهای تحسین برانگیز و زیبای خودت