RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
در هر صورت حرف من اینه که در این جور مواقع انسان نباید برای انتخاب گزینه هایی که پیش روی داره زیاد وقت رو تلف کنه
ساحل عزیز باید تا وقت رو از دست ندادی سریع تصمیمت رو بگیری چون برای دو گزینه کار و ازدواج وقت زیادتره و برای کنکور زیاد وقت نداری،ولی اگر میبینی واقعا نمیتونی درس بخونی سعی کن ازدواج و پیدا کردن کار رو با هم جلو ببری یعنی روی خواستگارات فکر کن هم زمان دنبال کار هم باش چون یک دختر اگر از نظر مالی مستقل باشه خیلی عالیه چون دیگه محتاج پول شوهرش نیست
بله شما دقیقا درست میگویید.
من خودم هم متوجه هستم که واقعا در برهه خاصی هستم و باید هر چه زودتر تکلیف خودم رو با خودم روشن کنم. اصلا واسه همین اومدم اینجا دارم از شما دوستان کمک میخوام. از لحاظ کاری که صد در صد با شما موافقم. و حتی یکی از دلایل اصلی ازدواج نکردنم تا به امروز همین بوده. فعلا هم یه کار نیمه وقت دارم. اما دنبال کار بهتری هستم. در مورد خواستگارها هم یک چیزی که هست اینه که متاسفانه هیچ کدوم به دلم نمیشنند!
واقعا چطوری میشه ادم بتونه همسر ایده ال و مناسب خودش رو پیدا کنه؟
ساحل جان متاسفانه یا خوشبختانه ما دختر ها باید اول انتخاب بشیم بعد انتخاب کنیم
مثلا همین امروز من چند دقیقه ای تو حال خودم نبودم،راستشو بخوای گریه هم کردم.
میدونی چرا؟
ظاهرا باید دوباره به کسی فکر کنم که نمیخوام بهش فکر کنم،ولی بقیه ازم میخوان که بهش فکر کنم
خداییش منم یه جاهایی خسته میشم ولی بعدش میگم خدایا خودت میدونی من چی میخوام پس کمکم کن این ماجرا هم به خوبی تموم بشه و هیچ کس این وسط ناراحت نشه.(این هم شده یه معضل برای ما دخترا)
ولی در آخر به این نتیجه میرسم که نمیتونم خواسته هام رو ندیده بگیرم.شما هم نادیده نگیر
اگر به دلت نمیشینه با تامل جواب رد بده،بهتر از اینه که بعد ها پشیمون بشی
اگر ایمان داشته باشیم و خود هوشیای خودمونو حفظ کنیم ،حتما به خواستمون میرسیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
ساحل جان متاسفانه یا خوشبختانه ما دختر ها باید اول انتخاب بشیم بعد انتخاب کنیم
مثلا همین امروز من چند دقیقه ای تو حال خودم نبودم،راستشو بخوای گریه هم کردم.
میدونی چرا؟
ظاهرا باید دوباره به کسی فکر کنم که نمیخوام بهش فکر کنم،ولی بقیه ازم میخوان که بهش فکر کنم
خداییش منم یه جاهایی خسته میشم ولی بعدش میگم خدایا خودت میدونی من چی میخوام پس کمکم کن این ماجرا هم به خوبی تموم بشه و هیچ کس این وسط ناراحت نشه.(این هم شده یه معضل برای ما دخترا)
ولی در آخر به این نتیجه میرسم که نمیتونم خواسته هام رو ندیده بگیرم.شما هم نادیده نگیر
اگر به دلت نمیشینه با تامل جواب رد بده،بهتر از اینه که بعد ها پشیمون بشی
اگر ایمان داشته باشیم و خود هوشیای خودمونو حفظ کنیم ،حتما به خواستمون میرسیم
عزیزم کاملا می فهمم که چی میگی! توکل به خدا. به این معتقدم که هر لحظه در معرض امتحان خدا هستیم. شاید این موضوع هم یکی از امتحانهای خدا باشه. من که دیگه کلا می خوام خودم رو ول کنم و همه چیز رو بسپارم به خودش. و دعا کنم که خدایا مرا آن ده که آن به!
ساحل خانوم باید بگم در دنیای امروز آدم چگونه می تونه ایده ال خودش رو پیدا کنه چون تعریف ایده ال از نظرهر شخصی معنای متفاوتی داره و این فقط مشکل دخترها نیست پسرها هم همین مشکل رو دارند ممکنه دنبال یک همسر همچی تمام بگردند ولی درصدش خیلی کمه که این اتفاق بیفته
به نظر من دخترها و پسرها باید یک حد وسطی رو از خواسته های خودشون برای انتخاب داشته باشند تا بتونند با واقعیات راحت تر کنار بیان،چون هر انسانی در کنار خصوصیات خوب دارای نکات منفی نیز هست
ولی با همه این تفاسیر من که هنوز نفهمیدم دخترها دقیقا از زندگی آینده خودشون و شخصی رو که میخواهند انتخاب کنند چی میخوان؟
یه زندگی آروم و رشد دهنده نه یک زندگی دست و پا گیر که باعث پسرفتشون بشه!
