RE: خانومم رو دوست دارم چی کار کنم دوسم داشته باشه؟؟؟؟ازش خیلی دلگی
سلام دوستان
امروز هم خیلی خوشحالم
و هم خیلییییییییییی ناراحت
من تا امروز با خانومم هیچ تماسی نگرفتم تا اینکه خودش بهم اس ام اس دادا""ای بی معرفت"" این متن اس ام اسش بود!!
بعدش زنگ زد امااااااااااااااااا اول صداشو نشناختم!!شماره خانومم بود ولی صداش!!
طفلی خانومم دیشب 2 بار رفته بیمارستان!!!منم بی خبر بودم
سرما خوده بود خیلی شدید اصلا نمیتونست صحبت کنه!گفت دیروز حالم خیلی بد بوده میخواستم زنگ بزنم اما نمیتونستم....خیلییییییی شرمنده شدم...حالا خجالت میکشم...اون خونه پدرش مریض بوده و من بی خبر !!!!خیلی بد شد...
ولی حرفی که زد خیلی خوشحالم کرد گفت چرا زنگ نزدی ""دلم خیلی برات تنگ شده بود""!!!!
اولین باری که ازش میشنوم....
کامران007 در اون زمینه مشکلی نداریم تا اونجا که من میدونم..اما سئوالتون باعث شد روی این قضیه بیشتر و بهتر فکر کنم...ممنونم
elina از شما هم ممنونم...
منتظرم برگرده باید حسابی با خانومم صحبت کنم..این جوری فایده نداره...من اشتباهی که کردم این بود بی محلی یا حفظ تعادل باید میموند وقتی برگشت نه الان که این جوری بشه و من شرمنده......
سلام
از اینکه خانمتون اینبار پیشقدم شده خیلی خوشحالم و از اینکه مریض بودن ناراحت.
اما می خوام اینو بهتون بگم که خیلیم شرمنده نباشین درسته که تو این شرایط شما هم باید در کنارش می بودین اما باور کنین دقیقا در همچین شرایطی باید قرار می گرفت تا به این نتیجه برسه که باید شما رو به دست بیاره
اگه از بابت خونواده ی خانمتون احساس شرمندگی می کنین زیاد ناراحت نباشین طبق گفته خودتون اونا شما رو شناختن و احترام براتون قائلن و اگه منصف باشن حتما حقو به شما میدن
من می خوام ازتون خواهش کنم نذارین این شرمندگی همه رشته هاتونو پنبه کنه شما قدم بزرگی به سمت هدفتون برداشتین
محکم باشین در برابر یه محبت از طرف همسرتون اینقدر سریع تغییر رویه ندین
حق با شما ست همسر شما محبت شما رو می فهمه ولی داره ازش سوءاستفاده می کنه. همسر شما با یه زیرکی خاصی با شما برخورد می کنه و این نتیجه ش میشه همون بی محلی! متاسفانه.دقیقا چون محبت شما رو میفهمه زنگ زده و گفته که "دلم تنگ شده" چون می دونه دقت کنین دقیقا می دونه با این یه جمله شما همه چیزو فراموش می کنین.بازم میگم همسرتون زیرکانه از علاقه شما نسبت خودش داره سوء استفاده می کنه.
mohsen_2802001 عزیز همسرتونودوست داشته باشین ایشون حتما شایسته ی این همه محبت شماس ولی نذارین اینجوری با شما بر خورد کنه محکم باشین الان شما قدم بزرگی به سمت هدفتون برداشتین.نمیدونم شاید ناراحتتون کرده باشم اگه اینطوریه منو ببخشین.
یه بار دیگه می خوام به خاطر اینکه ابزار علاقه به همسرتونو بلدین بهتون تبریک بگم.
[quote=poune]
سلام
از اینکه خانمتون اینبار پیشقدم شده خیلی خوشحالم و از اینکه مریض بودن ناراحت.
اما می خوام اینو بهتون بگم که خیلیم شرمنده نباشین درسته که تو این شرایط شما هم باید در کنارش می بودین اما باور کنین دقیقا در همچین شرایطی باید قرار می گرفت تا به این نتیجه برسه که باید شما رو به دست بیاره
اگه از بابت خونواده ی خانمتون احساس شرمندگی می کنین زیاد ناراحت نباشین طبق گفته خودتون اونا شما رو شناختن و احترام براتون قائلن و اگه منصف باشن حتما حقو به شما میدن
من می خوام ازتون خواهش کنم نذارین این شرمندگی همه رشته هاتونو پنبه کنه شما قدم بزرگی به سمت هدفتون برداشتین
محکم باشین در برابر یه محبت از طرف همسرتون اینقدر سریع تغییر رویه ندین
حق با شما ست همسر شما محبت شما رو می فهمه ولی داره ازش سوءاستفاده می کنه. همسر شما با یه زیرکی خاصی با شما برخورد می کنه و این نتیجه ش میشه همون بی محلی! متاسفانه.دقیقا چون محبت شما رو میفهمه زنگ زده و گفته که "دلم تنگ شده" چون می دونه دقت کنین دقیقا می دونه با این یه جمله شما همه چیزو فراموش می کنین.بازم میگم همسرتون زیرکانه از علاقه شما نسبت خودش داره سوء استفاده می کنه.
mohsen_2802001 عزیز همسرتونودوست داشته باشین ایشون حتما شایسته ی این همه محبت شماس ولی نذارین اینجوری با شما بر خورد کنه محکم باشین الان شما قدم بزرگی به سمت هدفتون برداشتین.نمیدونم شاید ناراحتتون کرده باشم اگه اینطوریه منو ببخشین.
