RE: دارم دیونه میشم دیگه نمی دونم چیکار کنم
سلام خانومی!
میشه بپرسم که از سرگرمی های دیگه همسرتون چقدر اطلاع دارین؟ مثلن سرگرمی هایی که قبلن داشته و اونها رو ترک کرده. ببخشید اما به نظرم بجای گیر دادن و سوال پیچ کردنش سعی کنید با ابراز محبت های ناگهانی غافلگیرش کنید. گاهی کاری رو که در ارتباط با بچتون میشه به عهده ی اون بگذارین تا یادش بیاد که در قبال شما و بچش مسئولیت داره.
بهش بگین که دوست دارین وقتتون رو با اون و بچتون بگذرونین. بهش بگین که خیلی دوستش دارین . بهش بگین که میتونه برای خودش خلوتی داشته باشه اما زمانی رو هم باید برای خانوادش بذاره.
عزیزم نگران نباش بالاخره به بهترین نحو حل میشه. گلم از خدا و ائمه هم کمک بخواه آقا امام زمان از حالت باخبره و تنهات نمیذاره از ایشون هم بخواه کمکت کنه. نگران هیچی نباش . تلاش کن و توکل در جهت درست. مقاله های زیادی در رابطه با این مسایل وجود داره در براه ی زندگی مشترک هم همینطور. سعی کن اطلاعات بیشتری از علایق و سلایق همسرت پیدا کنی همینطور در باره ی حفظ زندگی مشترکت.
خوشبخت باشی.:305:
چی چی یو به رشد عقلی نرسیده حالا چون مرده این کارارو که انجام میده می گین به رشد عقلی نرسیده با دخترای دیگه حرف می زنه چت می کنه بی احترامی می کنه در صورتی که به یکی دیگه تعهد داده اون وقت می گین بذاره رشد کنه مگه چه قد باید بشه که بگین رشد کرده
حالا اگه این کارا رو خود صبا جان می کرد مردش می گفت اشکال نداره می ذارم بزرگ شی حالا بچه ایی این کارا رو کن اشکال نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا که حرصم می گیره از این جور ادما
صبا دختر عزیزم تو اصلا نباید به این اقا رو بدی برو پیش مامانت وقتی فهمید همه چیزم چت و دوست دختر نمی شه وقتی فهمیدی ادم شده اومد التماست کنه اون وقت برگرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانا
چی چی یو به رشد عقلی نرسیده حالا چون مرده این کارارو که انجام میده می گین به رشد عقلی نرسیده با دخترای دیگه حرف می زنه چت می کنه بی احترامی می کنه در صورتی که به یکی دیگه تعهد داده اون وقت می گین بذاره رشد کنه مگه چه قد باید بشه که بگین رشد کرده
حالا اگه این کارا رو خود صبا جان می کرد مردش می گفت اشکال نداره می ذارم بزرگ شی حالا بچه ایی این کارا رو کن اشکال نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
صبا دختر عزیزم تو اصلا نباید به این اقا رو بدی برو پیش مامانت وقتی فهمید همه چیزم چت و دوست دختر نمی شه وقتی فهمیدی ادم شده اومد التماست کنه اون وقت برگرد
آروم دانا جان
من خودم کلی کلافه ام با خوندن متن شما کلافه تر شدم چه برسه به صبا نازنین!
یکم آرومتر دوست خوبم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط panjare
سلام خانومی!
میشه بپرسم که از سرگرمی های دیگه همسرتون چقدر اطلاع دارین؟ مثلن سرگرمی هایی که قبلن داشته و اونها رو ترک کرده. ببخشید اما به نظرم بجای گیر دادن و سوال پیچ کردنش سعی کنید با ابراز محبت های ناگهانی غافلگیرش کنید. گاهی کاری رو که در ارتباط با بچتون میشه به عهده ی اون بگذارین تا یادش بیاد که در قبال شما و بچش مسئولیت داره.
بهش بگین که دوست دارین وقتتون رو با اون و بچتون بگذرونین. بهش بگین که خیلی دوستش دارین . بهش بگین که میتونه برای خودش خلوتی داشته باشه اما زمانی رو هم باید برای خانوادش بذاره.
عزیزم نگران نباش بالاخره به بهترین نحو حل میشه. گلم از خدا و ائمه هم کمک بخواه آقا امام زمان از حالت باخبره و تنهات نمیذاره از ایشون هم بخواه کمکت کنه. نگران هیچی نباش . تلاش کن و توکل در جهت درست. مقاله های زیادی در رابطه با این مسایل وجود داره در براه ی زندگی مشترک هم همینطور. سعی کن اطلاعات بیشتری از علایق و سلایق همسرت پیدا کنی همینطور در باره ی حفظ زندگی مشترکت.
