همه ما از ناراحتی که برای شاد پش اومده متاسف و ناراحتیم ول من فقط یه چیزو میگم:
وقتی شمعی خیلی بیشتر از توانائیش سوسو میزنه مواظب باشیم شاید تنهائ شمع تا صبح طول نکشه و به خاطره ها بپیونده!
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ما از ناراحتی که برای شاد پش اومده متاسف و ناراحتیم ول من فقط یه چیزو میگم:
وقتی شمعی خیلی بیشتر از توانائیش سوسو میزنه مواظب باشیم شاید تنهائ شمع تا صبح طول نکشه و به خاطره ها بپیونده!
کاربران پس چرا ساکت شدید .....
آقاي لرد حامد
چي ميتونيم بگيم؟بگيم به شاد عزيز الهام شده بود،بگيم اين يه داستان كه خود شاد نوشته بود تا مارو امتحان كنه و ببينه در نبودش بي تاب ميشيم يا نه؟يا بگيم براش دعا ميكنيم.....
ميشه ساكت نبود و خيلي حرفها رو زد اما مهم اينه كه الان چه حرف درستي بايد زد؟
چه كاري از دست ما بر مي ياد جز اينكه براش دعا كنيم و از خدا براي او بهترين را بخواهيم؟!؟؟!
من که از ناراحتی نمیدونم چی بگم
شاد دوست داشتنی اینجا جاش خیلی خالیه
خدایا به ما برش گردون سالمشو
دعا به جهت شفا يافتن مريض
--------------------------------------------------------------------------------
( اين دعا را براي بيمار بخوانيد ان شاء الله شفا يابد )
در زبده الدعوات روايت کرده است که رسول خدا (ص) به خاننه حضرت فاطمه(س) آمد . امام حسن را بيمار يافت و اين منظره بر آن حضرت خيلي گران آمد . جبرئيل نازل شد و گفت : يا محمد تعليم کنم تو را دعايي که با آن فرزندت از ناخوشي خلاص يابد گردد و بخواند :
اللهم لا اله الا انت العلي العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم
لا اله الا انت العلي العظيم ولي الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح.
پس حضرت اين دعا را خواند و دست خود را بر پيشاني امام حسن (ع) گذاشت و شفا يافت
اين دعا را دائم بخواند :
بسم الله الرحمن الرحيم
يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
چون بر سر مریضی هفت مرتبه دعای زیر خوانده شود اگر اجلش نرسیده باشد بزودی شفا یابد و دعا این است:
« اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ »
(از خدای عظیم پرورش دهنده عرش عظیم مسئلت میکنم که تو را شفا دهد.)1
مرویست که برای رفع تمامی امراض این دعا را بر آنها بخوان:
« یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ »
(ای خدایی که نازل کننده شفائی و برنده درد و مرض هستی! بر محمد و آل او درود فرست و شفا را بر دردم نازل کن.)2
1) زبدة الدّعوات
2) ادعیه عافیت
الهم صلي علي محمد و آل محمد
دانه عزیز ،
حال که دستانمان از او کوتاه است
پس با ندای قلبمان برایش میخوانیم .