RE: فکر نمیکردم اینقدر پست باشی
نه نه طراوت جان من اصلا باهات موافق نيستم.بابا مگه جريان منو نخوندين ؟طراوت عزيزم توي پيغام خصوصي هم برات نوشتم که اشتباه ميکني.به خدا اشتباه ميکني.توروخدا نذارين چيزايي که براي من اتفاق افتاد به نوعي ديگه براي شما هم تکرار بشه.اونقدر توي اين مدت سختي کشيدم که حاضرم التماستون بکنم اين کار رو نکنين.
سلام دوستای خوبم خیلی خوشحالم که تو این دنیای مجازی اینترنت دوستای خقیقی مثل شما دارم
راوت جان ممنون از نظر دلسوزانت منم موافقم واقعا احساس خیلی بدییه احساس اینکه ببینی شریک زدگیت خیلی راحت میتونه بهت خیانت کنه وتازه بگه فقط سکس میخوادباور کنید از تمام محبتهایی که تو این مدت بهش کردم پشیمونم البته اینم میدونم اگر شرایط مهیا باشه هیچ مردی به سکس نه نمیگه ولی نمیتونم با خودم کنار بیام خیلی سخته احساس اینکه تو زندگی شوهرت درجه دوم باشیواون فقط به خودش فکر کنه
نمیدونم میخوام چییو به خودم ثابت کنم ایا میخوام ازش جدا بشم ؟ نه اینو میدونم که نمیخوام من فقط میخوام بدونم چقدر دوستم داره همین ولی با نظرات مختلفی که اینجا داده شد تصمیم گرفتم دیگه ادامه ندم یعنی اگر بیشتر از این ادامه بدم کارم به تیمارستان میکشه خودم داغون میشم تو این چند روز اونقدر ازش بدم اومده که برای چند سال بس باشه این ماجرا اینو بهم یاد داد که همیشه اول باید خودمو دوست داشته باشم به شوهرم زیاد وابسته نباشم وهمه وقتو احساستمو براش نذارم نباید به هیچ مردی حتی شوهرم اعتماد داشته باشم من تو زندگیم خیلی از خودم گذشتم همیشه خودمو وخواسته هام در اخرین نوبت بودن بیشتر به اون توجه میکردم دوست داشتم احساس خوشبختی بکنه البته از حق نگذریم من تو این چند سال حتی صدای بلند شوهرمو نشیدم همیشه کنارم بوده من از نظر محبت اشباهم ولی فکرشم نمیکردم مرد به این خوبی هم در برابرسکس کم بیاره
حالا تصمیم گرفتم ادامه ندم ودلم خوش باشه به همون چند کلمه اخرش که نوشته بود نمیتونم به زنم خیانت کنم سعی میکنم باورش کنم ولی نمیدونم میتونم یا نه شاید اون چند کلمه رو به خاطر اینکه شک کرده بود من این کارو کردم نوشته باشه ولی من میخوام خودمو گول بزنم وباورش کنم چون نه توان جدایی رو دارم نه توان ادامه این بازی اونقدر افسرده و ناراحتم که حوصله هیچ کاری ندارم نمیدونم میتونم دوباره به زندگیم برگردم یانه
همش میگم ای کاش اینکارو نمیکردم چون خودم داغون شدم فقط خودم امیدوارم هیچ زنی این اشتباهی که من کردمو نکنه مخصوصا زنایی که از زندگیشون راضین وشوهرشونو دوست دارن من تا چند روز پیش احساس میکردم خوشبخت ترین زن دنیا هستم ولی الان.............خدا کمکم کنه بتونم فراموش کنم
سلام مارال جان
تصمیم خوبی گرفتی،خوشحال شدم.
موفق باشی
نقل قول:
حالا تصمیم گرفتم ادامه ندم ودلم خوش باشه به همون چند کلمه اخرش که نوشته بود نمیتونم به زنم خیانت کنم
صد درصد همینطور بوده و هست.
من به شما گارانتی میدم که اینطور هست.
اون اولش شاید تحریک شده که به این دعوت لبیک بگه ولی با گذشت زمان و فکر کردن در مورد زندگی خودش و شما به این نتیجه رسیده که فکرش اشتباهه و شما رو نمیتونه با هیچ چیز عوض کنه.
پس خواهر عزیز من به زندگی لبخند بزن.
چی بگم که گاهی خودمون زندگیمون رو دستی دستی خراب می کنیم.
کارخوبی کردی مارال عزیز. خواهشا از ذهنت پاکش کن.
بهترين كار رو مي كني عزيزم. سعي كن كامل از ذهنت خارج كني. مي دونم سخته ولي سعي خودت بكن. تا زندگيت سرشار از آرامش باشه و لذت ببري.
حالا كه تصميم گرفتي همه ما هم برات دعا ميكنيم كه به ارامش قبلي برسي و شاد باشي.
مارال جان شک نکن که بهترین تصمیمو گرفتی خانومی
امیدوارم بتونی دیدت رو هم عوض کنی اینجوری خودتم کمتر اذیت میشی گلم
با اينكه پسرم ولي واقعا اين اخلاق مردا خيلي بده زنشونو فقط براي سكس بخوان
دوستان خیلی از راهنماییهاتون متشکرم مخصوصا از اقای مدیر نهایت تشکرو دارم حالم خیلی بهتر شده دیگه شوهرمم برای ای دی اف نمیذاره ولی اینو میدونم که همسر منم مثل خیلی از مردای دیگه تنوع طلبهه