خوشبخت باشی.:305:
سلام ممنون از همفکری و کمکتون سرگرمیهای دیگه ایشون قلیون بوده که با دوستاش جمع میشدن یکجا که بیشتر خونه ی خودشون بوده و بقول خودش روزی 3 .4 بار بوده اونهم اگه خونواده نبودن تا صبح ادامه داشته یا رفتن به پارک یا میرفتن بیرون از شهر ...فعلا اینا یادم بود .خدا از زبونتون بشنوه من اگه از ائمه کمک نگیرم که دیگه فاتحم اومده بود ...
الان چند ماهییه که فقط منو واسه نیازش بقل کرده و تا کارش تموم میشه اون میره پی کار خودش دیروز بهش گفتم میدونی خیلی وقته بهم نگفتی دوستت دارم یا خیلی وقت منو از روی علاقه نه نیاز بغل نکردی فقط نگام کرد و لبخندی زد همین !!!!!!!!!!!!!
خیلی وقته که .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانا
سلام منم با حرفت موافقم نمیدونم چرا همیشه این حق واسه مرداست (دور از جون همه ی بچه های تالار) اگه بمیره زود میرن زن میگیرن اگه مریض بشه حوصله ندارن یا اگه از ریخت بیفته دلشونو میزنیم یا خسته میشن وهزارو یکی اگه های دیگه!!!!!!!!
حالا اگه همی اینها برعکس شده بیاهو ببین چی میشه... من نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من قبلا هم گفته بودم مامانم به اندازه ی کافی مشکل داره و کشیده نمیخوام منم اضافه بشم با وجود اینکه با یک نگاه خبر از حالو روزم دارن ولی به این واضحی مطلع نیستن.. داداشم هم یه جورایی مشکل داره که فعلا همه درگیر اونن
بازم ممنون از همه و وهم عزیز:43::43::43:
سلام
امروز نسبت بروزهای دیگه خیلی خوشحالم :227:
دیروز وقتی شوهرم بعد 2 روز کار برگشت خونه سعی کردم باهاش درست برخورد کنم و باتوجه به حرفهای شما سعی کردم کمتر به دستو پاش بپیچم نه پی ام هاشو خوندم نه اس ام اس و نه غر زدم قتی اومد نشست پشت کامپیوتر منم با دخترم رفتیم جلو تلویزیون خودش بعد از یه مدت پاشود اومد کنارمون منو دخترشو ناز کرد بعد از ظهر هم رفت بیرون و برعکس همیشه گفت میره هیئت حتی وقتی از حسینیه برگشتم بهش زنگ زدم که بازم برعکس همیشه بهم گفت که کجاست و میر فلان جا و بعدم زود بر میگرده خونه ..از تعجب داشتم شاخ در میاوردم نمیدونم اینا خوابه یا تو حقیقت:question::162:
در هر صورت از راهنمائیاتون واقعا ممنون شما باعث شدین اینجوری بشه نمیدونم بازم ادامه داره یا (روز از نو روزی از نو)واسم دعا کنین:203:
اميدوارم به حق اين ماه عزيز مشكلت حل بشه و تا آخر محرم بيايي و بنويسي تمام مشكلاتت حل شده.
خوشحالم این مطلب رو خووندم... این رفتار ایشون رو به فال نیک بگیر و در همین شرایط که رفتارش حتی فرش کنید به تصادف و موقتی تغییر کرده، سعی کنید اونطو.ر که میخواید باهاش رفتار کنید... یعنی اونطور که قبلا به دلیل رفتار بد ایشون فرصت نمیشد، باشید..
براتون دعا میکنم هرچه زودتر مشکلتون حل شه و شیرینیشو اینجا بخوریم...:227:
:228:
سلام ممنون طراوت عزیز امیدوارم تو هم مشکلت زود حل بشه
ممنون اقای مهرداد در مورد شیرینی هم بچشم فعلا اوضاع بر وفق مراد نمیدونم ادامه داشته باشه یا نه ولی در هر صورت میخوام سعی کنم درست رفتار کنم و از صحبتهای شماها استفاده کنم :303: تا حالا برعکس همیشه توضیح میده کجا میره اکثرا هم میگی کی میاد کمتر میره کافی نت از زنگها و اس ام اس ها هم خبری نیست نمیدونم یا من کنجکاوی نکردم یعنی میشه همه چیز تموم شده یا من سرمو کردم زیر برف از چیزی خبر ندارم نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33: این چند روز که رفته بودیم پیش مامانش اینا دیروز اومدیم البته شوهرم 2 روز زودتر برگشته بود بخاطر شیفت کاریش جمعه صبح با دوستاش رفته بودن گردش بعد که من اومدم عکساشونم بهم نشون دادمن باهاش بحث نکردم گفتم خوش گذشت خودش گفت که بچه ها خیلی اصرار کردن من رفتم نمیدونم چجوریاست:162: شاید خواب میبینم شوهر منو حرف راست در هر صورت فکر میکنم گفته های شما باعث شد من طرز صحیح زندگی رو بفهمم بازم ممنون :72::46::46:
واسم دعا کنید همه چی تموم نشه:203:
خدا رو شکر صبا جان
همینطور به رفتارت ادامه بده
موفق باشی