شما میدونید پسرا چی میخوان؟
چرا فکر میکنید ازدواج برای خانمها باعث توقفشون میشه،اتفاقا پسرها این نظر رو نسبت به زندگی آیندشون دارند
همین الان همکار و دوست من بعد از ازدواجش نه تنها مانع پیشرفت خانومش نشد بلکه کمکش کرد در آرامش کامل بتونه درس بخونه و ارشد قبول بشه تازه داره شهریه دانشگاه رو هم میپردازه و به من میگه تا دکتراش رو نگیره نمیزارم دنبال کار بره و حاضرم سختیش رو تحمل کنم تا موفق بشه با اینکه خودش لیسانس داره و به خاطر شرایط کاریش نمی تونه درس بخونه
تازه باید به نیازهای عاطفی همسرش هم برسه علاوه بر خرج و مخارج خونه و....
پس این طرز فکر کاملا اشتباهی است که به نظر من باید اصلاح بشه
ضمنا پسرها هم همین آرامشی رو که شما فرمودی دنبالشن و خواستار همسری هستند که در آینده پشتیبانشون باشه و اونها رو در رسیدن به اهدافشون یاری کنه و در حقیقت اونها رو کامل درک کنه نه اینکه با یک سری خواسته های نابجا بیشتر باعث اضطراب و استرسشون بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
چرا فکر میکنید ازدواج برای خانمها باعث توقفشون میشه،اتفاقا پسرها این نظر رو نسبت به زندگی آیندشون دارند
همین الان همکار و دوست من بعد از ازدواجش نه تنها مانع پیشرفت خانومش نشد بلکه کمکش کرد در آرامش کامل بتونه درس بخونه و ارشد قبول بشه تازه داره شهریه دانشگاه رو هم میپردازه و به من میگه تا دکتراش رو نگیره نمیزارم دنبال کار بره و حاضرم سختیش رو تحمل کنم تا موفق بشه با اینکه خودش لیسانس داره و به خاطر شرایط کاریش نمی تونه درس بخونه
تازه باید به نیازهای عاطفی همسرش هم برسه علاوه بر خرج و مخارج خونه و....
پس این طرز فکر کاملا اشتباهی است که به نظر من باید اصلاح بشه
ضمنا پسرها هم همین آرامشی رو که شما فرمودی دنبالشن و خواستار همسری هستند که در آینده پشتیبانشون باشه و اونها رو در رسیدن به اهدافشون یاری کنه و در حقیقت اونها رو کامل درک کنه نه اینکه با یک سری خواسته های نابجا بیشتر باعث اضطراب و استرسشون بشه
چه خوب که همچین آقایونی وجود دارند. منکه قبلا اشاره کردم که با توجه به تجربه های اطرافیانم دید زیاد مثبتی به آقایون ندارم. یک جور بی اعتمادی در من شکل گرفته و نمیتونم اقایون رو زیاد مثبت ببینم! هرچند که میدونم طرز فکرم تا حدودی اشتباه هست اما این طرز فکر الکی در من ایجاد نشده!
اردواج میتونه باعث موفقیت بشه
میتونه باعث رشد بشه
میتونه ایجاد ارامش بکنه
و در عین حال
میتونه اینقدر اذیتت کنه که از زندگی سیر شی
همه چی به انتخابت بر میگرده
و تو انتخاب هم به قول ساحل عزیز باید اعتماد به وجود بیاد و این هم باید در نظر گرفت که گاهی هم اعتماد دروغین ایجاد میشود
حالا باید چیکار کرد باید اول چشم و گوش رو باز کرد و درگیر احساس نشد
یه مدت رابطه داشت که شناخت بوجود بیاد
و از خدا از صصمیم قلب کمک خواست
دیگه همه چیز با خداست
در مورد کار یا تحصیل یا ازدواج هم که همه چیز به خودت و تواناییهات برمیگرده
اگه الان توان و حوصله نداری خودت را به نظرم مجبور نکن چون اجبار ادم رو اذیت میکنه و روحیه ادم رو تخریب میکنه
اما ازدواج رو زیاد به تاخیر ننداز چون در این مورد خاص تاخیر امکان انتخاب کردن رواز اینی که هست کمتر میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
اردواج میتونه باعث موفقیت بشه
میتونه باعث رشد بشه
میتونه ایجاد ارامش بکنه
و در عین حال
میتونه اینقدر اذیتت کنه که از زندگی سیر شی
همه چی به انتخابت بر میگرده
دقیقا همین طوره! منتها من اکثرا با ازدواج هایی مواجه شده ام که فقط قسمت اذیت شدن رو دیدم. باید تصور ذهنیم رو کمی در مورد آقایون تغییر بدم. امیدوارم شما دوستان هم در تغییر این نگرش به من کمک کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahel2008
ببینید به نظر من اصلی ترین فاکتور یک دختر در انتخاب همسر فابل اطمینان بودن همسر آینده اش است. پای یک عمر زندگی در میون هست. کسی که من میخوام بهش تکیه کنم باید بتونه اعتماد من رو به خودش جلب کنه. پس پاکی این وسط چی میشه؟! خب با این حساب باید بگیم که چون دخترا هم از لحاظ عاطفی نیاز دارند تا ازدواج نکرده اند میتونند با افراد مختلفی ارتباط عاطفی داشته باشند! الان سن ازدواج دخترا هم بالا رفته تازه دخترا از نیاز جنسی مبرا نیستند. پس با این شرایط دخترا هم مجاز به هر کاری هستند!
من تصور می کنم تعداد فاکتورهای شما خانومها سر به فلک می کشه!!! به هر حال من واقعیت رو جدا از خوبی و بدیش گفتم!! یک مرد تا سن 32-3 سال معمولا نمی تواند بدون رابطه ادامه دهد. (معمولا)