یه بار دیگه می خوام به خاطر اینکه ابزار علاقه به همسرتونو بلدین بهتون تبریک بگم.
[/quote
محسن جان لطفاً این پست رو 1000 بار دیگه بخون . راه حلت همینه.
فقط مي تونم بگم خوش به حال خانمت
شوخي كردم بهت قول مي دم اون عاشقته يه كم بهش فرصت بده اون هم به تو نياز داره به كسي كه نازش رو بكشه و بهش محبت كنه پس ديدي گاهي نياز تو براي اون نازه . موفق باشي دوست مهربون
زندگي رو سخت نگير تا مي توني به همسرت محبت كن اين بهترين كاريه كه مي شه كرد . اون هم به تو محبت مي كنه حالا چه زبوني چه به وجود آوردن وسايل آرامش . چه فرقي مي كنه ؟ لبخند اون نتيجه مهربوني توئه و ابراز محبت تو نتيجه دل بزرگ و زبان سكوت اوست . به همسرت ببال و در كنارش شاد باش.
من هم از اين خبر خوشحال شدم ولي محسن آقا چرا خانمت به خودشون زحمت ارسال يه SMS رو ندادند كه شما رو از اوضاع خودشون با خبر كنند ؟
سلام به puone من به هیچ عنوان از شما ناراحت نیستم...اصلا چرا باشم؟؟!!
بسیار هم سپاسگذارم...
من به یک سیلی محکم شاید هم به یک شوک قویتر هم احتیاج داشتم...که به موقع بود...
چون احساس میکنم خانومم هم این طوری راضی تره من این رضایت رو امروز از صحبتهاش کاملا متوجه شدم(از ته دلش گفت که دلش تنگ شده من احساس کردم خانومم بابت این حسی که داره و درک این حس خیلی خوشحاله خیلییی) و اون هم فرصت میخواد من باید زودتر از این این فرصتو بهش میدادم....
خانواده خانومم بزرگوارتر از این حرفا هستن اما این خوده منم که احساس شرمندگی میکنم... مادر خانومم هم با من صحبت کرد که محبتهای ایشون بیشتر هم باعث شرمندگی من میشه....
بابت تبریکتون ممنونم....
راستش این رویه سخته خیلی هم برای من سخته به هر دری میزنم تا تحمل کنم وقتی سر کار هستم خیلی اوضاعم بهتره اما وقتی میام خونه توی سایت میام پیاده روی میرم تا عادت کنم اما هم برای من و هم خانومم لازمه.....دوست دارم او هم مثل من با عشق زندگی کنه و ازش لذت ببره...
اما تصمیم رو گرفتم و به قوله شما تعادل رو تا اونجا که بتونم رعایت میکنم ....
wintersun 77 از شما هم ممنونم بابت تذکرتون..
سلام برادر عزیز
خیلی خوبه که شما همچین حس پاکی به همسرتون دارین ولی مواظب باشین بقول بچه ها از اون ور بوم نیافتین تعادل رو حفظ کنین و وسط بام بیاستید
از اینکه دارین احساسات خانومتون رونسبت به خودتون درک می کنین خوشحالم امیدوارم موفق باشین
ممنونم n.delnaz
اسما خانومم خودم هم اینو بهش گفتم..چرا یک خبر بهم ندادی؟گفت خواستم بهت اس ام اس بدم مامانم گفته حالت خوب نیست نمیتونی صحبت کنی اس ام اس میدی بنده خدا حول میکنه..
امروز هم با مادر خانومم صحبت که کردم اونم گفت دیروز و دیشب حالش بد بوده...گفتم حاج خانوم چرا بهم نگفتین؟گفت حالش خیلی بد بود میخواست بهت اس ام اس بده ترسیدم حول کنی بهش گفتم فردا که حالت خوب بود تونستی باهاش صحبت کنی زنگ بزن الان که نمیتونی صحبت کنی اس ام اس نده(صداش گرفته بود امروز هم نمیتونست صحبت کنه فقط چند دقیقه صحبت کرد اون هم خیلی آروم) اون بنده خدا نگران میشه...از این بابت مطمئنم..چون خانومم وقتی اینجاست و مادر خانومم تماس میگیره اگر حالش خوب نباشه اصلا بهشون نمیگه... میگه"" مامان نگران میشه نزدیک هم که نیست برم ببینه از نگرانی در بیاد اونم که نمیتونه بیاد "" منو میشناسه اگر دیشب میفهمیدم بیمارستانه خیلی نگران میشدم...خانومم بازیگوش هم هست البته فقط 21 سالشه وقتی از خونه میره بیرون این جمله همیشگیه منه""مواظب خودت باش خواهش میکنم""در حالت معمولی نگرانش هستم چه برسه به وقی بیمارستان باشه...
باز هم از همتون ممنونم..
ممنونم bloom من از اینور نمیافتم دعا کنید دوباره همونی نشم که بودم!!!
mohsen_282001 عزیزممنونم همینطور از شما wintersun77 .
خوشحالم منظورمو تونستم خوب برسونم و خوشحالتر میشم که بشنوم شما و همسرتون با هم از زندگی با همدیگه لذت می برین.به هر زمان باید بگذره تا هر دوی شما بتونین روند صحیحو پیدا کنین که البته گذر زمان رو شما باید کنترل کنین قبل از هر کاری که در رابطه با همسرتون انجام می دین فکر کنین بعد انجامش بدین.سعی کنین آروم باشین کار خیلی سختی نیست .