RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
من با مردها و زنهای زیادی در ارتباط بودم به خاطر شغلم. فارغ از تعصب و جانبداری باید بگم که متوجه شدم موفقیت های مختلف در زمینه های درسی و شغلی و اجتماعی وداشتن زیبایی و محاسن مختلف معمولاً روی تغییر رفتار خانمها تاثیر منفی بیشتری میزاره تا آقایون. یعنی اکثر مواقع میشه تغییر رفتار رو در رفتار خانم حتی با بدست آوردن یک دستاورد و موفقیت کوچک متوجه شد. نمیگم آقایون اینجوری نیستند اما در اونا شدتش کمتره. البته هر کس از دید مشاهدات شخصی خودش در زندگی راجع به مسائل نظر میده و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.
ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادید. من واسه همه نظرات احترام قائلم و می خونمشون.
اما هرگز نظرم رو به کسی تحمیل نمی کنم. و متاسف نیستم که تحصیل کرده ام. و هدفم در زندگی خیلی بزرگ تر از این هستش، و بازم درسم رو ادامه می دم و فکر نکنم. راهی که انتخاب کردم اشتباه باشه، حتی اگه هیچ وقت هیچ مردی پیدا نشه واسه زندگی بامن ... باز افتخار می کنم که یه زنم ...
اصلا ازدواج همه زندگی نیست مهتاب گرامی. من براتون بهترینها رو آرزو می کنم. دلیلی برای سرخوردگی نیست. شما یقینا باید به خاطر داشته هاتون به خودتون افتخار کنید.
مهتاب جان ببخشید با صراحت عرض می کنم. اگر چهره ای با زیبایی قابل قبول داشته باشید ( که فکر می کنم همینطور باشه) حتماً همسر مناسب خودتون رو دیر یا زود پیدا می کنید. بعضعی ها مثل الماس هستند با وجود ارزش زیاد کشف نشدن. مثل شما.
مهتاب عزیزم ازدواج همه چیزه زندگی نیست بخشی از اونه اگه قسمتتون باشه که ازدواج کنی مطمئن باش می کنی البته اگه خواستگار خوب داری رد نکن
نمی دونم دیگه چی بگم فعلا به امر ازدواج تا اطلاع ثانوی بد بینم
وینتر حالا مگه همه چیز به قیافه هست چه ربطی داری مگه هر که قشنگه ازدواج خوبی داشته و هر که هم زشته ازدواج نا موفقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیبایی صورت ملاک نیست که توانایی ها و قابلیت های شما برای ایجاد و حفظ رابطه ملاک است . کدام دختر و پسر زشتی در دنیا تنها مانده اند ؟!می دانستید یکی از فاکتورهای مهمی که در انسان منجر به انتخاب جفت و یا عاشقی می شود بوی بدن است !به لحاظ علمی هم ثابت شده است . خیلی جالبه .
دانا جان فرمایش شما کاملاً صحیحه همه چیز قیافه و ظاهر نیست اما اولین چیزی که دیگران را به سوی ما برای ارتباط بیشتر و کشف توانایی ها و شایستگی هامون جلب می کنه ظاهره. ظاهر در خور و مناسب یکی از فاکتور ها در میان دهها عامل دیگه برای انتخابه اما اگر واقع بین باشیم و شعارگونه صحبت نکنیم عاملیست بس مهم. ظاهر خوب به این معنی نیست که حتماً باید قیافه ی خاصی داشت.شیک پوش و تمیز و معطر و نظیف بودن یعنی ظاهر مناسب.حرف من این نبود که اگر کسی ظاهر داره پس دیگه برای ازدواج مناسبه منظورم اینه که ظاهر خوب عاملیست بالقوه برای جذب افراد به منظور شناخت ما . و این رو هم در نظر بگیرید که ظاهر(غالباً) یکی از معیار های پر رنگ در میان آقایون برای گزینش همسره.
در ضمن دانا جان شما چرا حرف تو دهن من میذارید؟ من که اصلاً راجع به ازدواج موفق یا نا موفق صحبتی نکردم. این یک مقوله جدا و مربوط به پس از ازدواجه . حرف من در مورد قبل از ازدواج و عوامل جذب افراد که یکی از اونها زیباییه ،بود.
aniجان بوی بدن؟؟؟در مورد حیوانات یا انسان های نخستین شاید. ولی در مورد جوانان الان که هزار ماشالله همه خوش تیپ و خوش بو هستن فکر نمی کنی اغراق باشه .یا اگه با این وجود هم درسته میشه با دلیل و مدرک بیشتر توضیح بدی ؟ممنون دختر گل.